Igen, nekem is beugrott tegnap az a meccs, amikor Vini még vak volt és csak agyonrúgni tudta a japánt.. Nem tett jót neki az az elvesztegetett tavalyi év..reeed_ati írta:Eddig én is azon voltam, hogy Kubo jöjjön vissza, de kb. két évvel ezelőtt előbbre volt, mint most..(emlékszem ellenünk olyan meccset hozott anno, hogy nem lehetett szabályosan szerelni, tegnap ebből szinte semmit nem láttam)Galacticos írta: Ha csak az egyik szupersztar erkezik, es elmegy hazard jovic stbstb fele slepp, en jovore megtartanam a kubot es ha ugy van rodrygot tennem kolcsonbe. A kis japo is megerdemelne egy eselyt, van benne fantazia es sztem tipik az a jatekos aki jobb tarsakkal mint akikkel most van o is sokkal jobb lenne.
A másik része, hogy a fizikális korlátai miatt szerintem sosem lesz tényező a srác, hiába lenne ügyes egyébként. Pont tegnap volt egy párharc, amikor Rodrygo simán elnyomta, pedig a kis brazil is max 60kiló ha lehet..
Jövőre: Vini, Rodry, Mbappe és Ase 4 szélsőnek nem rossz, ha marad első osztályú a mallorca, mehetne még egy körre, ha összejönne egy sokmeccses, sok gólos/asszisztos szezon, jó játékkal, el lehetne gondolni, hogy Ase helyett Kubo..
Perpill én is azt mondom, hogy 2 éve jobbnak tűnt, de ha összejönne a szintlépés, hasznos tag lehetne ő is, de az még messze.. Jövőre még szerintem is kevés, még cserének is.