Easy. Ha mindenki egeszseges:Pad'em írta: Hogy tenné amúgy fel a csapatot Carlo ha jönne Haaland, Mbappé és Tschouameni?
TBO - Carv Militao Alaba Mendy - CKM - Vini Benz Ase
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. március 16., szerda 17:12
Easy. Ha mindenki egeszseges:Pad'em írta: Hogy tenné amúgy fel a csapatot Carlo ha jönne Haaland, Mbappé és Tschouameni?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 16., szerda 16:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 16., szerda 13:40
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 16., szerda 13:36
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. március 15., kedd 17:55
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 15., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 15., kedd 15:01
Igen, nekem is beugrott tegnap az a meccs, amikor Vini még vak volt és csak agyonrúgni tudta a japánt.. Nem tett jót neki az az elvesztegetett tavalyi év..reeed_ati írta:Eddig én is azon voltam, hogy Kubo jöjjön vissza, de kb. két évvel ezelőtt előbbre volt, mint most..(emlékszem ellenünk olyan meccset hozott anno, hogy nem lehetett szabályosan szerelni, tegnap ebből szinte semmit nem láttam)Galacticos írta: Ha csak az egyik szupersztar erkezik, es elmegy hazard jovic stbstb fele slepp, en jovore megtartanam a kubot es ha ugy van rodrygot tennem kolcsonbe. A kis japo is megerdemelne egy eselyt, van benne fantazia es sztem tipik az a jatekos aki jobb tarsakkal mint akikkel most van o is sokkal jobb lenne.
A másik része, hogy a fizikális korlátai miatt szerintem sosem lesz tényező a srác, hiába lenne ügyes egyébként. Pont tegnap volt egy párharc, amikor Rodrygo simán elnyomta, pedig a kis brazil is max 60kiló ha lehet..
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. március 15., kedd 14:57
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 15., kedd 13:57
Rákerestem. Rodry 64, Kubo 67 kiló .reeed_ati írta:Eddig én is azon voltam, hogy Kubo jöjjön vissza, de kb. két évvel ezelőtt előbbre volt, mint most..(emlékszem ellenünk olyan meccset hozott anno, hogy nem lehetett szabályosan szerelni, tegnap ebből szinte semmit nem láttam)Galacticos írta: Ha csak az egyik szupersztar erkezik, es elmegy hazard jovic stbstb fele slepp, en jovore megtartanam a kubot es ha ugy van rodrygot tennem kolcsonbe. A kis japo is megerdemelne egy eselyt, van benne fantazia es sztem tipik az a jatekos aki jobb tarsakkal mint akikkel most van o is sokkal jobb lenne.
A másik része, hogy a fizikális korlátai miatt szerintem sosem lesz tényező a srác, hiába lenne ügyes egyébként. Pont tegnap volt egy párharc, amikor Rodrygo simán elnyomta, pedig a kis brazil is max 60kiló ha lehet..
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 15., kedd 13:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 15., kedd 12:34
NeRemy írta: Kubo kell. Ha elszórjuk a selejtet, kelleni fognak cserejátékosok is. Ha a japán nem is lesz egy szupersztár, egy frissebb Lucas még lehet belőle. Az meg mint tudjuk, aranyat tudott érni anno.
A hozzáállása top, hajtós játékos és azért focizni is tud. Simán ki kell próbálni cserejátékosként.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 15., kedd 12:29
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. március 15., kedd 8:29
Eddig én is azon voltam, hogy Kubo jöjjön vissza, de kb. két évvel ezelőtt előbbre volt, mint most..(emlékszem ellenünk olyan meccset hozott anno, hogy nem lehetett szabályosan szerelni, tegnap ebből szinte semmit nem láttam)Galacticos írta: Ha csak az egyik szupersztar erkezik, es elmegy hazard jovic stbstb fele slepp, en jovore megtartanam a kubot es ha ugy van rodrygot tennem kolcsonbe. A kis japo is megerdemelne egy eselyt, van benne fantazia es sztem tipik az a jatekos aki jobb tarsakkal mint akikkel most van o is sokkal jobb lenne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 15., kedd 8:27
Nulla ez a Kubo, Rodrygo meg tökéletes kiegészítő ember. Biztos nem cserélném el őket.Galacticos írta: Ha csak az egyik szupersztar erkezik, es elmegy hazard jovic stbstb fele slepp, en jovore megtartanam a kubot es ha ugy van rodrygot tennem kolcsonbe. A kis japo is megerdemelne egy eselyt, van benne fantazia es sztem tipik az a jatekos aki jobb tarsakkal mint akikkel most van o is sokkal jobb lenne.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. március 15., kedd 8:21
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 14., hétfő 20:16
halamadrid írta: Meg is van a kezdő
Körte
LV-Nacho-Alaba-Mendy
CKV
Rodry-Benz-Vini
Legutóbb amikor Mendynek és Casenak is vigyáznia kellett akkor az nem sült el valami jól...
Egy félidei magabiztos vezetés esetén remélem beküldi Jovityot vagy Bélát. Jó lenne ha minimálisan is, de valamelyik "játékban lenne". Hacsak nem a 0 perces Iscot tartogatjuk KAK pótlására, mint hamis kilences.
Összvissz jó kis kezdő.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 14., hétfő 19:29
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 14., hétfő 19:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 14., hétfő 19:12
jaja, akartam írni, hogy pont ennyi értünk a rotáció alatt, hogy néha kicserél 2-3 ember a kezdőben igaz egy az kényszer, de hát na..tomi_b írta:Azért Carlo nagyot húzott saját magához képest…Realista24 írta: Azt mondta Carlo, nem lesz rotáció.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. március 14., hétfő 19:11
Azért Carlo nagyot húzott saját magához képest…Realista24 írta: Azt mondta Carlo, nem lesz rotáció.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem