Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
flori

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 15., kedd 10:51

Realista24 írta:
flori írta: Az öreg mennyi rágót tud a pofájába önteni? :lol: :lol:

Jól és időben cserélt ma is. Tanul. :D
Pofájába?
Sorry, elragadott a hév. :lol:

Kiváncsi lennék mennyire tudatos Hazard leépítése. Valóban ennyire kevés már, és/vagy kiadták fentről, hogy kell a hely előre. Vini helyett a második gól után jöhetett volna.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2022. március 15., kedd 9:39

flori írta: Jól és időben cserélt ma is. Tanul. :D
Aztán 10 emberrel fejeztük be, nehogy ez legyen az érv legközelebb, hogy megint nem cserél... :lol:
Szégyen a kukás, de hasznos.

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. március 15., kedd 9:18

flori írta: Az öreg mennyi rágót tud a pofájaba önteni? :lol: :lol:

Talán tavaly ősszel kérdezték erről. Akkor ha jól emlékszem 13-14et mondott. :ozil: Mentos Pure Fresh a kedvenc. Akár lehetne a márka arca is. :D

Ha 50 évvel ezelőtt lennénk, akkor ugyanannyi cigit szívna el egy meccs alatt. :coffee:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 15., kedd 9:05

La Liga 2021/22:

Most point: 66 - RM
Most wins: 20 - RM
Most goals: 59 - RM
Highest GD: +38 - RM
Top scorer: 22 - Benzema
Top assistor: 11 - Benzema
Least GA/Game: 0.75 - Courtois

Mi lenne, ha Carlo értené is a szakmát legalább annyira, mint atesz?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 15., kedd 8:14

flori írta: Az öreg mennyi rágót tud a pofájába önteni? :lol: :lol:

Pofájába?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 14., hétfő 23:01

Az öreg mennyi rágót tud a pofájába önteni? :lol: :lol:

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 12., szombat 23:12

Írtál egy közepesen hosszú hszt, amiből a lényeg kimaradt. Az indoklás.
szerintem a mostani kerethez es annak szo szerinti kimaxolasahoz carlo optimalisabb.
volt mar nalatok, ismeri a magot, ossze tudta rantani az oregeket, felrazni vini-eket es egyelore ez a keves rotalalas sem utott vissza, igy ot igazolja.

egy uj, hosszabb tavu projekthez, ahol a kifele meno 30 pluszosokat kell potolni es ujraepiteni, felfrissiteni a csapatot, szerintem egy tuchel optimalisabb.
fogekonyabbnak erzem az uj trendekre es szerintem ahogy irtam o benne meg van potencial, hogy jobb edzo lesz, hisz meg azert relative fiatal es tapasztalatlan az igazi topcsapatok es a bl szintjen.
bar amugy szerintem nem o lenne nektek a legjobb valasztas erre, de az egyik legjobb opcio mindenkeppen.

egy masik aspektus pedig a kor.
en kivanok az olasznak meg legalabb ennyit eroben es egeszsegben, de iden lesz 63 eves, ez pedig mar azert az edzoknel is lassan az a kor, ahol (legalabb is topszinten) szepen lassan elgondolkodnak a visszavonulason, hatralepnek kisebb ligakba vagy szovetsegi kapitanynak.
vannak kivetelek, lehet o is meg 65+ evesen majd topligaban lesz, de azert nyilvan ebben a korosztalyban minden szempontbol vannak kerdojelek.

de nyilvan ez reszemrol is csak talalgatas es egyeni velemeny, illetve en 99% biztos vagyok benne, hogy a ligat megnyeritek es igy jovore o is marad, szoval azert annyira nem is feltetlen aktualis kerdes.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 12., szombat 22:15

ANDS írta:
atesz írta: Gondolom olyasmik, hogy miként tudja a játékosai erényeit használni, vagy hogy tudja kialakítani a labda nélküli mozgásokat. :hmmm:
.....
És ebben Ancelotti szerinted gyenge?

Nem ezért használja a CKM- et és Benzemát, amíg lépni bírnak?
Hát hogy ne lenne az.. Egy jó edzővel Marianonak 3 agya lenne a mostani fél helyett a focihoz, Hazár 10 kg-val könnyebb, és gyorsabb lenne, mint valaha, Bale nem szarna bele és sose lenne sérült, estébé..

Imádom a mű érveid Carlo ellen, mindenki más mellett atesz, miközben minden jel bizonyítja, hogy ehhez a csapathoz, ehhez a kerethez mennyire smakkol az olasz.. (bár a keret idézőjeles, van 6 védője, 5 középpályása és 5 csatárja akikkel van értelme is, a többi csak díszlet) 2 hibája van, igen, ebből a 16 emberből 12-t ha használ és fullpuhány módon x-re játszott bilbóban a kupameccsen. Azt adieu..

Én mondjuk amiatt sem örülnék Tuchelnek, mert nincs kedvem ezt a jellem/gtelen, "modern" 3421-et nézni, pláne ha jön Bappe+Haaland. Hát akkor olyan szinten adott lesz minden egy élvezetes, támadó, 433hoz, hogy csak na..

Biztos bennem van a hiba, de én a végtelenségig tudok rajongani egy VdB, Carlo, ZZ, féle karakterért, mert bár szükség volt Mou-ra is, hogy visszakerüljünk a térképre, de szépen az ilyen arcokkal nyert a csapat..

36(ésfél)évesen Modricnak biztos amúgy qva sok kedve lett volna a belét is kifutni, szerelni, 5-6 ember között kapuratörni a hét közben, de egy ilyen Carlo szerű figuráért (is, meg persze magáért, és mert persze egy klasszis) csak megtette..
Vannak hibái az öregnek, de kb. ha Tuchel ülne a padon, nézhettük volna a szenvedést:
Nacho-Eder-Alaba
Carva-Kroos-Fede-Mendy (tom h eltiltott volt, de mindegy)
LV-Vini
Benz keződvel, azt ehelyett zsebretettük olajékat.. Na ez a nem mindegy.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 12., szombat 21:13

Már csak miatta sem bontanám meg az edzői stábot...
Minden fronton a legjobbak.
Nem akarnám hogy megint elmenjen vagy csak csökkenjen a szerepe mint Lopetegui alatt.

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 12., szombat 21:12

Azóta BL döntő zsinórban kétszer. Mivel akarsz vitatkozni?

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 12., szombat 21:08

After Real Madrid's 1st leg defeat vs PSG, Antonio Pintus designed a "mini-preseason" at Valdebebas to prepare the team physically for the 2nd leg comeback. The results were clear: Real Madrid covered more distance and made more runs than PSG. [ MARCA ]

Szeretünk Pintus mester :sziv:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 12., szombat 21:06

Hátha jön a kiégett rossz kapusodtól a hiba, vagy ha sztárjátékosodtól a betli tiszta ziccerekben, miközben játékban verve van az ellenfél, az már nem az edző hibája.
Ha egy csapatnak errol szol egy komplett szezon vagy egy hosszabb idoszak, akkor ott mar az edzo a hibas, hogy nem valtoztat a dolgokon.

Az, hogy egy edzo jo-e vagy sem, az kez a kezben jar a sikerekkel, egyszeruen nelkule nem lehet valaki jo edzo, max az elkepzelesei lehetnek jok, mint ahogy te is irtad.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 12., szombat 20:47

Hátha jön a kiégett rossz kapusodtól a hiba, vagy ha sztárjátékosodtól a betli tiszta ziccerekben, miközben játékban verve van az ellenfél, az már nem az edző hibája.

Vagy az nem úgy működik, hogy Ancelotti jobb, mint Solari, mert bejutott a nyolc közé. Totál más ellenfelek, körülmények. Kezdjük ott, hogy az Ajaxnál az összes mezonyjátékos végezte a taktikai feladatát, nem verte csomószor a faszát elől, mint Messi, Neymar, Mbappe.

Bielsát szerintem csak a legelfogultabb Pep mániások tartják jónak, mert a kedvencük sokat dicsérte, állítása szerint nagy hatással volt rá.
Ő azért úgy van elismerve, mint akinek jó ötletei vannak a futballról, nem mint vezetőedző.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 12., szombat 20:30

Es akkor ezt nem kellene tukroznie az eredmenyeknek? Bielsa jo edzonek szamit pl?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 12., szombat 20:28

Gondolom olyasmik, hogy miként tudja a játékosai erényeit használni, vagy hogy tudja kialakítani a labda nélküli mozgásokat. :hmmm:

De már nem lassan nem merek itt kijelenteni semmit :shutup:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 12., szombat 20:23

Az edzősködés nem úgy működik, hogy te jó vagy mert nyert a csapatod, roszz mert nem nyert a csapatod.
Ha egy edzot nem az eredmenyei itelik meg, akkor megis mi?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 12., szombat 20:22

'shutterisland írta: szerintem igaza van abban, hogy legfelso polc, vagyis top 10 jelenleg es ha szukiteni kell akkor sem ot szornam ki eloszor.
a kora miatt pedig meg boven fejlodhet is.

az, hogy carlot megerne e bealdoznotok ra ?
rovid tavon talan nem feltetlen, de szerintem hosszu tavon igen, o jobban felepithetne a post ckm korszakot bappeval.

Írtál egy közepesen hosszú hszt, amiből a lényeg kimaradt. Az indoklás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. március 12., szombat 20:21

ateeemadrid írta:
Mert nem érdekel a véleményed különösebben, így is túl sok időt pazaroltam rád.
Ha így lenne, nem személyeskedtél volna :kalapos:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 12., szombat 20:20

szerintem igaza van abban, hogy legfelso polc, vagyis top 10 jelenleg es ha szukiteni kell akkor sem ot szornam ki eloszor.
a kora miatt pedig meg boven fejlodhet is.

az, hogy carlot megerne e bealdoznotok ra ?
rovid tavon talan nem feltetlen, de szerintem hosszu tavon igen, o jobban felepithetne a post ckm korszakot bappeval.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 12., szombat 20:09

Megerte csinalnod egy uj nicket hogy megint szándékosan szellel szembe hugyozz. Megint mindenki hülye csak te vagy helikopter.
Az hogy Tuchel legfelsőbb polc, mert te azt mondod hogy lenne több mint egy vélemény? Ezzel a lendülettel Ancelotti is legfelsőbb polc, nézd meg a sikereit, ez tény mert én azt írom....
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Vissza: