Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: gunner » 2022. március 15., kedd 19:57

A Guccit nagyon vártam én is, elsősorban a szereplőgárda miatt. Azonban nekem is nagy csalódás volt, fél óráig néztem, szenvedés volt. :(
"And my heart will leave you never."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 15., kedd 16:52

Last duel: nem ítélkeznék mennyire realisztikus, szerintem fingunk nincs milyen lehetett a középkor, pláne hogy hogyan élték meg ezt az embereket.
De maga a film egészen unalmas - bár látványos. Inkább a Gucciba kellett volna több kakaót feccölnie Scottnak.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 15., kedd 15:02

AZ ADAM-PROJEKT: Hát ez most óriási kellemes meglepetés volt Reynoldstól! Az a tipikus családi mozi, amire nem tudsz rossz szót szólni. Nem vált meg világot, de élvezed, elvagy vele, akár a jövőben újrázni is tudod. Több ilyet! 90-es évek feeling.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. március 10., csütörtök 14:20

Pipita írta:
géza írta: A Batman akkor a jo szuperhosos film, amirol egyeb megjegyzes nelkul lehet beszelni, a Marveles meg a rossz?

Just kidding :sziv: :mrgreen:
Nagy a sokkhatás mert az elmúlt 5 évben már másodszor állt elő nézhető filmmel a DC, nyilván ki kell beszélni. :mrgreen:
Az uj Suicide Squad szerintem rohadt jo, en evek ota nem szorakoztam ilyen jot ilyen szuperhosos filmen

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. március 10., csütörtök 13:05

'shutterisland írta: neked hogy tetszett a batman, roller ? :mrgreen:
nagyon. kicsit lehetett volna rövidebb, meg sajnos szinkronosan néztem, de amúgy szinte elrepült a 3 óra.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az új Jokerre kíváncsi vagyok, remélem Paul Dano is marad a 2. részben. macskanő meg :loveyou:
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 10., csütörtök 10:24

neked hogy tetszett a batman, roller ? :mrgreen:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. március 10., csütörtök 10:22

füst írta: És látok ott valami Napoleont készülőben, akit Joaquin Phoenix fog alakítani, ott szerintem hiba nem lesz. :D
Már forog is a Napoleon.
Az öreg nem pihen :D
Kép

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 8., kedd 21:02

Meg azert betmon altalaban nem a standard, agyhalottaknak valo csihipuhi tomeggyartott sablonszar.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. március 8., kedd 20:59

géza írta: A Batman akkor a jo szuperhosos film, amirol egyeb megjegyzes nelkul lehet beszelni, a Marveles meg a rossz?

Nagy a sokkhatás mert az elmúlt 5 évben már másodszor állt elő nézhető filmmel a DC, nyilván ki kell beszélni. :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 8., kedd 20:55

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Teljes mértékben remélem, hogy nem lesz Phoenix Joker ennek a része. Az önmagában egy jó film, de semmi köze egy képregényes szuper bűnőzőhöz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 8., kedd 20:39

Teljesen totálisan kizárt hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Phoenix ""Jokere""" beépüljön bárhova.
Nem illik.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 8., kedd 20:35

ziro4vr írta: Totál felesleges húzás volt. Túl van használva a karakter, pláne hogy az utóbbi években 2 teljesen különböző de zseniális értelmezést is kaptunk a nagyvásznon, nem beszélve az animációs filmekről/sorozatokról. Illetve Batmannek aztán tényleg kurva sok jó ellenfele van, nem ugyanazt kéne eröltetni mindig.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azért bízom benne, hogy amilyen ravaszan elhitették a tömeggel, hogy Keoghan nem Jokert játssza majd, annyira ravaszan iktatják majd be Phoenixet is mint az igazi Joker és ez az Arkhamos jelenet is csak "kamu" volt. A gyerek meg kaphatna valami komolyabb szerepet a folytatásban, ami nem Joker. Persze ez kb. lehetetlen, de én azért reménykedem.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 8., kedd 20:20

Totál felesleges húzás volt. Túl van használva a karakter, pláne hogy az utóbbi években 2 teljesen különböző de zseniális értelmezést is kaptunk a nagyvásznon, nem beszélve az animációs filmekről/sorozatokról. Illetve Batmannek aztán tényleg kurva sok jó ellenfele van, nem ugyanazt kéne eröltetni mindig.
Nem illik.

db97

HozzászólásSzerző: db97 » 2022. március 8., kedd 14:56

ziro4vr írta: Batman

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a gyerek joker a marveles színésszel wtf, arra tudok gondolni hogy majd recasting lehet
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem sajnos ezzel a színésszel terveznek hosszabb távon, legalábbis ez jön le az eddigi megnyilvánulásokból. Reeves nyilatkozta, hogy készült is egy konkrét jelenet Pattinsonnal meg vele, amit végül kivágtak, de Reeves szerint annyira menő lett, hogy valószínűleg ki fogják adni deleted scenes-ként... Ha tényleg így lesz, utána eléggé kétlem, hogy színészt cserélnek.

Pedig főleg a film elején az a metrós jelenet a bohóc festéses tagokkal, meg utána mikor Batman összeverte őket, az egy az egyben a 2019-es Joker atmoszféra volt, én ott iszonyatosan elkezdtem reménykedni, hogy összemossák a kettőt és Phoenix cameozik... Ez az új gyerek kurvára léc alattinak tűnik már ennyi alapján is

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 8., kedd 10:07

Batman

Fasza volt, lassabb, karakter központú, hangulatos, jó karakterekkel. Azért túlmegy a hype, de ez a stamdalone dc vonal továbbra is jó. Pattinson batmanje eléggé adja, mint BW majd a kövi részek döntik el milyen, innen lehet építeni a karaktert. Ami nálam negatív az -15 perc amit vághattak volna, illetve a Riddler szál egy sima hetedik és zodiákus copy. Illetve a végét 5 perccel korábban kellett volna elvágni.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a gyerek joker a marveles színésszel wtf, arra tudok gondolni hogy majd recasting lehet
Nem illik.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 7., hétfő 23:44

Elnézést. Csak kiéltem magam :'(.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 7., hétfő 22:13

Szerintem elfogadta volna azt is, hogy NEM kell hozzá semmi. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 7., hétfő 22:06

babaking írta: Ez a Batman illeszkedik vlaami univerzumba/ visz tovább szálakat, vagy önállóan is élvezhető? Néhány DC-s filmet láttam, de messze nem az összeset.
Az előző kommentem nagyrészt hülyeség volt. Ez elvileg egy "Batman univerzum" lesz és már most készülőben is van egy Pingvin és egy Arkham spinoff-sorozat. Mindkettőt Reeves rendezi és a filmben szereplő színészek is játszanak majd benne.
Utóbbi egy, a korrupt gothami rendőrséget bemutató sorozat helyét vette át. Itt is van róla egy jó kis cikk (szó esik benne a "cseréről" is): https://hu.ign.com/gotham-pd/75139/news ... izgalmasna

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 6., vasárnap 13:11

babaking írta: Ez a Batman illeszkedik vlaami univerzumba/ visz tovább szálakat, vagy önállóan is élvezhető? Néhány DC-s filmet láttam, de messze nem az összeset.
Sokkal inkább az utóbbi, de legmerészebb pletykák szerint később a 19-es Jokerhez is kapcsolódhat, ami viszont szerintem nagy hülyeség-->Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Főleg a "nevetős" Joker jelenet Barry Keoghan-ja miatt, akivel a megtévesztés érdekében még kamu jeleneteket is forgattak, amelyek alapján ő lett volna Gordon asszisztense vagy mi, sőt a Wikipédián is ehhez a szerephez írják. Az lenne csak még nagyobb fordulat, ha Keoghan is csak egy "báb" lenne (Reeves elmondása szerint amúgy is egy fiatalabb Jokert láttunk) és végül összemosnák Phoenix filmjével :lol: . Már egy ideje meg akarom nézni a Joker filmet, de nem jutottam hozzá, szóval nem tudom ez lehetséges-e, de szerintem enyhén szólva is megvalósíthatatlan.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 6., vasárnap 12:58

A Batman akkor a jo szuperhosos film, amirol egyeb megjegyzes nelkul lehet beszelni, a Marveles meg a rossz?

Vissza: