Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Politika
egyebkent annak az x szazezer ukran menekultnek, aki most atjott mo-ra, gondolom lesz szavazati joga a magyar lakcim miatt ?
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
majd jönnek az m1-es mestervágók és estére már csak annyi lesz belőle, h "én is orbán viktort támogattam"gutihaz14 írta:https://444.hu/2022/03/16/marki-zay-meg ... ozmediabanEl Sie7e írta:
Majd ha lesz link róla ne kíméljetek
92:48
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
EZ a választási csalás! 5 perc a KÖZtv-n, előtte meg 2102400 perc agymosás, hazudozás, ferdítés, mocskolódás, gyűlölködés
https://444.hu/2022/03/16/marki-zay-meg ... ozmediabanEl Sie7e írta:Majd ha lesz link róla ne kíméljetek'shutterisland írta:
megneztem, az elejen azt hittem, csak orbant probalja majd vegig lehuzni, de aztan halisten megvolt a balansz a vegere.
ennyi mindent 5 percbe besuriteni nem lehetett konnyu.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Majd ha lesz link róla ne kíméljetek'shutterisland írta:megneztem, az elejen azt hittem, csak orbant probalja majd vegig lehuzni, de aztan halisten megvolt a balansz a vegere.kierkegaard írta: uh mzp kurvajól használja ki az 5percet szerintem.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- 'shutterisland
megneztem, az elejen azt hittem, csak orbant probalja majd vegig lehuzni, de aztan halisten megvolt a balansz a vegere.kierkegaard írta: uh mzp kurvajól használja ki az 5percet szerintem.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Remy mesélj majd, hogyan alakítod a piacot.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
370 forint az ojró, most vagy soha pupákok
-
uh mzp kurvajól használja ki az 5percet szerintem.
A konszenzus a fórumon (amivel én is egyetértek) az az, hogy mindegy mi történik a választásokon, az ország fogja megszopni.
12 év. Korlátlan hatalom. És ez a kilátás.
És akkor van még pofájuk Bajnaizni.
12 év. Korlátlan hatalom. És ez a kilátás.
És akkor van még pofájuk Bajnaizni.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En mar sajnos nem tudok ezen nevetni, teljesen elszomorit. Es az szar kifogas, hogy direkt vagtak ossze igy, mert 7/10 ember ehhez hasonlo magasroptu eszmei futtatasokat vegezne. Az a pasas volt a legdurvabb, aki szerint putyin visszacsatolna hozzank karpataljat… na meg a masik az apa=ferfi pulcsival. Nagyobb gondja nem is lehetne baszki.
- flori
444: https://www.youtube.com/watch?v=kVcgr8O ... nel=444.hu
Telex: https://www.youtube.com/watch?v=59nHRpP ... E2%80%A4hu
Telex ellenzéki: https://www.youtube.com/watch?v=htKs5-n ... E2%80%A4hu
Bayer...
Telex: https://www.youtube.com/watch?v=59nHRpP ... E2%80%A4hu
Telex ellenzéki: https://www.youtube.com/watch?v=htKs5-n ... E2%80%A4hu
Bayer...
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
https://www.youtube.com/watch?v=kVcgr8O ... nel=444.hu'shutterisland írta: alig varom az osszevagott videokat a bekemenetes osfideszesekrol, mint a multkor a brazilok a tablaval a kezukben.
ha valaki talal majd, ne habozzon.
lehet jókat nevetni itt is
valamelyik univerzumban:
- 'shutterisland
alig varom az osszevagott videokat a bekemenetes osfideszesekrol, mint a multkor a brazilok a tablaval a kezukben.
volt egyáltalán olyan mondata ami nem csak felolvasásból ment vagy csak a szokásos?Puding írta: Fura volt az Orbán beszéd. Kb. mintha már most megnyerte volna. Nem tudom mit látnak a közvélemény kutatásokban, de érdekes.
valamelyik univerzumban:
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
nmate írta:Én ezt nem látom, túl sok erőforrásuk van ahhoz, hogy eltusoljanak mindent.rikko írta:Akkor gyorsan bukik Orbán.
Azért 2/3 nélkül már most is bajban lennének.
Én valahogy azt látom, hogy a fidesznek csak a 2/3-os győzelem az opció. Minden más bukás.
Az ország minden opció esetén szívni fog , ez viszont elkerülhetetlen. Sajnos
Vagy továbbhárítod az áremelkedését…ha tudod, amely cégek nem tudják rátolni a kiskereskedőre vagy a végfelhasználókra ezt, azok tönkremennek vagy alacsonyabb színvonalra rendezkednek be. Érdekes, egyben bizonytalan világ a mostani, aki ezt nem tudja lelkileg és üzletileg kezelni (h 1 hónapot sem tudsz tervezni előre), az bajban lesz, álljon egyébként jelenleg bárhogy.ekissm írta: Én példáúl a vállalkozáshoz 3 éve 320as eurón vettem külföldről eszközöket, melyek max 2-3 hét alatt megjöttek. Most fél éveket is kell várni és kitudja, mennyiért veszem meg majd ősszel ezeket. És ezen se az Mzp, se a dagadék nem tud majd segíteni. Csak én magamon, hogy kétszer annyit dolgozom...
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Szerintem ez fordítva is igaz. Ha a fidesz nyer, akkor meg kell ennie, amit főzőtt. A rendszerváltás legkeményebb 4 éve jön. Ha a fidesz veszít, akkor viszont hullani fognak házon belüűl a fejek, és bármenyire is építettek ki deepstate-et, gyengülni fog a hatalmuk a parlamenten kívűl is. Magyarán a fidesz is csak veszíteni tud.El Sie7e írta: a fidesz mindenképpen nyer, az ellenzék mindeképp veszít, max a romhalmazt nyeri amit a fidesz hagyott neki
Egy valaki fixen csak veszíteni fog, az az ország. Bárki is alakít kormányt, nagyon komoly társadalmi, gazdasági és szociális problémákkal kell majd szembenéznünk. Minden szarabb lesz, a golbalizáció aranykora véget ért.
Én példáúl a vállalkozáshoz 3 éve 320as eurón vettem külföldről eszközöket, melyek max 2-3 hét alatt megjöttek. Most fél éveket is kell várni és kitudja, mennyiért veszem meg majd ősszel ezeket. És ezen se az Mzp, se a dagadék nem tud majd segíteni. Csak én magamon, hogy kétszer annyit dolgozom...
Marki-Zay tett egy szivesseget Orbannak, 4 ev mulva komoly kihivoja lehetett volna onallo jobboldali jeloltkent, helyette most begyurcsanyozta magat onszantabol amivel valoszinuleg el is asta magat.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én ezt nem látom, túl sok erőforrásuk van ahhoz, hogy eltusoljanak mindent.rikko írta:Akkor gyorsan bukik Orbán.