Nagyon remélem, hogy igaz ez a "75 millió az álomklubnak" opció. Ha tényleg ennyire minket preferál, hogy belerakatott egy ilyet a szerződésébe, akkor simán benne van a City elutasítása és így szabad lenne az út hozzánk. Ráadásul a tesztek is pozitív eredményeket mutattak.
Olvastam egy olyat is, hogy Lewa menni akar és természetesen a norvéggal pótolná őt a BM. Őket ismerve nem nagyon pengetnének ki érte 100+ milliót + Raiola és apuka pénzeket + gigafizetést. De ez egyébként is hülyeség. Lewa biztos marad.
h3x0r írta:
hehetheoriginal írta:
De akkor maradjon is sérülékeny, mert megint csinalunk egy olyan boltot, ahol a rosszat valasztjuk, akkor megbolondulok. Eleg volt a bekmen, diarra vs ronaldinho es essien dolgokbol
Aztan nezhetjuk a 70 eves benzemat kezen laban kötéssel
Haaland kapcsan van B opcio?
Ránéztem a Transfermarktra és 7 embert találtam aki fiatal és ígéretesnek tűnik. Vlahovic, Osimhen, Nunez, Gouiri, Adeyemi, Lautaro és Davis.
Közülük aki talán megütné a szintet:
-Vlaho (reménytelen)
-Lautarot el tudnánk hozni, ha kellene (vagyis amikor Benz ideje lejárna)
-Adeyemi és Nunez, de még túl fiatalok és nem eléggé tiszta a kép
A többi nem lenne szint.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”