Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 3., vasárnap 9:37

Ez van, itt nem lesz állandóság.
De lesz, egészen addig, ameddig álluk a BL-ben. Ez a véleményem.
A Carlo-Zidane párost nem fogják csak úgy seggberúgni, írhat a sajtó, amit csak akar, és mondhatnak a spanyol szurkolók.
Majd tavasszal, akkor fognak kemény dolgok történni.

Plusz ahogy látom, Carlo jobban kezeli a sajtót, mint Mou, csak nem olyan vérmérséklettel, hanem elegánsan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 3., vasárnap 9:32

Matt009 írta:No Khedira, no kp-s védekezés, no foci.

Ancelottinak meg ideje lenne lemondania, mert a mai nap is egy jó adag kaki volt.
Hiányzott a Herceg nagyon...Carlo meg...tényleg menjen, jöjjön vissza Lopez Caro. Nagy edző. Amúgy is tűrhetetlen, hogy már 3 hónapja itt van és még mindig nem cseréltünk edzőt...ejj, a régi szép idők, amikor úgy váltogattuk őket, mint más az alsógatyát. Nem kell ide türelem. Minek? A Dortmund is jó hülye volt, hogy a szemüvegest nem zavarta el 3 hónap után, amikor a középmezőnyben kínlódtak a bundásban. Azóta se értek el semmit. Már leszámítva 1-2 bajnoki címet, kupát, BL-döntőt...Vagy Heynckes, tavaly ősszel egy rangadót nem tudtak megnyerni a bajorok, a BL-ben gerincre vágta őket egy BATE Borisov, erre a hülye Hoeness nem rúgta ki azonnal. Nem is nyertek tavasszal semmit. Már leszámítva a bajnokságot, a kupát, meg a BL-t.
Menjen Carlo. Tolonganak a Bernabéu bejáratánál a jobbnál-jobb szabad edzők, akikkel hatot rúgnánk hétről-hétre kapott gól nélkül, tripláznánk meg minden.
Nem is értem 3 hónap után miért nem megy patentül még minden. Fifában azonnal jön az eredmény, meg az überfasza játék. :roll:

De most komolyan. Szezon végén majd lehet nyavalyogni. Most még rohadtul korai. Igen, a védekezés baromi gyenge volt...de nem is álltunk vissza bunkerbe a második gól után. Mentünk előre, ide ez kell. Ebben viszont benne van, hogy nem csak adunk, hanem kapunk is. Van még munka, a vak is látja, de alakul ez...fejlődik. Nem most kell nagykirálynak lenni, hanem majd tavasszal.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 3., vasárnap 9:20

3 nap alatt 2 bajnokin 4db 11est fújtak be ellenünk. csak úgy kérdezem, valaki élt már meg ilyet? tud ilyenről? volt már ilyen?

...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 3., vasárnap 9:04

Pedig ideje volna lenyugodni ha valaki akar eredményt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 3., vasárnap 9:02

R.M.C.F írta:Persze új edző.... :agree: :agree: egy igazi probléma van a madriddal 10 éve már,az edzőkeringő és ez által a rendszerek, emberek variálása. Vegyük már észre,hogy semmi másra nincsen szükség mint időre.....évekig együttlévő csapatra.

Nem fogják, szerintem nálad jobban senki nem tudhatja, hogy a Real szurkolók 90%-a kibaszott türelmetlen. Ez van, itt nem lesz állandóság. :coffee:

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 3., vasárnap 7:58

Persze új edző.... :agree: :agree: egy igazi probléma van a madriddal 10 éve már,az edzőkeringő és ez által a rendszerek, emberek variálása. Vegyük már észre,hogy semmi másra nincsen szükség mint időre.....évekig együttlévő csapatra.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 3., vasárnap 2:48

Olyanok vagytok mint valami fürdő k.ák...Mit rinálytok? Nyertünk és kész vannak ilyen meccsek, gálázni nem idegenben szoktunk, azt is megszokhattuk, hogy ellenünk még a kaposvár is az évszázad meccsét játszaná.Ancelotti meg jól rotál,tetszik...Esküszöm úgy viselkedtek mintha tegnap óta követnétek a focit, nem ősszel kell a csúcsforma...Az a jampi aki tavasszal darálja az ellenfeleket, tavaly a bayern tavaszra lett tökéletes, a csodabarca meg akkorra pukkadt ki a végeredményt tudjuk.

Egyébként is a legmeghatározóbb középpályásunk nélkül mitvártatok... :D

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 3., vasárnap 1:58

istenem mennyit tudtok panaszkodni minden egyes meccs után. :mrgreen:
lényegtelen hogy nyerünk, vagy mennyi gólt lövünk, vagy mennyi gólt kapunk, vagy mennyire játszunk jól. valami mindig baj.

amúgy eddig az volt a bajotok benzemával, hogy hiába hajt, egy csatártól gólt vártok.
most lövi a gólt, de mégse tetszik nektek valami.
nekem is hiányzik higu, de elment. :-(

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 3., vasárnap 1:27

Ancelottinak meg ideje lenne lemondania, mert a mai nap is egy jó adag kaki volt.
:roll: Két kérdésem lenne:
1. Kit hoznál a helyére?
2. Mit várnál az új edzőtől?

Legnagyobb balfaszság lenne, ha ez megtörténne. Látszik, hogy javul a csapat. A védelmet illetve a kp-s védekezést kell ráncba szedni, de a szezon eleji szenvedés elől megszűnt, sőt szép támadásokat és szép gólokat láthatunk. Tavaszra minden fasza lesz.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. november 3., vasárnap 0:36

Szerintem meg neked a fórumozásról. Elképesztő idegölő hozzászólásokat tudsz gyártani.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. november 3., vasárnap 0:27

Azért érdekes és elgondolkodtató, hogy a múltkori Ramosos eset után most megint egy olyan játékost rakott középre, akinek köze nincs a poszthoz, holott továbbra is ott van a keretben Casemiro... Érthetetlen. Minek vannak akkor posztokra emberek, ha ki sincs használva a keret?

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. november 2., szombat 23:48

primrose írta:Coentrao ma nagyon brusztolós focit mutatott be, többnyire megtudta állítani Lass villámgyors játékát.
ezzel sajnos nem tudok egyetérteni, az első félidőt csak hiányosan láttam, de a rayo támadója kb 3-ból 3 alkalommal verte meg a portugált.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. november 2., szombat 23:41

bűnrosszak: Coentrao
bocsi, de miért? Coentrao ma nagyon brusztolós focit mutatott be, többnyire megtudta állítani Lass villámgyors játékát. Utána megsérült és még így is folytatta jó pár percig a játékot. Ha jól emlékszem Pepe 11esénél is jobbról játszották be a labdát, amikor a portugál padozott, a második 11esnél meg szintén nem hiszem h olyan megoldast választott volna, mint a brazil. Szerintem ma semmi baj nem volt Coentraoval.
But he is a good boy...

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2013. november 2., szombat 23:18

Ritka szar meccset sikerült behúzni. A középpálya hiánya miatt majdnem bebuktuk. Rayot csak azért nem tudom dicsérni, mert sosem értettem ezt a mentalitást, amikor egy kiscsapat minden áron a Realt (vagy a Barcát) akarja megverni, Almeríáknak, Betiseknek meg lefekszenek. Ilyen felkészüléssel, teljesítménnyel bármelyik alsóházas csapatot csapták volna könnyedén, három pontért. Amikor az Almería vagy akárki verte őket, biztos vagyok benne, hogy nem fakadt sírva a lecserélt játékos. De nem csodálkozom, tavaly is ugyanilyenek voltak. Egyébként meggyőződésem, hogy a legjobb közönsége ennek a csapatnak van, már rég óta.

Jobbak: López (szokásos módon), Ramos (főleg az utolsó, beívelgetős szakaszban volt látványos, mindent mentett fejjel, többnyire emberhez, ezt a rongy védelmet többnyire ő tartotta össze úgy-ahogy), rossz kimondani, de Arbeloa, becserélése után a jobb oldal le lett zárva, plusz a kiállítást is megúsztuk, Carvajal nem fejezte volna be a meccset, Bale (amit lehetett, megtett, támogatás nélkül ennyi fért bele, két gólpassz.)
Bűnrosszak: Marcelo (élete legrosszabb meccse), Carvajal, Coentrao, DM (középen nem megy)

Semleges: Illarra jó lesz, de egyenlőre feltűnő, hogy rendszeresen elszórja a labdákat, hatalmas hibaszázalékkkal passzol, ível. 35 millióért ez elfogadhatatlan egyenlőre.

Nagytudású Ancelotti elhozta a csapatot igazi ütközőember (Khedira, Casemiro) nélkül. Bár a sérülések fazont szabtak a cseréknek, a végén lehetett volna javítani a felállást azzal, ha DM le, Modric feljebb, vkpba meg Casemiro/Khedira (előbbit jobban szeretem). Erre összeállítja a keretet Jesé, Morata, Isco kispaddal, úgy, hogy Bale, CR, Benz, DM, Modric fent van. A három támadó szellemű cseréből egyet otthon kellett volna hagyni, mivel komoly esély úgysem volt minden támadó bevetésére ebben a felállásban, de ha lett volna egy védekező kp. a padon, a végén jót tett volna a csapatnak, nagyobb lett volna a variációs lehetőség. Szerintem már a keret összeállításánál hibázott.
A legnagyobb hibája viszont az, hogy olasz edző létére meglepő módon nem tud masszív védelmet kialakítani. A játékosok összevissza kószálnak a tizenhatoson belül, szervezetlenül, és ami dühítő minden meccsen, az ellenfél játékosai rendre üresen maradnak, a hátvédeink meg egy csomóban vannak, mindig van szabad ember. Ez sajnos jellemző hiba edzőváltás óta, rendre nem követik le az embereiket a védőink, vagy amire gondolni sem merek, nem tudják megfelelően elosztani a támadókat menet közben újabban, és ezért van a zűrzavar.

Fogjuk fel úgy ezt a meccset, könnyebb az ember szívének, hogy BLre pihentünk, meg ezeket az új fajta felállásokat is egyszerűen ki akarja próbálni, papíron gyenge ellenfeleken.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 2., szombat 23:17

No Khedira, no kp-s védekezés, no foci.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 2., szombat 22:52

Én tavaszig semmit sem várok.....addig ne maradjunk le,aztán tavasszal már állandósitani kell a jó és intuitiv focit.

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. november 2., szombat 22:51

Ez itt a kulcsmondat. Először álljunk össze cakkon- pakkon aztán gondoljunk a bajnoki címre. Sok meccs hátra van még, nem mondom, hogy lehetetlen megnyerni. De előbb legyünk egy csapat... jelenleg nem vagyunk, mert a védekezésünk egyenlő a gyökalatti nullával. De nagy dolog lenne ha sikerülne megnyerni...
Igen, de a védekezésben nem agyatlan gyökkető játékosok vannak, hanem világklasszisok. Szóval nem hinném, hogy egy teljes idényt venne igénybe formába hozni őket, mert ha igen, az már régen rossz. Szóval én bizakodok, szerintem még odaérhetünk, de egyelőre nem a mi kezünkben van a sorsunk. :coffee:
But he is a good boy...

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. november 2., szombat 22:48

primrose írta: Persze még mi is veszíthetünk pontokat, de ha nálunk megszilárdul a védelem, akkor veszedelmesek leszünk. :)

Ez itt a kulcsmondat. Először álljunk össze cakkon- pakkon aztán gondoljunk a bajnoki címre. Sok meccs hátra van még, nem mondom, hogy lehetetlen megnyerni. De előbb legyünk egy csapat... jelenleg nem vagyunk, mert a védekezésünk egyenlő a gyökalatti nullával. De nagy dolog lenne ha sikerülne megnyerni...

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. november 2., szombat 22:40

Én nem reménykedek az idei évben a bajnoki cím elnyerésében... vagy te igen?
Én még igen. Miért, hat pont még nem a világ vége. A Barcelona még fog pontot veszíteni, és az idei El Clasicon is biztatóak voltunk a második félidőben, szóval én hazai pályán a csapatra fogadnék egy újabb Barcelona elleni meccsen. Persze még mi is veszíthetünk pontokat, de ha nálunk megszilárdul a védelem, akkor veszedelmesek leszünk. :)
But he is a good boy...

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. november 2., szombat 22:35

primrose írta:Lehet mondani, hogy de még így is behúztuk a meccset, de máskor ez nem biztos, hogy így lesz. Ilyen butaságokon mehet el az egész bajnoki cím.
Én nem reménykedek az idei évben a bajnoki cím elnyerésében... vagy te igen? Nem játszunk jól, de a "kisebb" meccseket úgy ahogy, de hozzuk. Viszont az előttünk levő két csapat elleni harcokat, eddig kettőből kétszer nem. Lesz még visszavágó ellenük, de ha azokat sem húzzuk be, sok esély nem marad a bajnoki cím elhódítására, szóval arra ne is gondoljunk, hogy bajnokok leszünk. Először találjuk meg a megfelelő rendszert, aztán majd jöhet a bajnoki.

A védekezésünkre bőven ráfér valami újítás, rendszerezés vagy valami, mert ezidáig pocsék. Mint a grundon, úgy védekeznek... sőt a grundon szervezettebb volt a védekezés, mint most nálunk. Elmebaj.
Mindegy, várunk.

Vissza: