Ha egy ilyen meccs sem motiválná, akkor komoly baj van nála. Én még mindig a tavalyi Soci és Atletico meccsekből idulok ki, akkor érzett valamit és jó is volt.Süti írta:Nem azt mondom, hogy Mariano jobb játékos, nyilván nem. De ő legalább szeretne focizni. Jovic meg 80% beleszarással néha belevezeti a védőbe, és eddig ennyi a Real Madridban nyújtott teljesítménye. Én erre nem vagyok kíváncsi.Kerlon írta:
Nem értek egyet. Mariano egy eszetlen, csupaszív játékos, aki mindent erőből akar megoldani. Sokkal hasznosabb egy fáradt védelemre rá küldeni, hogy zavarja őket.
Jovic meg a földön sokkal hasznosabb és ügyesebb. Vincius mellé talán sokkal jobb lenne, mert Mariano két visszapaszra is alkalmatlan.
Jovicnak kb. Mariano sebessége kéne, ehelyett egy ólom lábú lépegető.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ugyanígy vagyok én is, no karim no party, nincs mit várni. bízzunk benne a védelem állja a sarat meg beállunk kontrákra csáviball biztos nagyon meg akarja majd mutatni, mondjuk auba fix gólt várok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nekem mindegy igazából. Karimon kívül senki nem szint abban a poziban a Realból, így marad az, hogy várom a csodát egy gellert kapott Vini lövéstől és egy Asensio bombától.Süti írta:Itt szeretne focizni. Arra gondoltam, hogy mikor pályára lép, hajt mint a bolond. Hogy ez mennyire hasznos, az más kérdés, de a szerb se az semennyire. Ha ez a két opció van, akkor legalább eresszük rá a dominikai pitbullt pikéékre, hátha összehoznak valamit.Realista24 írta:
Szerintem, ha Mariano szeretne focizni, már régen máshol lenne.
De láttam megjelenni egy jó LV beadást is, amit Case fejel be
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Itt szeretne focizni. Arra gondoltam, hogy mikor pályára lép, hajt mint a bolond. Hogy ez mennyire hasznos, az más kérdés, de a szerb se az semennyire. Ha ez a két opció van, akkor legalább eresszük rá a dominikai pitbullt pikéékre, hátha összehoznak valamit.Realista24 írta:
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Süti írta:Nem azt mondom, hogy Mariano jobb játékos, nyilván nem. De ő legalább szeretne focizni. Jovic meg 80% beleszarással néha belevezeti a védőbe, és eddig ennyi a Real Madridban nyújtott teljesítménye. Én erre nem vagyok kíváncsi.Kerlon írta:
Nem értek egyet. Mariano egy eszetlen, csupaszív játékos, aki mindent erőből akar megoldani. Sokkal hasznosabb egy fáradt védelemre rá küldeni, hogy zavarja őket.
Jovic meg a földön sokkal hasznosabb és ügyesebb. Vincius mellé talán sokkal jobb lenne, mert Mariano két visszapaszra is alkalmatlan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Nem azt mondom, hogy Mariano jobb játékos, nyilván nem. De ő legalább szeretne focizni. Jovic meg 80% beleszarással néha belevezeti a védőbe, és eddig ennyi a Real Madridban nyújtott teljesítménye. Én erre nem vagyok kíváncsi.Kerlon írta:
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mivel zsarolja ancelottit ez a madár, hogy allandoan ujra es ujra lehetoseget kap a duplanulla szarjai utan?Babinho írta: Az AS elég régen tippelt jól bármit is, csodálkoznék ha most lenne igazuk.
Sztem a Vini-Rodrygo-Asensio 3as lesz.
thereisonly1ronaldo
Az AS elég régen tippelt jól bármit is, csodálkoznék ha most lenne igazuk.
- Pad'em
Az AS Bale-t vízionálja Benzema helyére a kezdőbe.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lehet jobban jarnanak ha Rodrygo menne be kozepre. Jatekban van, kaput is tudja tamadni. Jovic vagy bejon vagy nem, de ha beszorulunk es vedekezni kell ra legalabb lehet felrugni labdat, Marianot valahogy nem erzem jonak erre a meccsre
Nem értek egyet. Mariano egy eszetlen, csupaszív játékos, aki mindent erőből akar megoldani. Sokkal hasznosabb egy fáradt védelemre rá küldeni, hogy zavarja őket.Süti írta: Marianoról legalább néha bepattan, Jovic netto emberhátrány lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Marianonak egyetlen előnye van (ami néha amúgy hátrány is) a töretlen lelkesedése és bizonyítási vágya. Mondjuk épeszű ember már szezonokkal ezelőtt felfogta volna, hogy nincs itt helye. De van az a pénz úgy látszik...Süti írta: Marianoról legalább néha bepattan, Jovic netto emberhátrány lenne.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Süti
Marianoról legalább néha bepattan, Jovic netto emberhátrány lenne.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sztem a legjobb a
Case
Modric-Fede
Rodry-(center)Bale-Vini kezdő volna, de ha Mariano lesz, akkor ő.. Igazából bigBenz helyettesíthetetlen, hozzá képest a legjobban focistára Bale emlékeztet, Jovic és Mariano meg semmikre sem
Mindegy ki lesz Benz helyett, jó középpályás hármast kell felrakni a csatárok mögé, azon több múlhat.
Case
Modric-Fede
Rodry-(center)Bale-Vini kezdő volna, de ha Mariano lesz, akkor ő.. Igazából bigBenz helyettesíthetetlen, hozzá képest a legjobban focistára Bale emlékeztet, Jovic és Mariano meg semmikre sem
Mindegy ki lesz Benz helyett, jó középpályás hármast kell felrakni a csatárok mögé, azon több múlhat.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ki nem?kodo írta: En szeretném látni azt a Mariano-Eric Garcia parharcot.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
En szeretném látni azt a Mariano-Eric Garcia parharcot.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Carlot ismerve pedig Vini- Asensio alibizés középen- Rodrygo lesz. Vagy Rodrygo helyett Valverde ha 0-0-ra játszunk
- RealMadridFanatic
Nem tudom mennyire lenne idegen formacio, de inkabb raknam be Valverdet kozeppalyara, Modricot meg klasszikus 10esnek Vini es Rodrygo moge, mint Mariano vagy Jovic. Utobbi megitelese nalam nem annyira lesujto, mint a forumom, de eles helyzetben egyik csere tamadonk sem latott labdat ki tudja miota. Hidegen nem egy Clasicora kell bedobni oket.
Persze mindegy is a spekulacio, valami ilyesmi lesz a vege:
Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Nacho, CKM, Rodrygo, Asensio, Vinicius
Persze mindegy is a spekulacio, valami ilyesmi lesz a vege:
Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Nacho, CKM, Rodrygo, Asensio, Vinicius
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
De miért Mariano? Miért nem Jovic?
Bale Hazard meg akkor tényleg fognak már játszani úgy néz ki.
Bale Hazard meg akkor tényleg fognak már játszani úgy néz ki.