Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Modric
- Kedvenc csapatod: Real
Re: Politika
Apropó Puzsér, immáron ő is beleállt a kapitányba.
https://hang.hu/publicisztika/nem-lesz- ... fTLATqanE4
https://hang.hu/publicisztika/nem-lesz- ... fTLATqanE4
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rendszeresen elofordul, hogy 1-1 temat tulbeszelnek es az utolsora mar keves ido marad. Most is ott lett volna a tanarsztrajk a temak kozott, valoszinuleg jovo heten azzal kezdik majd.Pipita írta:Az ATV tulajdonosa az ország legnagyobb szektájának a lelki vezetője, aki történetesen szintén a fidesz szolgája.'shutterisland írta: mzp az egyenes beszedben
neha nem tudna az ember, melyik oldalhoz tartozik az atv vegul, mert amikor ez a no van, akkor sokszor tapinthato a feszultseg es rendre belekot, de mikor ronai egon van, akkor tok fair es korrekt az adas.
Ismeritek az Öt című műsort? Híres "balos" (tehát nem fideszes, pl Ceglédi Zoltán, Vona Gábor, Konok, ilyenek) véleményvezérek "vitatkoznak", vagy hát inkább beszélgetnek a legfontosabb közéleti eseményekről. Na, a legutóbbi adásban szó volt arról, hogy Orbán Viktor Debrecenbe költözött, meg hogy az ördög ügyvédje blog lehet hogy Homonnay volt, de olyan témák, amik valóban kínosak az állampárt számára, na olyanokat hetek óta nem vitatnak meg. Egy szó nem esett még a tanársztrájkról, a háborút két szóban elintézték, az országunk légterébe beszálló drón sem volt fontos közéleti téma, de az hogy mzp hülyeséget beszélt, meg hogy Orbán Viktor Debrecenbe költözött, na az belekerült a szerkesztő szerint a fontos anyagokba.
Addig orulj, mig Vona ott van es nem Onodi Dorat hivjak. Habar.. a mult heti Noárhoz kepest meg o is feludules.Faust írta: Az Öt is csak addig volt jó, amíg Puzsér volt, Vonát én nagyon bírom, de nem annyira konfrontálódik amennyire kéne pl. a balfasz Honttal és a baromságaival. Amúgy hiánypótló műsor, még ha lehetne sokkal kritikusabb is, de itthon már ez is egy nagy szó.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Puzsér arra mindenképp jó volt hogy Hont egy kicsit vissza vegyen. Amióta nincs azóta én is észrevettem hogy imádja magát hallgatni.Faust írta: Az Öt is csak addig volt jó, amíg Puzsér volt, Vonát én nagyon bírom, de nem annyira konfrontálódik amennyire kéne pl. a balfasz Honttal és a baromságaival. Amúgy hiánypótló műsor, még ha lehetne sokkal kritikusabb is, de itthon már ez is egy nagy szó.
Én megszoktam nézni ha van időm, a mai felhozatalban szerintem jónak számít.
Szerinted miből volt a közpénz 80%-a? Az adófizetők filléreiből?Sierra írta:Marky írta: Kell az ujabb 2/3, latni akarom a NERzetet belulrol szetrohadni. Ahogy a nagykepu faszjankoktol megvonjak az EU-s penzeket, ugy lesz egyre tobb belso problema es ugy fog Viktorunk is egyre inkabb hizni es oszulni
Mitől rohadnának szét? Eddig is elvoltak vígan, ezután is ellesznek. Lehet kevesebb EU-s pénz lesz, de közpénz attól még rengeteg. Ugyanúgy habzsi-dőzsi lenne nekik. Ráadásul egy újabb 2/3-dal még jobban magukra formálhatnák a törvényeket. Kösz, de nem. Ha már nyernek ne 2/3-dal.
Marky írta: Kell az ujabb 2/3, latni akarom a NERzetet belulrol szetrohadni. Ahogy a nagykepu faszjankoktol megvonjak az EU-s penzeket, ugy lesz egyre tobb belso problema es ugy fog Viktorunk is egyre inkabb hizni es oszulni
Mitől rohadnának szét? Eddig is elvoltak vígan, ezután is ellesznek. Lehet kevesebb EU-s pénz lesz, de közpénz attól még rengeteg. Ugyanúgy habzsi-dőzsi lenne nekik. Ráadásul egy újabb 2/3-dal még jobban magukra formálhatnák a törvényeket. Kösz, de nem. Ha már nyernek ne 2/3-dal.
Az Öt is csak addig volt jó, amíg Puzsér volt, Vonát én nagyon bírom, de nem annyira konfrontálódik amennyire kéne pl. a balfasz Honttal és a baromságaival. Amúgy hiánypótló műsor, még ha lehetne sokkal kritikusabb is, de itthon már ez is egy nagy szó.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ne egy adásból indulj ki, a mostani tényleg retek volt, de az előző adásokban kiveséztek a szomszéd konfliktust.Pipita írta:Az ATV tulajdonosa az ország legnagyobb szektájának a lelki vezetője, aki történetesen szintén a fidesz szolgája.'shutterisland írta: mzp az egyenes beszedben
neha nem tudna az ember, melyik oldalhoz tartozik az atv vegul, mert amikor ez a no van, akkor sokszor tapinthato a feszultseg es rendre belekot, de mikor ronai egon van, akkor tok fair es korrekt az adas.
Ismeritek az Öt című műsort? Híres "balos" (tehát nem fideszes, pl Ceglédi Zoltán, Vona Gábor, Konok, ilyenek) véleményvezérek "vitatkoznak", vagy hát inkább beszélgetnek a legfontosabb közéleti eseményekről. Na, a legutóbbi adásban szó volt arról, hogy Orbán Viktor Debrecenbe költözött, meg hogy az ördög ügyvédje blog lehet hogy Homonnay volt, de olyan témák, amik valóban kínosak az állampárt számára, na olyanokat hetek óta nem vitatnak meg. Egy szó nem esett még a tanársztrájkról, a háborút két szóban elintézték, az országunk légterébe beszálló drón sem volt fontos közéleti téma, de az hogy mzp hülyeséget beszélt, meg hogy Orbán Viktor Debrecenbe költözött, na az belekerült a szerkesztő szerint a fontos anyagokba.
Ez nagyon jó terv lenne, tökre támogatnám is...Kell az ujabb 2/3, latni akarom a NERzetet belulrol szetrohadni. Ahogy a nagykepu faszjankoktol megvonjak az EU-s penzeket, ugy lesz egyre tobb belso problema es ugy fog Viktorunk is egyre inkabb hizni es oszulni
...ha nem a hazám sorsa lenne a tét. Megbuktak, menjenek.
Ugyanúgy szokták Orbánekat fikázni, nem látom a problémát.
Én fidesz-ellenes vagyok, de sokadjára csalódtam ebben a szar áll-ellenzéki fosban. Jó nekik ez így, nagy pénz így is a zsebben, cserébe lehet mutogatni felelőség nélkül.....
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az ATV tulajdonosa az ország legnagyobb szektájának a lelki vezetője, aki történetesen szintén a fidesz szolgája.'shutterisland írta: mzp az egyenes beszedben
Ez nagyon jó terv lenne, tökre támogatnám is...Kell az ujabb 2/3, latni akarom a NERzetet belulrol szetrohadni. Ahogy a nagykepu faszjankoktol megvonjak az EU-s penzeket, ugy lesz egyre tobb belso problema es ugy fog Viktorunk is egyre inkabb hizni es oszulni
...ha nem a hazám sorsa lenne a tét. Megbuktak, menjenek.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Kell az ujabb 2/3, latni akarom a NERzetet belulrol szetrohadni. Ahogy a nagykepu faszjankoktol megvonjak az EU-s penzeket, ugy lesz egyre tobb belso problema es ugy fog Viktorunk is egyre inkabb hizni es oszulni
- flori
Szerintem is szoros lesz, 55-45 körül a Fidesznek. Én már azt vallo, hogy jobb is ez így. Nem tudom elképzelni, hogy nyernek ezután még egy ciklust, annyira szar feltorlódott. Évek óta várják a pukkanást, lassan el fog jönni. Ha most az ellenzék alatt menne csődbe az ország, akkor viszont soha nem lehetne leváltani a Fideszt. Dőljenek össze, az lesz a legtisztább.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Szerintem pedig meg fogtok lepodni, es igen szoros lesz. Mondjuk en Mzp elovalasztasi gyozelmebe is vegig biztos voltam, szoval mostanra is optimista maradok.
Hónapok óta csak a 2/3 léte a tét sajnos. Ez a garnitúra soha nem fogja leváltani a fideszt, egy nyomorult kampányt képtelenek összerakni csak mert nem klárika nyert.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Csak annyit kérek ha a Fidesz nyer, akkor ne 2/3-al.
Több lesz a Fidesz javára, sima lesz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na mar csak 2 het a valasztasokig.
igy a celegyenesben kivancsi vagyok, van, aki el tud kepzelni egy kormanyvaltast ?
szerintem piszok szoros lesz de amennyit elcsip a mi hazank meg a tobbi kicsi part, nagyjabol annyi lesz a fidesz javara.
igy a celegyenesben kivancsi vagyok, van, aki el tud kepzelni egy kormanyvaltast ?
szerintem piszok szoros lesz de amennyit elcsip a mi hazank meg a tobbi kicsi part, nagyjabol annyi lesz a fidesz javara.
- 'shutterisland
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
most újra belinkelted mzp-t'shutterisland írta: lehet csak a csaj tul ellenszenves.
pedig jo bige.
mas : godeny 5 perce is megvolt.
a végén sajnos nem derült ki, hogyan kezelné a gabona helyzetet
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
Amúgy egész jó volt, ahhoz képest, hogy egy mocskos kókler.
mármint a legeleje:D
mármint a legeleje:D
- 'shutterisland
lehet csak a csaj tul ellenszenves.
pedig jo bige.
pedig jo bige.