Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
3 nap alatt 2 bajnokin 4db 11est fújtak be ellenünk. csak úgy kérdezem, valaki élt már meg ilyet? tud ilyenről? volt már ilyen?
...
...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Pedig ideje volna lenyugodni ha valaki akar eredményt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
R.M.C.F írta:Persze új edző.... egy igazi probléma van a madriddal 10 éve már,az edzőkeringő és ez által a rendszerek, emberek variálása. Vegyük már észre,hogy semmi másra nincsen szükség mint időre.....évekig együttlévő csapatra.
Nem fogják, szerintem nálad jobban senki nem tudhatja, hogy a Real szurkolók 90%-a kibaszott türelmetlen. Ez van, itt nem lesz állandóság.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Persze új edző.... egy igazi probléma van a madriddal 10 éve már,az edzőkeringő és ez által a rendszerek, emberek variálása. Vegyük már észre,hogy semmi másra nincsen szükség mint időre.....évekig együttlévő csapatra.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Olyanok vagytok mint valami fürdő k.ák...Mit rinálytok? Nyertünk és kész vannak ilyen meccsek, gálázni nem idegenben szoktunk, azt is megszokhattuk, hogy ellenünk még a kaposvár is az évszázad meccsét játszaná.Ancelotti meg jól rotál,tetszik...Esküszöm úgy viselkedtek mintha tegnap óta követnétek a focit, nem ősszel kell a csúcsforma...Az a jampi aki tavasszal darálja az ellenfeleket, tavaly a bayern tavaszra lett tökéletes, a csodabarca meg akkorra pukkadt ki a végeredményt tudjuk.
Egyébként is a legmeghatározóbb középpályásunk nélkül mitvártatok...
Egyébként is a legmeghatározóbb középpályásunk nélkül mitvártatok...
- mocsok
istenem mennyit tudtok panaszkodni minden egyes meccs után.
lényegtelen hogy nyerünk, vagy mennyi gólt lövünk, vagy mennyi gólt kapunk, vagy mennyire játszunk jól. valami mindig baj.
amúgy eddig az volt a bajotok benzemával, hogy hiába hajt, egy csatártól gólt vártok.
most lövi a gólt, de mégse tetszik nektek valami.
nekem is hiányzik higu, de elment.
lényegtelen hogy nyerünk, vagy mennyi gólt lövünk, vagy mennyi gólt kapunk, vagy mennyire játszunk jól. valami mindig baj.
amúgy eddig az volt a bajotok benzemával, hogy hiába hajt, egy csatártól gólt vártok.
most lövi a gólt, de mégse tetszik nektek valami.
nekem is hiányzik higu, de elment.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Két kérdésem lenne:Matt009 írta:No Khedira, no kp-s védekezés, no foci.
Ancelottinak meg ideje lenne lemondania, mert a mai nap is egy jó adag kaki volt.
1. Kit hoznál a helyére?
2. Mit várnál az új edzőtől?
Legnagyobb balfaszság lenne, ha ez megtörténne. Látszik, hogy javul a csapat. A védelmet illetve a kp-s védekezést kell ráncba szedni, de a szezon eleji szenvedés elől megszűnt, sőt szép támadásokat és szép gólokat láthatunk. Tavaszra minden fasza lesz.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem meg neked a fórumozásról. Elképesztő idegölő hozzászólásokat tudsz gyártani.Matt009 írta:No Khedira, no kp-s védekezés, no foci.
Ancelottinak meg ideje lenne lemondania, mert a mai nap is egy jó adag kaki volt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Azért érdekes és elgondolkodtató, hogy a múltkori Ramosos eset után most megint egy olyan játékost rakott középre, akinek köze nincs a poszthoz, holott továbbra is ott van a keretben Casemiro... Érthetetlen. Minek vannak akkor posztokra emberek, ha ki sincs használva a keret?
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
ezzel sajnos nem tudok egyetérteni, az első félidőt csak hiányosan láttam, de a rayo támadója kb 3-ból 3 alkalommal verte meg a portugált.primrose írta:Coentrao ma nagyon brusztolós focit mutatott be, többnyire megtudta állítani Lass villámgyors játékát.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
bocsi, de miért? Coentrao ma nagyon brusztolós focit mutatott be, többnyire megtudta állítani Lass villámgyors játékát. Utána megsérült és még így is folytatta jó pár percig a játékot. Ha jól emlékszem Pepe 11esénél is jobbról játszották be a labdát, amikor a portugál padozott, a második 11esnél meg szintén nem hiszem h olyan megoldast választott volna, mint a brazil. Szerintem ma semmi baj nem volt Coentraoval.bűnrosszak: Coentrao
But he is a good boy...
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ritka szar meccset sikerült behúzni. A középpálya hiánya miatt majdnem bebuktuk. Rayot csak azért nem tudom dicsérni, mert sosem értettem ezt a mentalitást, amikor egy kiscsapat minden áron a Realt (vagy a Barcát) akarja megverni, Almeríáknak, Betiseknek meg lefekszenek. Ilyen felkészüléssel, teljesítménnyel bármelyik alsóházas csapatot csapták volna könnyedén, három pontért. Amikor az Almería vagy akárki verte őket, biztos vagyok benne, hogy nem fakadt sírva a lecserélt játékos. De nem csodálkozom, tavaly is ugyanilyenek voltak. Egyébként meggyőződésem, hogy a legjobb közönsége ennek a csapatnak van, már rég óta.
Jobbak: López (szokásos módon), Ramos (főleg az utolsó, beívelgetős szakaszban volt látványos, mindent mentett fejjel, többnyire emberhez, ezt a rongy védelmet többnyire ő tartotta össze úgy-ahogy), rossz kimondani, de Arbeloa, becserélése után a jobb oldal le lett zárva, plusz a kiállítást is megúsztuk, Carvajal nem fejezte volna be a meccset, Bale (amit lehetett, megtett, támogatás nélkül ennyi fért bele, két gólpassz.)
Bűnrosszak: Marcelo (élete legrosszabb meccse), Carvajal, Coentrao, DM (középen nem megy)
Semleges: Illarra jó lesz, de egyenlőre feltűnő, hogy rendszeresen elszórja a labdákat, hatalmas hibaszázalékkkal passzol, ível. 35 millióért ez elfogadhatatlan egyenlőre.
Nagytudású Ancelotti elhozta a csapatot igazi ütközőember (Khedira, Casemiro) nélkül. Bár a sérülések fazont szabtak a cseréknek, a végén lehetett volna javítani a felállást azzal, ha DM le, Modric feljebb, vkpba meg Casemiro/Khedira (előbbit jobban szeretem). Erre összeállítja a keretet Jesé, Morata, Isco kispaddal, úgy, hogy Bale, CR, Benz, DM, Modric fent van. A három támadó szellemű cseréből egyet otthon kellett volna hagyni, mivel komoly esély úgysem volt minden támadó bevetésére ebben a felállásban, de ha lett volna egy védekező kp. a padon, a végén jót tett volna a csapatnak, nagyobb lett volna a variációs lehetőség. Szerintem már a keret összeállításánál hibázott.
A legnagyobb hibája viszont az, hogy olasz edző létére meglepő módon nem tud masszív védelmet kialakítani. A játékosok összevissza kószálnak a tizenhatoson belül, szervezetlenül, és ami dühítő minden meccsen, az ellenfél játékosai rendre üresen maradnak, a hátvédeink meg egy csomóban vannak, mindig van szabad ember. Ez sajnos jellemző hiba edzőváltás óta, rendre nem követik le az embereiket a védőink, vagy amire gondolni sem merek, nem tudják megfelelően elosztani a támadókat menet közben újabban, és ezért van a zűrzavar.
Fogjuk fel úgy ezt a meccset, könnyebb az ember szívének, hogy BLre pihentünk, meg ezeket az új fajta felállásokat is egyszerűen ki akarja próbálni, papíron gyenge ellenfeleken.
Jobbak: López (szokásos módon), Ramos (főleg az utolsó, beívelgetős szakaszban volt látványos, mindent mentett fejjel, többnyire emberhez, ezt a rongy védelmet többnyire ő tartotta össze úgy-ahogy), rossz kimondani, de Arbeloa, becserélése után a jobb oldal le lett zárva, plusz a kiállítást is megúsztuk, Carvajal nem fejezte volna be a meccset, Bale (amit lehetett, megtett, támogatás nélkül ennyi fért bele, két gólpassz.)
Bűnrosszak: Marcelo (élete legrosszabb meccse), Carvajal, Coentrao, DM (középen nem megy)
Semleges: Illarra jó lesz, de egyenlőre feltűnő, hogy rendszeresen elszórja a labdákat, hatalmas hibaszázalékkkal passzol, ível. 35 millióért ez elfogadhatatlan egyenlőre.
Nagytudású Ancelotti elhozta a csapatot igazi ütközőember (Khedira, Casemiro) nélkül. Bár a sérülések fazont szabtak a cseréknek, a végén lehetett volna javítani a felállást azzal, ha DM le, Modric feljebb, vkpba meg Casemiro/Khedira (előbbit jobban szeretem). Erre összeállítja a keretet Jesé, Morata, Isco kispaddal, úgy, hogy Bale, CR, Benz, DM, Modric fent van. A három támadó szellemű cseréből egyet otthon kellett volna hagyni, mivel komoly esély úgysem volt minden támadó bevetésére ebben a felállásban, de ha lett volna egy védekező kp. a padon, a végén jót tett volna a csapatnak, nagyobb lett volna a variációs lehetőség. Szerintem már a keret összeállításánál hibázott.
A legnagyobb hibája viszont az, hogy olasz edző létére meglepő módon nem tud masszív védelmet kialakítani. A játékosok összevissza kószálnak a tizenhatoson belül, szervezetlenül, és ami dühítő minden meccsen, az ellenfél játékosai rendre üresen maradnak, a hátvédeink meg egy csomóban vannak, mindig van szabad ember. Ez sajnos jellemző hiba edzőváltás óta, rendre nem követik le az embereiket a védőink, vagy amire gondolni sem merek, nem tudják megfelelően elosztani a támadókat menet közben újabban, és ezért van a zűrzavar.
Fogjuk fel úgy ezt a meccset, könnyebb az ember szívének, hogy BLre pihentünk, meg ezeket az új fajta felállásokat is egyszerűen ki akarja próbálni, papíron gyenge ellenfeleken.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
No Khedira, no kp-s védekezés, no foci.
-
Én tavaszig semmit sem várok.....addig ne maradjunk le,aztán tavasszal már állandósitani kell a jó és intuitiv focit.
-
Igen, de a védekezésben nem agyatlan gyökkető játékosok vannak, hanem világklasszisok. Szóval nem hinném, hogy egy teljes idényt venne igénybe formába hozni őket, mert ha igen, az már régen rossz. Szóval én bizakodok, szerintem még odaérhetünk, de egyelőre nem a mi kezünkben van a sorsunk.Ez itt a kulcsmondat. Először álljunk össze cakkon- pakkon aztán gondoljunk a bajnoki címre. Sok meccs hátra van még, nem mondom, hogy lehetetlen megnyerni. De előbb legyünk egy csapat... jelenleg nem vagyunk, mert a védekezésünk egyenlő a gyökalatti nullával. De nagy dolog lenne ha sikerülne megnyerni...
But he is a good boy...
- L.Miki
primrose írta: Persze még mi is veszíthetünk pontokat, de ha nálunk megszilárdul a védelem, akkor veszedelmesek leszünk.
Ez itt a kulcsmondat. Először álljunk össze cakkon- pakkon aztán gondoljunk a bajnoki címre. Sok meccs hátra van még, nem mondom, hogy lehetetlen megnyerni. De előbb legyünk egy csapat... jelenleg nem vagyunk, mert a védekezésünk egyenlő a gyökalatti nullával. De nagy dolog lenne ha sikerülne megnyerni...
-
Én még igen. Miért, hat pont még nem a világ vége. A Barcelona még fog pontot veszíteni, és az idei El Clasicon is biztatóak voltunk a második félidőben, szóval én hazai pályán a csapatra fogadnék egy újabb Barcelona elleni meccsen. Persze még mi is veszíthetünk pontokat, de ha nálunk megszilárdul a védelem, akkor veszedelmesek leszünk.Én nem reménykedek az idei évben a bajnoki cím elnyerésében... vagy te igen?
But he is a good boy...
- L.Miki
Én nem reménykedek az idei évben a bajnoki cím elnyerésében... vagy te igen? Nem játszunk jól, de a "kisebb" meccseket úgy ahogy, de hozzuk. Viszont az előttünk levő két csapat elleni harcokat, eddig kettőből kétszer nem. Lesz még visszavágó ellenük, de ha azokat sem húzzuk be, sok esély nem marad a bajnoki cím elhódítására, szóval arra ne is gondoljunk, hogy bajnokok leszünk. Először találjuk meg a megfelelő rendszert, aztán majd jöhet a bajnoki.primrose írta:Lehet mondani, hogy de még így is behúztuk a meccset, de máskor ez nem biztos, hogy így lesz. Ilyen butaságokon mehet el az egész bajnoki cím.
A védekezésünkre bőven ráfér valami újítás, rendszerezés vagy valami, mert ezidáig pocsék. Mint a grundon, úgy védekeznek... sőt a grundon szervezettebb volt a védekezés, mint most nálunk. Elmebaj.
Mindegy, várunk.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
kell mellé egy stabil és állandó társ aki mellett nem kell túlórázniLegkisebbtobi írta: modric meg egyre tobb labdat add el.... ez is kezd mar bosszanto lenni.
Nem illik.
- Legkisebbtobi
ez nem benzema vedeserol szol hanem benzema allando basztatasarol... nem jatszott jol de cr7-en kivul meg talan balen kivul senki nem volt tul meggyozo...zalkrisz írta: Na ez a szánalmas, hogy minden hozzászólásba beleköttök. Mert ez semmi másról nem szól, csak védjük Benzemát. Holott senki nem mondta, hogy adjuk el, küldjük el, jöjjön Morata vagy hasonlókat... csak értékeltük a teljesítményét.
De ha nektek így jó, akkor legyen:
modric meg egyre tobb labdat add el.... ez is kezd mar bosszanto lenni.