Edző és vezetőség
- ___Samy___
Re: Edző és vezetőség
Azert mikor egy csapatban ennyire kollektivan szar mindenki, akkor ott nem a jatekosok a hunyok elsosorban, hanem az edzo. Odaajandekoztunk nekik egy komoplett elso felidot, belementunk az adok kapokba, ahelyett, hogy nyugodtan, rutinosan lehoztuk volna. Teljesen mas szisztema, mas felallas lett felrakva, az eddig bevalt helyett. Benzema hianyaban pedig remenytelenne valt a helyzet, ket golos hatranyban, lelkileg megrottyanva.
Ertem en, hogy nagyon fugg a jatekunk Benzematol, de ennyire nem. Ha kiesik egy fogaskerek a rendszerbol, nem veszek egy teljesen uj rendszert, hanem potolom a fogaskereket. Carletto ezt forditva gondolta, plusz megint az x-re probalt jatszani, aminek mar megint nem lett jo vege. Csak ezt sosem kepes megtanulni.
A bajnoksag minden bizonnyal igy is meg lesz, viszont ha nem kepes elengedni ezt a makacssagat, akkor lehet jobb lesz ha elvalnak az utjai a Real Madridtol. Pedig en aztan nagyon csipem az oreget, egyik kedvenc edzom, de nem latom rajta a valtozast 7 evvel ezelotthoz kepest.
Ertem en, hogy nagyon fugg a jatekunk Benzematol, de ennyire nem. Ha kiesik egy fogaskerek a rendszerbol, nem veszek egy teljesen uj rendszert, hanem potolom a fogaskereket. Carletto ezt forditva gondolta, plusz megint az x-re probalt jatszani, aminek mar megint nem lett jo vege. Csak ezt sosem kepes megtanulni.
A bajnoksag minden bizonnyal igy is meg lesz, viszont ha nem kepes elengedni ezt a makacssagat, akkor lehet jobb lesz ha elvalnak az utjai a Real Madridtol. Pedig en aztan nagyon csipem az oreget, egyik kedvenc edzom, de nem latom rajta a valtozast 7 evvel ezelotthoz kepest.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Igen ez egy jó kérdés. Mindig is jól teljesített, simán hozni lehetett volna. De akár most is amúgy. Ilyen vérszegény Rodrygo, dagadt Hazard meg golfos Bale helyére.
- ateeemadrid
Amugy azt mar csak kurva halkan kerdezem neg, h ezt a szerencsétlen aubat miert nem lehetett elhozni az evek alatt a sok senkihazi jovic mariano semmirekellő nyomorult helyett, ugy hogy kinyalta a seggunket.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
az meg tenyleg igaz hogy a pedrit utasitottuk el ketszer is? hat szakemberek dolgoznak ott?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Értem, hogy nincs Benzema, de ez kurva nagy luxus amit Ancelotti csinált ma.
Ott van a 2 keretben még 2 csatár, ott van még Hazard meg Bale mint "top" támadók, erre felküldi a 2 brazilt, amiből az egyik kuka, a másik csak félig.
Casemiro is mit keres még a kezdőben? Hónapok óta szar, semmi előnye nincs a csapatra nézve, rég Camavingának kéne rohangálnia helyette.
Komolyan így elbaszni egy ennyire várt meccset... pont most.
Ott van a 2 keretben még 2 csatár, ott van még Hazard meg Bale mint "top" támadók, erre felküldi a 2 brazilt, amiből az egyik kuka, a másik csak félig.
Casemiro is mit keres még a kezdőben? Hónapok óta szar, semmi előnye nincs a csapatra nézve, rég Camavingának kéne rohangálnia helyette.
Komolyan így elbaszni egy ennyire várt meccset... pont most.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tuchelre le kell csapni.
Ettől a barcától ilyen megalázásra csak akkor van mentség, ha BL-t plusz bajnokságot nyer az olasz. Nem fog.
Ettől a barcától ilyen megalázásra csak akkor van mentség, ha BL-t plusz bajnokságot nyer az olasz. Nem fog.
- Galacticos
Meg legalabb nem a barca ellen. Oke hogy a mai az irrealis eredmeny, mert nekunk semmi nekik minden sikerul. De amit lehet azt carlo elrontott mara. Erthetetlen szerkezet az elso felidobe es erthetetlen a cserek utan is.Sierra írta:Igen, 2015 tavasza, Atlético Real 4-0. Az is jó kis meccs volt. De legalább nem hazai pályán.Galacticos írta: Felallni egy csatar nelkuli eddig soha sem hasznalt felallasba egy clasicon. Oriasi huzas.
Valtoztatni a felidoben kettot mert eszreveszed hogy ez egy szar amit felraktal, majd 8perc mulva mar 0-4.
Hirtelen nem tudom de az atletico is egyszer szarra vert minket akkor is volt kozte vagy 4, akkor is carlo volt az edzo szerintem.
Nem ertem mit gondolt a meccs elott.
Ha a chelsea ellen is megvernek minket igy hogy ennyire kilatastalan az egesz, en elgondolkodnek a valtason. Es ott egy bl gyoztes tuchellel kell meccselnie most meg ezen a szinten teljesen ujonc xavival.
Igen, 2015 tavasza, Atlético Real 4-0. Az is jó kis meccs volt. De legalább nem hazai pályán.Galacticos írta: Felallni egy csatar nelkuli eddig soha sem hasznalt felallasba egy clasicon. Oriasi huzas.
Valtoztatni a felidoben kettot mert eszreveszed hogy ez egy szar amit felraktal, majd 8perc mulva mar 0-4.
Hirtelen nem tudom de az atletico is egyszer szarra vert minket akkor is volt kozte vagy 4, akkor is carlo volt az edzo szerintem.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valaki torolje le Ancelotti laptopjarol a felallasok, amikben meg soha nem jatszottunk mappat.
- Galacticos
Felallni egy csatar nelkuli eddig soha sem hasznalt felallasba egy clasicon. Oriasi huzas.
Jo, de erted, ezeket a jatekosok hozzak ossze, nem o, orulhet hogy minden meccsen megmenti a segget valaki.Realista24 írta: La Liga 2021/22:
Most point: 66 - RM
Most wins: 20 - RM
Most goals: 59 - RM
Highest GD: +38 - RM
Top scorer: 22 - Benzema
Top assistor: 11 - Benzema
Least GA/Game: 0.75 - Courtois
Mi lenne, ha Carlo értené is a szakmát legalább annyira, mint atesz?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid to donate one million euros to help displaced people in Ukraine.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És még azt is vállaljuk hogy az első félidőben nem rúgunk gólt de így se bírnak velünkRealista24 írta: La Liga 2021/22:
Egyértelműen kevés. Carlotól többször is megkapta a lehetőséget, de nem tudott élni vele. Persze most majd jönnek az okosak, hogy hát 143 meccset kellene lejátszania kezdőként egyhuzamban, az lenne a lehetőség, de ez a Real Madrid. Itt nincs 10-15 meccs pátyolgatni a bukott sztárocskákat. Nem ment ZZ alatt, nem ment Carlo alatt, nem neki való ez a szint. Van jobb nála nem is egy a keretben.flori írta:Sorry, elragadott a hév.Realista24 írta:
Pofájába?
Kiváncsi lennék mennyire tudatos Hazard leépítése. Valóban ennyire kevés már, és/vagy kiadták fentről, hogy kell a hely előre. Vini helyett a második gól után jöhetett volna.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- flori
Sorry, elragadott a hév.Realista24 írta:Pofájába?flori írta: Az öreg mennyi rágót tud a pofájába önteni?
Jól és időben cserélt ma is. Tanul.
Kiváncsi lennék mennyire tudatos Hazard leépítése. Valóban ennyire kevés már, és/vagy kiadták fentről, hogy kell a hely előre. Vini helyett a második gól után jöhetett volna.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Aztán 10 emberrel fejeztük be, nehogy ez legyen az érv legközelebb, hogy megint nem cserél...flori írta: Jól és időben cserélt ma is. Tanul.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Sorrentino
Talán tavaly ősszel kérdezték erről. Akkor ha jól emlékszem 13-14et mondott. Mentos Pure Fresh a kedvenc. Akár lehetne a márka arca is.flori írta: Az öreg mennyi rágót tud a pofájaba önteni?
Ha 50 évvel ezelőtt lennénk, akkor ugyanannyi cigit szívna el egy meccs alatt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
La Liga 2021/22:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pofájába?flori írta: Az öreg mennyi rágót tud a pofájába önteni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Az öreg mennyi rágót tud a pofájába önteni?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!