És tényleg. Bazdmeg Remy köszi ismét.BLaZE írta: Remy Spanyolországban van. Csak szólok. Ez alapján nem tudom mit vártunk
Az a baj Ancelottival, hogy rögeszméi vannak, amiken sosem fog változtatni. Ezért nem pálya nekünk hosszútávra.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 20., vasárnap 22:34
És tényleg. Bazdmeg Remy köszi ismét.BLaZE írta: Remy Spanyolországban van. Csak szólok. Ez alapján nem tudom mit vártunk
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. március 20., vasárnap 22:34
és kit tennél 3 meccsig a helyére, vallejot? mindenki kutyafos ma.ateeemadrid írta: Mikitaot 3 meccsre padra bssznam az kurvaisten, legalja ma teljesen.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. március 20., vasárnap 22:34
Erre már nem is írok semmit.BLaZE írta: Remy Spanyolországban van. Csak szólok. Ez alapján nem tudom mit vártunk
HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. március 20., vasárnap 22:33
Ja, ez a Real Madrid, van egy bizonyos szint.. Ha kikapunk, kapjunk ki 3-2-re.. Nem pedig egy beszari kezdővel, motiválatlanul egy ősrivális Barca ellen... Úgy hogy csak 1 Valverde lövést tudunk felmutatni..RealMadridFanatic írta:Ha azt hiszed egy meccsrol beszelunk, akkor targytalan.Impostor írta:
Tetszik a meccs mi?
Es en nem vagyok a kritika ellen, sot, de az itteni kozosseg bizonyos retegerol inkabb a halatlan szo jut eszembe.
Tovabbi jo omlengest.
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2022. március 20., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. március 20., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. március 20., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. március 20., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. március 20., vasárnap 22:31
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. március 20., vasárnap 22:30
Azert nem bannam ha legalabb lonenk egy golt....Karim the king írta: Egyetlen feladat maradt. Gavit legyalulni
HozzászólásSzerző: torjack » 2022. március 20., vasárnap 22:30
...akkoriban odaát még messi meg a kannibál is rohangált...meg a brazil partiarc. most egy ferrán torres, meg az arsenalnak nem kellő aubameyang szopat. meg a konzolkirály dembeléSierra írta: Ez a meccs tényleg a legsötétebb időket idézi, amikor Benitezzel a padon kaptunk otthon ki 0-4-re, meg amikor Lopetegivel 5-1-re.
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2022. március 20., vasárnap 22:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 20., vasárnap 22:29
fuck thath shit, im Vazquezsebydani írta:Bazdmeg nem tudtam eldönteni kínomban a tévéhez vágjam a sört vagy röhögjek. Még most se tudomKerlon írta: Lucas legalabb szinezi
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 20., vasárnap 22:27
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. március 20., vasárnap 22:27
Bazdmeg nem tudtam eldönteni kínomban a tévéhez vágjam a sört vagy röhögjek. Még most se tudomKerlon írta: Lucas legalabb szinezi
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 20., vasárnap 22:27
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. március 20., vasárnap 22:26
Azert akik ennyire pozitivak mondjatok mar el mire legyszi?!dzsi91 írta: Nehanyaknak durva fóbiája van itt de kár is velük leállni vitázni.
HozzászólásSzerző: b3tman » 2022. március 20., vasárnap 22:26
Új seprű …. A szezon első felében megbasz tunk bárkit mi is.Kerlon írta:Ennyit tesz egy berozsdasodott oreg edzo elkepzelesek nelkul vs egy uj hullam.ziro4vr írta: Azért az tényleg érdekes hogy a barca reaktivál egy aubameyangot, xavi visszatesz egy dembelet, egy babaolaj traore hasznos, de nálunk padra se fér Bale, hazardot meg 10 meccse nem is láttuk.
Ahogy mondtam, Ancelotti mintha csak tulelozne.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. március 20., vasárnap 22:26
Ha azt hiszed egy meccsrol beszelunk, akkor targytalan.Impostor írta:Tetszik a meccs mi?RealMadridFanatic írta:
Hagyjatok mar. Nevetsegesek vagytok akkor is, ha 10et kapunk.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. március 20., vasárnap 22:26
Innentől ha eredetileg nem is így volt, most már tényleg az lesz.Kerlon írta:
Ahogy mondtam, Ancelotti mintha csak tulelozne.
Jelenlévő fórumozók: 100 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem