En jobban adnam ha egy perosert szetcsapnak a gyereket.sonic írta:Azert nem bannam ha legalabb lonenk egy golt....Karim the king írta: Egyetlen feladat maradt. Gavit legyalulni
Megy a meccs!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Megy a meccs!
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Alabat akkor 10 meccsre kellene kb...Csabi írta:és kit tennél 3 meccsig a helyére, vallejot? mindenki kutyafos ma.ateeemadrid írta: Mikitaot 3 meccsre padra bssznam az kurvaisten, legalja ma teljesen.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Az a legszomorúbb, hogy egy össze kukázott Barca így agyonver minket otthon. Össze szedtek mindenhonnan olyan emberek akik egy egyeneset tudnak rúgni a labdába, erre 50 perc alatt 4 -t guritanak
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
En ezért nem írtam volna le oket. Mindig szívunk ellenük ilyenkor. Nem akartam beírni pár napja, hogy ne lepődjön meg senki ha kikapunk. Erre mondjuk en sem számítottam…torjack írta:...akkoriban odaát még messi meg a kannibál is rohangált...meg a brazil partiarc. most egy ferrán torres, meg az arsenalnak nem kellő aubameyang szopat. meg a konzolkirály dembeléSierra írta: Ez a meccs tényleg a legsötétebb időket idézi, amikor Benitezzel a padon kaptunk otthon ki 0-4-re, meg amikor Lopetegivel 5-1-re.
most meg reméljük, hogy a világ legjobb kapusa (irónia nélkül) megvéd minket a 6-7 mínusztól HAZAI pályán...
kibaszott szánalmas. lófütty nem gondolta, mikor röhögtük őket az Európa liga miatt, hogy ez lesz...
És tényleg. Bazdmeg Remy köszi ismét.BLaZE írta: Remy Spanyolországban van. Csak szólok. Ez alapján nem tudom mit vártunk
Az a baj Ancelottival, hogy rögeszméi vannak, amiken sosem fog változtatni. Ezért nem pálya nekünk hosszútávra.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
és kit tennél 3 meccsig a helyére, vallejot? mindenki kutyafos ma.ateeemadrid írta: Mikitaot 3 meccsre padra bssznam az kurvaisten, legalja ma teljesen.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Erre már nem is írok semmit.BLaZE írta: Remy Spanyolországban van. Csak szólok. Ez alapján nem tudom mit vártunk
Nem tudom miért idegeskedünk itt, ezt így felsőbb hatalmak adták ma oda a Barcának, lehetett volna itt Mbappe vagy Torghelle is. Kösz Remy.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Ja, ez a Real Madrid, van egy bizonyos szint.. Ha kikapunk, kapjunk ki 3-2-re.. Nem pedig egy beszari kezdővel, motiválatlanul egy ősrivális Barca ellen... Úgy hogy csak 1 Valverde lövést tudunk felmutatni..RealMadridFanatic írta:Ha azt hiszed egy meccsrol beszelunk, akkor targytalan.Impostor írta:
Tetszik a meccs mi?
Es en nem vagyok a kritika ellen, sot, de az itteni kozosseg bizonyos retegerol inkabb a halatlan szo jut eszembe.
Tovabbi jo omlengest.
Ez a meccs ugyanaz mint a PSG ellen az első meccs egy beszariság.. Csak akkor sikerült megúszni 1 góllal..
Ezt tervezte ma az öreg is csak 0-0-val..
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Remy Spanyolországban van. Csak szólok. Ez alapján nem tudom mit vártunk
halálomig madridista leszek
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Senki se tudja mit kezdjen a labdával ha véletlen találkozik vele. Totymorges forgolodas gondolkodás majd elkuras.
Fel nem foghatom miből állt a felkészülés erre a meccsre de ez über gáz.
Fel nem foghatom miből állt a felkészülés erre a meccsre de ez über gáz.
- ateeemadrid
Mikitaot 3 meccsre padra bssznam az kurvaisten, legalja ma teljesen.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Egészen hihetetlen, hogy ha nincs Benzema teljesen megvagyunk lőve. De ma az egész csapat kritikán aluli az egyszem Tibot kivéve. Nélküle a duplája is lehetne. Ancelotti meg sok örömet okozott már de ilyen érthetetlen taktikát, amit ma bemutatott, ez felfoghatatlan. Egyértelműen nem a jövő már.
- sebydani
Amúgy holnapra nem lehet kérni egy újrajátszást? Annyira szürreális ez a 72 perc nem tudom feldolgozni egyelőre, hogy ez most tényleg megtörténik.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Azert nem bannam ha legalabb lonenk egy golt....Karim the king írta: Egyetlen feladat maradt. Gavit legyalulni
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
...akkoriban odaát még messi meg a kannibál is rohangált...meg a brazil partiarc. most egy ferrán torres, meg az arsenalnak nem kellő aubameyang szopat. meg a konzolkirály dembeléSierra írta: Ez a meccs tényleg a legsötétebb időket idézi, amikor Benitezzel a padon kaptunk otthon ki 0-4-re, meg amikor Lopetegivel 5-1-re.
most meg reméljük, hogy a világ legjobb kapusa (irónia nélkül) megvéd minket a 6-7 mínusztól HAZAI pályán...
kibaszott szánalmas. lófütty nem gondolta, mikor röhögtük őket az Európa liga miatt, hogy ez lesz...
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Egyetlen feladat maradt. Gavit legyalulni
fuck thath shit, im Vazquezsebydani írta:Bazdmeg nem tudtam eldönteni kínomban a tévéhez vágjam a sört vagy röhögjek. Még most se tudomKerlon írta: Lucas legalabb szinezi
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
Bazdmeg nem tudtam eldönteni kínomban a tévéhez vágjam a sört vagy röhögjek. Még most se tudomKerlon írta: Lucas legalabb szinezi
Marianot mekkora otlet volt becserelni, ert mar labdaba?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K