Értékeld a legutóbbi meccset
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Hát ezért kár volt. A 3 pont jelentéktelen, a bajnokságot megnyerjük főleg így, hogy a pofon megjött.
Kroos valszeg kijátszotta magát a kezdőből a cselszi ellen...ott kb ugyanezt a letámadást kell kibírni csak 7 olyan bika van mint araujo.
Viszont, a legnagyobb hiba hogy hitet adunk nekik a shitshow közepén amiben épp vannak a pénzügyük miatt. Xavi projektje jó, szépen és már eredményesen is játszanak, de jó lett volna ha elültetjük a gondolatot hogy messze vannak tőlünk és okkal van +12. Néhány dologban messze is vannak, de most jól magukra bsztak a nyomást a srácok...
Közben azért nem kell elfelejteni hogy sokkal több nincs a keretben egy BL 8 meg bajnoki cimnel. Még mindig a spórolós években vagyunk. Hogy azt a bajnoki címet az első 19 vagy az utolsó 19 fordulóban alapozod meg.. kumma mindegy.
Kroos valszeg kijátszotta magát a kezdőből a cselszi ellen...ott kb ugyanezt a letámadást kell kibírni csak 7 olyan bika van mint araujo.
Viszont, a legnagyobb hiba hogy hitet adunk nekik a shitshow közepén amiben épp vannak a pénzügyük miatt. Xavi projektje jó, szépen és már eredményesen is játszanak, de jó lett volna ha elültetjük a gondolatot hogy messze vannak tőlünk és okkal van +12. Néhány dologban messze is vannak, de most jól magukra bsztak a nyomást a srácok...
Közben azért nem kell elfelejteni hogy sokkal több nincs a keretben egy BL 8 meg bajnoki cimnel. Még mindig a spórolós években vagyunk. Hogy azt a bajnoki címet az első 19 vagy az utolsó 19 fordulóban alapozod meg.. kumma mindegy.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát ha a meccsről is kell beszélni visszanézve auba az elején akár pirosat is kaphatott volna, legalábbis casemiro erre kapott volna. A 4ik gól meg szerintem les volt. De a madridizmus többsége túl normális ahhoz,hogy telefossa a médiát ezzel. Ha mi nyerünk 4-0ra egy les góllal meg egy ilyen faultal erről szólna minden.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Jajj, de régen kaptunk már ilyen mocskos nagy pofont, el is felejtettem milyen már. Kezet kell rázni most a törpökkel, mert ez tényleg férfimunka volt ma. Szépen gatyába rázta xavi a bandát, körbe is szopkodják most egymást keményen. Piqué is már üzent twitteren. Imádom.
De azért sokan elfelejtik, hogy gyorsan változik a foci. A barca lendületben van, nagyon együttállnak a csillagok nekik, félbolondokból csinált focistát az öreg simaláb, minden összejön most nekik. Nem értem a károgókat, bőven változhat ez fél éven belül, nézzük meg itt mi történt Ancelottival. Gáz ez a 0-4, de azért nagyon messze van ez a régi gyalázástól szerencsére. Nem volt a liga legjobb játékosa, meg az egyik beton hátvéd. Már ettől instant foghatjuk erre. Megtalálták a gyengepontokat azonnal, és kihasználták ezt az elcseszett taktikát is. Nekik minden bejött, nekünk semmi, bumm.Itt az élő példa, hogy az igazolásokkal mennyit lehet frissíteni a kereten. Nem kell beszarni tőlük, okosan kell igazolni. Óriási pofon, reméljük jó helyen kongnak a harangok.
Menni kell tovább májusig, a 9 pont sok, okosan kell gazdálkodni vele. Fognak ők is bukni még.
Vamos!
De azért sokan elfelejtik, hogy gyorsan változik a foci. A barca lendületben van, nagyon együttállnak a csillagok nekik, félbolondokból csinált focistát az öreg simaláb, minden összejön most nekik. Nem értem a károgókat, bőven változhat ez fél éven belül, nézzük meg itt mi történt Ancelottival. Gáz ez a 0-4, de azért nagyon messze van ez a régi gyalázástól szerencsére. Nem volt a liga legjobb játékosa, meg az egyik beton hátvéd. Már ettől instant foghatjuk erre. Megtalálták a gyengepontokat azonnal, és kihasználták ezt az elcseszett taktikát is. Nekik minden bejött, nekünk semmi, bumm.Itt az élő példa, hogy az igazolásokkal mennyit lehet frissíteni a kereten. Nem kell beszarni tőlük, okosan kell igazolni. Óriási pofon, reméljük jó helyen kongnak a harangok.
Menni kell tovább májusig, a 9 pont sok, okosan kell gazdálkodni vele. Fognak ők is bukni még.
Vamos!
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Akkor mi is lefeküdtünk nekik ?realistahuni írta:Campnúban hogy le fognak feküdni kövi fordulóban, öröm lesz nézni.gutihaz14 írta: szerencse hogy a sevilla csak 1 pontot hozott
Aki le fog feküdni nekik, az a Soci meg a Vilarreal lesz. Néztem, tizenakárhány meccs óta max. egy-két döntetlen jött össze mindkét csapattól ellenük, amúgy végig kiszoptak. Talán egy Sevilla vagy egy Betis rabolhat tőlük pontot, a többi meccs megvan. Legutóbbi 10 meccs nekik 8-2-0, 26 pont, két laza Madrid derbivel. A legjobb időszakaikat idézi. Valószínűleg ezzel a formával sem érnek utol minket, ha az egyetlen csatárunk bevethető lesz újra. (Sajnos Benzema nélkül a Real Madrid jelenleg csak egy erős középcsapat.) Ha viszont csinálnak egy ZZ féle huszáros hajrát, minden meccset nyerve, akkor bajban lehetünk, mert mi az elkövetkező meccseken simán bukhatunk 9 pontot. Mondjuk rossz forgatókönyvvel Sevillában, Pamplonában, Cadizban összesen hatot, a matrac ellen hármat, és már meg is van a probléma. Úgy hogy nagyon fel kell kötni a gatyát, mert közben még a BL is megy, és ez így erős a 14 játékosunknak.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Így lesz. Ettől függetlenül ma is kiütköztek a keret hiányosságai amit évek óta próbálnak a veteránjaink extra teljesítménnyel foltozni hol Ramos hol modric hol benzema. Ettől még Vinidzsi asensio rodrygo vonal komolytalan.halamadrid írta: https://www.facebook.com/56356603714854 ... 349167567/
Basszameg, én még mindig szerelmes vagyok.
Elvetemült gondolat, de hátha ebből a vereségből merítenek egy kis erőt a fiúk és megpróbálnak minket a Chelsea elleni meccseken kárpótolni.
Carlo ezt elbaszta de kellett egy pofon így a szezon közepén,hogy egy kicsit felébredjen mindenki.Hogy ez a barsza ellen jött,döntse el mindenki mennyire leszarja vagy nem .
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://www.facebook.com/56356603714854 ... 349167567/
Elvetemült gondolat, de hátha ebből a vereségből merítenek egy kis erőt a fiúk és megpróbálnak minket a Chelsea elleni meccseken kárpótolni.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En is lattam, oriasirealbeckham írta: Ez a selfis szurkoloi kepek hatalmas újítás. Azert van pár erdekes fej. A szerkesztő aki válogat is magas polcon lehet, ha karacsonyfás kepeket is berak marcius végén.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Grat a barcanak. Szép focit toltak, agresszíven. Ki voltak ehezve, mint a 20eves szűz, akit befizettek kurvazni. Xavi meg, mint a jo apa, extazisban őrült, hogy végre a gyerek beakasztott. Carlorol nem érdemes irni semmit, minden ki lett targyalva 1000x vele. Olyan ő, mint az Up meseben a kis öreg.
Sztem szép olaszosan magától lép, miután megnyerjuk a bajnokságot. Meg fogjuk, calma.
Ez a selfis szurkoloi kepek hatalmas újítás. Azert van pár erdekes fej. A szerkesztő aki válogat is magas polcon lehet, ha karacsonyfás kepeket is berak marcius végén.
Sztem szép olaszosan magától lép, miután megnyerjuk a bajnokságot. Meg fogjuk, calma.
Ez a selfis szurkoloi kepek hatalmas újítás. Azert van pár erdekes fej. A szerkesztő aki válogat is magas polcon lehet, ha karacsonyfás kepeket is berak marcius végén.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Zidane legnagyobb erenye az volt, hogy szinte biztosak lehettunk benne ha ki is kapunk max 1-2 gollal de legalazni nem fognak.
Siman belefert volna egy vereseg is (lehet ez okozott nagy zavart a fejekben) de egy ilyet nem lett volna szabad megengedni mert ez adhat nekik egy kis extra kakaot a szezon hatralevo reszere.
Nagy meloja lesz most Ancelottinak hogy ne rogyjuk meg mert ha nem huzza be a bajnoksagot plusz ez a mai meccs azt nem teszi ki a vitrinbe amit kapna.
Taktikailag vegig kaosz volt, de szerintem a mentalis felkeszites okozhatta a nagy problemat, mert erthetetlen es ertekelhetetlen volt a hozzaallas/mentalitas. Az edzo ebbe nyakig benne volt.
A Barca nagyon jol felkeszult, es gyakorlatilag hibatlan meccset hoztak. Gratulalok nekik az eredmenyhez.
Siman belefert volna egy vereseg is (lehet ez okozott nagy zavart a fejekben) de egy ilyet nem lett volna szabad megengedni mert ez adhat nekik egy kis extra kakaot a szezon hatralevo reszere.
Nagy meloja lesz most Ancelottinak hogy ne rogyjuk meg mert ha nem huzza be a bajnoksagot plusz ez a mai meccs azt nem teszi ki a vitrinbe amit kapna.
Taktikailag vegig kaosz volt, de szerintem a mentalis felkeszites okozhatta a nagy problemat, mert erthetetlen es ertekelhetetlen volt a hozzaallas/mentalitas. Az edzo ebbe nyakig benne volt.
A Barca nagyon jol felkeszult, es gyakorlatilag hibatlan meccset hoztak. Gratulalok nekik az eredmenyhez.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kár még itt bajnoki címről beszélni, játszunk még az Aleticóval meg a Sevillával. Még simán elbaszhatjuk. Most nekem 2004 jutott eszembe...
Hiba a mátrixban.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Igazából ahogy nézem a pályán meg a pálya mellett se érdekelte őket picit sem ez az este, úgyhogy próbálok ezzel a tudattal menni aludni én is.
Nem gondoltam át kell esni ma egy ilyen meccsen. A bajnokságot személy szerint én nem féltem, a Barca se fogja minden meccsét megnyerni de jó lett volna ma egy győzelemmel kb lezárni, a Sevilla a mostani meg a jövőheti fordulóval úgyis kiírja magát a versenyből.
Nem gondoltam át kell esni ma egy ilyen meccsen. A bajnokságot személy szerint én nem féltem, a Barca se fogja minden meccsét megnyerni de jó lett volna ma egy győzelemmel kb lezárni, a Sevilla a mostani meg a jövőheti fordulóval úgyis kiírja magát a versenyből.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Campnúban hogy le fognak feküdni kövi fordulóban, öröm lesz nézni.gutihaz14 írta: szerencse hogy a sevilla csak 1 pontot hozott
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Gyalázatos teljesítmény egy bűnrossz taktikával megfűszerezve. Egy olyan Barca ellen, amely nemrég a török bajnokság 11. helyezetjével vívott élet-halál harcot. Jókor jön a szünet és remélem sikerül összekapni magunkat, mert innen istentelen nagy szégyen lenne elveszíteni a bajnokságot. Innentől kezdve minden meccs egy bajnoki döntő. Így kellene felfogni.
szerencse hogy a sevilla csak 1 pontot hozott
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
már az első percekben érződött itt cumi lesz, mashol járt az összes, szerintem nyűg volt ez alig várták a két hetes tavaszi szünetet ehhez jött meg az edző beszari egysikú szokasos semmije, most legalabb jó szájízzel pocolhatnak a karibon, a barca meg ki volt éhezve
Be is lehet zárni ezt a topikot egy időre.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jobb mint azok a kommentek amik szerint minden heten elbuktuk a bajnoksagot.Yazid írta: van még hátra 9 meccs, ilyenek hogy celta, sevilla, osasuna, atletico (vendeg) mire volt ez a nagy önbizalom hogy zsebbe a bajnokság? én nem is értem, a chelsea meccseket nem is mondom közben
Engem egyedul Xavi felszopkodasa fog zavarni. Most egy isten lesz...
tuchel ellen is ez lesz majd a taktika? vagy akkor 2 vedos lesz ha egunk?
valamelyik univerzumban:
van még hátra 9 meccs, ilyenek hogy celta, sevilla, osasuna, atletico (vendeg) mire volt ez a nagy önbizalom hogy zsebbe a bajnokság? én nem is értem, a chelsea meccseket nem is mondom közben