Daniel Carvajal - 2

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Babinho

Re: Daniel Carvajal - 2

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. április 13., szerda 20:31

Nemcsak KHként, hanem egész meccsen nagyon jól játszott, a szezon legjobb meccsét hozta, rengeteg jó szerelése, megoldása volt :salute:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 13., szerda 0:22

Meglepően jól jöttünk ki ebből a freakshowból, ami összeállt hátul. :lol: Csupaszív játékos, de félelmetesen elfogyott már a nemzetközi szintről.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. április 13., szerda 0:13

dzsi91 írta: Hát én szeretem imádom de halálfélelmem van amikor meglátom azt a kétségbe esett tekintetét minden meccsen.
Nekem a végén volt halálfélelmem, amikor kb 4 másodpercet késett el egy fejesénél, mindenképp javulás volt amúgy a 90 percéhez képest, de elképesztő a mélyrepülés nála (is). :'( :kivagyhe:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. április 13., szerda 0:03

Hat volt azert ket nagyon csunya labdaeladasa. En nyaron nem marasztalnam, vagy inkabb ele igazolnek.

A sok serules teljesen hazavagta az onbizalmat, minden mozdulatan erzodik az izgalom, a bizonytalnsag.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. április 13., szerda 0:02

Hát én szeretem imádom de halálfélelmem van amikor meglátom azt a kétségbe esett tekintetét minden meccsen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2022. április 13., szerda 0:00

Akármennyit ekéztem mostanában, az, hogy ilyen szinten megoldotta a középhátvédet ilyen szituációban minden elismerésem. :agree:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. április 7., csütörtök 9:34

Realista24 írta: Hozzá sem ért? Könyökkel bordába ment Azpi.
Ki volt kockázva a meccs után a bein-en, épp hogy hozzáért a hátához a felkarja, ilyenből van jó pár egy meccsen 1-1 fejpárbajnál.
Könyök vagy alkar pont elkerülte, nem hogy a bordát, de még a hátát is. Azért ha a bordába kapsz egyet, könyökkel, ilyen felugrás után, ápolás nélkül biztos nem úszod meg.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 7., csütörtök 9:24

TheBull6 írta:
RealAsensio írta: Nem vennem ot elo, es nem is kritizalni akarom, egyetlen dolgot jegyeznek meg vele kapcsolatban, hogy szamtalanszor csinalta mar meg azt, hogy labbal probal menteni, ahelyett, hogy fejjel probalkozna. Ezt a tegnapi beadast is, inkabb fejjel kellett volna megprobalni, talan Havertz sem tudott volna jobban celozni, esetleg kibillenti, de mar eleve lemaradt, raadasul labbal eselytelen volt, csodalkoztam, hogy nem rugta szajba…
Ha nem fejeli be a német, Carvajal meg még el is találja, simán 11-es. Aztán attól függ milyen kedvében lett volna a bíró, meg mennyire csúnyán találja el, még lehet ki is állították volna. Szerencsére megúsztuk csak egy góllal.

Másik:
Ahogy előadta a hattyúkdalát, amikor Azpi kb hozzá sem ért...Ezeket annyira szánalmasan csinálja, fáj nézni, mint néha Case. Mindketten olyan értetlen fejeket tudnak vágni 1-1 narancssárgás megmozdulásuknál is, hogy ez nem hogy sárgát nem ért, de még szabálytalan se volt. Sajnos néha túlpörög a spanyol, lehet többet kellene az asszonnyal foglalkoznia otthon. :D
Hozzá sem ért? Könyökkel bordába ment Azpi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. április 7., csütörtök 9:12

RealAsensio írta: Nem vennem ot elo, es nem is kritizalni akarom, egyetlen dolgot jegyeznek meg vele kapcsolatban, hogy szamtalanszor csinalta mar meg azt, hogy labbal probal menteni, ahelyett, hogy fejjel probalkozna. Ezt a tegnapi beadast is, inkabb fejjel kellett volna megprobalni, talan Havertz sem tudott volna jobban celozni, esetleg kibillenti, de mar eleve lemaradt, raadasul labbal eselytelen volt, csodalkoztam, hogy nem rugta szajba…
Ha nem fejeli be a német, Carvajal meg még el is találja, simán 11-es. Aztán attól függ milyen kedvében lett volna a bíró, meg mennyire csúnyán találja el, még lehet ki is állították volna. Szerencsére megúsztuk csak egy góllal.

Másik:
Ahogy előadta a hattyúkdalát, amikor Azpi kb hozzá sem ért...Ezeket annyira szánalmasan csinálja, fáj nézni, mint néha Case. Mindketten olyan értetlen fejeket tudnak vágni 1-1 narancssárgás megmozdulásuknál is, hogy ez nem hogy sárgát nem ért, de még szabálytalan se volt. Sajnos néha túlpörög a spanyol, lehet többet kellene az asszonnyal foglalkoznia otthon. :D

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. április 7., csütörtök 8:59

Nem vennem ot elo, es nem is kritizalni akarom, egyetlen dolgot jegyeznek meg vele kapcsolatban, hogy szamtalanszor csinalta mar meg azt, hogy labbal probal menteni, ahelyett, hogy fejjel probalkozna. Ezt a tegnapi beadast is, inkabb fejjel kellett volna megprobalni, talan Havertz sem tudott volna jobban celozni, esetleg kibillenti, de mar eleve lemaradt, raadasul labbal eselytelen volt, csodalkoztam, hogy nem rugta szajba…
:goat:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 21., hétfő 12:05

Jöjjenek is. Ez már lehet komoly, mert nagybetűvel írják. Most már igazán fontolóra vesszük! :D

Carvajal's performances have left many doubts in the club, they are seriously considering SIGNING a right-back for next season. @marca

Real Madrid are still interested in Pedro Porro (right-back). He's valued at €30 million.
@abolapt via @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 21., hétfő 11:48

Az utóbbi három fontos meccsen mindig lekapták. Sokatmondó.

Kicsit örülök, mert ekkora saller után úgy tűnik megébredt mindenki, jönnek is a hírek. Inkább az az aggasztó, hogy az elérhető emberekből szívem szerint senkit nem hoznék. :lol:
Sajnos a mostani Carvanál bárki jobb.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. március 21., hétfő 9:24

Tjacks írta: Nem csak a tegnapi meccs alapján : ideje mennie.
Amúgy sajnos igen....

Hozzuk ezt a Porro gyereket akkor, aztán Bodrival ketten bőven megütik ezt a szintet, amit Carvajal képvisel az elmúlt években.

Ha ránéz az ember azért a jobbekek listájára, a top emberkékről kb le is tehet: Arnold, Hakimi, Cancelo, James. Maximum James ha nagy gondok lesznek a Chelsea-nél, de szerintem megoldódik.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. március 21., hétfő 9:15

volt neki valami szívproblémája már nem tudom pontosan mikor, de azóta rohamosan romlik, mostanra meg szinte kabaré amit védekezésben leművel, támadásban még csak-csak jön néha egy assist vagy jó összjáték, de összességében ez kevés. nagyon kár Hakimiért.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 21., hétfő 8:10

A rengeteg sérülés sztem betett neki mentálisan, 2 közepes/jó(?) meccsre jut 8 vállalhatatlan.

Megye 3ba néha beraktak balbekk-be kényszerből.

Nah én csináltam ekkora hibákat mint amit Ő tegnap. Edző bá szétorditotta a fejem a szünetben....

Nem csak a tegnapi meccs alapján : ideje mennie.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. március 21., hétfő 7:56

Megérte Hakimit eladni.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. március 20., vasárnap 23:37

flori írta: Az tényleg óvoda volt, amit az első 20 percben csinált. Mint aki soha sem lépett pályára ilyen szintű meccsen. Katasztrófa.

Nem tudom meghatározni pontos, hogy nála hol és mikor ment el ennyire ez az egész. De céltáblát rajzolt a hátára, már a spanyolok is kikezdték. Három ilyen meccset (PSG 2x, Barca) nem lehet lehozni egy hónapon belül. Sokan, sokkal kevesebbért megütötték már a bokájukat.
Az a baj reg, kurva reg elment nala mar a prime... vszleg nem is jon vissza.
ZIDANE

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. március 20., vasárnap 23:30

Hatalmas fek lesz o ha azert nem nyulunk a posztjahoz mert itt van.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. március 20., vasárnap 23:26

2018 környékén véget ért az érdemi pályafutása. Ritkán is elérhető amikor meg igen azt se tudja merre van arccal. Kár érte legjobb éveiben top 1-2 volt a posztján.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. március 20., vasárnap 23:21

Carvajalnál a szép volt, jó volt, ennyi elég volt tipikus esete áll fent. (Bár ez már egy ideje fent áll nála).

Vissza: