Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 21., hétfő 10:30

dzsi91 írta:
Pad'em írta: Várom a híreket mi a terv edzőfronton. Szerintem már a többség látja, hogy Ancelotti is alkalmatlan a megújulásra (akárcsak Zizou),
Továbbra sem értem,hogy milyen megújulást kérünk számon az edzőinktől amikor a keret változatlan. Valverde, Camavinga. Ennyi használható emberünk van a padon. Valverdét belehetett volna már építeni beton kezdőnek Camavinga még túl fiatal.Mindenki más dupla 0 és nem carlo alatt nem zidane alatt hanem évek óta.

Ha most ZZ kapott volna mbappét meg néhány használható arcot akkor jogos lenne a felvetés de így csak a túlélő show ment. Mert 2-3 rossz eredménynél már a tőbbség el is küldte volna így nyilván a Real mindenkori edzője a mának él , az aktuális eredményeknek.

Akiket kaptak az edzők és használhatóak voltak az mind be lett építve mint mendy alaba militao.Előre nem érkezett senki értékelhető Hazardról meg nemhiszem,hogy bármelyik edző tehetne.

Ancelotti meg nettó tűzoltás volt. Semmit nem tud adni amit Zidane ne adott volna cserébe hosszútávu megoldásnak is alkalmatlan a kora miatt. Pontosan azért lett igazolva,hogy amíg johetnek nagy nevek a régi brigádból hozza ki amit kilehet. Jelenleg hozza is a kötelezőt.

Én nem vagyok ellene új edzőnek de a többség túl nagy jelentőséget tulajdonít az edzők kilétének. Fontos szereplők de a játékosok minősége a döntő és az kurvára el lett hanyagolva.

simalábék sem azért táltosodtak meg mostanában mert feltalálták a futballt ismét hanem mert érkezett a pályára sebesség és fizikum.

Nálunk is Mbappe érkeztével az elsőrész rögtön vagy2-3 sebességi fokozattal jobban fog kinézni csak a fizikai tényezők miatt amit hoz teljesen mindegy ,hogy Carlo lesz ott vagy más.
Írtam is, hogy a vezetőség a főkolompos sok mindenben, hagytuk kiégni az embereket pótlás nélkül, akiket igazoltunk nem váltak be, felgyülemlett sok szar, ami oda vezetett, hogy Ancelotti 13 embert használ. Az viszont az ő hibája, hogy nem használ tényleg senkit. Mert azért lett volna lehetőség változtatni, nem kifacsarni az alapkezdőt. Marianót 2 év mellőzés után most meg bedobja 45 perce a Barca ellen, ért is vagy 3 szor labdába. Hazard 0 perc, Bale 0 perc, Jovic 0 perc hónapok óta, lehetne sorolni ismét a hibáit.

Megújulás alatt leginkább a kp átvariálását gondoltam, arra vannak embereink, Fede Camavinga Ceballos: lehetett volna elkezdeni valamit. Az edzőnek meg pont szerintem most van nagy jelentősége. Az a baj, hogy nálunk mindig inkább az ilyen fater figurák voltak nyerők, nem a taktikusok, de elment a foci ilyen irányba az utóbbi években, azzal már nem fogunk BL-t nyerni, hogy odaadjuk Mbappénak, látjuk a PSG mennyire ment vele.

Amúgy szerintem maradni fog Carlo, de ha jövőre elhozzuk a monacói négert is, és továbbnyomja a CKM-et, felkötöm magam :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. március 21., hétfő 10:26

dzsi91 írta:
Pad'em írta: Várom a híreket mi a terv edzőfronton. Szerintem már a többség látja, hogy Ancelotti is alkalmatlan a megújulásra (akárcsak Zizou),
Továbbra sem értem,hogy milyen megújulást kérünk számon az edzőinktől amikor a keret változatlan. Valverde, Camavinga. Ennyi használható emberünk van a padon. Valverdét belehetett volna már építeni beton kezdőnek Camavinga még túl fiatal.Mindenki más dupla 0 és nem carlo alatt nem zidane alatt hanem évek óta.

Ha most ZZ kapott volna mbappét meg néhány használható arcot akkor jogos lenne a felvetés de így csak a túlélő show ment. Mert 2-3 rossz eredménynél már a tőbbség el is küldte volna így nyilván a Real mindenkori edzője a mának él , az aktuális eredményeknek.

Akiket kaptak az edzők és használhatóak voltak az mind be lett építve mint mendy alaba militao.Előre nem érkezett senki értékelhető Hazardról meg nemhiszem,hogy bármelyik edző tehetne.

Ancelotti meg nettó tűzoltás volt. Semmit nem tud adni amit Zidane ne adott volna cserébe hosszútávu megoldásnak is alkalmatlan a kora miatt. Pontosan azért lett igazolva,hogy amíg johetnek nagy nevek a régi brigádból hozza ki amit kilehet. Jelenleg hozza is a kötelezőt.

Én nem vagyok ellene új edzőnek de a többség túl nagy jelentőséget tulajdonít az edzők kilétének. Fontos szereplők de a játékosok minősége a döntő és az kurvára el lett hanyagolva.

simalábék sem azért táltosodtak meg mostanában mert feltalálták a futballt ismét hanem mert érkezett a pályára sebesség és fizikum.

Nálunk is Mbappe érkeztével az elsőrész rögtön vagy2-3 sebességi fokozattal jobban fog kinézni csak a fizikai tényezők miatt amit hoz teljesen mindegy ,hogy Carlo lesz ott vagy más.
Nem nagyon értek egyet, egyrészt ezzel a túl fiatal dologgal az őrületbe lehet kergetni, kit érdekel ki hány eves, ha valaki mindenben veri a posztján játszó társat. Camavinganak a kezdoben a helye, meg egyébként Fedenek is.

Xavi meg pont rossz példa szerintem, ha az edzők jelentőségéről beszélünk, mer tucatszar jatekosokat kapott javareszt, meg 14 eveseket, megis faszra huztak minket, es iszonyat sokat fejlődtek pár hónap alatt.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. március 21., hétfő 10:10

Szerintem amit tud Carlo, azt kihozza a csapatból. Cserepad nincs 1-2 embertől eltekintve, már az is csoda, hogy vezetjük a bajnokságot, főleg ennyivel. Én ezt az évet, meg a következő néhányat elengedtem amúgy is. Bl nem lehet elvárás, bajnokságban meg ott vagyunk a tűzközelben. Ennyit lehetett elvárni ettől a kerettől a szezon elején. Én néha többet játszattam volna Jovic-t, meg Valverde-t és Cama-t, hogy pihentebbek legyenek a többiek, de már mindegy is. Nyáron ugyanúgy lyukas lesz a védelem széles, nincs értelmes jobb és bal szélső, se cserecsatár... ezek közül talán a bal szél és a csatár pozíció lesz meg. Annyival leszünk előrébb - már ha jön a francia és a norvég - hogy lesz plusz 2 ember aki használható.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. március 21., hétfő 10:03

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. március 21., hétfő 9:57

A múltkor néztem Liverpool meccset ott mondták,hogy ha Klopp elmegy a Liverpooltól akkor 1 évig biztos pihenni fog ezt ő maga jelentette ki.Család egyebek miatt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 21., hétfő 9:49

Pad'em írta:
wZoLee7 írta: De ez szep es jo, csak hol vannak a megfelelo modern edzok akik mozdithatoak a csapatuktol? Szerintem a Raul, Guti es hasonlo vonalat engedjuk is el. Pochettino lep a psg tol, de par hete mutatta meg, hogy egy kozepesnel nem jobb edzo. Tuchel? Kitudja mozdithato e, kitudja a spanyol foci fekszik e neki es az elkepzeleseinek. Kb el is fogytak a nevek, akik maradtak azok legalabb annyira 50-50 szintu emberek mint hogy marad Ancelotti, akirol mind tudjuk, nem fog megujulni
Klopp?
Szerintem Kloppnak esze agaban sem lenne valtani, foleg nem hozzank

b3tman

HozzászólásSzerző: b3tman » 2022. március 21., hétfő 9:47

wZoLee7 írta: De ez szep es jo, csak hol vannak a megfelelo modern edzok akik mozdithatoak a csapatuktol? Szerintem a Raul, Guti es hasonlo vonalat engedjuk is el. Pochettino lep a psg tol, de par hete mutatta meg, hogy egy kozepesnel nem jobb edzo. Tuchel? Kitudja mozdithato e, kitudja a spanyol foci fekszik e neki es az elkepzeleseinek. Kb el is fogytak a nevek, akik maradtak azok legalabb annyira 50-50 szintu emberek mint hogy marad Ancelotti, akirol mind tudjuk, nem fog megujulni
Sokkal fontosabbnak látom a filozófiát és a mentalitást amit egy edző képvisel mint csak a taktikai ismereteket. Ez az amit nem lehet tanulni. Zidane es Xavi se volt senki (Xavi meg azert most is az) mikor edzősködni kezdett a legmagasabb szinten. Ha nem kapja meg az esélyt sose tudjuk meg hogy mire képes egy fiatal edző. Mindenki más meg aki már befutott tudjuk hogy mire képes és egy két emberen kívül senkit nem látnék szívesen a kispadunkon.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 21., hétfő 9:46

Klopp?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 21., hétfő 9:42

De ez szep es jo, csak hol vannak a megfelelo modern edzok akik mozdithatoak a csapatuktol? Szerintem a Raul, Guti es hasonlo vonalat engedjuk is el. Pochettino lep a psg tol, de par hete mutatta meg, hogy egy kozepesnel nem jobb edzo. Tuchel? Kitudja mozdithato e, kitudja a spanyol foci fekszik e neki es az elkepzeleseinek. Kb el is fogytak a nevek, akik maradtak azok legalabb annyira 50-50 szintu emberek mint hogy marad Ancelotti, akirol mind tudjuk, nem fog megujulni

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. március 21., hétfő 9:40

hoznám valamelyik új vonalas német edzőt, nagelsmann,flick ( sajnos mindkettő esélytelen) így hát ültessük le pintus mestert a padra, hátha nem csak erőnlétbe tudná összekapni a fiukat :D
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 21., hétfő 9:32

Várom a híreket mi a terv edzőfronton. Szerintem már a többség látja, hogy Ancelotti is alkalmatlan a megújulásra (akárcsak Zizou), az adott keretből nagyjából hozzuk magunkat, de semmiféle progresszív lépéseket nem teszünk, topogunk egy helyben. Nem tegnap látszódott először, hogy ez a középpálya kevés. Valverdét meg Camavingát már jóval korábban be kellett volna építeni, nem a fáradt CKM-et nyomatni ha kell, ha nem. Meg mondjuk valami taktika se lenne rossz, mert a támadásaink annyiban kimerülnek, hogy Benzema meg Vinícius majd megoldja.

Nem tegnap lett egyértelmű, hogy nincs szint jobbhátvédünk: a legatyásodott Barca lenyomot egy low budget mini rebuildet télen, mi is igazán kukázhattunk volna egy jobbhátvédet valahonnan erre a fél évre. Ugyanúgy ahogy egy csatárt is hozhattunk volna Benzema mögé, ők lőttek egy Aubát ingyen. Nem sajnálom tőlük, csak nem értem mi miért nem tudunk igazolni az évek óta ordító hiányposztokra, minél előbb. Természetesen ez nem Ancelotti hibája, ő szerintem hozott volna embert magának, nem hiszem, hogy 13 emberrel szeretné lejátszani a szezont. Hazard mellőzése se az ő ötlete szerintem, fentről jöhet az utasítás, hogy ne játszassa, hogy nyáron lépni akarjon a pufirizsa. Bale passz, de ő se lenne megoldás semmire. Jovicsot szintén lehetne/lehetett volna játszatni, az a pár alkalom amikor szerepet kapott a szezonban, nem volt rossz. Ceba is ígéretesen szállt be párszor, de stáblista, nem rotál, tudjuk mind, csak akkor ne lepődjünk meg, hogy kifulladunk márciusra.

Nem állunk messzire az elittől amúgy, Mbappével meg Csuhával egy modern edző már majdhogynem komoly csapatot csinálna, egy-két radikálisabb lépéssel. Pl Casemiro. Vele nem tudom mit csináljunk, totál nulla idén, kb volt 2 jó meccse össz-vissz. Eladni nem fogjuk, szóval nálam menne a padra, aztán vannak meccsek amikor jól jön, de ez egy ilyen értékes játékosnál nem igazán megvalósítható. Úgyhogy passz. Kroos nagyon lent van most, de neki látnám a helyét a védelem előtt, Valverde & Camavinga mögött például, plusz jó fullbackekkel. Meg ő nem fog sírni ha leülteti az edző a padra.

A pénzt viszont ami van Haalandra, egy jobb bekkbe ölném. Nem lenne jó bukni a norvégot,
de pl Hakimi, Cancelo, Reece James, mittomén kire sokkal nagyobb szükségünk lenne, mert Carvajalt nyugalmazni kell, már max cserének jó.

Szavazás ki mit tenne edzőfronton?

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. március 21., hétfő 0:41

ferni írta: Castilla
Soha senki nincs onnan használva.
Van ott balhátvéd, szélsők is, KP is, meg se próbáljuk.
Miguel ne mondja nekem senki ennél nem lett volna jobb, esély sincs neki adva.
Ezt a szintet nem nehéz megugrani, amit páran a kezdőben megengednek maguknak.
de hát nincs tapasztalatuk :roll: :kalapos:

ha nem is a barca ellen
de Miguel simán játszhatna havi 1-2 meccset, mint a szezon elején
már rég kiderült volna, mennyi van benne, lehet-e rá számítani a nagycsapatban :hmmm:

Zizunál és Carlonál is nagyon látványos a Castillások mellőzése :hmmm:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2022. március 20., vasárnap 23:55

RealAsensio írta:
flori írta: Nálam is bizonyított Tuchel, szépen összerakta a Chelseat. De ez a Real Madrid, ide nem feltétlen elég a taktikai mastermind, mint a két német. Aztán lehet ki kellene próbálni, és Klopp vagy Tuchel keményen ránk cáfolna.
Kloppot nem tudom elkepzelni Madridban.
Hat nem tul szimpatikus az ürge a nyilatkozataival de a tudasa szerintem meglenne a Realhoz. Ha nem lenne ellenszenves en szivesen latnam itt, igy hogy ellenszenves csak siman elfogadnam a tenyt. Tuchel nem ellenszenves bar a palya szelen amit lenyom az kicsit tulzas az en izlesemnek, de az nem igazan lenyeges. Ot szivesen latnam mint kovetkezo edzot majd egyszer.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. március 20., vasárnap 23:52

RealAsensio írta:
flori írta: Nálam is bizonyított Tuchel, szépen összerakta a Chelseat. De ez a Real Madrid, ide nem feltétlen elég a taktikai mastermind, mint a két német. Aztán lehet ki kellene próbálni, és Klopp vagy Tuchel keményen ránk cáfolna.
Szeintem ő se magát :D Tuchelt még talán de klopp már nagyon ráment erre a rocksztár vonalra az ilyet spanyolban megeszik 1-2 év alatt mint mourinhot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 20., vasárnap 23:51

:goat:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 20., vasárnap 23:45

Ancelotti: "It's my fault and I don't have problems to say this. It's my fault. Our line up wasn't good. I didn't choose a good formation. Modrić as 10 didn't work."

Ez így korrekt azért. :agree:

Kicsit most bennem is megremegett a bizalom, mert ez tényleg be lett nézve ma, és a PSG elleni eufória sem neki köszönhető. Meglátjuk mit hoz a jövő, én adnék neki még egy évet. Kiváncsi leszek a BL-ben felhasználja-e ezeket a tapasztalatokat.

Nálam is bizonyított Tuchel, szépen összerakta a Chelseat. De ez a Real Madrid, ide nem feltétlen elég a taktikai mastermind, mint a két német. Aztán lehet ki kellene próbálni, és Klopp vagy Tuchel keményen ránk cáfolna.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 20., vasárnap 23:30

ferni írta: Castilla

hat igen csak be kene epiteni oket szep lassan. emlekszem mikor hakimi kapta a perceket az oregek latvanyosan nem passzoltak neki. kurva gaz volt az egesz de aztan csak megmutatta hogy mire kepes. ugyanezt lehetne a castillasokkal is de ehhez nem ancelotti a megfelelo. o nem tud nem kepes rotalni. ide klopp vagy tuchel kell akiknek van valami tokuk is.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 20., vasárnap 23:26

Castilla

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. március 20., vasárnap 23:24

Carvajal posztját sürgősen meg kell oldani. A védelem közepe jó mondjuk ma nemtudom hol voltak :D CKM-et már rég elkellett volna felejteni, legalábbis a 3at együtt. Külön még használhatóak.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 20., vasárnap 23:23

Na jolvan azert ez nem a fifa 500 millios koltopenzzel.

Mbappe erkezik, ez 99,9%, “ingyen”.
Igy lesz penz Haalandra, aki elado statuszban van, es nalunk akar jatszani (ha igazak a pletykak). Igy en azt mondom, ez a ket jatekos a prioritas.
A kovetkezo lepesek, hogy megszabadulunk jo nehany jatekostol. Marcelo, Bale, Mariano, Jovic, Isco, Vallejo, mindenkeppen tavozhatnak/tavoznak, hozzajuk csatlakozhat Hazard is.
Ha ezekkel megvagyunk, lehet szetnezni a piacon.
:goat:

Vissza: