Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 21., hétfő 15:29

reeed_ati írta:
A hírek szerint az öltöző rendkívül maga alatt van a tegnapi mérkőzés miatt, és az edző hozzáállása nem igazán tetszett nekik.
Ezt mondjuk annyira nem értem, lehet hibázott az öreg, de attól még odarakhatták volna magukat, Fedén és Tibin kívül ez egyiknek sem sikerült..
Mindezt úgy, hogy hétközi meccsünk sem volt, barca meg csütörtökön is játszott még..
Ez sztem kamu.. Ad1 Carlo fiának tuti elnyögték volna, hogy go to papa plz., mert ebbű baj lesz!, ad2 pont amit írsz: tuti nem Carlo mondta, hogy:
-Rodri fiam veszítsd el, mint vmi ovis a labdát JA ellen
-Nacho fiam: engedd, hadd sz*passon Dembele
-Alaba: te meg helyezkedj mint egy 5 éves..

A többség szarul játszott, de nyilván nem ő kérte tőlük, hogy legyenek szarok..

Értékeldbe kicsit beleálltam, hogy milyen okosan tette, hogy tepsifejűBale nem játszott (most olvastam, h sérült volt), most már ezt is máshogy látom.. Láttuk Mariano milyen lett volna -> :lol: :lol: , Jovichoz meg kb. taktikák kellett vna váltani (4231), így utólag egyértelmű, hogy hülye taktikával ment fel a csapat, de ezt a meccset kb. csak máshogy elveszíteni lehetett volna, annyira bűn rossz volt minden, de lehetősége sem volt más.. Az biztos, hogy az egyik legrosszabbat választotta, de akárhogy fűzöm a gondolataim, nem érzem, hogy az x-en kívül bármi meglehetett volna.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 21., hétfő 15:26

reeed_ati írta:
A hírek szerint az öltöző rendkívül maga alatt van a tegnapi mérkőzés miatt, és az edző hozzáállása nem igazán tetszett nekik.
Ezt mondjuk annyira nem értem, lehet hibázott az öreg, de attól még odarakhatták volna magukat, Fedén és Tibin kívül ez egyiknek sem sikerült..
Mindezt úgy, hogy hétközi meccsünk sem volt, barca meg csütörtökön is játszott még..
pc mode enabled:
a hirek szerint akkor meg is baszhatjak magukat egytol egyig erzekeny kis futballkurvák.
pc mode disabled, de akkor inkabb nem is folytatom :lol:

de amugy sztem szokas szerint a kutyafasz semmirekello ujsagirogeneratorok vannak itt munkaban, spanyolok igazi ciganyok ilyen szempontbol, barmilyen fake news es talalgatas jatszik naluk, csak kattintast generaljon.
thereisonly1ronaldo

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. március 21., hétfő 15:18

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 21., hétfő 13:58

es sztem ancelotti jo edzo, es tobb van a keretbol kihozva, mint amire kepes alapbol (benzema csucsformaja nagyban segiti az osszekepet).
Ezzel én is egyetértek, és azt gondolom szezon elején sokan aláírták volna azt az eredménysort ami a szezonban eddig van - persze nem lesz mindegy hogy zárjuk le.
Annyi, hogy szerintem egyáltalán nincs/volt nagy jövésmenés tervezve a nyárra.
Sajnos én is azt érzem hogy csak nagy halakat akarunk most fogni, pedig jó lenne cserélgeni a "mezőnyt". Mert ha most az velük a baj hogy nem bevethetőek ilyen olyan okból, akkor jövőre mitől lennének azok?

nem vok semmihez szokva, pont leszarom, gagyi ez az egesz down meg upvote, csak megöli a vitat
Igen, azért nem pörög soha egyik topik sem.... :coffee: Tedd már magad túl ezen és fogadd el, hogy egyrészt nem mindenkinek van olyan és annyi mondandója az adott témában ami megérdemel egy teljes hszt, másrészt vannak olyan stílusú hozzászólások amibe kedve nincs az embernek beszállni, mert sajnos a "Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal" mondásban van igazság.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 21., hétfő 13:37

tudom a ↓-hoz vagy szokva
nem vok semmihez szokva, pont leszarom, gagyi ez az egesz down meg upvote, csak megöli a vitat, es binaris bugyutasagba sullyeszti, viszont ebbol is latszik, hogy 1. sok az idiota 2. biztos hogy nekem van igazam, ha a mai vilagban ennyi negatív es ellenkezo valasz erkezik :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 21., hétfő 13:34

Hehe tudom a ↓-hoz vagy szokva, de nagy plusz 1 :D

Annyi, hogy szerintem egyáltalán nincs/volt nagy jövésmenés tervezve a nyárra. Mbappé, Haaland a terv, ha jön a norvég akkor Csumának sztem csumi, nem lesz rá is pénz, csak ha el tudnánk adni valakit jó pénzért, olyan meg max Vini lehetne (őt meg nem fogjuk). Ezért lehet hagynám Haalandot, és a pénzből hoznám a fekát meg valami RB-t.

Amúgy szerintem továbbra is bízunk majd Carvajalban, mögé visszajön Odri. És csókolom.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 21., hétfő 13:08

Nalam tobbet sztem senki nem kutyazza a jatekosainkat, es sztem ancelotti jo edzo, es tobb van a keretbol kihozva, mint amire kepes alapbol (benzema csucsformaja nagyban segiti az osszekepet).
Valoban kutyafasz jonehany jatekos, de azokkal is egyet tudok erteni, akiknel a tobbiek is jatszananak.

Nalam ez a sulytalan gyengecske rodrigo, asensio vonulat, miutan ennyi lehetőséget kaptak, biztos kukaba kerulne, belat soha tobbe nem akarom madridmezben latni, de ceballos, isco, hazard nalam jatszananak. Plane mogottuk valverde camavinga, mert kell a fizikum es a sebesseg, mostanra a ckm nagyon belassult, ezt ancelottinak is meg kell ertenie.

Akarmi van, en nem váltanek edzőt , mert evek ota nem igazoltunk senkit nyaron, csak oregedtek az emberek, max kiegeszitok jottek.
Ha olyan brutal nyar lesz, mint amite varok, akkor ancelottinak is tobb lehetősége lesz meriteni es varialni, szoval egy vagy ket evet meg boven adnek neki, sztem idealis madridba edzonek, ahol altalaban az ilyen felkapott edzosztarocskaknak beremeg a terd
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. március 21., hétfő 12:52

Anthony írta: Játszott percek a bajnokságban ebben a szezonban:

Camavinga: 723
Hazard: 688
Marcelo: 321
Jovic: 283
Bale: 267
Isco: 258
Mariano: 169
Ceballos: 41

A Castillásokat nem is említem.

És ez pont így volt ZZ alatt is.

Aztán hogy a játékosok a hibások, az edző, a vezetőség, nyilván mindenkinek megvan a maga része. De ez elfogadhatatlan egy top csapatnál, hogy 8-10 játékos szinte csak ül a padon. Ilyen soha többet nem történhet meg.
Camavinga: 19 éves, első szezonja a ligában, nem akkora játékos, hogy ennél jóval többet kapjon.
Hazard: megkapta a lehetőséget, ZZ-nél alapember volt. Nem élt vele, semmire sem megy vele a csapat.
Marcelo: utolsó éve, levezet, ha még játszik, akkor sír mindenki 3-4 éve
Jovic: nagyon nem Real Madrid kompatibilis. Legtöbbször észre se venni a pályán. 3 év, 1500 perc, 3 gól. Ez nem csatár teljesítmény.
Bale: golfozó, csak kívüli a szerződését, fel évet sérült volt.
Isco: ingyen se kell senkinek, nagyon leadta a szintet
Mariano: lelkes, masodvonalas arc, csak a fizu érdekli
Ceballos: fel évig sérült volt, ennek köszönhetően van még itt, egy gyenge Arsenalba sem volt elég, a jellemét meg ismerjük.

Cama kivétel ezek sajnos mind csak koloncok. Meg kell szabadulni tőlük. Jól teszi a vezetőség, hogy epizód szerepet sem kapnak. A Castillások pedig nem véletlenül Castillások. Bizonyíthatnak a 3ad osztályban. Ott kellene feljutni előbb.

Baromi nehéz csapatot építeni úgy, hogy a keret fele kolonc. Az öreg beépítette Alabat, Fede kapja a perceket, Vinit egy új szintre emelte, Asensio és Rodrygo pedig rotalva vannak. Magasan vezeti a bajnokságot, áll a BL-ben. Ebből sokkal többet kihozni, hát.... ZZ-nek tavaly N sikerült például.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2022. március 21., hétfő 12:56-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 21., hétfő 12:39

Carlo nem csapatot épít, ahogy ZZ se azt csinálta.

Ancelottinak kell a bajnoki cím és ki van ebből a keretből facsarva minden is.

Szarul van a keret menedzselve, de el kell fogadni CR óta mi átmeneti időszakban vagyunk, amit eddig több mint parádésan vészeltünk túl és úgy fest nyártól kezdődhet újra a buli egy kb új stadionban pluszban.

Carlo alkalmatlan újraépíteni ezt a csapatot, de ha még jövőre is egy ilyen átmeneti időszak utolsó évét látjuk se baj, de kell egy új edző fixen ehhez a projekthez majd.

Ez a tegnapi mindentől függetlenül nagyon csúnya volt az olasztól, nem is értem mit gondolt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 21., hétfő 12:30

Bámulatosak a hullámvölgyek, amik itt meg a fejekben mennek :lol:
Mindig felmerül a kérdés bennem, hogy miért nem ti vagytok abban a poziban, ahol a kókler Zidane vagy Carlo?!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 21., hétfő 12:17

Anthony írta: Aztán hogy a játékosok a hibások, az edző, a vezetőség, nyilván mindenkinek megvan a maga része. De ez elfogadhatatlan egy top csapatnál, hogy 8-10 játékos szinte csak ül a padon. Ilyen soha többet nem történhet meg.
Abszolút a luxus kategória. És akkor jönnek az ilyen pofonok, vagy kínos döntetlenek-vereségek.
Érthetetlen, hogy pl Jovic miért nem játszott többet idén. Ennyire csak nem szarik bele edzéseken.. Ceballost se értem. Casemirora meg Kroosra is jó párszor ráfért volna a pihi. Oké, ott van előtte Valverde meg Camavinga, de Valverde is aránylag sokszor sérült.
Hazard jegelése meg totálisan érthetetlen, ennyi pénzért luxus padoztatni egész szezonban, akármennyire nyomorult szegény. Még mindig több foci van benne, mint Rodrygoban meg Viniciusban összesen.
Bale szintén ez a kategória. Oké, hogy egy patkány az emberünk, de nézzük már a csapat érdekeit, ilyen szinten jegelni két ekkora játékost óriási hiba szerintem.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. március 21., hétfő 12:12

Játszott percek a bajnokságban ebben a szezonban:

Camavinga: 723
Hazard: 688
Marcelo: 321
Jovic: 283
Bale: 267
Isco: 258
Mariano: 169
Ceballos: 41

A Castillásokat nem is említem.

És ez pont így volt ZZ alatt is.

Aztán hogy a játékosok a hibások, az edző, a vezetőség, nyilván mindenkinek megvan a maga része. De ez elfogadhatatlan egy top csapatnál, hogy 8-10 játékos szinte csak ül a padon. Ilyen soha többet nem történhet meg.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 21., hétfő 12:10

TheBull6 írta: Jöjjenek a minuszok, meg hosszú is lesz. :D

Megnéztem, hogy kit buktunk, akár Carlo, akár Zizu, akárki miatt.

Jobbhátvéd: Hakimi és ideveszem Llorentét, mert nem egyszer játszott akár a Ticoban, akár a válogatottban. Mindkettő előrelépés lenne jelenleg. Felállást is lehetne velük váltani, 3-5-2-ben mindkettő elrombolná a jobboldalt. Igen, tudom, hogy Hakimiből pénzt kellett csinálni. De lehetett volna szerintem találni mást akiből csináltunk volna. Meg amúgy is, elvileg Zidane sem számolt vele, kezdőként legalábbis semmiképp.

Balhátvéd: Theo (igen lehet röhögni, de ez van :lol: ) és Regu. Bármekkora beton Mendy védekezésben (bár mostanában az orvosi szobában betonkodik inkább) mindkettő használható opció lenne. Szintén, akár egy 3-5-2-ben is.

Középpálya: csak hármat említek: Kovacic, Llorente, Odegaard. Ment a röhögés mindegyiknél mikor eladtuk őket, meg hogy milyen szánalmasak mert nem akarnak padon ülni.
Kovacic azóta EL-t és BL-t nyert, szezon játékosa lett, stb. TUDOM, egy Chelseaban, de jelenleg a Chelsea jobb csapat nálunk. (Majd a BL-ben meg lehet mutatni).
A spanyolt nem részletezem, bevethető védekező középpályásként, jobbhátvédként, jobbszélsőként, box-to-box, játszott másodikszámú csatárt is tavaly.
A norvég az Arsenal (igen, tudom, Arsenal, évek után először kerülhetnek BL-be, ami nagyban a norvégnak köszönhető) egyik legjobbja idén.
Ebből a hármasból kettő, bőven bizonyított Madridban, de aztán el lettek felejtve. Mert jöttek a kiskedvencek, jött a CKM 0-24-ben, meg Isco és Asensio. (Röhögtem tegnap amikor Asensio meg Lucas jött 4-0-nál. Ég a ház a Bernabeuban és olyan arcok akik egy Sevillában nem lennének kezdők a titkos tartalékok.)

Lehet itt jönni azzal hogy Camavinga 18 éves, meg ami ment Odegaardnál meg Kovacicnál, hogy várd ki a sorod stb. De ahogy írtam már egyszer korábban, egy Pedri, Gavi, Musiala, Bellingham és még sorolhatnánk, miért tart előrébb? Mert játszanak. Aztán mindenki róluk beszél, Camavinga dugójára meg már kb senki nem is emlékszik.
Meg lehet nézni akár Tuchel-t, akár Klopp-t, akár Guardiola-t, bárkit ebből a fiatalabb, tökösebb edzői rétegből. Kb két meccsen egymásután nincs az a kezdő. Múltkor Salah volt pl padon, előtte Mane, kezdő a 18 éves sérülésből felépült Elliott stb. Az öreg meg orrba-szájba ugyanazt tolja.

Csak Madridban sajnos ez a módi egy ideje: kapsz 10 percet, sz*r voltál? Naaa látjátok, ezért nem játszik. Három hét után meg kezdeni kell, mert valaki lesérül. Nem váltottad meg a világot? Ücsörögj csak a padon.

Jovic, jól játszott Benzema sérülésekor, el lett felejtve. Bale, jól játszott a Villarreal ellen, azóta semmi. Hazard, szintén volt egy-másfél jó meccse szintén semmi azóta. De a DuaLipa hegesztő meg "csupaszív" csakfutokdebeadninemtudok Vazkez mindig megkapja a perceket. Aztán a Jovic, Bale, Hazard hármasból bármelyiket előbb kéne berakni mint ezeket.

Nálam ez a generációváltás projekt nagyon megragadt. És ez köszönhető ZZ-nek meg Carlonak is keményen. Na jöjjenek a minuszok. :salute:
Ált egyetértek veled, de ebből a listából egyedül Hakimiért kár. Ő most iszonyú mód megoldaná a jh gondod, te fiatalok voltunk és kellett a pénz elkerülni a veszteséges főkönyvet..

Aztán Regu, Theo és Llorrente is a megkapott játékpercek és bizalom miatt tartanak ott ahol (bár nekem Regu sose volt a hasraesés szint, nekem MG az), sőt Llorrente át is lett képezve egy másik posztra, bár most már biztos menne neki a labdaszerzős feladat is, stabil és ügyes lenne, de a ticoban volt 2 év felépíteni (bár szvsz idén halovány (igaz volt sérült is)).

Öde és Kovacic pótolva lettek, sőt Fede jobb is mint a horvát.

Hazard és Bale hozzáállása 0 (bár adom, hogy a walesit (pláne ennyi pénzért) kéne használni Benzi helyett), Jovic meg egy telj. más taktikába való, olyanba, amilyet mi nem játszunk..

ZZ-t meg nem szidjuk! :D :D

Nekem egyedül Hakimi fáj, őt igen élném, ha még itt lenne, de nincs..
Lettek rossz emberek idehozva, az fix, de nálam inkább az a baj, hogy túl sok a slepp, a semmire nem való játékos (Bodri, Vallejo, Isco, Ceba, Ase, Bale, Haz, Jovic és Mariano).
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 21., hétfő 11:59

kiserik írta: Ne bohóckodjatok már. Ez nem a Fifa22. Nincs edző a földön, aki játékosok nélkül csapatot tud építeni. Nincs Carlonak 1 játékosa se a keretben. Kíváncsi vagyok, hogy melyik német újgenerációs csoda építeni ki a rendszerét itt folyamatosan eredményes játék mellett nulla saját emberrel. Vagy elkezdene okoskodni Modricnak, hogy hogyan kell játszani. Ez már Beniteznek is bejött :lol: Ezzel a Tuchellel meg kikergettek a világból? Hát mit tett le ez az ember eddig amire ennyire fel van szopva? Jelenleg is 3. az angol bajnokságban és lassan a hülyére lesajnált Arsenal is befogja.
És akkor? Megoldás? Carlo nem fog kapni saját embereket, utoljára Mourinhónak vette Perez meg a kívánságait, meg talán 19-ben Zidane-nak 3 BL cím után. Bár Jovicsot nem tudom ki szúrta ki, biztos nem Zizou, de wzyx-hoz hasonló koponya lehetett.

Én aztán nem szopkodom Tuchelt, de mit tett le? Fél év alatt egy romhalmaz Chelseaből BL győztest csinált. Kb mint Zizou, csak neki még van 2 év bizonyítani valója :D Úgy, hogy azért van/volt baj ott is bőven, és nem csupa extraklasszis állt rendelkezésére.

Tegyük fel elhozzuk a mónacói gyereket, szerinted Carlo kiteszi majd Casemirót?

Valami olyan edző kell, aki vagy innovál valamit az adott keretből, mert hiába darázsfészek a CKM, velük már nem fogunk nyerni már csak korukból kifolyólag sem, és jelenleg is vannak emberek akiket lehetne használni ott, nem másfél, hanem 3: Fede, Cama, Ceba. Vagy olyan aki esetleg eléri, hogy vegyenek neki embereket. Nem egyszerű helyzet, az tény, sose az az edzők élete Madridban. Pont ezért nem fog idejönni olyan akinek van esze, csak olyan akinek a szíve idehúz, szóval max Pochettinót tudnánk behúzni nyáron, vagy valami nímandot akinek nincs vesztenivalója. Talán Ancelottinál előrébb lennénk Poch-al, bár az a leolvadás, amit nyomtak ellenünk ezt megkérdőjelezi.

Nem tudom nyerjük meg a bajnokságot, aztán majd nyáron Perez eldönti :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 21., hétfő 11:42

Nagyon 2009 flashe van most az embernek. :lol:

Borzasztóan komplex a probléma, nem lehet a hibákat levetíteni egyénekre. Mindenkinek része van ebben, hogy idejutott a keret. A vezetőség, ZZ és Carlo is. Elkényelmesedtünk, romantikusan ragaszkodunk emberekhez. Elszúrt igazolások, léhűtő játékosok, nem forgatott keret. Egyik hibából jön másik három. Nagyon alaposan át kell gondolni mindent, hálistennek ez nem a mi vállunkat nyomja. Egyáltalán nem világverő ez a barcelona, kell a frissítés, aztán bőőőven harcban vagyunk. Kellett ez a pofon, mert a PSG elleni siker nagyon elhomályosított pár napra mindenkit.

Észnél kell lenni jövő héten, mert ha akár egy döntetlennel beragadunk, akkor tényleg mentálisan bajban lehetünk. Ha meg Carletto hozza a bajnokságot, akkor megint magunkból csinálunk bohócot, hiába "nem a jövő embere".
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. március 21., hétfő 11:34

ateeemadrid írta: Nagy plusz1, bár igazán csak Kova és Hakimi fájt közülük.
Persze, én sem arra gondolok, hogy ezekből aztán mindegyiknek betonkezdőnek kéne lennie Madridban.
De jobban örülnék ha Isco helyett, egy gyakran játszatott Llorente lenne pl a keretben. Vagy Asensio helyett egy Odegaard, stb.
Az általad említett kettőt meg már nem is mondom..
A felsoroltakból szerintem bőven lenne keresnivalója bármelyiknek.

Három porondon akarunk jól szerepelni (itt lett volna egy ingyen spanyolkupa is pl, erre a gálakezdő nem tudott továbbjutni...), de látszik, hogy ez sosem sikerül. Tűzben tartott emberekkel tud ez csak működni. Mert szerintem azért ha Jovicot is pl elpasszolnád egy Valenciába, elmenne gyógytornászhoz, hogy kimasszírozza a fenekéből a csomókat amik a padtól vannak, tuti bőven vállalható teljesítményt tudna nyújtana, ha rendszeresen játszana. És nem, ezzel nem azt mondom, hogy kezdjen Benzema helyett, de mennyi meccs volt, ahol jöhetett volna akár 2-0-nál, akár 0-0-nál már a 60. percben.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. március 21., hétfő 11:31

Ne bohóckodjatok már. Ez nem a Fifa22. Nincs edző a földön, aki játékosok nélkül csapatot tud építeni. Nincs Carlonak 1 játékosa se a keretben. Kíváncsi vagyok, hogy melyik német újgenerációs csoda építeni ki a rendszerét itt folyamatosan eredményes játék mellett nulla saját emberrel. Vagy elkezdene okoskodni Modricnak, hogy hogyan kell játszani. Ez már Beniteznek is bejött :lol: Ezzel a Tuchellel meg kikergettek a világból? Hát mit tett le ez az ember eddig amire ennyire fel van szopva? Jelenleg is 3. az angol bajnokságban és lassan a hülyére lesajnált Arsenal is befogja.

Egy átmeneti időt élünk. Az öregek nagyon erősen ott vannak az öltözőben. Ezeknek a játékosoknak nem nagyon magyarázod meg, hogy hülyék a focihoz, de öregszenek. A pótlásuk viszont nem tökéletes. Ott van a kp. Léteett a CKM. C a fal, K a ritmus, M a finesz. Van a helyükre Fede a meló és Cama a kérdőjel. Ez nem megy úgy, hogy beépítem a 19 éves taknyost (aki új igazolás, új országból, rendszeren kívüliként), aki hibát hibára halmoz, szertelen és közben hozom a jó eredményeket is mellette. Baromira nehéz kérdés a CKM megbontása. Egy darászfészek. Főleg úgy, hogy csak 1,5 használható embered van mellettük. Azt hiszem Kerlon vetette fel Tielemans-t. Ő nagyon jó lenne 3.-nak, de mi a hírek szerint Tchouaméni-t néztük ki. Meglátjuk, szerintem hiányozni fog az ész, így mehet majd a Kroos-Modric duó tovább :lol:

ui.: felejtsük már el könyörgöm azokat, akiket jegel az öreg. Hazardnak volt 1,5 jó meccse? Hát hovaszarjak? A 10-ből (kb ennyin volt kezdő? Ez itt belefér? Jóvicnak volt 1 jó meccse 3 év alatt? Ezekkel mit kellene kezdeni? Nagyon jól teszi Carlo, hogy jegeli őket. Húznának már el innen jó messszire mind az összes tohonya majom. Asansio gólokat lő, rotálva van Rodrygoval, LV meg kapja a perceket, mert nincs nála jobb JOBBHÁTVÉD a keretben. Eszem megáll bakker.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. március 21., hétfő 11:22

Nagy plusz1, bár igazán csak Kova és Hakimi fájt közülük.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. március 21., hétfő 11:13

Jöjjenek a minuszok, meg hosszú is lesz. :D

Megnéztem, hogy kit buktunk, akár Carlo, akár Zizu, akárki miatt.

Jobbhátvéd: Hakimi és ideveszem Llorentét, mert nem egyszer játszott akár a Ticoban, akár a válogatottban. Mindkettő előrelépés lenne jelenleg. Felállást is lehetne velük váltani, 3-5-2-ben mindkettő elrombolná a jobboldalt. Igen, tudom, hogy Hakimiből pénzt kellett csinálni. De lehetett volna szerintem találni mást akiből csináltunk volna. Meg amúgy is, elvileg Zidane sem számolt vele, kezdőként legalábbis semmiképp.

Balhátvéd: Theo (igen lehet röhögni, de ez van :lol: ) és Regu. Bármekkora beton Mendy védekezésben (bár mostanában az orvosi szobában betonkodik inkább) mindkettő használható opció lenne. Szintén, akár egy 3-5-2-ben is.

Középpálya: csak hármat említek: Kovacic, Llorente, Odegaard. Ment a röhögés mindegyiknél mikor eladtuk őket, meg hogy milyen szánalmasak mert nem akarnak padon ülni.
Kovacic azóta EL-t és BL-t nyert, szezon játékosa lett, stb. TUDOM, egy Chelseaban, de jelenleg a Chelsea jobb csapat nálunk. (Majd a BL-ben meg lehet mutatni).
A spanyolt nem részletezem, bevethető védekező középpályásként, jobbhátvédként, jobbszélsőként, box-to-box, játszott másodikszámú csatárt is tavaly.
A norvég az Arsenal (igen, tudom, Arsenal, évek után először kerülhetnek BL-be, ami nagyban a norvégnak köszönhető) egyik legjobbja idén.
Ebből a hármasból kettő, bőven bizonyított Madridban, de aztán el lettek felejtve. Mert jöttek a kiskedvencek, jött a CKM 0-24-ben, meg Isco és Asensio. (Röhögtem tegnap amikor Asensio meg Lucas jött 4-0-nál. Ég a ház a Bernabeuban és olyan arcok akik egy Sevillában nem lennének kezdők a titkos tartalékok.)

Lehet itt jönni azzal hogy Camavinga 18 éves, meg ami ment Odegaardnál meg Kovacicnál, hogy várd ki a sorod stb. De ahogy írtam már egyszer korábban, egy Pedri, Gavi, Musiala, Bellingham és még sorolhatnánk, miért tart előrébb? Mert játszanak. Aztán mindenki róluk beszél, Camavinga dugójára meg már kb senki nem is emlékszik.
Meg lehet nézni akár Tuchel-t, akár Klopp-t, akár Guardiola-t, bárkit ebből a fiatalabb, tökösebb edzői rétegből. Kb két meccsen egymásután nincs az a kezdő. Múltkor Salah volt pl padon, előtte Mane, kezdő a 18 éves sérülésből felépült Elliott stb. Az öreg meg orrba-szájba ugyanazt tolja.

Csak Madridban sajnos ez a módi egy ideje: kapsz 10 percet, sz*r voltál? Naaa látjátok, ezért nem játszik. Három hét után meg kezdeni kell, mert valaki lesérül. Nem váltottad meg a világot? Ücsörögj csak a padon.

Jovic, jól játszott Benzema sérülésekor, el lett felejtve. Bale, jól játszott a Villarreal ellen, azóta semmi. Hazard, szintén volt egy-másfél jó meccse szintén semmi azóta. De a DuaLipa hegesztő meg "csupaszív" csakfutokdebeadninemtudok Vazkez mindig megkapja a perceket. Aztán a Jovic, Bale, Hazard hármasból bármelyiket előbb kéne berakni mint ezeket.

Nálam ez a generációváltás projekt nagyon megragadt. És ez köszönhető ZZ-nek meg Carlonak is keményen. Na jöjjenek a minuszok. :salute:

RicsiReal33
Kedvenc játékosaid: Benzema, Zaha, Mahrez, Mbappe, Redondo, RC3,

HozzászólásSzerző: RicsiReal33 » 2022. március 21., hétfő 11:03

Teljesen jó hogy Ancelotti “ elviszi a balhét “ de szerintem ez így kevés mégha bajnokok is leszünk esetlegesen .
Lehet itt nevekkel dobálózni hogy kit hova kéne igazolni s milyen edzővel ... de sztem felesleges . Nem csak ilyen téren van baj . A vezetőségben is gond van , mert az embernek az az érzése hogy sehova nem halad a dolog nincs projekt csak atmeneti lépések . Ki van a csapat magja herélve agyon sőt csapágyasra vannak hajtva de nem igazoltunk normalisan 3 nyár óta egy egy szem Alabat leszámítva ( de nyugodtan kijelenthetjük hogy ő meg nem középhátvéd tehat ezzel annyit megse nyertünk mint ahogy azt előzetesen érezhettük. Még sok ilyen összetevőből áll a dolog hogy itt tartunk hogy ennyi mindent meg kéne valtoztatni mert különdben nagyon durvan el indulhatunk lefele . Kell egy fiatal edző aki mashogy gondolkodik aki frissebb van egy taktikai repertoárja es valamennyire tudja kezelni a sztárokat ( és itt sajnos le is szűkűl a kör egy bizonyos elit re ) Nem tudom de ezen a meccsen amit mutattunk játékba leginkabb nem is 4 gól , az a jövőre nézve igencsak baljós .
Kh, jhv, Kkp, A 2 támadó es egy másik trainer ! Ez lenne a minimum szerintem hogyha koncepciót szeretnénk magunk mögé nem ezt az atmeneti szart ami most van .

Vissza: