hehetheoriginal írta:
Nalam tobbet sztem senki nem kutyazza a jatekosainkat, es sztem ancelotti jo edzo, es tobb van a keretbol kihozva, mint amire kepes alapbol (benzema csucsformaja nagyban segiti az osszekepet).
Valoban kutyafasz jonehany jatekos, de azokkal is egyet tudok erteni, akiknel a tobbiek is jatszananak.
Nalam ez a sulytalan gyengecske rodrigo, asensio vonulat, miutan ennyi lehetőséget kaptak, biztos kukaba kerulne, belat soha tobbe nem akarom madridmezben latni, de ceballos, isco, hazard nalam jatszananak. Plane mogottuk valverde camavinga, mert kell a fizikum es a sebesseg, mostanra a ckm nagyon belassult, ezt ancelottinak is meg kell ertenie.
Akarmi van, en nem váltanek edzőt , mert evek ota nem igazoltunk senkit nyaron, csak oregedtek az emberek, max kiegeszitok jottek.
Ha olyan brutal nyar lesz, mint amite varok, akkor ancelottinak is tobb lehetősége lesz meriteni es varialni, szoval egy vagy ket evet meg boven adnek neki, sztem idealis madridba edzonek, ahol altalaban az ilyen felkapott edzosztarocskaknak beremeg a terd
Egy részt lehet gyenge a játékos állományod, másrészt volt 3 teljesen vállalhatatlan mérkőzésünk, amikből egyet Benzemának sikerülte valahogy megmentenie.
Ancelotti felfogása felett eljárt az idő vagy ennyire beszari lett nem tudom, de a játékunk sok esetben egy tötymörgő óvatos foci, ahol maxmimum Vini mer bármit megtenni és néha felüdülés, amikor a fiatal generáció dinamikus focit rak fel a pályára.
Persze azt is lehet, amit Ancelotti gondol, hogy a nagyöregeket játszatjuk vagy néha betesszük a teljesen más típusú játékost, hogy majd helyettesíti őket ugyanabban a taktikában, aztán meg semmit se érnek.
Pl. Mariano. Mondjuk ő sem érdemli meg a szapulást, mert játszott idén kb 200 percet, abból talán egy alkalommal 60 percnél többet.
Lófaszjóska Rodrygo meg Asensio meg nyomatva, de sajnos, idén Casemiro és Kroos is többnyire árnyéka önmagának és mégis szemetlehunyva játszatja őket az öreg.
Aztán majd félő lesz a végén, hogy vértizzadva húzzuk be "az agyonnyert bajnokságunkat", ahol fél évig ellenfél sem volt.
Vérciki lesz, pedig 2022-ben eddig izzadtunk rendesen minden pontért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K