Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2022. március 22., kedd 13:32

Impostor írta:
ziro4vr írta:

Nektek Fifázni vagy Guardiolázni kellene. :lol:
Fél keretet lecserélni, vagy minden posztra 2 klasszist tenni...
Hipphopp PSG lennénk gyorsan itt pár fórumozó átigazolási politikájával.. kivéve a dellát :D
Azert, ha most eredmenyes akarsz lenni nemzetkozi szinten, nem lehetnek hianyposztok a csapatban, márpedig nekünk a jobb szel most eleg nullás :S.
Plusz, ha jon Mbappe felek, h visszaallnak a csapatok 30 meteren teruletet védekezni es oda sztem kellene technikas szelsovedo, h szethuzza a tamadasokat.
Középen meg sebesség, meg ero kellene, mert ha egyszerre fent van asensio, kroos, casemiro, benzema, akkor mar lassuak vagyunk kb akarmelyik angol csapattal szemben. Szal sztem is lesz vagy 5 igazolas, mire toppon leszünk, deh talán több ev alatt.
+ ha nem rotal, akkor edző csere is kellhet, nem tekozolhat el egy valverdet, camavingat, vinit, tsc??.. - t, meg meg ki tudja ki jon neki.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 22., kedd 9:55

Én simán igazolnék 4-5 játékost. :mrgreen:
bappe hali tucsi meg a két baszó szélsőhatved a két szélre, az pont 5 ember
thereisonly1ronaldo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 22., kedd 9:48

Én simán igazolnék 4-5 játékost. :mrgreen:
MBappe, Haaland - kb 5 éve sírunk egy ekkora frissítésért a támadó részlegen
Tielemans/Tchouaméni - Mindkettő kellhetne, ha Modric lép
Jobb hátvéd, ötletem sincs, valszeg valami büdzsé embert néznék, aki jónak tűnik
Bónusz, Gnabry. :mrgreen:

Mbappe büdzsé áron jön :kalapos: , Haaland mondjuk 120 Raiola bónusszal, Tielemans szerintem 30-40 lehet lejáró szerződéssel, Tcsu kb. 50-re írnak, Gnabry lejáró szerződéssel Bayernből talán 60.
Na ennyit vertünk el nem rég Jovicra, Hazardra, Mendyre, Rodrygora. :kalapos:
A fizetések meg kb. szerintem ki nulláznák egymást és valakikért még talán kapnánk is némi pesetát.

Távozók:
Vini, Rodrygo/Asensio, Bale, Isco, (Modric), Hazard, Jovic
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. március 22., kedd 9:44

Impostor írta: Regulion vagy Miguel
Ha a balhatved posztot nezzuk, a szezon elso 10 meccsen Mendy es Marcelo is serult volt. Alaba, Nacho es Miguel is jatszottak azon a poszton. Azota volt 32-34 meccsunk (tegnap megneztem, de mar nem emlekszem pontosan, a ketto kozul valamelyik), abbol 5 meccsen serult volt Mendy, meg 3-4 meccsen pihentettek, el volt tiltva. Ilyenkor Marcelo lett bedobva, amivel csak annyi a gond, hogy nem tudtuk meg Miguelrol, hogy megut egy szintet vagy vissza kell vegyuk Reguilont, akire szerintem iden van utoljara visszavasarlasi opcionk.

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. március 22., kedd 9:21

ziro4vr írta: Neked meg magyarozni kellene kicsit többet. :lol:

3 új embert írtam na nembaj. :lol:
4 az, vagy 5 inkább, "na nembaj"
-1 jobb szélső védő (sok real szint rohangál manapság a piacon, tudom Hakimi, de ő mennyiért is lenne mozdítható a PSG-ből? -ja, majd ha lejár a szerződése)
-1 középső védő (Rüdiger-ingyen tudom-csillió fizetésért ami egyben hozná azt hogy az Alaba, Militao,Nacho 3-asból legalább 1 tuti távozna mert nem tűrné tovább a padot)
-1 középpályás a monacoi gyerekre gondoltál sztem.. jöhetne ha kapna lehetőséget, és a jelenlegi fiataljaink is nem csak a padon pislognának..
-1 beton francia előre, itt gondolom Mbappe-ra gondoltál..
-Asensio,Vinit és Rodrygot is lesemmizted, gondolom ha pénzt éreznél a bukszában ők lennének a következő lecserélt emberek...
Egyébként nem értem mi a gond Vinivel, lehet nem egy world class befejező, de egy Mbappe-Benzema-Vini 3-assal azért lehetne villantani... anno Benzema is folyton fikázva volt hogy szar befejező a CR-es időszakban, aztán mégse volt az olyan rossz éra, nemde?

Én a nyárra elégedett lennék azzal ha kipakolnánk az élősködőket és nem szint játékosokat: Isco, Bale,Jovic,Vallejo, Mariano,Hazard, Marcelo(ő nem élősködő, de már nem szint).
Helyettük jöhetne Mbappe, Regulion vagy Miguel, +egy csatár Haaland túl szép volna, vagy egy Lewandowski 2 idényre ingyen...
Esetleg még a monacoi gyerek, de akkor be kellene vállalni a rotálást és a nagy öregek padra csüccsentését.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 22., kedd 8:38

flori írta:
barcánál szépen kirajzolódott a 433, nálunk meg kotkotkot. A védelem széthúzva/tolva, a középpályán 4 ember egymás cipőjén, elöl meg a két csatár valahol..
Szánalmas volt az a rajz. Fogták egymás kezét, és még így sem semmi dominanciának a jele, konkrétan gond nélkül játszották át a középpályát. Mintha ifisták játszottak, nem tudom milyen utasításokkal jöttek ki a pályára..
Hát 0 struktúra volt, így van, de szerintem az Carlo hülyesége volt, nem nem értették mit akar, egyszerűen rossz volt az elképzelése.. Be is vallotta meccs után. Van ilyen..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 21., hétfő 23:37

Neked meg magyarozni kellene kicsit többet. :lol:

3 új embert írtam na nembaj. :lol:
Nem illik.

Impostor

HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. március 21., hétfő 23:04

ziro4vr írta: Azért ez a tegnapi több szempontból is nagyon csúnya volt. Már a psg párharc sem volt szép háromnegyed részt, de ott az utolsó negyed feledtette a többit, hála a csapat akaratának, Benzemának meg a toxikus péesgének. A tegnapit láttuk, a chelsea párharcra kíváncsi vagyok, egy semmi extra de nagyon szervezett csapat ellen mire fog menni a brigád.

Tegnap meg gyakorlatilag minden el volt baszva:

-Szélsővédők: Nacho már nem szint a szélen, negyedik számú khv-nak még oké, de több már nincs benne. Carvajal cserének szintén oké, de kezdőnek a nagy meccseken kevés, vagy max 45 jó perce van. Feltételezem luxus várni 2 új szélsővédőre, a baloson Mendy soso, szóval jobbra kell egy ember akkor.

-Alaba: amit lehetett elbaszott tegnap, és ez átragadt Militaora is. Alapvetően elég jó páros, de az osztrákon kijön hogy nem született középhátvéd, és ha szar napja van akkor Militao is megborul. Egy Rüdiger ide elfért volna azért ingyen.

-CKM, szóra sem érdemes, Casemiro padra maradhat, Kroos meg Modric rotálódhat a kezdőben vagy/vagy alapon, Valverde alap, aztán jöhet még a monacos gyerek mondjuk.

-Vini&Rodrygo szintén szóra sem érdemes, a két impotens, Vini ha esélyt is teremt, önmaga képtelen be is fejezni, Rodrygo meg egy hatalmas nagy semmi, Asensio többet villan nála.

-Carlo: a kezdőt elbaszta, láttunk már ilyet, de amit a félidőben művelt az volt igazán kirtikán aluli és aggasztó.

Akárkire nem cserélném le az olaszt, a 4 német edzőre igen, Ten Hag kérdőjeles, más nem nagy megoldás. Kapjon egy beton franciát középre, egy beton franciát előre, egy jobbhátvédet aztán nézzük meg.
Nektek Fifázni vagy Guardiolázni kellene. :lol:
Fél keretet lecserélni, vagy minden posztra 2 klasszist tenni...
Hipphopp PSG lennénk gyorsan itt pár fórumozó átigazolási politikájával.. kivéve a dellát :D

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. március 21., hétfő 22:47

ziro4vr írta: Feltételezem luxus várni 2 új szélsővédőre, a baloson Mendy soso, szóval jobbra kell egy ember akkor.
mindenképp lesz 2 új szélsővédő, mivel Marcelo távozik
tehát lesz új csere balhátvédünk és új csere jobbhátvédünk,
csak lehet mindegyik saját játékossal megoldva :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 21., hétfő 22:24

Azért ez a tegnapi több szempontból is nagyon csúnya volt. Már a psg párharc sem volt szép háromnegyed részt, de ott az utolsó negyed feledtette a többit, hála a csapat akaratának, Benzemának meg a toxikus péesgének. A tegnapit láttuk, a chelsea párharcra kíváncsi vagyok, egy semmi extra de nagyon szervezett csapat ellen mire fog menni a brigád.

Tegnap meg gyakorlatilag minden el volt baszva:

-Szélsővédők: Nacho már nem szint a szélen, negyedik számú khv-nak még oké, de több már nincs benne. Carvajal cserének szintén oké, de kezdőnek a nagy meccseken kevés, vagy max 45 jó perce van. Feltételezem luxus várni 2 új szélsővédőre, a baloson Mendy soso, szóval jobbra kell egy ember akkor.

-Alaba: amit lehetett elbaszott tegnap, és ez átragadt Militaora is. Alapvetően elég jó páros, de az osztrákon kijön hogy nem született középhátvéd, és ha szar napja van akkor Militao is megborul. Egy Rüdiger ide elfért volna azért ingyen.

-CKM, szóra sem érdemes, Casemiro padra maradhat, Kroos meg Modric rotálódhat a kezdőben vagy/vagy alapon, Valverde alap, aztán jöhet még a monacos gyerek mondjuk.

-Vini&Rodrygo szintén szóra sem érdemes, a két impotens, Vini ha esélyt is teremt, önmaga képtelen be is fejezni, Rodrygo meg egy hatalmas nagy semmi, Asensio többet villan nála.

-Carlo: a kezdőt elbaszta, láttunk már ilyet, de amit a félidőben művelt az volt igazán kirtikán aluli és aggasztó.

Akárkire nem cserélném le az olaszt, a 4 német edzőre igen, Ten Hag kérdőjeles, más nem nagy megoldás. Kapjon egy beton franciát középre, egy beton franciát előre, egy jobbhátvédet aztán nézzük meg.
Nem illik.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 21., hétfő 22:21

raul 4 ever írta:
Pad'em írta: Látszott is a játékosokon, mint a fejetlen csirkék rohangáltak a szélrózsa minden irányába. 20 mp után félpályát rohanhatott ajtó ablakban Ferran, meg is zavarodott ilyet még edzésen se szokott meg. Komolyra sikeredett ez a half time show. Dicséretes, hogy az öreg bele akart nyúlni, de lehet ezek után értem miért nem szeret változtatni meccs közben :lol:

Olaszul mondta vagy mi lehetett a baj?

Valaki valamelyik topicba hozott dél körül 2 grafikát az as-ről: ált. pozik+passzok tegnapról a 2 csapatnál.
barcánál szépen kirajzolódott a 433, nálunk meg kotkotkot. A védelem széthúzva/tolva, a középpályán 4 ember egymás cipőjén, elöl meg a két csatár valahol..

Jogos a kritikátok egy része az öreg felé, általánosságban is, meg a meccs miatt is, de jöhet ide Tuch, Klopp, Xabi bárki (ha csak a spanyol nem áll be 1-2 meccsre :D) 2-3 új arc nélkül nem lesz jobb minden is, csakazért mert nem Carlo van a padon.

en voltam. real barca topicban megtalalhato meg. agyrem az egész
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 21., hétfő 22:07

Szánalmas volt az a rajz. Fogták egymás kezét, és még így sem semmi dominanciának a jele, konkrétan gond nélkül játszották át a középpályát. Mintha ifisták játszottak, nem tudom milyen utasításokkal jöttek ki a pályára..
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 21., hétfő 21:56

Pad'em írta: Látszott is a játékosokon, mint a fejetlen csirkék rohangáltak a szélrózsa minden irányába. 20 mp után félpályát rohanhatott ajtó ablakban Ferran, meg is zavarodott ilyet még edzésen se szokott meg. Komolyra sikeredett ez a half time show. Dicséretes, hogy az öreg bele akart nyúlni, de lehet ezek után értem miért nem szeret változtatni meccs közben :lol:

Valaki valamelyik topicba hozott dél körül 2 grafikát az as-ről: ált. pozik+passzok tegnapról a 2 csapatnál.

Jogos a kritikátok egy része az öreg felé, általánosságban is, meg a meccs miatt is, de jöhet ide Tuch, Klopp, Xabi bárki (ha csak a spanyol nem áll be 1-2 meccsre :D) 2-3 új arc nélkül nem lesz jobb minden is, csakazért mert nem Carlo van a padon.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. március 21., hétfő 21:27

Azert az elso felido is elegge beteg volt. Ekkora kaoszt nem is emlekszem, hogy lattam volna. Siralom volt.

Carlo joarcnak tunik meg minden de ahogy mou eseteben, felette is eljart mar az ido.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 21., hétfő 21:16

Csabi írta: ez most jött szembe:
🚨| The players did not understand the half-time instructions. @RadioMARCA
asdfasadsadasf :lol: :lol: :lol:
Látszott is a játékosokon, mint a fejetlen csirkék rohangáltak a szélrózsa minden irányába. 20 mp után félpályát rohanhatott ajtó ablakban Ferran, meg is zavarodott ilyet még edzésen se szokott meg. Komolyra sikeredett ez a half time show. Dicséretes, hogy az öreg bele akart nyúlni, de lehet ezek után értem miért nem szeret változtatni meccs közben :lol:

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. március 21., hétfő 21:06

ez most jött szembe:
🚨| The players did not understand the half-time instructions. @RadioMARCA
asdfasadsadasf :lol: :lol: :lol:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. március 21., hétfő 19:42

Az azért látszódik, hogy a pénzbe most sem dúskálunk, a felszabaduló fizuk mennek Mbappénak, ha sikeresen eladunk pár embert, akkor Haalandra is maradhat. Ha nem jön a norvég, akkor több a mozgástér. Akkor viszont muszáj a védelmet és a középpályát is befrissíteni. Nekem ez a tielemans gyerek nem tűnik rossznak, nem hosszabbított, idén jó eséllyel eladják, 30-40 milla körül talán meg lehet szerezni. Jó korban van, és kéne egy ilyen típusú játékos Modric helyére, mert nem nagyon van ilyen a keretben. És más megszerezhetőt most nem nagyon tudok.Barella, akit még írogatnak, egy raklap pénz lenne. De legalább egy ilyen ember kell, akitől lesz valami játékunk középen, Tchouaméni, camavinga, valverde, casemiro négyes semmilyen formában nem megfelelő. Szerintem Kroos egy kicsit elengedte, simán benne van, hogy tényleg következő szezon végén visszavonul, de max még egy év csereként. Modricot meg akárhogy fut, utoléri azért az idő.Neki is talán két év, de már mesze nem ennyi játékperccel.

Aztán ott a teljes jobb oldalunk...Asensio ha kevés pénzért hosszabbít, maradjon, pár kieső csapatnak eltesz gólt, bajnoksághoz kellhet pihentetésnek. De ha valaki adna érte 50 milliót, akkor hajrá, de nyilván nem fognak. 15 millióért meg minek eladni. Annyit azért hoznak a góljai. Rodrygonál elkéstünk, most kicsit már hülyén nézne ki, ha kölcsön adnánk, korábban kellett volna. Ha Asensio megy, akkor persze maradhat. Viszont oda a jelenlegi felhozatal kevés, nem tudom mi lesz ott. Vinit bepróbáljuk azon az oldalon?

Hátul meg nem kérdés, engem idén Carvajal csesz fel a legjobban, életveszély lett a gyerek, iszonyú gyenge, és még rengeteget sérült is, ami mondjuk újabban előny, addig sincs a pályán. Oda hozni kell valakit, ha tuti megoldás nincs, akkor egy kockázatosat, hátha bejön, még annak is több esélye van, mint hogy Carvajal hasznos lesz.

Impostor

HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. március 21., hétfő 18:27

raul 4 ever írta:
Csabi írta:

segítek: körte, valaki :mrgreen: , militao, rüdiger, mendy, alaba, valverde, modric, bapp, vini, benya.

bár nálam a kp jövőre alaba, kroos, valverde lenne.
De azért Modricot raknád Fede után :) , meg én is :D
Amúgy ha tele lennénk kh-kkal, simán megnézném Alabát a középpályán, akár vkp-ban is (jól fejel, helyezkedik (általában :) ), passzol, indít), de Ederrel igen együtt vannak, jó páros.
Rudiger felesleges, ott van Nacho.. Nem olyan rossz ő középhátvédként. Padot tűri, spanyol kvóta és madridista szive van. Helyette hoznátok egy zsoldost. A KH poszton nem igazán szokás rotálni.. Abból az lenne hogy az Alaba, Militao, Rudiger 3-asbol valamelyik lelépne..

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 21., hétfő 18:09

Csabi írta:
Pad'em írta: Nálam jövőre így nézünk ki:

Gála: TBO, ???, Militao, Alaba, Mendy, ???, Valverde, Modric, ???, Benzema, Mbappé
segítek: körte, valaki :mrgreen: , militao, rüdiger, mendy, alaba, valverde, modric, bapp, vini, benya.

De azért Modricot raknád Fede után :) , meg én is :D
Amúgy ha tele lennénk kh-kkal, simán megnézném Alabát a középpályán, akár vkp-ban is (jól fejel, helyezkedik (általában :) ), passzol, indít), de Ederrel igen együtt vannak, jó páros.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. március 21., hétfő 17:48

Pad'em írta: Nálam jövőre így nézünk ki:

Gála: TBO, ???, Militao, Alaba, Mendy, ???, Valverde, Modric, ???, Benzema, Mbappé

Vissza: