Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Real Sociedad B-bol a mi felnott padunkra. Nem ertem az ilyet.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
neki már nem lesznek haverok a csapatban, addigra kikopnakgutihaz14 írta: alonsonal felek hogy maradnak a haverok.
akkor lehet jó választás, ha kap időt az új csapat építésére, nem lesz kirúgva 2 vereség után
ki az a gallardo?
klopp tuchel nalam a sorrend.
alonsonal felek hogy maradnak a haverok.
klopp tuchel nalam a sorrend.
alonsonal felek hogy maradnak a haverok.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jobb lenne vmi ujvonalas, de mar bizonyitott arcPad'em írta: Gatto gyrosos barátunk szerint Xabi Alonso az első számú jelölt, ha új edzőnk lenne jövőre. Többi kiszemelt (Klopp, Nagelsmann, Tuchel, Gallardo) így vagy úgy difficult. Döntés a szezon eredményeitől függően.
ZIDANE
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gatto gyrosos barátunk szerint Xabi Alonso az első számú jelölt, ha új edzőnk lenne jövőre. Többi kiszemelt (Klopp, Nagelsmann, Tuchel, Gallardo) így vagy úgy difficult. Döntés a szezon eredményeitől függően.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Öreg, szerinted csak a letámadással volt bajunk? Letámadni akartunk volna, akkor feltesszük tengap Marianot a kezdőbe, de nem, felraktuk Modricot ácsorogni és még a középpályán sem bírtunk ember előnyt kiharcolni.hehetheoriginal írta: Mondd mar meg labdaval fókában szaladó baratom, hogy megis kit rakjon be, hogy tegye ossze a csapatot, hogy ne beszari foci legyen, ha konkretan az egyeni kepessegekkel es adottsagokkal van gond ilyennolyan okokbol a keret nagy reszenel? Ha azert nem megy a letamadas, mert fizikailag nem erunk oda, mert biologia es genetika az egesz, akkor mit akarsz te világmegváltó focit?
Egy jatekost nem tudsz mutatni talan militaon es benzeman kivul, akinel valamilyen technikai es/vagy fizikalis hiany ne lenne
Btw egy Vini-Mariano-Rodrygo 3as pont futni tud és lehetett volna mögéjük tenni Modricot és Valverdet.
Főleg, ha kontrázni akartunk volna biztos védekezésből, de tegnap semmi nem volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mondd mar meg labdaval fókában szaladó baratom, hogy megis kit rakjon be, hogy tegye ossze a csapatot, hogy ne beszari foci legyen, ha konkretan az egyeni kepessegekkel es adottsagokkal van gond ilyennolyan okokbol a keret nagy reszenel? Ha azert nem megy a letamadas, mert fizikailag nem erunk oda, mert biologia es genetika az egesz, akkor mit akarsz te világmegváltó focit?
Egy jatekost nem tudsz mutatni talan militaon es benzeman kivul, akinel valamilyen technikai es/vagy fizikalis hiany ne lenne
thereisonly1ronaldo
Egy részt lehet gyenge a játékos állományod, másrészt volt 3 teljesen vállalhatatlan mérkőzésünk, amikből egyet Benzemának sikerülte valahogy megmentenie.hehetheoriginal írta: Nalam tobbet sztem senki nem kutyazza a jatekosainkat, es sztem ancelotti jo edzo, es tobb van a keretbol kihozva, mint amire kepes alapbol (benzema csucsformaja nagyban segiti az osszekepet).
Valoban kutyafasz jonehany jatekos, de azokkal is egyet tudok erteni, akiknel a tobbiek is jatszananak.
Nalam ez a sulytalan gyengecske rodrigo, asensio vonulat, miutan ennyi lehetőséget kaptak, biztos kukaba kerulne, belat soha tobbe nem akarom madridmezben latni, de ceballos, isco, hazard nalam jatszananak. Plane mogottuk valverde camavinga, mert kell a fizikum es a sebesseg, mostanra a ckm nagyon belassult, ezt ancelottinak is meg kell ertenie.
Akarmi van, en nem váltanek edzőt , mert evek ota nem igazoltunk senkit nyaron, csak oregedtek az emberek, max kiegeszitok jottek.
Ha olyan brutal nyar lesz, mint amite varok, akkor ancelottinak is tobb lehetősége lesz meriteni es varialni, szoval egy vagy ket evet meg boven adnek neki, sztem idealis madridba edzonek, ahol altalaban az ilyen felkapott edzosztarocskaknak beremeg a terd
Ancelotti felfogása felett eljárt az idő vagy ennyire beszari lett nem tudom, de a játékunk sok esetben egy tötymörgő óvatos foci, ahol maxmimum Vini mer bármit megtenni és néha felüdülés, amikor a fiatal generáció dinamikus focit rak fel a pályára.
Persze azt is lehet, amit Ancelotti gondol, hogy a nagyöregeket játszatjuk vagy néha betesszük a teljesen más típusú játékost, hogy majd helyettesíti őket ugyanabban a taktikában, aztán meg semmit se érnek.
Pl. Mariano. Mondjuk ő sem érdemli meg a szapulást, mert játszott idén kb 200 percet, abból talán egy alkalommal 60 percnél többet.
Lófaszjóska Rodrygo meg Asensio meg nyomatva, de sajnos, idén Casemiro és Kroos is többnyire árnyéka önmagának és mégis szemetlehunyva játszatja őket az öreg.
Aztán majd félő lesz a végén, hogy vértizzadva húzzuk be "az agyonnyert bajnokságunkat", ahol fél évig ellenfél sem volt.
Vérciki lesz, pedig 2022-ben eddig izzadtunk rendesen minden pontért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha valamit nem gyakorolunk kisebb csapatok ellen, megnyert meccseken
miből gondolták, hogy működni fog a Barca ellen hátrányban?
sajnos azt sem tudták a fiúk időnként, hogy milyen rendezvényen vannak....
ez a káosz a régi időket idézte vissza, az nem hiányzik senkinek..
miből gondolták, hogy működni fog a Barca ellen hátrányban?
sajnos azt sem tudták a fiúk időnként, hogy milyen rendezvényen vannak....
ez a káosz a régi időket idézte vissza, az nem hiányzik senkinek..
Volt egy kép, mikor Davide mutogatott 3ast az apjának az első félidő végén. Lehet az ő ötlete volt. Egyébként nem tudjuk, hogy működött volna e, mert Alaba gyorsan eladta a labdát, és létszámfölényben jött a 3. Utána húzódott hátra Case khv-nek és álltunk vissza 4 védősre.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Hát nekem nagyon nem ez jött le. Hanem, hogy átálltunk 3 (5) védős felállásban. Úgyhogy 4 helyett már csak 3 játékos volt hirtelen hátul mert a többiek nem zárták vissza. Így a tömör közepe helyett üres közepe lett.raul 4 ever írta:Akkor meg lásd: ad1.. Meg azért olyan hűűde bonyi dolog nem történt: 442ről 433, Case ment kh-ba, Nacho jobbra, Alaba balra és kaptunk még 2tgutihaz14 írta:
courtois elvileg azt nyilatkozta hogy a felidoben amit carlo kert toluk nem is ertettek. azert volt az a 2. felido eleji agyfasz mert azt sem tudtak mit kell csinalni vagy mit akarna kerni toluk ancelotti
Van esetleg link, Tbo-tól? Én nehezen hiszem, hogy nem értették meg mit akar, nekem az a szimpibb továbbra is, amit hehe írt, hogy fake..
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Akkor meg lásd: ad1.. Meg azért olyan hűűde bonyi dolog nem történt: 442ről 433, Case ment kh-ba, Nacho jobbra, Alaba balra és kaptunk még 2tgutihaz14 írta:courtois elvileg azt nyilatkozta hogy a felidoben amit carlo kert toluk nem is ertettek. azert volt az a 2. felido eleji agyfasz mert azt sem tudtak mit kell csinalni vagy mit akarna kerni toluk ancelottiA többség szarul játszott, de nyilván nem ő kérte tőlük, hogy legyenek szarok..
Van esetleg link, Tbo-tól? Én nehezen hiszem, hogy nem értették meg mit akar, nekem az a szimpibb továbbra is, amit hehe írt, hogy fake..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
courtois elvileg azt nyilatkozta hogy a felidoben amit carlo kert toluk nem is ertettek. azert volt az a 2. felido eleji agyfasz mert azt sem tudtak mit kell csinalni vagy mit akarna kerni toluk ancelottiA többség szarul játszott, de nyilván nem ő kérte tőlük, hogy legyenek szarok..
valamelyik univerzumban:
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ez sztem kamu.. Ad1 Carlo fiának tuti elnyögték volna, hogy go to papa plz., mert ebbű baj lesz!, ad2 pont amit írsz: tuti nem Carlo mondta, hogy:reeed_ati írta:Ezt mondjuk annyira nem értem, lehet hibázott az öreg, de attól még odarakhatták volna magukat, Fedén és Tibin kívül ez egyiknek sem sikerült..A hírek szerint az öltöző rendkívül maga alatt van a tegnapi mérkőzés miatt, és az edző hozzáállása nem igazán tetszett nekik.
Mindezt úgy, hogy hétközi meccsünk sem volt, barca meg csütörtökön is játszott még..
-Rodri fiam veszítsd el, mint vmi ovis a labdát JA ellen
-Nacho fiam: engedd, hadd sz*passon Dembele
-Alaba: te meg helyezkedj mint egy 5 éves..
A többség szarul játszott, de nyilván nem ő kérte tőlük, hogy legyenek szarok..
Értékeldbe kicsit beleálltam, hogy milyen okosan tette, hogy tepsifejűBale nem játszott (most olvastam, h sérült volt), most már ezt is máshogy látom.. Láttuk Mariano milyen lett volna -> , Jovichoz meg kb. taktikák kellett vna váltani (4231), így utólag egyértelmű, hogy hülye taktikával ment fel a csapat, de ezt a meccset kb. csak máshogy elveszíteni lehetett volna, annyira bűn rossz volt minden, de lehetősége sem volt más.. Az biztos, hogy az egyik legrosszabbat választotta, de akárhogy fűzöm a gondolataim, nem érzem, hogy az x-en kívül bármi meglehetett volna.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- hehetheoriginal
pc mode enabled:reeed_ati írta:Ezt mondjuk annyira nem értem, lehet hibázott az öreg, de attól még odarakhatták volna magukat, Fedén és Tibin kívül ez egyiknek sem sikerült..A hírek szerint az öltöző rendkívül maga alatt van a tegnapi mérkőzés miatt, és az edző hozzáállása nem igazán tetszett nekik.
Mindezt úgy, hogy hétközi meccsünk sem volt, barca meg csütörtökön is játszott még..
a hirek szerint akkor meg is baszhatjak magukat egytol egyig erzekeny kis futballkurvák.
pc mode disabled, de akkor inkabb nem is folytatom
de amugy sztem szokas szerint a kutyafasz semmirekello ujsagirogeneratorok vannak itt munkaban, spanyolok igazi ciganyok ilyen szempontbol, barmilyen fake news es talalgatas jatszik naluk, csak kattintast generaljon.
thereisonly1ronaldo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ezt mondjuk annyira nem értem, lehet hibázott az öreg, de attól még odarakhatták volna magukat, Fedén és Tibin kívül ez egyiknek sem sikerült..A hírek szerint az öltöző rendkívül maga alatt van a tegnapi mérkőzés miatt, és az edző hozzáállása nem igazán tetszett nekik.
Ezzel én is egyetértek, és azt gondolom szezon elején sokan aláírták volna azt az eredménysort ami a szezonban eddig van - persze nem lesz mindegy hogy zárjuk le.es sztem ancelotti jo edzo, es tobb van a keretbol kihozva, mint amire kepes alapbol (benzema csucsformaja nagyban segiti az osszekepet).
Sajnos én is azt érzem hogy csak nagy halakat akarunk most fogni, pedig jó lenne cserélgeni a "mezőnyt". Mert ha most az velük a baj hogy nem bevethetőek ilyen olyan okból, akkor jövőre mitől lennének azok?Annyi, hogy szerintem egyáltalán nincs/volt nagy jövésmenés tervezve a nyárra.
Igen, azért nem pörög soha egyik topik sem.... Tedd már magad túl ezen és fogadd el, hogy egyrészt nem mindenkinek van olyan és annyi mondandója az adott témában ami megérdemel egy teljes hszt, másrészt vannak olyan stílusú hozzászólások amibe kedve nincs az embernek beszállni, mert sajnos a "Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal" mondásban van igazság.nem vok semmihez szokva, pont leszarom, gagyi ez az egesz down meg upvote, csak megöli a vitat
- hehetheoriginal
nem vok semmihez szokva, pont leszarom, gagyi ez az egesz down meg upvote, csak megöli a vitat, es binaris bugyutasagba sullyeszti, viszont ebbol is latszik, hogy 1. sok az idiota 2. biztos hogy nekem van igazam, ha a mai vilagban ennyi negatív es ellenkezo valasz erkeziktudom a ↓-hoz vagy szokva
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Hehe tudom a ↓-hoz vagy szokva, de nagy plusz 1
Annyi, hogy szerintem egyáltalán nincs/volt nagy jövésmenés tervezve a nyárra. Mbappé, Haaland a terv, ha jön a norvég akkor Csumának sztem csumi, nem lesz rá is pénz, csak ha el tudnánk adni valakit jó pénzért, olyan meg max Vini lehetne (őt meg nem fogjuk). Ezért lehet hagynám Haalandot, és a pénzből hoznám a fekát meg valami RB-t.
Amúgy szerintem továbbra is bízunk majd Carvajalban, mögé visszajön Odri. És csókolom.
Annyi, hogy szerintem egyáltalán nincs/volt nagy jövésmenés tervezve a nyárra. Mbappé, Haaland a terv, ha jön a norvég akkor Csumának sztem csumi, nem lesz rá is pénz, csak ha el tudnánk adni valakit jó pénzért, olyan meg max Vini lehetne (őt meg nem fogjuk). Ezért lehet hagynám Haalandot, és a pénzből hoznám a fekát meg valami RB-t.
Amúgy szerintem továbbra is bízunk majd Carvajalban, mögé visszajön Odri. És csókolom.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
Nalam tobbet sztem senki nem kutyazza a jatekosainkat, es sztem ancelotti jo edzo, es tobb van a keretbol kihozva, mint amire kepes alapbol (benzema csucsformaja nagyban segiti az osszekepet).
Valoban kutyafasz jonehany jatekos, de azokkal is egyet tudok erteni, akiknel a tobbiek is jatszananak.
Nalam ez a sulytalan gyengecske rodrigo, asensio vonulat, miutan ennyi lehetőséget kaptak, biztos kukaba kerulne, belat soha tobbe nem akarom madridmezben latni, de ceballos, isco, hazard nalam jatszananak. Plane mogottuk valverde camavinga, mert kell a fizikum es a sebesseg, mostanra a ckm nagyon belassult, ezt ancelottinak is meg kell ertenie.
Akarmi van, en nem váltanek edzőt , mert evek ota nem igazoltunk senkit nyaron, csak oregedtek az emberek, max kiegeszitok jottek.
Ha olyan brutal nyar lesz, mint amite varok, akkor ancelottinak is tobb lehetősége lesz meriteni es varialni, szoval egy vagy ket evet meg boven adnek neki, sztem idealis madridba edzonek, ahol altalaban az ilyen felkapott edzosztarocskaknak beremeg a terd
thereisonly1ronaldo