Ezt már idén meg kellett volna lépniük, nem szopatni őket Blancoval a 3adik ligában.Realista24 írta:Nincs itt semmi látnivaló.mexes írta:
Bezzeg leftback nacho és marcelo prime maldinit megszégyenítő módon védekezik. No offense bírom mindkettőt csak az érvelés rájuk is érvényes...
Előre ügyes, de nem egy Marcelo, védekezésben meg nem egy Mendy. Így nincs használra jelenleg a csapatnak, fejlődjön, aztán kiderül.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Védekezése tényleg gyengébb, ezzel egyet lehet értenihalamadrid írta: Miguel Gutiérrez will leave Real Madrid on loan to a LaLiga club this summer. Ancelotti thinks he needs to improve defensively. [ MARCA ]
Regu-nál több van benne szerintem, legalább is pár meccs alatt ez látszott
Őt nem hoznám vissza, nem lesz kezdő szint itt
Ki lesz jövőre a balhátvéd csere?
Ez vajon mennyire lehet pontos? DC-n volt fent.
Salarios del Real Madrid (bruto)
Gareth Bale: 31.848.960 €
Eden Hazard: 22.981.920 €
David Alaba: 21.654.880 €
Toni Kroos: 18.518.240 €
Luka Modric: 16.588.000 €
Karim Benzema: 16.588.000 €
Thibaut Courtois: 15.260.960 €
Marcelo: 15.019.680 €
Isco: 12.727.520 €
Casemiro: 11.098.880 €
Vinícius Jr: 11.098.880 €
Ferland Mendy: 9.168.640 €
Éder Militão: 9.168.640 €
Dani Carvajal: 9.168.640 €
Luka Jovic: 9.168.640 €
Nacho: 7.962.240 €
Rodrygo: 7.962.240 €
Dani Ceballos: 7.720.960 €
Marco Asensio: 7.057.440 €
Lucas Vázquez: 6.333.600 €
Mariano: 6.333.600 €
Federico Valverde: 4.101.760 €
Jesús Vallejo: 1.990.560 €
Eduardo Camavinga: 1.327.040 €
Andriy Lunin: 392.080 €
Nálam Vini meg Militao miatt bukik, ők biztos nem keresnek ennyit az eredeti szerződéssel. Valverde meg nemrég hosszabbított, nem hiszem, hogy csak ennyiért.
Salarios del Real Madrid (bruto)
Gareth Bale: 31.848.960 €
Eden Hazard: 22.981.920 €
David Alaba: 21.654.880 €
Toni Kroos: 18.518.240 €
Luka Modric: 16.588.000 €
Karim Benzema: 16.588.000 €
Thibaut Courtois: 15.260.960 €
Marcelo: 15.019.680 €
Isco: 12.727.520 €
Casemiro: 11.098.880 €
Vinícius Jr: 11.098.880 €
Ferland Mendy: 9.168.640 €
Éder Militão: 9.168.640 €
Dani Carvajal: 9.168.640 €
Luka Jovic: 9.168.640 €
Nacho: 7.962.240 €
Rodrygo: 7.962.240 €
Dani Ceballos: 7.720.960 €
Marco Asensio: 7.057.440 €
Lucas Vázquez: 6.333.600 €
Mariano: 6.333.600 €
Federico Valverde: 4.101.760 €
Jesús Vallejo: 1.990.560 €
Eduardo Camavinga: 1.327.040 €
Andriy Lunin: 392.080 €
Nálam Vini meg Militao miatt bukik, ők biztos nem keresnek ennyit az eredeti szerződéssel. Valverde meg nemrég hosszabbított, nem hiszem, hogy csak ennyiért.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Van itt pár Pogesz fan, azok kedvéért
Real Madrid among other clubs have contacted Paul Pogba's representatives for a summer move. He's available as a free agent. @SkySportsNews
Real Madrid among other clubs have contacted Paul Pogba's representatives for a summer move. He's available as a free agent. @SkySportsNews
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealMadridFanatic
Hat fene tudja, az mar eleg eros azert.Realista24 írta:Regu 40 millió, közben a Barca is érdeklődik utána.RealMadridFanatic írta: Nem Miguel mellett akarok kardoskodni, de Mendy az egyik legkemenyebb vedo (amikor bevetheto...), Marcelo meg talan a valaha volt legkreativabb, legjobban tamado balbekk, ilyen alapon senki nem lesz megfelelo.
Amugy nekem kicsit szintelen-szagtalan a srac, igy egyetertek, hogy nem O lesz a megoldas nagy esellyel. Viszont ilyen elodok utan mindenki lentebb lesz huzva, mint a valos teljesitmeny.
Nem tudom mi az opcio Reguilonra, miota lepett nem is kovetem, de O szerintem teljesen rendben volt. Mondjuk nekem Mendy is teljesen OK, elore sem haszontalan. Olyan meg nem lesz egy darabig, mint RC vagy Marcelo. Csak ne lenne ennyit serult...
Marcelo ugye off ideny vegen, de Mendy moge/melle 40-ert hozni valakit... Lehet inkabb ennyibol tenyleg Rudigerre kellett volna ramenni, O kevesbe lutri, Alaba meg be tud ugrani balra ha kell, illetve lehet kozeppalyan is. Tudom, hogy bal oldalon mar nem annyira tanar, mint regen, de tisztessegesen meg eselyes, hogy le tudja hozni. Kozepen meg szerintem kivalo lenne nalunk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Regu 40 millió, közben a Barca is érdeklődik utána.RealMadridFanatic írta: Nem Miguel mellett akarok kardoskodni, de Mendy az egyik legkemenyebb vedo (amikor bevetheto...), Marcelo meg talan a valaha volt legkreativabb, legjobban tamado balbekk, ilyen alapon senki nem lesz megfelelo.
Amugy nekem kicsit szintelen-szagtalan a srac, igy egyetertek, hogy nem O lesz a megoldas nagy esellyel. Viszont ilyen elodok utan mindenki lentebb lesz huzva, mint a valos teljesitmeny.
Nem tudom mi az opcio Reguilonra, miota lepett nem is kovetem, de O szerintem teljesen rendben volt. Mondjuk nekem Mendy is teljesen OK, elore sem haszontalan. Olyan meg nem lesz egy darabig, mint RC vagy Marcelo. Csak ne lenne ennyit serult...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Nem Miguel mellett akarok kardoskodni, de Mendy az egyik legkemenyebb vedo (amikor bevetheto...), Marcelo meg talan a valaha volt legkreativabb, legjobban tamado balbekk, ilyen alapon senki nem lesz megfelelo.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs itt semmi látnivaló.mexes írta:Bezzeg leftback nacho és marcelo prime maldinit megszégyenítő módon védekezik. No offense bírom mindkettőt csak az érvelés rájuk is érvényes...halamadrid írta: Miguel Gutiérrez will leave Real Madrid on loan to a LaLiga club this summer. Ancelotti thinks he needs to improve defensively. [ MARCA ]
Előre ügyes, de nem egy Marcelo, védekezésben meg nem egy Mendy. Így nincs használra jelenleg a csapatnak, fejlődjön, aztán kiderül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A különbség, hogy Miguel még tud fejlődni, míg a másik kettőnek már lefőtt.mexes írta:Bezzeg leftback nacho és marcelo prime maldinit megszégyenítő módon védekezik. No offense bírom mindkettőt csak az érvelés rájuk is érvényes...halamadrid írta: Miguel Gutiérrez will leave Real Madrid on loan to a LaLiga club this summer. Ancelotti thinks he needs to improve defensively. [ MARCA ]
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Bezzeg leftback nacho és marcelo prime maldinit megszégyenítő módon védekezik. No offense bírom mindkettőt csak az érvelés rájuk is érvényes...halamadrid írta: Miguel Gutiérrez will leave Real Madrid on loan to a LaLiga club this summer. Ancelotti thinks he needs to improve defensively. [ MARCA ]
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Miguel Gutiérrez will leave Real Madrid on loan to a LaLiga club this summer. Ancelotti thinks he needs to improve defensively. [ MARCA ]
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Miért lett megnyitva?halamadrid írta:A topicja meg már vagy 4 éve zárva van.wZoLee7 írta:
tényleg Vallejo is itt van még
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A topicja meg már vagy 4 éve zárva van.wZoLee7 írta:tényleg Vallejo is itt van mégsebydani írta:
Vallejo helyét? Nagy troll az öreg
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
tényleg Vallejo is itt van mégsebydani írta:Vallejo helyét? Nagy troll az öregFlorentino Perez likes how Víctor Chust is developing at Cádiz and the club might give him Jesus Vallejo's place in the team next season. [ElDesmarque Real Madrid]
Ez mindent elmond erről az idiótáról.Meg kitudja hogy még mik vannak amik nem kerülnek ki a nyilvánosság elé.Realista24 írta: Gareth Bale presented a €30,000 medical bill to Real Madrid. But the club did NOT pay the bill. @marca
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Vallejo helyét? Nagy troll az öregFlorentino Perez likes how Víctor Chust is developing at Cádiz and the club might give him Jesus Vallejo's place in the team next season. [ElDesmarque Real Madrid]
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Igen all be a sorba a finance dept ajtaja elott a kis szamlajaval a takkerneni meg tobbiek kozegutihaz14 írta: ezeket nem o intezi. manager vagy konyvelo vagy akarki embere kitalalta azt kesz. mar ha egyaltalan kis igazsag van ebben
thereisonly1ronaldo
ezeket nem o intezi. manager vagy konyvelo vagy akarki embere kitalalta azt kesz. mar ha egyaltalan kis igazsag van ebben
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
szerintem emellett a legröhejesebb hogy 30rugó neki annyi mint nekem 20 forint. igazi szarjankó az ember
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nemton hogy vannak a szerzodesek, de nyilvan ha kulsos megoldast alkalmazol, amire belul is lenne lehetoseg, akkor ostobenko kis fejevel hogy varhatja, hogy kifizetik neki?Realista24 írta: Gareth Bale presented a €30,000 medical bill to Real Madrid. But the club did NOT pay the bill. @marca
Persze probalkozni lehet, vannak ilyen tenyerbemaszo utnivalo emberek mindenhol
thereisonly1ronaldo