Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
bonaparte100
Kedvenc játékosaid: Modric
Kedvenc csapatod: Real

Re: Politika

HozzászólásSzerző: bonaparte100 » 2022. március 24., csütörtök 13:26

Szerintem is inkább kínos volt.

Ez az interjú ellenben 10/10:

https://24.hu/belfold/2022/03/24/kovacs ... valasztas/

Tökéletesen lavíroz a humor és a komolyság között, színtiszta szatíra az egész.

Remélem bejutnak, gondoljatok bele nem 5 percnyi csirke, hanem négy évnyi. :kalapos:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. március 23., szerda 22:59

Szerintem is inkább cringe volt ez a produkció mint poénos. Olyan mintha ott helyben találta volna ki mit akar mondani.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. március 23., szerda 21:02

ferni írta: Kétfarkúak 5 perce az M1en, beküldték Brutit :D

Sajna a csirkés felülmúlhatatlan, de egynek elment. Kedvenc sorom:
"Ez az M1, nem egy kupleráj" :lol:
Az otlet tenyleg hatalmas, a megvalositas viszont huen tukrozi a legtobb magyar humorista szintjet, erosen kozepes.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. március 23., szerda 19:38

hehetheoriginal írta:
p.csabi1 írta:

Végig néztem kumma nagy! :lol:
de az ilyenekre melyik bot nyomja a downvoteot, a kurvaszádattebuzi gyere elő :lol:

en amugy az ilyen pillanatban adnam be a felmondasomat, ha egy ilyen akcional en riporter lennék, kabare, komolytalan az egesz, en ilyen munkaadonak szegyellnek dolgozni.

Basszus és tényleg leminősítettek! :lol:
Hát de most miért,meg kik?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. március 23., szerda 19:12

Raúlito írta: Hehe és gutihaz14, elég naívak vagytok, ha azt hiszitek, hogy a balliberális oldalon nem ez megy…
A Telex az előválasztás két fordulója között durvábban neki ment MZP-nek, mint azóta bármikor is a közmédia és a Centrál Médiacsoport (ahol az egyik barátom dolgozik) orgánumainál (pl. 24.hu) ki van adva évek óta, hogy semmilyen, a kormánnyal kapcsolatban pozitív hírt vagy véleményt nem lehet megírni…
A különböző lapok, internetes portálok és televíziók a tulajdonos politikai elkötelezettsége mentén szerkesztik a cikkeket, próbálják orientálni az olvasókat. Amúgy ez Amerikában vagy Nyugat-Európában sincs másként :coffee: Én ezért olvasok balliberális, kormánypárti és valóban objektív orgánumokat is, mert a valósághoz így lehet a legközelebb jutni.
Itt a baj csak azzal van, hogy az egyik oldal közpénzből promózza a Pártot, míg a másik nem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 23., szerda 17:50

Raúlito írta: Hehe és gutihaz14, elég naívak vagytok, ha azt hiszitek, hogy a balliberális oldalon nem ez megy…
A Telex az előválasztás két fordulója között durvábban neki ment MZP-nek, mint azóta bármikor is a közmédia és a Centrál Médiacsoport (ahol az egyik barátom dolgozik) orgánumainál (pl. 24.hu) ki van adva évek óta, hogy semmilyen, a kormánnyal kapcsolatban pozitív hírt vagy véleményt nem lehet megírni…
A különböző lapok, internetes portálok és televíziók a tulajdonos politikai elkötelezettsége mentén szerkesztik a cikkeket, próbálják orientálni az olvasókat. Amúgy ez Amerikában vagy Nyugat-Európában sincs másként :coffee: Én ezért olvasok balliberális, kormánypárti és valóban objektív orgánumokat is, mert a valósághoz így lehet a legközelebb jutni.
mondj meg egy olyan helyet ahol evi 130 mrd ft kozpenzt arra hasznalnak fel hogy 0-24 agymosas es hazugas menjen. masreszrol az m1 mennyire ad picit is vosaghoz kozeli hireket?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. március 23., szerda 17:39

A különböző lapok, internetes portálok és televíziók a tulajdonos politikai elkötelezettsége mentén szerkesztik a cikkeket, próbálják orientálni az olvasókat. Amúgy ez Amerikában vagy Nyugat-Európában sincs másként :coffee: Én ezért olvasok balliberális, kormánypárti és valóban objektív orgánumokatt is, mert a valósághoz így lehet a legközelebb jutni.
melyik lenne szerinted objektív? Abban igazad van, hogy így lenne érdemes tájékozódni. Én is szoktam pörgetni az Origot is, bár néha azért kinyílik a zsebemben a bicska, de elengedhetetlen ahhoz, hogy ne csak egy oldalról lássam.

De arra kíváncsi lennék, hogy melyik szerinted az objektíva, pláne, hogy előtte leírtad, hogy mindenki a tulajdonos elkötelezettsége szerint próbálja szerkeszteni a lapot. Hozzáteszem ez rendben is van, mert a politika ritkán fekete vagy fehér - tehát pl a kamatemelést vagy az inflációt lehet politikai szempontból elemezni, hogy jó vagy rossz. A nagyobb baj ott van amikor a tényeket nem veszik figyelembe/ nem közlik/ vagy szándékosan hazudnak.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 23., szerda 17:34

Olyan szempontból de, elég másképp van nyugaton hogy általában nem a jelenlegi tulajdonos politikai véleményét tükrözi, hanem van egy kialakult olvasótábor, egy brand, és olyan irányból közelítik meg a témákat amit az adott standard olvasóközönség elvár (és megfizet). És általában ezt ők maguk be is vallják, a Fox pl nyíltan konzervatív network.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 23., szerda 17:33

en nem vagyok naiv, gyulolom az osszes majom politikust es balfasz sleppjuket, mindenféle beállitottsagu médiát, a neten emberkedo/politizalni probalo senkiket, a multat elengedni nem képes torzsi harcot folytato semmi nyomorultakat, szánom az összeset, hogy emberek millioi pazarolnak ezekre a buzikra, mint fityesz, ellenzék, vagy bármi egyéb ennyi energiát, miközben a probléma gyökere, a társadalom elférgesedésének es elbutulásának az oka nincs kezelve.
nekem az egesz politika téma - legyen az magyar, nemzetközi vagy más országbeli, eu-s, vagy akarmilyen - egy big joke, hatalmas standup comedy, amibe emberek szazmillioi szopodnak be, meg is erdemeljuk bazmeg, ahova engedtuk jutni a dolgokat, minden egyes negativ szar megerdemelt, legyen az covid, haboru, gazdasagi valsag, bármi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. március 23., szerda 17:35-kor.
thereisonly1ronaldo

Raúlito
Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2022. március 23., szerda 17:06

Hehe és gutihaz14, elég naívak vagytok, ha azt hiszitek, hogy a balliberális oldalon nem ez megy…
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Bill Shankly

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 23., szerda 16:43

lassuk szavazas nelkul mennyi a fideszes akkor.

erre a hsz-re johet a downvote, ha inkabb a fidesz, es upvote, ha inkabb ellenzek nyerjen. :mrgreen:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. március 23., szerda 16:35

hehetheoriginal írta:
p.csabi1 írta:

de az ilyenekre melyik bot nyomja a downvoteot, a kurvaszádattebuzi gyere elő :lol:

en amugy az ilyen pillanatban adnam be a felmondasomat, ha egy ilyen akcional en riporter lennék, kabare, komolytalan az egesz, en ilyen munkaadonak szegyellnek dolgozni.
En mar eszrevettem, hogy 1-4 kozotti downvote szamok vannak minden fidesz ellenes kommenten, ide is elertek a facebookos bertrollok. :lol:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 23., szerda 16:26

latod nekik nem derogal 0-24 ben hazudozni. vagy van az a penz vagy ennyire vilagtalanok. van akinek elege lett:

https://rtl.hu/belfold/2022/03/23/borsa ... oru-hirado

roviden elmondja mirol szol evek ota az mtv
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 23., szerda 15:34

p.csabi1 írta:

thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 23., szerda 14:42

www.o1.games

Közpénzhajszát javallott kipróbálni :lol:

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. március 23., szerda 12:21

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 23., szerda 12:02

mzp egyenes beszedben

az erdelyi helyzetrol is.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. március 23., szerda 12:00

Valóban. az első másfél perc tök jó volt még el is mosolyodtam, utána már halálra untam magam.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 23., szerda 11:00

A formátum szerintem jó, az alaphelyzet vicces. Viszont ezt sokkal jobban meg kellett volna írni, legalább 3 perc puszi szeretlek te tedd le semmitmondó dolgok felsorolása volt. Olyan poénokat kellett volna abba az időbe beletenni, amik rávilágítanak a kormány és a rendszer visszásságaira.

Mondom ezt úgy hogy én nagy esélyjel rájuk szavazok, de ez most gyenge volt.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 23., szerda 8:47

Kétfarkúak 5 perce az M1en, beküldték Brutit :D

Vissza: