Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Modric
- Kedvenc csapatod: Real
Re: Politika
Szerintem is inkább kínos volt.
Ez az interjú ellenben 10/10:
https://24.hu/belfold/2022/03/24/kovacs ... valasztas/
Tökéletesen lavíroz a humor és a komolyság között, színtiszta szatíra az egész.
Remélem bejutnak, gondoljatok bele nem 5 percnyi csirke, hanem négy évnyi.
Ez az interjú ellenben 10/10:
https://24.hu/belfold/2022/03/24/kovacs ... valasztas/
Tökéletesen lavíroz a humor és a komolyság között, színtiszta szatíra az egész.
Remélem bejutnak, gondoljatok bele nem 5 percnyi csirke, hanem négy évnyi.
Szerintem is inkább cringe volt ez a produkció mint poénos. Olyan mintha ott helyben találta volna ki mit akar mondani.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az otlet tenyleg hatalmas, a megvalositas viszont huen tukrozi a legtobb magyar humorista szintjet, erosen kozepes.ferni írta: Kétfarkúak 5 perce az M1en, beküldték Brutit
Sajna a csirkés felülmúlhatatlan, de egynek elment. Kedvenc sorom:
"Ez az M1, nem egy kupleráj"
hehetheoriginal írta:de az ilyenekre melyik bot nyomja a downvoteot, a kurvaszádattebuzi gyere előp.csabi1 írta:
Végig néztem kumma nagy!
en amugy az ilyen pillanatban adnam be a felmondasomat, ha egy ilyen akcional en riporter lennék, kabare, komolytalan az egesz, en ilyen munkaadonak szegyellnek dolgozni.
Basszus és tényleg leminősítettek!
Hát de most miért,meg kik?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
Itt a baj csak azzal van, hogy az egyik oldal közpénzből promózza a Pártot, míg a másik nem.Raúlito írta: Hehe és gutihaz14, elég naívak vagytok, ha azt hiszitek, hogy a balliberális oldalon nem ez megy…
A Telex az előválasztás két fordulója között durvábban neki ment MZP-nek, mint azóta bármikor is a közmédia és a Centrál Médiacsoport (ahol az egyik barátom dolgozik) orgánumainál (pl. 24.hu) ki van adva évek óta, hogy semmilyen, a kormánnyal kapcsolatban pozitív hírt vagy véleményt nem lehet megírni…
A különböző lapok, internetes portálok és televíziók a tulajdonos politikai elkötelezettsége mentén szerkesztik a cikkeket, próbálják orientálni az olvasókat. Amúgy ez Amerikában vagy Nyugat-Európában sincs másként Én ezért olvasok balliberális, kormánypárti és valóban objektív orgánumokat is, mert a valósághoz így lehet a legközelebb jutni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
mondj meg egy olyan helyet ahol evi 130 mrd ft kozpenzt arra hasznalnak fel hogy 0-24 agymosas es hazugas menjen. masreszrol az m1 mennyire ad picit is vosaghoz kozeli hireket?Raúlito írta: Hehe és gutihaz14, elég naívak vagytok, ha azt hiszitek, hogy a balliberális oldalon nem ez megy…
A Telex az előválasztás két fordulója között durvábban neki ment MZP-nek, mint azóta bármikor is a közmédia és a Centrál Médiacsoport (ahol az egyik barátom dolgozik) orgánumainál (pl. 24.hu) ki van adva évek óta, hogy semmilyen, a kormánnyal kapcsolatban pozitív hírt vagy véleményt nem lehet megírni…
A különböző lapok, internetes portálok és televíziók a tulajdonos politikai elkötelezettsége mentén szerkesztik a cikkeket, próbálják orientálni az olvasókat. Amúgy ez Amerikában vagy Nyugat-Európában sincs másként Én ezért olvasok balliberális, kormánypárti és valóban objektív orgánumokat is, mert a valósághoz így lehet a legközelebb jutni.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
melyik lenne szerinted objektív? Abban igazad van, hogy így lenne érdemes tájékozódni. Én is szoktam pörgetni az Origot is, bár néha azért kinyílik a zsebemben a bicska, de elengedhetetlen ahhoz, hogy ne csak egy oldalról lássam.Raúlito írta: Hehe és gutihaz14, elég naívak vagytok, ha azt hiszitek, hogy a balliberális oldalon nem ez megy…
A különböző lapok, internetes portálok és televíziók a tulajdonos politikai elkötelezettsége mentén szerkesztik a cikkeket, próbálják orientálni az olvasókat. Amúgy ez Amerikában vagy Nyugat-Európában sincs másként Én ezért olvasok balliberális, kormánypárti és valóban objektív orgánumokatt is, mert a valósághoz így lehet a legközelebb jutni.
De arra kíváncsi lennék, hogy melyik szerinted az objektíva, pláne, hogy előtte leírtad, hogy mindenki a tulajdonos elkötelezettsége szerint próbálja szerkeszteni a lapot. Hozzáteszem ez rendben is van, mert a politika ritkán fekete vagy fehér - tehát pl a kamatemelést vagy az inflációt lehet politikai szempontból elemezni, hogy jó vagy rossz. A nagyobb baj ott van amikor a tényeket nem veszik figyelembe/ nem közlik/ vagy szándékosan hazudnak.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Olyan szempontból de, elég másképp van nyugaton hogy általában nem a jelenlegi tulajdonos politikai véleményét tükrözi, hanem van egy kialakult olvasótábor, egy brand, és olyan irányból közelítik meg a témákat amit az adott standard olvasóközönség elvár (és megfizet). És általában ezt ők maguk be is vallják, a Fox pl nyíltan konzervatív network.Raúlito írta: Hehe és gutihaz14, elég naívak vagytok, ha azt hiszitek, hogy a balliberális oldalon nem ez megy…
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
en nem vagyok naiv, gyulolom az osszes majom politikust es balfasz sleppjuket, mindenféle beállitottsagu médiát, a neten emberkedo/politizalni probalo senkiket, a multat elengedni nem képes torzsi harcot folytato semmi nyomorultakat, szánom az összeset, hogy emberek millioi pazarolnak ezekre a buzikra, mint fityesz, ellenzék, vagy bármi egyéb ennyi energiát, miközben a probléma gyökere, a társadalom elférgesedésének es elbutulásának az oka nincs kezelve.
nekem az egesz politika téma - legyen az magyar, nemzetközi vagy más országbeli, eu-s, vagy akarmilyen - egy big joke, hatalmas standup comedy, amibe emberek szazmillioi szopodnak be, meg is erdemeljuk bazmeg, ahova engedtuk jutni a dolgokat, minden egyes negativ szar megerdemelt, legyen az covid, haboru, gazdasagi valsag, bármi.
nekem az egesz politika téma - legyen az magyar, nemzetközi vagy más országbeli, eu-s, vagy akarmilyen - egy big joke, hatalmas standup comedy, amibe emberek szazmillioi szopodnak be, meg is erdemeljuk bazmeg, ahova engedtuk jutni a dolgokat, minden egyes negativ szar megerdemelt, legyen az covid, haboru, gazdasagi valsag, bármi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. március 23., szerda 17:35-kor.
thereisonly1ronaldo
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Hehe és gutihaz14, elég naívak vagytok, ha azt hiszitek, hogy a balliberális oldalon nem ez megy…
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lassuk szavazas nelkul mennyi a fideszes akkor.
erre a hsz-re johet a downvote, ha inkabb a fidesz, es upvote, ha inkabb ellenzek nyerjen.
erre a hsz-re johet a downvote, ha inkabb a fidesz, es upvote, ha inkabb ellenzek nyerjen.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En mar eszrevettem, hogy 1-4 kozotti downvote szamok vannak minden fidesz ellenes kommenten, ide is elertek a facebookos bertrollok.hehetheoriginal írta:de az ilyenekre melyik bot nyomja a downvoteot, a kurvaszádattebuzi gyere előp.csabi1 írta:
Végig néztem kumma nagy!
en amugy az ilyen pillanatban adnam be a felmondasomat, ha egy ilyen akcional en riporter lennék, kabare, komolytalan az egesz, en ilyen munkaadonak szegyellnek dolgozni.
latod nekik nem derogal 0-24 ben hazudozni. vagy van az a penz vagy ennyire vilagtalanok. van akinek elege lett:en amugy az ilyen pillanatban adnam be a felmondasomat, ha egy ilyen akcional en riporter lennék, kabare, komolytalan az egesz, en ilyen munkaadonak szegyellnek dolgozni.
https://rtl.hu/belfold/2022/03/23/borsa ... oru-hirado
roviden elmondja mirol szol evek ota az mtv
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
de az ilyenekre melyik bot nyomja a downvoteot, a kurvaszádattebuzi gyere előp.csabi1 írta:Végig néztem kumma nagy!ferni írta: Kétfarkúak 5 perce az M1en, beküldték Brutit
thereisonly1ronaldo
Végig néztem kumma nagy!ferni írta: Kétfarkúak 5 perce az M1en, beküldték Brutit
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
-
Valóban. az első másfél perc tök jó volt még el is mosolyodtam, utána már halálra untam magam.
A formátum szerintem jó, az alaphelyzet vicces. Viszont ezt sokkal jobban meg kellett volna írni, legalább 3 perc puszi szeretlek te tedd le semmitmondó dolgok felsorolása volt. Olyan poénokat kellett volna abba az időbe beletenni, amik rávilágítanak a kormány és a rendszer visszásságaira.
Mondom ezt úgy hogy én nagy esélyjel rájuk szavazok, de ez most gyenge volt.
Mondom ezt úgy hogy én nagy esélyjel rájuk szavazok, de ez most gyenge volt.
Kétfarkúak 5 perce az M1en, beküldték Brutit