A nemzetközi médiával és Brüsszellel.
A szomszédban gyerekeket meg nőket gyilkol tucatszámra a kis barátocskája, Magyarország miniszterelnöke pedig a BBC meg a Delirium sör ellen indít hadjáratot, mert ők az igazi veszélyforrás.
Minden valóságérzetét elvesztette, minden vezetői készségét elvesztette, minden téren megbukott, takarodnia kell. Ilyen szánalmas ember nem vezethet egy ilyen büszke nemzetet, egyszerűen nem szabad hagyni.
Szerintem nagyon fontos, én még foglak próbálni győzködni, hát muszáj elindulni ebből a leprából, amibe lökött minket ez a senki. Hogy legalább ne Európa pöcegödre, csak húgytócsája legyünk, már az is hatalmas előrelépés lenne. Aztán négy év múlva lehetne még előrébb lépdelni. Ha soha semminek nincsen következménye, akkor a bukás lesz folyamatos. Ha sézpen lassan is, de muszáj emelkedni. Nem szabad hagyni hogy sárba tiporjanak egy egész nemzetet.r24gyel vagyok, minek menjek szavazni, ha gyöker buzi az összes.
mindet agyonlonem a faszba.
56 népének képviseletében annyit tud mondani hogy redzsidzsöggendézs. És emberek, akik tanultak törétnelmet, nem húzzák lámpavasra. Nem is értem.