Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Dortmund nem er ra augusztusig. Egyszeru a szituacio. Elso kerdes, mi akarjuk e? Masodik, tudunk e jo ajanlatot tenni. Ha mindketto igen akkor jon, ha egyik nem akkor megy a citybe. Nem fog ez sokaig huzodni, csak az az erzesem meg azt sem dontottuk el mit akarunk
most ilyen hírek fognak jönni meg a cáfolatok augusztusig ?vagy megunja a city és májusban ad olyat neki amit nem tud vissza utasítanikodo írta: Erling Haaland's entourage has rejected a staggering £600k a week from Manchester City, per Manchester City FC - Manchester Evening News. Real Madrid are now in pole position to sign him.
Erling Haaland's entourage has rejected a staggering £600k a week from Manchester City, per Manchester City FC - Manchester Evening News. Real Madrid are now in pole position to sign him.
- ateeemadrid
Asensio meg Rodrygo hasznos?kiserik írta:Menjél már. Mindegyik ki lett próbálva, lehetőséget kaptak a bizonyításra (legtöbbet Hazard). Egyik sem tudott élni vele. Senki nem fog olyan játékost játszatni, aki nem akar, vagy aki nem tud hasznos lenni a csapat számára.realistahuni írta:
Lunin pont a kissebbik porblémánk szerintem.
De azért remélem megkeresik a felelősöket a klubnál akik belementek a játékosokkal az adok-kapokba és az lett az eredménye mindig hogy mi szívunk.
Én Bale, Hazard , Mariano, Jovic helyzetében is ugyanazt a forgatókönyvet látom, hiába más karakter mind. Első lépésként szar vagy, nagy fizetéssel és hosszútávú szerződéssel ezért látványosan mellőzünk. ==> Látványos mellőzés miatt a játékos enervált lesz, ezért még annyira sem tud teljesíteni mint azelőtt. ==> Mivel szarul teljesít nagy fizetéssel nyilván a lőtéri kutyának nem kell még kölcsönben sem, csak ha mi álljuk a fizetése nagyrészét. ==> Ránk rohad, kiég, az értéke egyre csökken, megszabadulni egyre nehezebb lesz tőle. ==> Addig kell fizetnünk amíg a szerződése tart, a semmiért.
Szerintem a hiba a látványos mellőzésben van. Igen, ezek négyen nem Real Madrid kezdőszintű játékosok, de kelljen felsorolni hány olyan meccs volt amikor sérülések, fáradtság, formahanyatlás miatt több lehetőséget lehetett volna adni nekik, ehelyett ZZ és Carlo is inkább felrakta a hullafáradt, félig sérült játékosokat vagy választott teljesen idegen taktikát csak hogy ne kelljen ezekhez a cserékhez nyúlnia. Szerintem a mellőzések oka nem minden esetben volt sportszakmai.
Ennyi perccel a többi nyomorult is tartana ott ahol ők, de annyiból igazad van, hogy ezek közül mind használhatatlan ezen a szinten.
Menjél már. Mindegyik ki lett próbálva, lehetőséget kaptak a bizonyításra (legtöbbet Hazard). Egyik sem tudott élni vele. Senki nem fog olyan játékost játszatni, aki nem akar, vagy aki nem tud hasznos lenni a csapat számára.realistahuni írta:Lunin pont a kissebbik porblémánk szerintem.lunin menedzselese is szakmai hogyanNE kategoria. abszolut el lett cseszve.
De azért remélem megkeresik a felelősöket a klubnál akik belementek a játékosokkal az adok-kapokba és az lett az eredménye mindig hogy mi szívunk.
Én Bale, Hazard , Mariano, Jovic helyzetében is ugyanazt a forgatókönyvet látom, hiába más karakter mind. Első lépésként szar vagy, nagy fizetéssel és hosszútávú szerződéssel ezért látványosan mellőzünk. ==> Látványos mellőzés miatt a játékos enervált lesz, ezért még annyira sem tud teljesíteni mint azelőtt. ==> Mivel szarul teljesít nagy fizetéssel nyilván a lőtéri kutyának nem kell még kölcsönben sem, csak ha mi álljuk a fizetése nagyrészét. ==> Ránk rohad, kiég, az értéke egyre csökken, megszabadulni egyre nehezebb lesz tőle. ==> Addig kell fizetnünk amíg a szerződése tart, a semmiért.
Szerintem a hiba a látványos mellőzésben van. Igen, ezek négyen nem Real Madrid kezdőszintű játékosok, de kelljen felsorolni hány olyan meccs volt amikor sérülések, fáradtság, formahanyatlás miatt több lehetőséget lehetett volna adni nekik, ehelyett ZZ és Carlo is inkább felrakta a hullafáradt, félig sérült játékosokat vagy választott teljesen idegen taktikát csak hogy ne kelljen ezekhez a cserékhez nyúlnia. Szerintem a mellőzések oka nem minden esetben volt sportszakmai.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
ha nem talalni egy csapatot sem aki ezt garantalna, amit ketlek akkor is ott van a castilla. ott is lehet am vedeni, de mindegy mert ez a hajo elment, 3 vagy 4? eve amikor vettuk akkor kellett volna ezt meghuznifüst írta:Na ilyen feltétellel nem viszi el senki.garantaljak az evi 30 meccset
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Lunin pont a kissebbik porblémánk szerintem.lunin menedzselese is szakmai hogyanNE kategoria. abszolut el lett cseszve.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na ilyen feltétellel nem viszi el senki.garantaljak az evi 30 meccset
lunin menedzselese is szakmai hogyanNE kategoria. abszolut el lett cseszve. ugy kellett volna kolcsonadni hogy szerződésben garantaljak az evi 30 meccset pl ezt par even at. egyre nagyobb csapatokhoz es kapnank egy kepet hogy mit tud. TBO-t is anno igy kezelte a chelsea. padra rakni egy fiatal talent kapust abszolut ongol. nem fejlodik nem lesz meccs rutin ha meg kupaban szohoz kerul akkor meg teljesen beszarik es rossz dontesek hibak, erre ugye konkret peldank is van.Lunin-nak szerintem soha nem lesz kb esélye. Courtois hanyatlása még alsó hangon is 5-6 év szerintem, addig itt mindenki másnak epizód szerep fog jutni. Így szerintem az ukránnak mennie kell kölcsönbe vagy véglegesen.
en cserekapusnak csak tapasztalt kapust hoznek aki mar letett az asztalra par szaz bajnokit es nem szarja magat ossze ha kupaban ra szamitunk. es nem budos neki a pad mert tudja miert jott. mint anno dudek.
valamelyik univerzumban:
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Remy pls Törökországról április 4-ig ne írj ,ne beszélj, utazni meg pláne ne utazz.Remy írta: Felporoghetne a Chelsea eladása, mert az a hír járja, hogy Abra menne Törökországba. Göztepét megvenné. Na, oda pont jó is lenne első nagy névnek a belga.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Felporoghetne a Chelsea eladása, mert az a hír járja, hogy Abra menne Törökországba. Göztepét megvenné. Na, oda pont jó is lenne első nagy névnek a belga.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Marianot már leszarom kb. Azt az egy-két meccset elbohóckodja, valamennyire akkor hasznos is. A fizetését meg nem én állom.Realista24 írta: 1. Mariano has refused to leave in 2019, 2020 and 2021. Real Madrid will try again, but his salary and the fact that he loves life in Madrid make it difficult. It’s very likely that Mariano will stay this summer and leave in 2023 as a free agent.
2.Vallejo’s agents are looking for a way out for him.
3. It seems almost certain that Betis will make a proposal to Ceballos in the summer.
4. Lunin is happy in Real Madrid. But he needs to play more to return to his national side, his case will be studied if he requests.
5. The most likely exit for Eden Hazard would be similar to Bale’s 2020/21 loan, where Real Madrid would pay part of his wages.
Vallejo és Ceballos mehet. Nem fog nekik sok babér terem itt nekik, annyira nagy a konkurencia és lesz mindig is.
Lunin-nak szerintem soha nem lesz kb esélye. Courtois hanyatlása még alsó hangon is 5-6 év szerintem, addig itt mindenki másnak epizód szerep fog jutni. Így szerintem az ukránnak mennie kell kölcsönbe vagy véglegesen.
Hazard esetében díjazom az ötletet. Bale-nel is majdnem bejött. Ha Mourinho maradt volna az edző, akkor megveszi a Tottenham. Így van esély arra, hogy a belga egy közepes szezont fut magához képest és elviszi a kölcsönvevő csapat.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Igen, gondolom Lunin most épp nagyon aggódik a válogatottság miatt….
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kocsiba szól. A kis G Astraba a kazettás magnóra valamiért nem tudom csatlakoztatni a spotify-t Egyébként munka közben azt hallgatom.ziro4vr írta: Hát manapság mikor a zenét, podcastot, bármit úgy állítasz össze ott és ahol ahogy akarod, ki a tököm hallgat rádiót?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1. Mariano has refused to leave in 2019, 2020 and 2021. Real Madrid will try again, but his salary and the fact that he loves life in Madrid make it difficult. It’s very likely that Mariano will stay this summer and leave in 2023 as a free agent.
3. It seems almost certain that Betis will make a proposal to Ceballos in the summer.
4. Lunin is happy in Real Madrid. But he needs to play more to return to his national side, his case will be studied if he requests.
5. The most likely exit for Eden Hazard would be similar to Bale’s 2020/21 loan, where Real Madrid would pay part of his wages.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Közben Chust kezd a 21 éveseknél.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát manapság mikor a zenét, podcastot, bármit úgy állítasz össze ott és ahol ahogy akarod, ki a tököm hallgat rádiót?
Nem illik.
- M1Ö
Hát itt senki se mazochista? Off, de nekem ők maradtak mióta megváltozott a Petőfi. Nem veszi a gyomrom a mai "slágereket"h3x0r írta: Elég volt a hétvégi clasico, miért büntetnénk magunkat a retro rádióval is?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- h3x0r
Elég volt a hétvégi clasico, miért büntetnénk magunkat a retro rádióval is?M1Ö írta: Nem hallgattátok reggel a Retro rádiót? Bochkorék boncolgatták, hogy M'Bappé anyja bele szól az aláírásba és 150 millió eurót kér aláírási pénznek, mert a PSG ennyit adna nekik. Hát nem tudom mennyire komolyan vehető, de én jót nevettem rajta
- M1Ö
Nem hallgattátok reggel a Retro rádiót? Bochkorék boncolgatták, hogy M'Bappé anyja bele szól az aláírásba és 150 millió eurót kér aláírási pénznek, mert a PSG ennyit adna nekik. Hát nem tudom mennyire komolyan vehető, de én jót nevettem rajta