De arra kíváncsi lennék, hogy melyik szerinted az objektíva, pláne, hogy előtte leírtad, hogy mindenki a tulajdonos elkötelezettsége szerint próbálja szerkeszteni a lapot. Hozzáteszem ez rendben is van, mert a politika ritkán fekete vagy fehér - tehát pl
Babaking, amennyire én meg tudom ítélni, a kisebb orgánumok, mint az Infostart vagy a Válasz Online tényleg objektívek és függetlenek, a kormányoldalt és az ellenzéket is bírálják.
Én amúgy a kormányoldal részéről az Mandinert, az Origot és a Magyar Nemzetet, míg a balliberális orgánumok közül a HVG-t, a Telexet és a 24.hu oldalát olvasom, a fenti kettővel együtt így jön ki a reális kép számomra.
Hogy Gutihaz14 és Kiserik megállapításaira is reagáljak: valóban a közmédiát tartom én is a legelfogultabbnak (ritkán nézem emiatt) és a FIDESZ egyik nagy hibája, hogy teljesen kisajátította azokat a tv- és rádiócsatornákat, melyek közpénzből működnek.
Még úgy sem mentegethető e lépésük, hogy a 2010 előtti balliberális média túlsúlyt akartak felszámolni vele…
[/quote]
Mo. Legszinvonalasabb nyomtatott és online kapja szvsz a magyarhang. Van yt csatornájuk is és a Sparban is meg tudod venni. Na az újságírás. Ajánlok mindenkinek, ha tényekkel akar találkozni, valamint tényeken alapuló korrekt újságírói véleményekkel, publicisztikákkal.