Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kodo

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. március 26., szombat 11:37

A kutyaknak viszont minden szavazatra szukseguk van, igy plane nem szabad otthon maradni. Ha bejutnak a parlamentbe, akkor mindket nagy bazistol vesznek el mandatumot.

Ok is elmondtak: listan kutya part, egyeniben ellenzek. Ez kellene, hogy legyen a kormanyvaltast akaro, de bukott politkusokbol kiabrandult szavazotabor vezerelve.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 26., szombat 11:32

nmate írta: De ez nem jó, ezzel senki nincs előrébb. Én azt hiszem használom elég sokat gondolkodásra az agyamat, mégsem mondanám. hogy megérné otthon maradni a jelen helyzetben. Mindenki érzi szerintem, hogy kell valami változás, ha mást nem az, hogy ne legyen 2/3, mert különben lesz még 5 Hatvanpuszta és mellette jómagam a bejárati ajtót sem bírom majd kifizetni.

Nálam perpill az fog dönteni, ellenzék vagy kutyák, hogy milyen lábbal kelek fel.
Opció az mindig volt és mindig lesz.
A kérdés, hogy a szakadék mélyéről még ásunk egy gödröt vagy megpróbálunk kimászni.
Ha újabb 2/3-ad jön, akkor a házat piacra dobom és minden hidat felégetek magam után. Még a jelenlegi helyzetben is húz haza a szívem, mert szeretem Magyarországot. De basszus az ember csak szeretne élni. Egy újabb 2/3-ad kb pusztulását jelentené az országnak.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 26., szombat 11:31

Annyiban javítom magam, hogy a mondandómat a két nagyra értettem...a kutyák megérnek egy voksot a részemről is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 26., szombat 11:28

Sok ilyen embert ismerek és még ha valahol van is benne igazság, de az a helyzet hogy az ilyen ember akkor sosem fog szavazni, sosem lesz "méltó" számára a kínálat.

Ha politikus a jelölt, akkor az egy rohadék mind, nem érdemli meg a szavazatot.
Ha politikán kívülről érkezik akkor meg nem ért hozzá, nem tud semmit elérni, mit akar ez itt.
Ráadásul amint belép valaki a politikába, azonnal össze lesz mocskolva az ellenfelei által, szóval még ha valaki hófehér lenne, sem fog annak tűnni.

Én jobban örülök hogy ha valaki a Fideszre szavaz mint ha semmire, legalább ő tett valamit. Annál nagyobb fotelszurkolás nincs hogy még azzal a beleszólási joggal sem élek amim van, csak kritizálok :D. Szóval fel a brazil színű cangákra, aztán irány az urnák, X-elni valamit. Egyébként akinek nem szimpatikus hogy az MKKP parlamentbejutási célja hogy próbáljon jobban belelátni abba, hogy vannak elmutyizva a közbeszerzések, és még a kampánypénzüket és megszavazott, lokális segítőprojektekre költik, az azért érdekes nekem. Nekem sem tetszenek a fő irányok, oda fogok szavazni, ez legalább valami kézzelfogható.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 26., szombat 11:26

De ez nem jó, ezzel senki nincs előrébb. Én azt hiszem használom elég sokat gondolkodásra az agyamat, mégsem mondanám. hogy megérné otthon maradni a jelen helyzetben. Mindenki érzi szerintem, hogy kell valami változás, ha mást nem az, hogy ne legyen 2/3, mert különben lesz még 5 Hatvanpuszta és mellette jómagam a bejárati ajtót sem bírom majd kifizetni.

Nálam perpill az fog dönteni, ellenzék vagy kutyák, hogy milyen lábbal kelek fel.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. március 26., szombat 11:25

gutihaz14 írta:
Pipita írta:

nagypapa náci, apuci kommunista, és hogy-hogynem, a legifjabb emberközeli is a hatalom seggéből lóg ki. :lol: csodás család.

Szavazni pedig mindenki menjen el, fontos, aztán tessék olyan embereket választani, akik még nem bizonyultak totálisan alkalmatlannak egy állam vezetésére.
mit tehet o rola hogy ki volt az apja, nagyapja. tudok rola. sirt is eleget miattuk. ez olyan mikor a dovrevet tamadjak a szulei miatt hogy honnan szereztek a villajukat. rokonait nem valogathatja az ember.
Nem a nagypapa a bűne, hanem hogy generációk óta a hatalomhoz dörgölődzik a család, és mindig ott is vannak tűzközelben. Helyenként szó szerint is, ugye-ugye. :) Hiába no, nem mindenkinek jut gerinc.

De ő legalább nem hirdet háborút Brüsszel ellen, szóval még mindig az ő gerincével van a legkisebb baj.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 26., szombat 11:19

Pipita írta:
gutihaz14 írta: pokorni miatt maradt narancs de o meg a leginkabb emberkozelibb fideszes ever.
nagypapa náci, apuci kommunista, és hogy-hogynem, a legifjabb emberközeli is a hatalom seggéből lóg ki. :lol: csodás család.

Szavazni pedig mindenki menjen el, fontos, aztán tessék olyan embereket választani, akik még nem bizonyultak totálisan alkalmatlannak egy állam vezetésére.
mit tehet o rola hogy ki volt az apja, nagyapja. tudok rola. sirt is eleget miattuk. ez olyan mikor a dovrevet tamadjak a szulei miatt hogy honnan szereztek a villajukat. rokonait nem valogathatja az ember.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 26., szombat 11:17

davi10 írta:
hehetheoriginal írta: r24gyel vagyok, minek menjek szavazni, ha gyöker buzi az összes.
mindet agyonlonem a faszba.
Nem kötözködésből, de volt már olyan aki valaha kiérdemelte a szavazatodat? R24-től is kérdezem ugyanezt.
Szerintem én szavaztam ide és oda is, amikor még fiatal voltam és kellett a pénz.
Amióta gondolkodásra is használom az agyam, nem, nem volt.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. március 26., szombat 11:14

hehetheoriginal írta: r24gyel vagyok, minek menjek szavazni, ha gyöker buzi az összes.
Nem kötözködésből, de volt már olyan aki valaha kiérdemelte a szavazatodat? R24-től is kérdezem ugyanezt.

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. március 26., szombat 11:13

Magyarország miniszterelnöke a mai Fb posztjában megüzente, hogy nem vagyunk jámbor lúzerek, harcolni fogunk.

A nemzetközi médiával és Brüsszellel.

A szomszédban gyerekeket meg nőket gyilkol tucatszámra a kis barátocskája, Magyarország miniszterelnöke pedig a BBC meg a Delirium sör ellen indít hadjáratot, mert ők az igazi veszélyforrás.

Minden valóságérzetét elvesztette, minden vezetői készségét elvesztette, minden téren megbukott, takarodnia kell. Ilyen szánalmas ember nem vezethet egy ilyen büszke nemzetet, egyszerűen nem szabad hagyni.
r24gyel vagyok, minek menjek szavazni, ha gyöker buzi az összes.
Szerintem nagyon fontos, én még foglak próbálni győzködni, hát muszáj elindulni ebből a leprából, amibe lökött minket ez a senki. Hogy legalább ne Európa pöcegödre, csak húgytócsája legyünk, már az is hatalmas előrelépés lenne. Aztán négy év múlva lehetne még előrébb lépdelni. Ha soha semminek nincsen következménye, akkor a bukás lesz folyamatos. Ha sézpen lassan is, de muszáj emelkedni. Nem szabad hagyni hogy sárba tiporjanak egy egész nemzetet.

56 népének képviseletében annyit tud mondani hogy redzsidzsöggendézs. És emberek, akik tanultak törétnelmet, nem húzzák lámpavasra. Nem is értem.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 26., szombat 11:10

r24gyel vagyok, minek menjek szavazni, ha gyöker buzi az összes.
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. március 26., szombat 11:09

Faust írta:
30 eve is ez volt az erv, az a nagy budos helyzet hogy van egy fajta gondolkodasu reteg, ami soha nem pusztul ki, mert mindig kitermeli onmagat. :-(
Ez így van, ahogy idősödik az ember, annál inkább rögződnek be személyek a fejébe, és elkezd Viktor vagy Feri vonalon gondolkozni, csak és kizárólag.
Annál több állami tv-t néz, annál kevésbé mozdul ki, stb.

Sose fogynak el, mi is nyuggerek leszünk egyszer:D aztán nyomjuk az "én időmben minden jobb volt" mantrát.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 26., szombat 10:48

hehetheoriginal írta: Addig nincs ertelme elmennem valasztani, amig a nyuggergeneracio ki nem hal a faszba, meg a roncsgecik halalba nem isszak az agyukat teljesen. Nem kapok ertelmi szintre vagy pozitivabb jovokepre, vagy tenniakarasra, uj, normalis, 21. szazadi otletekre es megoldasokra tobb szavazatot darabszamra.
30 eve is ez volt az erv, az a nagy budos helyzet hogy van egy fajta gondolkodasu reteg, ami soha nem pusztul ki, mert mindig kitermeli onmagat. :-(

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 26., szombat 10:38

Megint ott vagyunk, hogy aki nem szavaz, az a Fideszre szavaz.
De mi van velem? :mrgreen: Én azért nem megyek el szavazni, mert senki nem érdemli meg a szavazatom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 26., szombat 10:29

hehetheoriginal írta: Fog barmi is tortenni?
Nem.

A nép birka, fáradt, közömbös.
Nincs államférfi a szo klasszikus ertelmeben sehol, csak megélhetési arcok, meg dolgozo/szenvedo naprol napra elo reteg, a jol elo prolibol lett ujgazdag ugyeskedo reteg, meg a jol elo ner kozeli reteg, aztan a normalis nem elmebeteg nem roncsreteg, mint te vagy en, senki nem tesz semmit, mert inkabb vagy te is a csaladoddal es tudomast se akarsz venni errol az egesz szarrol, igyekszel jol penzt keresni, hogy jol elj, hogy elkeruld a korhazakat, fizeted az extrat a gyereked kulontanarjanak, hogy legyen is ertelme az iskolanak stb stb.

De javaslom ne setalj at budan, mert eleg sok ember el eleg jol ahhoz, hogy semmi ne tortenjen, nekik a diktatura megfelel, hisz mindenuk megvan. Videken detto rengetegen elnek jol, szepen nyugiban, nem a roman hatarnal nyilvan. Vagy teljes sotetseg, olyan helyeken, ahol csak a kiralyi tv foghato, szted onnan milyen szellemi kepessegu emberek mennek el szavazni? Plane ahogy egymast hergelik a kocsmaban vagy a haz elott a locan.

Garantalt a 2/3ad en el se megyek szavazni ertelmetlen.
Oldjak meg valahogy az energiakerdest, szerezzenek gazt, olajat mashonnan, mast nem lehet elvarni, mas nem fog valtozni evekig, evtizedekig.
Szerintem meg valamilyen szinten kotelesseg (en annak erzem) elni a jogaimmal, azaz, hogy ha picit is, de beleszolhatok valamilyen uton modon, ki kepviseljen. A te szavazatod is szamit, sot, kurvara szamit, mert a sok picibol lesz nagy egesz. 4 evente lehetoseged van ratenni valakire az ikszet. Ha nem teszed meg, megteszi mas, es eldontik helyetted, ki legyen. Meghozza azert, mert az elmult valasztasok alapjan fixen van 2,5-2,8 millio ember, aki a fideszre fogja tenni. Ha senki nem menne el, csak a fideszesek, akkor teljhatalom lenne, nincs kerdes. Ha elmegy 2 millio ember pluszban es az egyseges ellenzeki osszefogasra szavaz, akkor valoszinuleg nem lesz ketharmad. Ha 2,5 millio ember szavaz Markyekra, akkor egal lehet, barmi megtortenhet, mert bizonytalan, hany fideszes vagy bizonytalan fordul el a kormanypartoktol.
:goat:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 26., szombat 10:22

Addig nincs ertelme elmennem valasztani, amig a nyuggergeneracio ki nem hal a faszba, meg a roncsgecik halalba nem isszak az agyukat teljesen. Nem kapok ertelmi szintre vagy pozitivabb jovokepre, vagy tenniakarasra, uj, normalis, 21. szazadi otletekre es megoldasokra tobb szavazatot darabszamra.
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 26., szombat 9:51

szerintem ez is benne van amugy, ezzel az oriasi magabiztossaggal, amit sugaroznak, siman megingatja sokak hitet a fidesz, ok is tudjak, hogy a magyar ember kedvet konnyu elvenni.

hany tizezer, amugy inkabb ellenzekre x-et huzo ember nem fog elmenni majd "ugyis sima fidesz lesz" alapon ?
a fideszes szavazok ebbol a szempontbol stabilabbak, akkor sem vennek lazara, ha minden kozvelemeny kutatas 80-20-at irna.

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. március 26., szombat 9:11

gutihaz14 írta: pokorni miatt maradt narancs de o meg a leginkabb emberkozelibb fideszes ever.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 26., szombat 8:32

hehetheoriginal írta: ...
Utolsó bekezdést leszámítva egyetértek. + Langyos vízben inkább vidéki tehetősebb réteg van el.

Karim the king
Kedvenc játékosaid: Karim

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2022. március 26., szombat 8:01

De arra kíváncsi lennék, hogy melyik szerinted az objektíva, pláne, hogy előtte leírtad, hogy mindenki a tulajdonos elkötelezettsége szerint próbálja szerkeszteni a lapot. Hozzáteszem ez rendben is van, mert a politika ritkán fekete vagy fehér - tehát pl
Babaking, amennyire én meg tudom ítélni, a kisebb orgánumok, mint az Infostart vagy a Válasz Online tényleg objektívek és függetlenek, a kormányoldalt és az ellenzéket is bírálják.
Én amúgy a kormányoldal részéről az Mandinert, az Origot és a Magyar Nemzetet, míg a balliberális orgánumok közül a HVG-t, a Telexet és a 24.hu oldalát olvasom, a fenti kettővel együtt így jön ki a reális kép számomra.
Hogy Gutihaz14 és Kiserik megállapításaira is reagáljak: valóban a közmédiát tartom én is a legelfogultabbnak (ritkán nézem emiatt) és a FIDESZ egyik nagy hibája, hogy teljesen kisajátította azokat a tv- és rádiócsatornákat, melyek közpénzből működnek.
Még úgy sem mentegethető e lépésük, hogy a 2010 előtti balliberális média túlsúlyt akartak felszámolni vele…
[/quote]

Mo. Legszinvonalasabb nyomtatott és online kapja szvsz a magyarhang. Van yt csatornájuk is és a Sparban is meg tudod venni. Na az újságírás. Ajánlok mindenkinek, ha tényekkel akar találkozni, valamint tényeken alapuló korrekt újságírói véleményekkel, publicisztikákkal. :salute:

Vissza: