Nem fog. Ez a magyar politika atombombaja, egyik oldal elkezdene szivarogtatni, akkor a masik oldal egybol rakontrazna. Nem veletlen, hogy Simicska es kussolt, csoda, hogy Borkairol kiderult valami meg par eve.rikko írta:Remélem valami titkosított anyag felszínre kerül
Politika
Re: Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Remélem valami titkosított anyag felszínre kerül
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Megvan a narratíva: internetes bűnözők Azt nem vallhatták be, hogy az Anonymus volt (már ha ők voltak, és nem a baloldal ügyeskedik), mert azt a brandet megpróbálták kisajátítani/ felszhasználni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- h3x0r
telexen van par screenshotikelemen5 írta:inkább kilőtték, már nem jön be.
Ha már politika topik, Origonal nagy lehet a tanácskozás, hogy erről most mit is kell vagy épp nem kell írni
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
inkább kilőtték, már nem jön be.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
erdemes megnezni/meghallgatni, inkabb tunik objektiv beszelgetesnek mintsem a szardobalas a tv-ben akarmelyik part reszerol is.
mzp zshowtime II.
mzp zshowtime II.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Vagy Torockaiék gyülekezőt hirdetnek az oktogonon'shutterisland írta: na, egy het mulva ilyenkor mar...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!orban viktor kiall a hivei ele s csak ennyit mond : ujra gyoztunk !
...
- 'shutterisland
na, egy het mulva ilyenkor mar...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!orban viktor kiall a hivei ele s csak ennyit mond : ujra gyoztunk !
...
...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
A mi drága Vityánk mai produkcióját láttátok?
"Orbán reggel a propagandamédiában azzal próbálta megmutatni, hogy ő mennyivel feljebb áll Zelenszkijnél, hogy elmondta, hogy ő jogász, Zelenszkij pedig csak egy színész, aki azt csinálja, amit ott tanult.
A probléma ezzel az, hogy Volodimir Zelenszkij 2000-ben szerzett jogi diplomát a Kijevi Nemzeti Gazdasági Egyetemen.
A legjelentősebb különbség köztük, hogy Zelenszkij dolgozott a piaci szférában is."
A legvégső slusszpoén az egészben, hogy Orbán ugye anno színészkedett és szerepelt egy filmben.
Ahol ugyebár egy focista+tolvaj szerepkörében volt, innen kanyarodnék vissza a komment elejére.
"Aki színész, az meg azzal a tudással él és abból dolgozik, amit színészként gyűjtött össze."
"Orbán reggel a propagandamédiában azzal próbálta megmutatni, hogy ő mennyivel feljebb áll Zelenszkijnél, hogy elmondta, hogy ő jogász, Zelenszkij pedig csak egy színész, aki azt csinálja, amit ott tanult.
A probléma ezzel az, hogy Volodimir Zelenszkij 2000-ben szerzett jogi diplomát a Kijevi Nemzeti Gazdasági Egyetemen.
A legjelentősebb különbség köztük, hogy Zelenszkij dolgozott a piaci szférában is."
A legvégső slusszpoén az egészben, hogy Orbán ugye anno színészkedett és szerepelt egy filmben.
Ahol ugyebár egy focista+tolvaj szerepkörében volt, innen kanyarodnék vissza a komment elejére.
Vitya úgy fest lassan 40 éve bennragadt a szerepében"Aki színész, az meg azzal a tudással él és abból dolgozik, amit színészként gyűjtött össze."
valamelyik univerzumban:
Fideszes nem fog otthon maradni. Ellenzeki se tegye. Es itt nem csak az egysegben magyarorszagert jelenti az ellenzeket.
- 'shutterisland
mondjuk egy 70% fidesz win azert rendesen odavagna az biztos.En ugy vagyok vele, hogy inkabb menjen el az ember a Fideszre szavazni, mintsem hogy tavol maradjon.
En a szavazos temat mindig onnan kozelitem meg, hogy a demokracia akkor mukodik a legjobban, ha 100%-os reszvetel lenne. En ugy vagyok vele, hogy inkabb menjen el az ember a Fideszre szavazni, mintsem hogy tavol maradjon.
Amugy nekem is listan MKKP lesz, egyeniben meg ellenzek, de en kb. mindig a bejutasert kuzdo normalis (felnaci torockaiek kizarva ) partra szavazok listan, mert nekik szamit legtobbet.
Amugy nekem is listan MKKP lesz, egyeniben meg ellenzek, de en kb. mindig a bejutasert kuzdo normalis (felnaci torockaiek kizarva ) partra szavazok listan, mert nekik szamit legtobbet.
- ateeemadrid
Én egy utolsó drogos cigánygyerekre is előbb bíznám lassan az ország vezetését, mint erre a mentalisan tönkrement beteg lényre, illetve MZPt emberileg többre tartom, mint az összes fideszes mocskot együttvéve, a balfasz politikai kommunikációjának ellenére is, úgyhogy nekem sok fejtörést nem okoz ez a választás téma.
Ennek ellenére abszolút megertem azt is, aki nem megy el szavazni, racionálisan nézve a dolgokat jó választás nincs.
Ennek ellenére abszolút megertem azt is, aki nem megy el szavazni, racionálisan nézve a dolgokat jó választás nincs.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Első lépésként mondjuk a románok szintjét kéne utolérni.ikarus93 írta: Svájci szintet akarok ott
- ikarus93
Úgy gondolom mindenkinek egyéni döntése elmegy-e szavazni vagy sem és hogy kire szavaz. Én pl sose voltam szavazni, most akartam volna csak kicsit bonyolultabb külföldröl szavazni. Nem volt időm elküldeni a kérelmet a kormány felé, hogy szavazzak külhonról.
Én csak azt remélem függetlenül, hogy ki nyer azon fog dolgozni hogy Magyarországot jobbá tegye minden szempontból.
Mi Magyarok a farok rossz oldalán voltunk a történelembe sokszor.
Svájci szintet akarok ott, megérdemlik a magyarok.
Én csak azt remélem függetlenül, hogy ki nyer azon fog dolgozni hogy Magyarországot jobbá tegye minden szempontból.
Mi Magyarok a farok rossz oldalán voltunk a történelembe sokszor.
Svájci szintet akarok ott, megérdemlik a magyarok.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- 'shutterisland
az mi kemeny lenne, ha minden bizonytalan vagy politikabol kiabrandult elne a szavazati jogaval a mkkp javara.
lenne egy fidesz-ellenzek-kutyak 33-33-33 es a maradekon osztozna godeny meg a toroczkai.
lenne egy fidesz-ellenzek-kutyak 33-33-33 es a maradekon osztozna godeny meg a toroczkai.