pedig meggazdagodhatnának..hét közben gigászi fallabda és kidobó csaták lehetnének a stadionbanmorientes írta: Igen,vallecasban mindig jó a hangulat,nem túl gazdag emberek laknak arra,egyetlen büszkesége annak a kerületnek ez a pici csapat...
És mondjuk azt érdemes volt nézni,hogy az edzőjük mennyire együtt élt a csapattal,a játékkal,az első perctől az utolsóig....
Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igen,vallecasban mindig jó a hangulat,nem túl gazdag emberek laknak arra,egyetlen büszkesége annak a kerületnek ez a pici csapat...azért a rayo szurkolók 0:3-nál is ugrálva énekelve bíztatták a csapatukat...
És mondjuk azt érdemes volt nézni,hogy az edzőjük mennyire együtt élt a csapattal,a játékkal,az első perctől az utolsóig....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
JM "csak" annyit ért el, hogy visszavezetett oda, ahol a helyünk van, papíron Európa mondjuk 5 legjobb csapata közé, ez elvitathatatlan érdem, elismerem. De semmi pluszt nem tudott aztán adni, mondhatjuk, hogy hozta az alapot, de saját árnyékán nem tudott túllépni, képtelen volt szintet lépni, ráadásul mindenkivel összerúgta a port. Ezért bukott meg nálunk.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
JM alatt mentálisan fejlődtünk iszonyat sokat,az egyik fő problémánk volt.A játék az eléggé szivárgott,de volt egy arcunk,volt bennünk tartás,és féltek tőlünk,ami előtte nem volt jellemző.
Sajnos Iker közbeszólt és omlott a rendszer. Ez van,tovább kell menni,CA az új tréner. Bizni kell benne.....
Sajnos Iker közbeszólt és omlott a rendszer. Ez van,tovább kell menni,CA az új tréner. Bizni kell benne.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Matt. Mourinho alatt fejlődés? Úgy látom, hamar felejtesz. 3 évig ugyanazt a nézhetetlen kontrázó taktikát nyomattuk, boldog, boldogtalan ellen, más rendszer nem volt, és ez volt a legfőbb oka annak, hogy Európában lószart sem nyertünk vele.
3 hónapja sem kezdődött el a szezon, de te kijelented, hogy ha te irányítanád a csapatot, akkor is ugyanígy játszanának. Picit elrugaszkodtál a valóságtól, arról nem is beszélve, hogy mennyire idegesítő tőled állandóan azt olvasni, hogy mennyivel jobb volt azokkal, akik már nincsenek itt és nem is lesznek, holott ez nagyon nem így volt. Ráadásul már értelme sincs ezen rágódni (csak a margóra: "az elmúlt 50 év legjobb középpályása" tegnap ugyanolyan fos volt mezőnyben, mint nálunk szinte két éven keresztül, folyamatosan, öröm volt nézni, ahogy az Arsenalban is alibizik, bujkál). Mourinho az első klasszikusán 5-öt szopott, de a lényeg, hogy volt fejlődés, most meg már nem is lesz.
A védelemnek össze kell magát szednie, Khedriát kirakni a kezdőből, a megfelelő embereket kell játszatni a középpályán és nem lesz gond.
3 hónapja sem kezdődött el a szezon, de te kijelented, hogy ha te irányítanád a csapatot, akkor is ugyanígy játszanának. Picit elrugaszkodtál a valóságtól, arról nem is beszélve, hogy mennyire idegesítő tőled állandóan azt olvasni, hogy mennyivel jobb volt azokkal, akik már nincsenek itt és nem is lesznek, holott ez nagyon nem így volt. Ráadásul már értelme sincs ezen rágódni (csak a margóra: "az elmúlt 50 év legjobb középpályása" tegnap ugyanolyan fos volt mezőnyben, mint nálunk szinte két éven keresztül, folyamatosan, öröm volt nézni, ahogy az Arsenalban is alibizik, bujkál). Mourinho az első klasszikusán 5-öt szopott, de a lényeg, hogy volt fejlődés, most meg már nem is lesz.
A védelemnek össze kell magát szednie, Khedriát kirakni a kezdőből, a megfelelő embereket kell játszatni a középpályán és nem lesz gond.
Merci Zizou!
Ahoz hogy Bale ráérezzen a játékra megszokja a ligát,társakat stb pont hogy be kell dobni a kezdőbe, pont hogy minden mecsen amig ki nem purcan játszatni kell...mindig 30 percel vagy 20-al nem fog formába lendülni!Nem féltek egy olyan játokst aki a premier-be kiemelkedö alak volt.Meccshiányba szenved? orvosolják,ennyi
a többiekre nem tudok mit irni.sem a védelemre sem a kp-ra
senkire
az biztos hogy Bl indulok leszünk,az is biztos hogy minimum 3.nak befutunk szezon végén.
nem tudom hogy jön e erősítés a télen,nem tudom hogy szükség van e rá
azt se tudom hogy Carlo Ancelotti alkalmas személy a real vezetésre.felemás érzéseim vannak.miért nem müködik egy olyan védelem ami azért összekottabb mint a támadósor vagy a kp.
caillas hiányát nem érzem de lopezét sem érezném szerintem forditott esetben.
carvalaj hiába támadó szellemübb mint arbeola. nincs nagyon különbség a jobb oldalon hiába ez vagy az játszik
bal oldalon jo volt a mourinho féle nagyobb mecseken countrao a többin meg marcelo játszatása.
picit stabilabb volt a portugál balos..de jo volt a marcelos is
modrics nekem érdekes s sokoldalubb mint az isco irányitotta kp, talán tényleg elkellene egy pitbull hátul vkp.nak, nem is az átjáróház a legmegfelelöbb szó...nem is sulytalanság vagy a dominancia.
egyszerüen rossz az összetátel.a stilusok amit a kp-s játékosok képviselnek nem müködnek együtt mert nem összeillőek. ronaldo és bale szélek nagyon érdekesek, ronaldo ballel kiegéészülve tut főnyeremény füleg hgoy a walesi alázatosabb ,igy ez ronaldo számlára megy,sok asszisztot fogunk látni bale-töl ami mindenképpen eredményes lesz a maga szerintem megrugott 10-15 gólja mellett s a felvezetett támadásaival csatár....mindenki tudja mindenki érzi hogy lesz változás vagy igy vagy ugy...
vagy télen vagy nyáron.
kár olyanokrol beszélni mint casemiro ,jesé vagy morata ,soha a büdös életbe nem fogja öket bedombi CA mig a barcelona sőt az Athletico seggét szagoljuk hátulrol..neki benzema -Khedira a legbiztosabb.sőt inkább ronaldot dobja elöre mint moratát
a többiekre nem tudok mit irni.sem a védelemre sem a kp-ra
senkire
az biztos hogy Bl indulok leszünk,az is biztos hogy minimum 3.nak befutunk szezon végén.
nem tudom hogy jön e erősítés a télen,nem tudom hogy szükség van e rá
azt se tudom hogy Carlo Ancelotti alkalmas személy a real vezetésre.felemás érzéseim vannak.miért nem müködik egy olyan védelem ami azért összekottabb mint a támadósor vagy a kp.
caillas hiányát nem érzem de lopezét sem érezném szerintem forditott esetben.
carvalaj hiába támadó szellemübb mint arbeola. nincs nagyon különbség a jobb oldalon hiába ez vagy az játszik
bal oldalon jo volt a mourinho féle nagyobb mecseken countrao a többin meg marcelo játszatása.
picit stabilabb volt a portugál balos..de jo volt a marcelos is
modrics nekem érdekes s sokoldalubb mint az isco irányitotta kp, talán tényleg elkellene egy pitbull hátul vkp.nak, nem is az átjáróház a legmegfelelöbb szó...nem is sulytalanság vagy a dominancia.
egyszerüen rossz az összetátel.a stilusok amit a kp-s játékosok képviselnek nem müködnek együtt mert nem összeillőek. ronaldo és bale szélek nagyon érdekesek, ronaldo ballel kiegéészülve tut főnyeremény füleg hgoy a walesi alázatosabb ,igy ez ronaldo számlára megy,sok asszisztot fogunk látni bale-töl ami mindenképpen eredményes lesz a maga szerintem megrugott 10-15 gólja mellett s a felvezetett támadásaival csatár....mindenki tudja mindenki érzi hogy lesz változás vagy igy vagy ugy...
vagy télen vagy nyáron.
kár olyanokrol beszélni mint casemiro ,jesé vagy morata ,soha a büdös életbe nem fogja öket bedombi CA mig a barcelona sőt az Athletico seggét szagoljuk hátulrol..neki benzema -Khedira a legbiztosabb.sőt inkább ronaldot dobja elöre mint moratát
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
azért a rayo szurkolók 0:3-nál is ugrálva énekelve bíztatták a csapatukat...itt meg egy győzelem után az az első hogy az edző szar, a csatár szar, mindenki szar csak azok nem akiket eladtak nyáron ...ez kész
folyamatosan panaszkodtok arra hogy fb-n hülyeségeket írnak...vannak akik itt is
folyamatosan panaszkodtok arra hogy fb-n hülyeségeket írnak...vannak akik itt is
- morientes
És Mout vissza a kispadra!!Gondolom ők mindannyian pad, visszajönne Higu meg Özil a télen, aztán mehetne a bugi.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ennyit lehet, de Te azt írod, hogy többet tudnál kihozni. Ha nem is szó szerint, de ez a lényeg, mert arra próbálsz rávilágítani, hogy nincs fejlődés, Carlo alkalmatlan, leírod a hibákat, látod a hibákat, tudod mit kéne csinálni.Ha az előszezontól kezdve egy ilyen kerettel dolgozhatnék, akkor ennyit én is produkálnék.
Ezért írom, hogy kíváncsi lennék, mire lennél képes.
Gondolom ők mindannyian pad, visszajönne Higu meg Özil a télen, aztán mehetne a bugi.Isco is látványosan leépülőben van, Benzema is konstans szar, csak néha fel-fel lángol. Bale meg CR is gyenge, csak hát a klasszisuk néha kijön, ami szerencsére viszi előre a szekerünket.
Ez csak Matt, no para :Đna, megjött az első fecske.
http://www.marca.com/2013/11/03/en/foot ... 67609.html
ő már kirakná ancelottit
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
na, megjött az első fecske.
ő már kirakná ancelottit
ő már kirakná ancelottit
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Jó világ lenne, mert akkor én fizetnék.IkerCasillas írta:Matt, ne szerénykedj, ha te lennél a padon, már előre ihatnánk a bajnokság-bl-kupa trióra.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Matt, ne szerénykedj, ha te lennél a padon, már előre ihatnánk a bajnokság-bl-kupa trióra.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Matt nem akarsz menni a sporttv-ben? A szünetben ott pont ilyeneket okoskodik mindig az sok kiválasztott látnok. Ők tudnak mindent.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ha az előszezontól kezdve egy ilyen kerettel dolgozhatnék, akkor ennyit én is produkálnék. Lehet, hogy többet nem, de én nem is vagyok top edzőnek tartva. De szerintem lenne itt még rajtam kívül pár ember, aki ugyanennyit képes lenne ezzel a Reallal produkálni ennyi idő után.Realista24 írta:Imádnám, ha 1 hónapra leülhetnél a kispadra.Hetek óta látszik, hogy Ancelottinak gőze nincs arról, hogy mit kellene csinálnia. Mourinhonál volt látható fejlődés hétről-hétre, de itt csak visszafejlődés van. Az edzői hibák tömkelegéről meg ne is beszéljünk. Ez a munka nehéz volt Mou-nak is, de Ancelotti képességeit messzemenően meghaladja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Matt009 2013. november 3., vasárnap 13:10-kor.
- morientes
Casemironak Khedirat kellene pótolni inkább,és nem DM-nek...pláne nem Ramosnak...Illarra nagyon kevés Alonso posztjára és jelenleg szerintem csak Casemiro tudná megfelelően pótolni
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Ami nagyon feltűnő volt:-DM nem tud középen játszani mert oda agy kell
-Illarra nagyon kevés Alonso posztjára és jelenleg szerintem csak Casemiro tudná megfelelően pótolni
-Ezen a meccsen Marcelo nagyon rossz volt(támadásban nem tudott sokat segíteni de próbált ezért a balos nagyon nyitott volt)
-Illarra nagyon kevés Alonso posztjára és jelenleg szerintem csak Casemiro tudná megfelelően pótolni
-Ezen a meccsen Marcelo nagyon rossz volt(támadásban nem tudott sokat segíteni de próbált ezért a balos nagyon nyitott volt)
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1Corleone írta:Nem nagyon olvastam vissza, így nem tudom mit kapott most Benzema, de.. Én néha már tényleg azt kívánom, hogy húzzon el a p*csába ő, menjen el Cristiano, menjen el Ramos is, Pepe is.. Szóval mindenki. Zúgjon ki a csapat a fenébe mindenhonnan és akkor megnézzük, hogy mi lesz a helyzet. Ezek a szurkolók, Ti, de legyen Mi nem érdemelnek/érdemlünk semmit se, úgy hálátlan az egész társaság, ahogy van.
Még akkor is kitudunk emelni embereket és szidni őket, mikor tényleg meg sem érdemlik. Mindenben csak a rosszat keresik/keressük. Mindig van valami amibe bele lehet kötni és abba persze rendre belekötnek. Na mindegy is, telhetetlen népség vagyunk... semmi se jó.
Anis írta:úgy néz ki visszajött a régi módi: lőj min 1el többet mint az ellenfél és akkor (talán) nyerhetsz.
talán?
akkor biztosan.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
Ha mar Mourinho.. Nem nezem a Chelsea meccseit, max parszor elolvasok 1-1 cikket meg hozzaszolast, de azert ott is docog a szeker rendesen.
Na de ez mar nagyon off, szoval gyengek voltunk, volt par szep momentumunk, a gyozelem meglett, lehet keszulni a Juve ellen.
Na de ez mar nagyon off, szoval gyengek voltunk, volt par szep momentumunk, a gyozelem meglett, lehet keszulni a Juve ellen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tudok egyszerűbb megoldást; ezek keressenek inkább más kedvenc csapatot maguknak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema