Egyetértek. Azért akinek falvakban vannak rokonai, ismerősei azok látják a saját szemükkel mennyire sokat nyom a latba a közmédia és az ingyenes megyei lapok.Csabi írta:én ezzel nem értek egyet, vagyis nem azzal amit írtál, de megkozckáztatom, hogy emberek millióinak csak a közmédia ésvagy az említett szórólapok az egyetlen elérhető médiatartalom. olyankor meg könnyű elhinni, hogy az az igazság, ami abban van (lásd oroszország)petiamadridista írta: Megnéztem a 444es videót.
Gyenge.
Azért vártam volna valami keményet ha már így felállt mindenkinek itt a fórumon tőle.
De hogy az EU a német autóipar miatt nem bSzogat minket, vagy hogy SZ.P nyáron volt egy jachton, meg Pegazus ügy. Ezek nem új dolgok. Ezerszer át lett rágva.
Az h az m1 kormánypropaganda... 20 éve az.
Persze a fidesz alatt jobban túl van tolva és elhiszem hogy volt pár munkatárs aki besokkalt de ez így lófaszfing.
A közszolgálati adóknak a fő bűnük nem is a mindenkori kormánypropaganda, hanem hogy 120 milliárdból a kutya se nézi.
Senki.
Igen ez a fidesz előtt is így volt, gecidrága volt, és senki nem nézte.
Döntőek lehetnek, ha szoros eredmény van, de önmagában nem okoznak kétharmadot a köztévé meg a megyei lapok... mivel nincs érdemben akkora közönsége, és nem is kízárólagos médiatartalom.
egyébként a 444-es videó nem ütött olyan nagyot. a legjobb az volt az egészben, hogy nagyon jól volt megvágva, de tartalmilag igazából a pegazuson kívül nem nagyon volt olyan, ami kicsapná a biztosítékot.
Sokan egyáltalán nem foglalkoznak a politikával, csak hallják a szomszédtól, hogy ez a Gyurcsány egy szélhámos, és ezt elhiszi. A közbeszédet jelentős mértékben uralja le a Fidesz ezzel a médiafölénnyel, ami aztán gerjeszti magát tovább.
És valóban semmi új nem volt a kisfilmben a politikához minimális konyító embernek, de szükség van ilyen filmekre is, amik szépen összefoglalják, hogy mennyire és miért élünk egy korcs világban itthon.