Ez a probléma, hogy te ebből ennyivel törődsz hogy hát a média túlsúlyban van-e vagy nem. Azt hogy az adófizetők pénzéből megy a média egyik fele, az neked nem baj. Leszarnám hogy hány csatorna nyomja a Fidesz propagandát, ha nem az én pénzemből menne.Fernando írta:Médiatúlsúly Németországban , Oroszországban, az Usában van. Magyarországon talán a legkiegyenlítettebb a nyugati világban. Magyarországon 2010-ig volt médiatúlsúly.Caraway írta: Pedig tenyleg rohadt sokat szamit a mediatulsuly. Egyszeruen bele verik az emberek fejebe a sok faszsagot. En mar csak latom, hisz sajnos szuleimnel csak az m1-tv2-hirtv harmas megy, meg is latszik a velemenyukon , total bekajalnak kb mindent.
Van itt van peldaul a radio1. Munkahelyemen vagyok epp, megy a balazsek, napi 1 millio ember hallgatja oket, erre a szunetekbe az uj orbani nyilatkozatot jatssza a radio, hogy az a tet vasarnap, hogy haboruba keveredunk vagy sem. Aki a baloldalra szavaz, az a haborura szavaz. Rengeteget szamit ez, es nagyon elszomorito.
Cáfoljatok meg tényekkel.
A másik, az összes hozzászólásod 2010 előtthöz hasonlítgat. Foglalkozhatnál azzal mit csinál Orbán jól - mert van olyan is szerintem is - de nem ezt teszed, teszi sok Fideszes, hanem megy a Gyurcsányozás. Folyamatosan.