Ez a probléma, hogy te ebből ennyivel törődsz hogy hát a média túlsúlyban van-e vagy nem. Azt hogy az adófizetők pénzéből megy a média egyik fele, az neked nem baj. Leszarnám hogy hány csatorna nyomja a Fidesz propagandát, ha nem az én pénzemből menne.Fernando írta:
A másik, az összes hozzászólásod 2010 előtthöz hasonlítgat. Foglalkozhatnál azzal mit csinál Orbán jól - mert van olyan is szerintem is - de nem ezt teszed, teszi sok Fideszes, hanem megy a Gyurcsányozás. Folyamatosan.
[/quote]
Nehéz nem összehasonlítani, egyrészt mert épp készülnek vissza a hatalomba külföldi segítséggel, másrészt elég jól látható így a különbség számomra, ha már csak ebből a kettőből lehet választani. Az pedig, hogy azzal foglalkozzam mit csinál jól Orbán: na, az nagyjából senkit nem érdekel
Csak a fórumon nézz körül: kit érdekel, hogy az állami vagyon mennyivel nőtt, külföldtől kellett vissza venni stratégiai ágazatokat, nemzetbiztonsági tényezőket, gáztárolókat, gázszolgáltatókat, vízműveket, Molt. Ha lenne itt egy szavazás, hogy ha újból eladnák akkor is rájuk szavaznál-e, szerintem lennének itt nem kevesen, akik akkor is, mert bukjon a Zorbán. Gyimesbükktől Őrvidékig szinte minden templom, zsinagóga, temető, kastély, vár, stadion felújítva. Legalább 50 új uszoda épült, tornacsarnokok százai, stb..És ezek lehet nem is leglényegesebb dolgok.De az ellenzékre szavazok, mert a köztévé. Én Magyarország egyik leghátrányosabb régiójában élek, de az ismeretségi körömben (falu, rokonok,barátok, munkahely, focicsapat, stb) nem nagyon látni olyat, akinek ne lenne sokkal jobb, mint 10 éve akárhová is szavaz.
[/quote]
Ez a legnagyobb baj, hogy csak azt nézik, hogy "nekem jobb legyen", "10 éve rosszabbul éltem". Érthető ez is, de ha tovább gondolnák a dolgot, rájönnének, lehet jobban élnének ha pl. a NER-es cégek nem 60-70%-os haszonnal dolgoznának, hanem 20-30%.