Pad'em írta:
hehetheoriginal írta:
az a baj amugy, hogy én nem tudom ki a fütyik dolgoznak nálunk tehetsegkutatás cimén, de hogy a barcanal a felfogas, mikor tamadojatekosokat keresnek, hogy az alapveto fizikum es adottsagok meglegyenek, aztan jonnek a technikai tudas, kreativitas, stb. pl most raphinhat nezik leedsbol, mi meg ilyen sulytalan rodrygokkal balfaszkodunk
Mert ez a Raphinha olyan extra? Rodrygót betennénk a Leedsbe ugyanazt lehozná. Mi hozzuk Mbappét, na ott aztán megvannak az adottságok.
Rodrygót amúgy kölcsön kellett volna adni pár éve, most már így 3 év Real után furán mutatna, de még most se lenne feltétlen késő. Eladni szerintem nem fogjuk, ő és Vini is kiskedvenc, érinthetetlenek.
De szerintem felesleges is volna tűzzel-vassal elkergetni őket.. Amíg normális pénzt keresnek, igazából ilyen srácokra mindig szükség is van.. (vö amikor volt 1 Juanfran Figot kímélni...)
Vini kezdő lesz jövőre is, hisz vagy át lesz nevelve jobbra gondolom, vagy MBappe megy oda. De Rodry is rengeteget melózik, mindkét oldalon elvan (jobboson stabil kis iparos, balon én veszélyesebbnek érzem, hogy tudná befelé vinni)..
Raphinha amúgy 75m, hétvégén írta valaki, hogy csak kiesés esetén hozható 25-ért, nyilván 3szor annyiért nem éri meg, bár 25-ért meg lehetne próbálni, még lehet be is válna..
Rodry 40/45 volt?, de igazából nem rossz vétel, persze kezdőnek kevés, de ha volna előtte normális játékos, második arcnak bőven megfelelne. De a nyomi Bale helyett neki+Ase-nek kell virítani, ami nyilván nem megy..
Meglepne amúgy ha jönne MBappe, meg Haaland ÉS MÉG Raphinha is, meg Csuaméni, meg még vmi jobbhátvéd is.. Sok a felesleges arc a keretben, de minőségi játékosból 2-3-at tudunk szerintem leakasztani max nyáron.