Azt kell megerteni, hogy csak az egyik mond barmit is. Ez a kurva nagy problema, a tobbi mar erre sem vette az energiat, hogy mondjon vmit. Konkretan, nem mondott senki semmit rajtuk kivul. Csak 1 bites szarsagokat puffogtatnak.hehetheoriginal írta: mintha a falhoz beszélne az ember
akkor ujra: azt kell megérteni, hogy nagyon szep amiket mond egyik masik, meg talan nem is hazugsag, hogy leultek 2 sör mellett es vmi költsegvetest szamoltak.
de hogy a hatterben feri meg viki van mert konkretan megegyeztek sok sok eve, es amugy is a viktorhoz közeli arcoke a fél orszag, teljes bürokrácia mindenutt, szoval mit varsz te egy fecskétől?
Abba nem megyek bele, ki kivel egyezett meg a hatterben, mert se nekem, se neked, es ugy altalaban senkinek sincs erre bizonyiteka, ez ugyanugy lehet egy egetvero faszsag is, minthogy a fold lapos, es gyikemberek a vilag vezeto politiksaa, vagy Avril Lavigne-bol pedig mar csak klon van (Inside Job vegulis bebizonyitotta!). Szoval bocs, de ez ervkent nekem keves.
Es ertem, hogy egy uj generacio kene ezek nelkul a fergek nelkul, meg altalaban az apokaliptikus nepirtas utan egy green field emberiseg projekt lenne a legjobb, de az nincs. Kompromisszumokat kell kotni (mint mindenhol ahol 1-nel tobb ember van btw), itt ez van, ezt dobta a gep.