te nekem mindig is gyanús voltálGT37 írta: Igen, vannak ilyen periódusok. Eb-n egy egész délután alatt kb. 20 hsz, nem több, itt meg megy az élet megállás nélkül.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 3., vasárnap 14:19
te nekem mindig is gyanús voltálGT37 írta: Igen, vannak ilyen periódusok. Eb-n egy egész délután alatt kb. 20 hsz, nem több, itt meg megy az élet megállás nélkül.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 3., vasárnap 14:15
Egyszer komolyan regelek facebookra Gareth Tello néven, aztán megnézem magamnak ezt a csoportot.'shutterisland írta:a matyika által említett csoport valóban sokat elvesz az eurobarca aktivitásából, elég sokan vannak ott a fórum értelmesebb részéből.
persze a fórum mindig megmarad, de nekem is van már, amit inkább oda osztok meg, a fórumra nem.
nyilván kihalni nem fog a fórum, de volt már olyan, hogy este 8-kor nem volt egy óránál frissebb komment, az azért durva.
meg a sok general meg critical error idegölő, biztos vagyok benne, hogy sokan a miatt is hanyagolják.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 3., vasárnap 13:53
IP ban.Aztán a végén ok nélkül,mivel okuk nem volt rá, nem tudtak mit tenni, úgy kitettek,hogy évekig még az oldalt is alig tudtam megnyitni,nem tudom hogy hekkeltek meg....nasa technika lehetett.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 3., vasárnap 13:52
h3x0r írta:Egy napig se birnaGT37 írta:Viszont RMCF-et úgy elnézegetném nálunk.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 3., vasárnap 13:45
Egy napig se birnaGT37 írta:Viszont RMCF-et úgy elnézegetném nálunk.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. november 3., vasárnap 13:37
morientes írta:Hát amennyi ökörség össze van hordva az FB-n,még jó hogy le nem fagy...![]()
Nem ugyan az a kettő...itt érdemben lehet vitázni a fociról,míg ott szemellenzővel csak írják,meg írják a hülyeséget...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 3., vasárnap 13:36
itt fb csoportról van szó, amely egy zárt közösség (ha zárt a csoport), csak az látja és az tud bele írni, posztolni, kommentelni, szavazást kirakni vagy képet feltölteni, akit bevett tagnak a csoport adminja.Hát amennyi ökörség össze van hordva az FB-n,még jó hogy le nem fagy...
Nem ugyan az a kettő...itt érdemben lehet vitázni a fociról,míg ott szemellenzővel csak írják,meg írják a hülyeséget...
HozzászólásSzerző: Matyi » 2013. november 3., vasárnap 13:35
Nekünk olyan a csoportunk, hogy a fórumról az értelmesebb felhasználókat hívtuk/hívják be, (akik regisztálva vannak a facebookra), így nincs annyi hülyeség ott. Persze mindig van olyan, aki az adott felhasználónak az ismerőse, behívja, és tud olyat írni, hogy csak nézünk, de ebből azért nem sok van, hálIstennek. Meg legalább van min röhögni.morientes írta:Hát amennyi ökörség össze van hordva az FB-n,még jó hogy le nem fagy...![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 3., vasárnap 13:34
Ez sajnos igaz, daffy is abbahagyta a fórumozást, régebben aktívabb, értelmes dolgokat író tagok is egyre kevesebbszer írnak, jönnek viszont a megmondóemberek, meg azok, akiknek a Barça-drukkersége annyiból áll, hogy gyűlölik a Madridot és ennek minden hsz-ükben hangot is adnak.'shutterisland írta:erre panaszkodtak sokan, hogy a korrekt, értelmes arcok kikoptak (és kopnak ki folyamatosan) onnan, felhígult az egész, és mint írtam korábban, ezáltal nagyobb hangszórót és teret kap az "alja nép".![]()
morientes írta:Én beregeltem oda tavaly,az EB-ra,de azóta se enged be a rendszer...Lehet sejtették,úgy sem maradnék soká...
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 3., vasárnap 13:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 3., vasárnap 13:29
Matyi írta:Miért?Csabi írta:egy fórumos meg egy facebookcsoportos beszélgetést, eszmecserét nem lehet összehasonlítani. szerintem
Likold az oldalt és olvass el pár cikket. Ùgy is van néhe 1-1 barcás troll
Géci : fan, nem fun.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2013. november 3., vasárnap 13:27
Miért?Csabi írta:egy fórumos meg egy facebookcsoportos beszélgetést, eszmecserét nem lehet összehasonlítani. szerintem
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 3., vasárnap 13:26
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. november 3., vasárnap 13:25
HozzászólásSzerző: Matyi » 2013. november 3., vasárnap 13:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 3., vasárnap 13:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 3., vasárnap 13:12
Nem kell mindent mindenkinek magára venni, de a többségnek igen. Itt elég sok a többsejtű Barcás, az egysejtűek meg már a Magánzárkában egy Örökre címkével szerepelnek.Oké, nincsenek gúnynevei az ellenfél játékosainak, de azért RMCF nyugodtan ledebilezte a Barcásakat, meg szerinte az EuroBarca az egysejtűek gyülekezete...![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 3., vasárnap 13:08
jó, mit vársz, odaát azért kezdtek ki a helyi elitek ferniéket meg engem, mert kisbetűvel fórumozunk.valahogy olyan családiasabb itt
ezt az auto-korrektort ide is javasoltam, ami ugye magától moderálja a csúnya szavakat.Ettől függetlenül, azért itt például viszont lehet káromkodni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 3., vasárnap 13:04
HozzászólásSzerző: Matyi » 2013. november 3., vasárnap 12:59
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem