Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Re: Politika
2/3-on kívül bármi jó.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
relativ, hogy mi a szoros, de szerintem az lesz.Szerintem nem lesz szoros. Túl nagy a Fidesz még mindig ahhoz, hogy ne győzzenek.
igaz, hogy ebbol nem lehet kiindulni, de az elozo ket valasztason (18 es 19) azert lehetett latni, hogy mennyire megosztott az orszag.
most egyesult az ellenzek, van egy elfogadhato jelolt.
en tartom a tippem, hogy szerintem kb annyi lesz a kulonbseg, amit a mkkp-toroczkai-godeny trio kap.
- flori
Unibeten van, nem 365-ön. Ott találsz még két opciót, 2/3-os nincs.'shutterisland írta:en nem talaltam meg bet 365-on.tubatibi írta: Beten 1.18 van Orbán Viktor győzelmére.
esetleg a 2/3-ra van odds ?
arra lennek borzaszto kivancsi mert sajnos a fideszt nem lehet legyozni ilyen ellenszelben, de nem mindegy, mennyivel kapnak ki.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem nem lesz szoros. Túl nagy a Fidesz még mindig ahhoz, hogy ne győzzenek. Egyszerűen a saját tábora előtt kell elbukjon, mint anno az MSZP. De ilyen meg úgysem lesz, lapozzunk is. Túl bombabiztos itt minden. 2/3 necces, azt mondom, az ilyen 50-50 hogy meglesz vagy sem.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en nem talaltam meg bet 365-on.tubatibi írta: Beten 1.18 van Orbán Viktor győzelmére.
esetleg a 2/3-ra van odds ?
arra lennek borzaszto kivancsi mert sajnos a fideszt nem lehet legyozni ilyen ellenszelben, de nem mindegy, mennyivel kapnak ki.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nagyon szoros lesz. Nekem van aktivista ismerosom aki honapok ota jarja a falvakat, ket napja rakerdeztem, hogy mi ott a helyzet. Azt mondta, hogy sokkal rosszabbra szamitottak, es meg ott is vannak azert boven ellenzeki szavazok. Ha a nagyobb varosokat sikerulne nagy aranyban elvinniuk, akkor lehet kormanyvaltas.ziro4vr írta: Na én most valamiért azt érzem szorosabb lesz mint gondolnánk, kíváncsi vagyok már.
en 4 eve is ezt ereztem aztan medobbenve lattuk az elcsalt eredmenyeket a momentum kitelepulesnel a deakon...ziro4vr írta: Na én most valamiért azt érzem szorosabb lesz mint gondolnánk, kíváncsi vagyok már.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bennem is folyamatosan nő ez az érzés, de ez szerintem csak azért van, mert egyre közeledik a választás. Amúgy a medián volt az egyetlen, akik 4 éve kétharmadot jósoltak, most elég nagy különbséget predesztinált. Az alapján annyira nem lesz szoros.ziro4vr írta: Na én most valamiért azt érzem szorosabb lesz mint gondolnánk, kíváncsi vagyok már.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mint atesz a fórumozást.Realista24 írta:Úgy érzed mint Alabát vagy mint én Militaot?ziro4vr írta: Na én most valamiért azt érzem szorosabb lesz mint gondolnánk, kíváncsi vagyok már.
Vagy esetleg mint hehe Oparét?
AMi jó, hogy a kétharmadot kb kizártnak tartom, ha mégis, na ott rendesen megtolták a nagyferót meg a kisgrofot.
Nem illik.
Remélem Remy azt várja, hogy Orbán Viktor lesz Magyarország következő miniszterelnöke.Süti írta: Remynek kellene hozzászólni, neki laza délelőtti ujjmozdulat egy választás eredményének eldöntése.
- Süti
Remynek kellene hozzászólni, neki laza délelőtti ujjmozdulat egy választás eredményének eldöntése.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tuti az eső miatt van, ne tulajdoníts neki nagy jelentőségetziro4vr írta: Na én most valamiért azt érzem szorosabb lesz mint gondolnánk, kíváncsi vagyok már.
Egyébként szerintem is szoros lesz, ha tippelnem kéne 2/3 nem lesz de marad a magyar narancs.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
egyrészt többen megjegyeztük, hogy elég érdekes ez az egész félig elégett szavazás.Raúlito írta: Nem rég itt sokan dicsérték a "független és objektív" média orgánumait... De lássuk az egyik leggátlástalanabb módon, az olvasókat gyakran manipuláló Telex lebukását: https://mandiner.hu/cikk/20220331_telex ... szavazatok
Ezért érdemes visszavenni a jobboldali vagy legalábbis az ellenzékkel kapcsolatban nem elfogult madridisták lenézéséből
Másrészt nem hiszem, hogy bárki le lenne nézve. A vezető politikusainkkal ellentétben itt elég jó viták szoktak érvek mentén kialakulni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Úgy érzed mint Alabát vagy mint én Militaot?ziro4vr írta: Na én most valamiért azt érzem szorosabb lesz mint gondolnánk, kíváncsi vagyok már.
Vagy esetleg mint hehe Oparét?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ez is azert van, mert pont ugy es annyira nyulnak bele, hogy utana mondhassak brusszelnek, hogy nedd meg demokracia vanziro4vr írta: Na én most valamiért azt érzem szorosabb lesz mint gondolnánk, kíváncsi vagyok már.
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na én most valamiért azt érzem szorosabb lesz mint gondolnánk, kíváncsi vagyok már.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én nem vagyok elfogult, mert felkeltette nekem is az érdeklődésemet, hogy miért nem égették el teljesen (költői kérdés), de ez a cikk úgy baromság, ahogy van.
mandiner
ez olyan szintu próbálkozás mint amikor az origo lehozta hogy karigeri alkalmatlan mert meg plakatot sem tud csinalnj mert a szemenel lyuk van egy darab szemuvegesrol keszult kepet sem lattak eletukben.
gondolom az nem zavarta a mandinert hogy februarban meg nem lehetett tudni semmit sem a partok sorrendjerol a lapon.
nicetry. remelem a hashajtasos bede is meglovagolta ezt az i
oriasi lebuktatast
ez olyan szintu próbálkozás mint amikor az origo lehozta hogy karigeri alkalmatlan mert meg plakatot sem tud csinalnj mert a szemenel lyuk van egy darab szemuvegesrol keszult kepet sem lattak eletukben.
gondolom az nem zavarta a mandinert hogy februarban meg nem lehetett tudni semmit sem a partok sorrendjerol a lapon.
nicetry. remelem a hashajtasos bede is meglovagolta ezt az i
oriasi lebuktatast
valamelyik univerzumban:
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Nem rég itt sokan dicsérték a "független és objektív" média orgánumait... De lássuk az egyik leggátlástalanabb módon, az olvasókat gyakran manipuláló Telex lebukását: https://mandiner.hu/cikk/20220331_telex ... szavazatok
Ezért érdemes visszavenni a jobboldali vagy legalábbis az ellenzékkel kapcsolatban nem elfogult madridisták lenézéséből
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mident nézek vagyis hallgatok, ha megfog, ha nem, akkor altf4Caraway írta:Ki gondolta volna, hogy hehe is nez kokuszcsoportot. Azt hittem te csak ilyen puzser schiffer vonalon mozogsz.
Es tetszett az interju? Igy mar raszavazol?
nem erted te se, hogy mindegy ki milyen szepeket mond, sosem fog leesni, amig itt nem lesz annyira betelve a pohar, hogy verrel es fegyverrel veszi vissza a nep, ami az ové, addig semmi nem lesz.
thereisonly1ronaldo