Szerintem meg óriási meglepetések lesznek, meg rohadt nagy káosz, kavarás. Franciaországban, Németországban már hetek óta cikkeztek arról, hogy az Eu legfontosabb szavazása lesz, mert innen derül ki merre és mennyire halad tovább a progresszió. Ennek eddig Orbán elég jól keresztbe feküdt, de mára nagyjából egyedül maradt. Nincs már mögötte Netanjahu, Trump, és a háború miatt Putyin és ezáltal Salvini és Le Pen. Az Orbán által felélesztett és ellensúlynak létrejött V4 az ukrajnai háborúval szétesett, így levált rólunk a legnagyobb szövetséges Lengyelország is. Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt pár hónapban Babis és a bolgár miniszterelnök is eltűnt, valamint az inkább idehúzó Kurz is ment a levesbe.nmate írta: Szerintem nem lesz szoros. Túl nagy a Fidesz még mindig ahhoz, hogy ne győzzenek. Egyszerűen a saját tábora előtt kell elbukjon, mint anno az MSZP. De ilyen meg úgysem lesz, lapozzunk is. Túl bombabiztos itt minden. 2/3 necces, azt mondom, az ilyen 50-50 hogy meglesz vagy sem.
Szóval Orbán egyedül maradt. (talán Vucic-cal, de neki is pont aznap lesz választás). A háború miatt az Usa soha nem látott egységbe forrasztotta az eu-t, Biden már új világrendről beszélt.
No, most gondoljatok bele logikusan mekkora erők vannak a Fidesz győzelme ellen és ennek mennyi így az esélye...Szerintetek hagynak megint keresztbe feküdni valakit?
Itt a fórumon nem nagyon lehetett olvasni a Datadatról, meg a többi amerikai bekötésű politikusról de azért én nem gondolnám, hogy jász vagy palóc érdekek miatt ügyködnének.
Szóval, szerintem ellenzéknek áll a zászló.Ha nem akkor polgárháborús helyzet. A közvéleménykutatások után én már szerda körül vártam a botrányt, de úgy látszik még Simicskánál maradt. Ha nem lesz semmi vasárnap estig, akkor fölöslegesen olvastam erről eddig ennyit Mellesleg az erdélyi szavazatos téma is nagyon egy hamis zászlós ügynek tűnik, de elég gyengusznak sikeredett.