Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Halfkey

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 1., péntek 13:15

Azzal hogy mit érzel nehéz vitatkozni, de ha szétnézel különböző közösségekben nem csak egy helyen, árnyaltabb a kép. Én adom azt amit CSOki ír. Pl pálinkafőző körökben is mozgok, na ott az ellenzéki van elnyomva és hülyének nézve.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 1., péntek 13:11

CS0ki írta:
Realista24 írta: Azért az mókás, hogy mennyivel többnek és már-már felsőbbrendűnek gondolja magát az, aki a jelenlegi hatalom ellen szavaz. Kőkemény az a lenézés, ami megy.
Annyi, hogy nem csak az az oldal, hanem mindkettő. :) hiába, az ember szereti azt gondolni magáról, hogy nagyon okos, átlátja a dolgokat, a sok birkaval szemben. Sőt, akkor gondolja magát igazán okosnak, ha minél többen vannak a másik oldalon, mert akkor ő, aki jól látja, még több embernél okosabb. :)
Nem tudom, nem ezt érzem. Mert itt ha bárki a fidesz mellett fel mert szólalni, még csak nem is vérpistike módjára, akkor annak jajj volt :lol:

Mindamellett óriási képmutatás is van, mert ismerősi körben is sokan ősgonosznak állítják be a fideszt, és a minden csak rossz, amit csinálnak, de aztán az szja támogatásból már kétszer berúgtak nem pancsolt piával, megvették az új iphonet, nem részletre és befizették a nyaralást.
Közben meg háborognak a magas árak miatt....de félretenni már nem fognak.
És ez csak egy példa.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. április 1., péntek 13:07

Realista24 írta: Azért az mókás, hogy mennyivel többnek és már-már felsőbbrendűnek gondolja magát az, aki a jelenlegi hatalom ellen szavaz. Kőkemény az a lenézés, ami megy.
Annyi, hogy nem csak az az oldal, hanem mindkettő. :) hiába, az ember szereti azt gondolni magáról, hogy nagyon okos, átlátja a dolgokat, a sok birkaval szemben. Sőt, akkor gondolja magát igazán okosnak, ha minél többen vannak a másik oldalon, mert akkor ő, aki jól látja, még több embernél okosabb. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 1., péntek 13:01

Halfkey írta:
Caraway írta: Amugy csak szerintem kezdenek egyre betegebb dolgokat kiirni Orban facebook oldalara?

Tegnap ez volt: a baloldal vert kinal az embereknek olaj helyett. A baloldal valasztasa a haboru valasztasa. Mi beket akarunk.

Ma meg ez: a baloldal lepaktalt ukrajnaval. Ha nyernek, megindulnak a fegyverszallitmanyok, elzarjak a gazt es tonkreteszik a gzdasagot.

Kezd tulmenni egy bizonyos hataron, hat hogy lehet ilyet mondani, hogy vert kinal, meg hogy lepaktalt ukrajnaval… europaba vagyunk baszki, es meg mindig az oroszok segget vedi.
Pont ezt akartam hozni Realista megjegyzésére. Ez már nem a félreértelmezhetően mondott valamit MZP és ezt megragadjuk stratégia, ezek egyértelmű lejárató hazugságok. Én nem csodálom ha valaki ellenzéki szavazó egy ilyen megnyilvánulást látva lenézi azt aki ennek tapsol (ami nyilván nem minden Fidesz szavazó, legalábbis remélem).
Nekem egyértelműen azzal van bajom, aki minden fidesz szavazót ugyanolyannak vesz. Márpedig a többség így gondolkodik, ahogy látom/tapasztalom.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 1., péntek 13:00

Caraway írta: Amugy csak szerintem kezdenek egyre betegebb dolgokat kiirni Orban facebook oldalara?

Tegnap ez volt: a baloldal vert kinal az embereknek olaj helyett. A baloldal valasztasa a haboru valasztasa. Mi beket akarunk.

Ma meg ez: a baloldal lepaktalt ukrajnaval. Ha nyernek, megindulnak a fegyverszallitmanyok, elzarjak a gazt es tonkreteszik a gzdasagot.

Kezd tulmenni egy bizonyos hataron, hat hogy lehet ilyet mondani, hogy vert kinal, meg hogy lepaktalt ukrajnaval… europaba vagyunk baszki, es meg mindig az oroszok segget vedi.
Pont ezt akartam hozni Realista megjegyzésére. Ez már nem a félreértelmezhetően mondott valamit MZP és ezt megragadjuk stratégia, ezek egyértelmű lejárató hazugságok. Én nem csodálom ha valaki ellenzéki szavazó egy ilyen megnyilvánulást látva lenézi azt aki ennek tapsol (ami nyilván nem minden Fidesz szavazó, legalábbis remélem).

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 1., péntek 12:57

kiserik írta:
Realista24 írta:

Olvasom a kommenteket.
Én is próbálom. Meló meg az 1 éves mellett nehéz, így lemaradtam kicsit, főleg a féloldal hosszuakkal, ezért kérdeztem.
Nem csak az utóbbi oldalak, úgy általánosságban. A millió röhögő fej, a tövig bekajált hírek, videók, a túloldal teljes degradálása, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 1., péntek 12:56

csak most kezd el nalad tulmenni? fokozzak csak a nyilvanvalo hazugsagokat. megfelemlitik az arra vevoket.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. április 1., péntek 12:53

Amugy csak szerintem kezdenek egyre betegebb dolgokat kiirni Orban facebook oldalara?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 1., péntek 12:46

Realista24 írta:
kiserik írta:
Ez miben nyilvánult meg szerinted?
Olvasom a kommenteket.
Én is próbálom. Meló meg az 1 éves mellett nehéz, így lemaradtam kicsit, főleg a féloldal hosszuakkal, ezért kérdeztem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 1., péntek 12:39

kiserik írta:
Olvasom a kommenteket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. április 1., péntek 12:36

gutihaz14 írta: :lol: :lol: mandiner

ez olyan szintu próbálkozás mint amikor az origo lehozta hogy karigeri alkalmatlan mert meg plakatot sem tud csinalnj mert a szemenel lyuk van :lol: egy darab szemuvegesrol keszult kepet sem lattak eletukben.
gondolom az nem zavarta a mandinert hogy februarban meg nem lehetett tudni semmit sem a partok sorrendjerol a lapon.

nicetry. remelem a hashajtasos bede is meglovagolta ezt az i
oriasi lebuktatast :lol:
Ezt már rengeteg helyen olvastam, de minden logikát nélkülöző érvelés. A vázlatba tett cikkek lényege pont az, hogy nem a teljes cikket írják meg, csak az alapsztorit, és azt élesítik az adott időpontban, néhány konkrétummal kiegészítve. Tehát az, hogy februárban még nem lehetett tudni a szavazólap tipográfiájáról, semmilyen jelentőséggel nem bír, az kb. két mondat a cikkben. Az viszont teljesen nyilvánvaló, hogy a dátumot benézték a telexesek, a magyarázatuk pedig megmosolyogtató.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 1., péntek 12:34

kisebb elírás, *aki a jelenlegi hatalomra szavaz.

Az ellenzék minden, csak nem felsőbbrendű. Pont, hogy a fideszesek gondolják azt magukról. Bár ekkora hatalommal még meg is értem. Gyakorlatilag korlátlan erőforrások mindenhol. Ezzel tényleg nagyon nehéz felvenni a harcot (lásd az alábbi videó).

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 1., péntek 12:33

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. április 1., péntek 12:30

Szerintem fölényes győzelmet arat a jelenlegi kormány.

Új szavazás jöhetne arról, hogy ki milyen eredményre számít (nem arról, hogy ki mit szeretne). :smile:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 1., péntek 12:27

flori írta: Az egyik legszomorúbb ebben az egészben, az a mérhetetlen arrogancia és gőg, ami átragadt már ezekre az emberekre is. 2:46-nál úgy kell "visszafogni" az embert. Elképesztő.
Igen engem is ez az arrogancia ami felbasz, ez a viselkedés. Ki lett adva a parancs, akár az életük árán is azt kell csinálni! Igaz fingjuk nincs semmiről (közterületről akarják elküldeni a stábot stb). De ez, hogy a rendezvényre érkezőket is csicskítják, hogy KÉREM NE ÁLLJON MEG, KÉREM JÖJJÖN, hát ez már tényleg a legalja. :lol: :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 1., péntek 12:27

Azért az mókás, hogy mennyivel többnek és már-már felsőbbrendűnek gondolja magát az, aki a jelenlegi hatalom ellen szavaz. Kőkemény az a lenézés, ami megy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 1., péntek 12:25

gutihaz14 írta: https://youtu.be/bgtmaoHxNc0

a 133 bator ember kozul a legbatrabbik :lol: :lol: :lol:
Az egyik legszomorúbb ebben az egészben, az a mérhetetlen arrogancia és gőg, ami átragadt már ezekre az emberekre is. 2:46-nál úgy kell "visszafogni" az embert. :lol: Elképesztő.

Itt lehet látni, hogy az alulinformált emberek mellett kikre építik még a bázist. A milliomos borász, annak a holdudvara, a rendezvényszervező, a beszállítók, a szekusok, és mindenki más, akiknek jut 1-1 lepattanó.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2022. április 1., péntek 12:19

nmate írta: Szerintem nem lesz szoros. Túl nagy a Fidesz még mindig ahhoz, hogy ne győzzenek. Egyszerűen a saját tábora előtt kell elbukjon, mint anno az MSZP. De ilyen meg úgysem lesz, lapozzunk is. Túl bombabiztos itt minden. 2/3 necces, azt mondom, az ilyen 50-50 hogy meglesz vagy sem.
Lehetetlen lemérni, hogy mi a helyzet, a közvélemény-kutatások semmit sem érnek. MZP még egyszer sem nyert. Karácsony se mérte senki főpolgármesterin. A legközelebbi mérés egál volt. Sztem rengeteg új, fiatal szavazó lesz, főleg MZP miatt. A fidesz tábora meg az elmúlt covid időszak után nem hinném, hogy erősödött volna. Csúcson talán 2,5 millió szavazót vittek el. Engem meglepne, ha ennyi meglenne nekik most. Ha az ellenzék jól mozgósít a végén akkor lesznek itt meglepetések.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 1., péntek 12:06

gutihaz14 írta: https://youtu.be/bgtmaoHxNc0

Pont most akartam én is berakni. :D Elképesztő, tényleg nincsenek szavak már erre. 32 évvel a rendszerváltás után megérkeztünk oda, ahonnan elindultunk. :lol: zseniális.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 1., péntek 11:53

https://youtu.be/bgtmaoHxNc0

valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Vissza: