Ahogy fentebb is írtam, csak nem olvastad: minden rossz, amit a fidesz csinál ergo az szja is az kéne, hogy legyen. Panaszkodik a magas árak miatt, de közben azonnal elveri.Sierra írta:Már bocs, de az SZJA elengedésének mi köze van ahhoz, hogy a fidesz által képviselt értékekkel egyébként nem ért egyet? Tök jó dolog, de ez úgymond alanyi jogon jár. Vagy akkor már kötelező bólogatni nekik mindenben? Attól, hogy kap ilyen kedvezményt, még lehet hogy 100 más dologban rohadtul nem ért velük egyet. Akkor adja fel az elveit, csak mert kap SZJA kedvezményt? Nyilván ha van ilyen lehetőség, én is kihasználnám, és vennék belőle vmit, ha már jár, de ezért leképmutatózni valakit elég meredek. Ugyanez igaz a csokra meg a babaváró hitelre is mondjuk.Realista24 írta: Mindamellett óriási képmutatás is van, mert ismerősi körben is sokan ősgonosznak állítják be a fideszt, és a minden csak rossz, amit csinálnak, de aztán az szja támogatásból már kétszer berúgtak nem pancsolt piával, megvették az új iphonet, nem részletre és befizették a nyaralást.
Közben meg háborognak a magas árak miatt....de félretenni már nem fognak.
És ez csak egy példa.
Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Már bocs, de az SZJA elengedésének mi köze van ahhoz, hogy a fidesz által képviselt értékekkel egyébként nem ért egyet? Tök jó dolog, de ez úgymond alanyi jogon jár. Vagy akkor már kötelező bólogatni nekik mindenben? Attól, hogy kap ilyen kedvezményt, még lehet hogy 100 más dologban rohadtul nem ért velük egyet. Akkor adja fel az elveit, csak mert kap SZJA kedvezményt? Nyilván ha van ilyen lehetőség, én is kihasználnám, és vennék belőle vmit, ha már jár, de ezért leképmutatózni valakit elég meredek. Ugyanez igaz a csokra meg a babaváró hitelre is mondjuk.Realista24 írta: Mindamellett óriási képmutatás is van, mert ismerősi körben is sokan ősgonosznak állítják be a fideszt, és a minden csak rossz, amit csinálnak, de aztán az szja támogatásból már kétszer berúgtak nem pancsolt piával, megvették az új iphonet, nem részletre és befizették a nyaralást.
És ez csak egy példa.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem innen-onnan látják hogy meleg a pite és rákapcsoltak még. Viszont a fidesznek ez sosem állt jól, mikor szépen megy a gépezet ütemterv szerint abban jók, ez a kapkodós nagyotmondás nem az erősségük. Abban MZP az ász.Caraway írta: Amugy csak szerintem kezdenek egyre betegebb dolgokat kiirni Orban facebook oldalara?
Tegnap ez volt: a baloldal vert kinal az embereknek olaj helyett. A baloldal valasztasa a haboru valasztasa. Mi beket akarunk.
Ma meg ez: a baloldal lepaktalt ukrajnaval. Ha nyernek, megindulnak a fegyverszallitmanyok, elzarjak a gazt es tonkreteszik a gzdasagot.
Kezd tulmenni egy bizonyos hataron, hat hogy lehet ilyet mondani, hogy vert kinal, meg hogy lepaktalt ukrajnaval… europaba vagyunk baszki, es meg mindig az oroszok segget vedi.
Nem illik.
Azt gondolom, hogy aki a fideszre szavaz, az reprezentálja a saját erkölcsi meggyőződését. Szóval ilyen szempontból tök mindegy, hogy ki az adott illető. Aki ennek az uszító, gyűlölködő kormánynak ad egy szavazatot, annak az értékrendjét én elítélem. Ha erre gondoltál, én vállalom. Lehet akármilyen intelligens, értelmes fidesz szavazó, ha ezt a meleg meg mindenféle "más mint a többi" ellenes, másokat elhallgattató, bizonyos hasznos és fontos civil rétegeket ellehetlenítő hatalmat támogatja, az számomra visszataszító és gusztustalan.CS0ki írta: Nekem egyértelműen azzal van bajom, aki minden fidesz szavazót ugyanolyannak vesz. Márpedig a többség így gondolkodik, ahogy látom/tapasztalom.
Amikor egy FREE-SZFE-s maszk miatt terror ér egy embert, az az ország nagyon rossz irányba halad, a hatalomnak köszenhetően.
És a pofátlan szintű lopást most direkt meg sem említettem, mert az tényleg pártállástól független, minden politikus ezt csinálja. De az ellenzék legalább nem idegengyűlölő, uszító, gyűlölködő brigád, nálam már csak ezek miatt is megérdemelnének egy esélyt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2022. április 1., péntek 13:48-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Értem amit írsz, de őszintén, más témákban nem ugyanez van itt, a fórumon? Ez lehet bármelyik “népszerűbb” téma: futball, film, Forma-1 - de az oldal fő profiljából adódóan a futball dominál ugye -, rengeteg alkalommal ha valaki leírt egy ellenvéleményt, ami több ember véleményével (és direkt nem trendet írok) szembement, ugyanazzal az arroganciával “körbe lett röhögve”. De mai napig a sok röhögős fejet megkapja valaki 1–1 kommentre, ahogy te is írod.. Ezek, az arra adott egyes reakciók ugyanazt a kivagyiságot/énjobbantudom/tehülyevagy stílust vetítik sokszor.Szűk körben mozgok, még szűkebb körben van szó politikáról. A legnagyobb inputot innen kapom és nem tetszik.
És nem azért nem tetszik, mert én jobbos vagy balos lennék, hanem a kialakult egymás ellen érzett és mutatott gesztusokért.
Az egónk dominál, ilyenek vagyunk - sajnos..
#happyshitting
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szűk körben mozgok, még szűkebb körben van szó politikáról. A legnagyobb inputot innen kapom és nem tetszik.Halfkey írta: Azzal hogy mit érzel nehéz vitatkozni, de ha szétnézel különböző közösségekben nem csak egy helyen, árnyaltabb a kép. Én adom azt amit CSOki ír. Pl pálinkafőző körökben is mozgok, na ott az ellenzéki van elnyomva és hülyének nézve.
És nem azért nem tetszik, mert én jobbos vagy balos lennék, hanem a kialakult egymás ellen érzett és mutatott gesztusokért.
Én pláne nem fogom megmondani de még csak javasolni sem a másiknak, hogy hova szavazzon. Átéltem az MSZP-s korszakot, a válságot, beszoptam a chf-fel, egy bolond nővel ( ) most a Fidesszel élünk hosszú évek óta.
Mind a két időszakban megvoltak a nehezebb időszakok, és a jobbak is. Bárki van hatalmon, mindenkinek csinálnia kell azt, amiben jó. Ha nem megy, váltani kell.
4 évente az ország egyik felének jobb, a másiknak rosszabb. Szerintem ez sosem volt és sosem lesz másképpen.
Világos.CS0ki írta: Ja, én nem erről a fórumról beszélek, hanem altalanossagban. Az eredeti hozzaszolasban nem volt szó erről a fórumról. Itt egyoldalubb a dolog, de ugye sok a fiatal, ott meg egyértelműen több a Fidesz ellenes.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ja, én nem erről a fórumról beszélek, hanem altalanossagban. Az eredeti hozzaszolasban nem volt szó erről a fórumról. Itt egyoldalubb a dolog, de ugye sok a fiatal, ott meg egyértelműen több a Fidesz ellenes.
Azzal hogy mit érzel nehéz vitatkozni, de ha szétnézel különböző közösségekben nem csak egy helyen, árnyaltabb a kép. Én adom azt amit CSOki ír. Pl pálinkafőző körökben is mozgok, na ott az ellenzéki van elnyomva és hülyének nézve.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom, nem ezt érzem. Mert itt ha bárki a fidesz mellett fel mert szólalni, még csak nem is vérpistike módjára, akkor annak jajj voltCS0ki írta:Annyi, hogy nem csak az az oldal, hanem mindkettő. hiába, az ember szereti azt gondolni magáról, hogy nagyon okos, átlátja a dolgokat, a sok birkaval szemben. Sőt, akkor gondolja magát igazán okosnak, ha minél többen vannak a másik oldalon, mert akkor ő, aki jól látja, még több embernél okosabb.Realista24 írta: Azért az mókás, hogy mennyivel többnek és már-már felsőbbrendűnek gondolja magát az, aki a jelenlegi hatalom ellen szavaz. Kőkemény az a lenézés, ami megy.
Mindamellett óriási képmutatás is van, mert ismerősi körben is sokan ősgonosznak állítják be a fideszt, és a minden csak rossz, amit csinálnak, de aztán az szja támogatásból már kétszer berúgtak nem pancsolt piával, megvették az új iphonet, nem részletre és befizették a nyaralást.
És ez csak egy példa.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Annyi, hogy nem csak az az oldal, hanem mindkettő. hiába, az ember szereti azt gondolni magáról, hogy nagyon okos, átlátja a dolgokat, a sok birkaval szemben. Sőt, akkor gondolja magát igazán okosnak, ha minél többen vannak a másik oldalon, mert akkor ő, aki jól látja, még több embernél okosabb.Realista24 írta: Azért az mókás, hogy mennyivel többnek és már-már felsőbbrendűnek gondolja magát az, aki a jelenlegi hatalom ellen szavaz. Kőkemény az a lenézés, ami megy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem egyértelműen azzal van bajom, aki minden fidesz szavazót ugyanolyannak vesz. Márpedig a többség így gondolkodik, ahogy látom/tapasztalom.Halfkey írta:Pont ezt akartam hozni Realista megjegyzésére. Ez már nem a félreértelmezhetően mondott valamit MZP és ezt megragadjuk stratégia, ezek egyértelmű lejárató hazugságok. Én nem csodálom ha valaki ellenzéki szavazó egy ilyen megnyilvánulást látva lenézi azt aki ennek tapsol (ami nyilván nem minden Fidesz szavazó, legalábbis remélem).Caraway írta: Amugy csak szerintem kezdenek egyre betegebb dolgokat kiirni Orban facebook oldalara?
Tegnap ez volt: a baloldal vert kinal az embereknek olaj helyett. A baloldal valasztasa a haboru valasztasa. Mi beket akarunk.
Ma meg ez: a baloldal lepaktalt ukrajnaval. Ha nyernek, megindulnak a fegyverszallitmanyok, elzarjak a gazt es tonkreteszik a gzdasagot.
Kezd tulmenni egy bizonyos hataron, hat hogy lehet ilyet mondani, hogy vert kinal, meg hogy lepaktalt ukrajnaval… europaba vagyunk baszki, es meg mindig az oroszok segget vedi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pont ezt akartam hozni Realista megjegyzésére. Ez már nem a félreértelmezhetően mondott valamit MZP és ezt megragadjuk stratégia, ezek egyértelmű lejárató hazugságok. Én nem csodálom ha valaki ellenzéki szavazó egy ilyen megnyilvánulást látva lenézi azt aki ennek tapsol (ami nyilván nem minden Fidesz szavazó, legalábbis remélem).Caraway írta: Amugy csak szerintem kezdenek egyre betegebb dolgokat kiirni Orban facebook oldalara?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem csak az utóbbi oldalak, úgy általánosságban. A millió röhögő fej, a tövig bekajált hírek, videók, a túloldal teljes degradálása, stb.kiserik írta:Én is próbálom. Meló meg az 1 éves mellett nehéz, így lemaradtam kicsit, főleg a féloldal hosszuakkal, ezért kérdeztem.Realista24 írta:
Olvasom a kommenteket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
csak most kezd el nalad tulmenni? fokozzak csak a nyilvanvalo hazugsagokat. megfelemlitik az arra vevoket.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy csak szerintem kezdenek egyre betegebb dolgokat kiirni Orban facebook oldalara?
Én is próbálom. Meló meg az 1 éves mellett nehéz, így lemaradtam kicsit, főleg a féloldal hosszuakkal, ezért kérdeztem.Realista24 írta:Olvasom a kommenteket.kiserik írta:
Ez miben nyilvánult meg szerinted?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvasom a kommenteket.kiserik írta:Ez miben nyilvánult meg szerinted?Realista24 írta: Azért az mókás, hogy mennyivel többnek és már-már felsőbbrendűnek gondolja magát az, aki a jelenlegi hatalom ellen szavaz. Kőkemény az a lenézés, ami megy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt már rengeteg helyen olvastam, de minden logikát nélkülöző érvelés. A vázlatba tett cikkek lényege pont az, hogy nem a teljes cikket írják meg, csak az alapsztorit, és azt élesítik az adott időpontban, néhány konkrétummal kiegészítve. Tehát az, hogy februárban még nem lehetett tudni a szavazólap tipográfiájáról, semmilyen jelentőséggel nem bír, az kb. két mondat a cikkben. Az viszont teljesen nyilvánvaló, hogy a dátumot benézték a telexesek, a magyarázatuk pedig megmosolyogtató.gutihaz14 írta: mandiner
ez olyan szintu próbálkozás mint amikor az origo lehozta hogy karigeri alkalmatlan mert meg plakatot sem tud csinalnj mert a szemenel lyuk van egy darab szemuvegesrol keszult kepet sem lattak eletukben.
gondolom az nem zavarta a mandinert hogy februarban meg nem lehetett tudni semmit sem a partok sorrendjerol a lapon.
nicetry. remelem a hashajtasos bede is meglovagolta ezt az i
oriasi lebuktatast
kisebb elírás, *aki a jelenlegi hatalomra szavaz.Realista24 írta: Azért az mókás, hogy mennyivel többnek és már-már felsőbbrendűnek gondolja magát az, aki a jelenlegi hatalom ellen szavaz. Kőkemény az a lenézés, ami megy.
Az ellenzék minden, csak nem felsőbbrendű. Pont, hogy a fideszesek gondolják azt magukról. Bár ekkora hatalommal még meg is értem. Gyakorlatilag korlátlan erőforrások mindenhol. Ezzel tényleg nagyon nehéz felvenni a harcot (lásd az alábbi videó).
Ez miben nyilvánult meg szerinted?Realista24 írta: Azért az mókás, hogy mennyivel többnek és már-már felsőbbrendűnek gondolja magát az, aki a jelenlegi hatalom ellen szavaz. Kőkemény az a lenézés, ami megy.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???