Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

Re: Politika

HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. április 1., péntek 21:01

Mark Ruffalo is beszállt a kampányba :D
Kép

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. április 1., péntek 17:24

Nagyon nem akarok már belefolyni a dologba és nem akarom általánositani a fidesz szavazókat, elvégre jo barataim közt is vannak olyanok, akik rájuk szavaznak, de valahol azt is megertem, akinel erkölcsileg erősen megkerdojelezheto a dolog.

Sztem egy normális világban 1 db mészáros, meg orbi családi korenek gazdagodasa önmagában elég kellene, hogy legyen 1 kormányvaltashoz, de nyilvan ez idealista gondolkozas.

Szóval en tényleg hányok a fidesztol, es majdnem mindentol, amit kepviselnek, de ebben a politikai fertoben nem érdemes összeveszni egymassal csak mert masra szavazunk, elvégre közel az összes irtani valo fereg.

Btw sztem bárki nyer vasárnap, a kovi 4 evet nem viszik végig. Max ha ketharmad lesz.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 1., péntek 17:13

Sierra írta: A telexet se kell felteni bizonyos dolgokban, de nezzuk mar meg hogy a kormanybarat hirportalok hany helyreigazitasi pert vesztetettek el az elmult evekben, aztan h a libernyak media. Kanyarban sincs, egyertelmu hogy melyik oldal hazudik sokkal de sokkal tobbet.
az ilyenkor marhára nem számít. most a fideszesek legnagyobb témája lett ez a telex teória :lol: :lol: gondolom minden elvtárs/pártkatonra erre lett most ráállítva most erről kell beszélni.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 1., péntek 17:09

Sierra írta: A telexet se kell felteni bizonyos dolgokban, de nezzuk mar meg hogy a kormanybarat hirportalok hany helyreigazitasi pert vesztetettek el az elmult evekben, aztan h a libernyak media. Kanyarban sincs, egyertelmu hogy melyik oldal hazudik sokkal de sokkal tobbet.
És a fidesz hazugságait is természetesen mi fizetjüj meg :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2022. április 1., péntek 17:07

Realista24 írta:
füst írta: Hát nem tudom, ha már arról szól a belpol vita, hogy ki a fogyatékos, akkor sztem jobb elengedni a témát...
Bő két nap és véget ér ez a fos. :D
Bolond vagy? Akkor keződik csak igazán az egymás torkának esés.
Nem figyelsz? Nem bolond vagyok hanem fogyi. :D

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 1., péntek 16:38

A telexet se kell felteni bizonyos dolgokban, de nezzuk mar meg hogy a kormanybarat hirportalok hany helyreigazitasi pert vesztetettek el az elmult evekben, aztan h a libernyak media. Kanyarban sincs, egyertelmu hogy melyik oldal hazudik sokkal de sokkal tobbet.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 1., péntek 15:57

Még a mandineres cikk is mutatja, mikor lett publikálva az url. Utána javították, most is létezik a régi, csak 302-vel redirectel az újra. Meglepne, ha előre írnának egy cikket és legenerálnának egy url-t hozzá, ami igazából egyből elérhetővé válik. Szóval vagy február óta elérhető volt a cikk vagy rossz timestampel készült. De nem volt elérhető, mert a mandiner is mutatja, hogy aznap 8:55-tól él az url.

Képeket amúgy lehetne hamisítani.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 1., péntek 15:45

De ezen a telex dolgon nem is értem hogy lehet fennakadni? :lol:

Hát hogy írtak volna meg a cikket februárban, mikor még a sorrend se volt meg a szavazólapokon? :lol:
Nagyon durva bizonyítékot találtak megint ja :lol:
Semmi az egész sztori.

Abszurd az egész, megy a semmin az ugrálás, a lényegi problémák meg megint az asztal alá vannak söpörve, hogy MZP hiába jár naponta feljelentgetni a fideszt, mert már olyan nyilvánvalóan hazudnak, majd kifizetik azt :lol:
Most már Szijjártó is sorra került. :lol:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 1., péntek 15:42

Realista24 írta:
füst írta: Hát nem tudom, ha már arról szól a belpol vita, hogy ki a fogyatékos, akkor sztem jobb elengedni a témát...
Ban esőre felkészülni! :mrgreen:

Fernando
Kedvenc játékosaid: Butragueno, Redondo, Raul, R.Carlos, Di Maria, Guti

HozzászólásSzerző: Fernando » 2022. április 1., péntek 15:40

zsuninnyo írta:
Fernando írta:

Lehet, hogy nem a legpontosabb a focis hasonlat, de valószínűleg rajtad kívül mindenki értette.

Mesélj inkább a telexről. Továbbra is hiteles?
Nem is az, hogy a legpontosabb, hanem hulyeseg. Mert amig az egyik, amirol most beszelunk teljes hatassal van mindannyiunk eletere, a masik (a focis) totalisan erdektelen. De ha a nehezseget akartad volna kifejezni, akkor azt pontosabban kellett volna.
Egy dolgot tudok a telexes hulyeseghez hozzafuzni: https://www.dictionary.com/browse/whataboutism
A valóságban az úgy volt, hogy én hoztam fel és pont te nem reagáltál rá és kezdtél el másról beszélni :) Amúgy senki más sem reagált rá. Konkrétan tervezett bűncselekmény, de sebaj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 1., péntek 15:33

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. április 1., péntek 15:31

Hát nem tudom, ha már arról szól a belpol vita, hogy ki a fogyatékos, akkor sztem jobb elengedni a témát...

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 1., péntek 15:29

Fernando írta:
zsuninnyo írta:

Sajnos sohasem tudnank meggyozni egymast valoban, mert tenyeket nelkulozo tiszta hipoteziseket hoztal fel elso sorban, mint alapot.
Ez a Barca meg Bayern parhuzam meg teljesen nem ide illik, mi erdeked lenne abban, hogy meggyozz vkit hogy ne a Barcanak vagy barki masnak szurkoljon hanem a Realnak.
Lehet, hogy nem a legpontosabb a focis hasonlat, de valószínűleg rajtad kívül mindenki értette.

Nem is az, hogy a legpontosabb, hanem hulyeseg. Mert amig az egyik, amirol most beszelunk teljes hatassal van mindannyiunk eletere, a masik (a focis) totalisan erdektelen. De ha a nehezseget akartad volna kifejezni, akkor azt pontosabban kellett volna.
Egy dolgot tudok a telexes hulyeseghez hozzafuzni: https://www.dictionary.com/browse/whataboutism

Fernando
Kedvenc játékosaid: Butragueno, Redondo, Raul, R.Carlos, Di Maria, Guti

HozzászólásSzerző: Fernando » 2022. április 1., péntek 15:21

zsuninnyo írta:
Fernando írta: Aha..
Hát én meg pont fordítva látom.
A közeljövőd nagy kérdéseire, mint great reset, migráció, energiaválság, élelmiszerválság, járványok, háborús helyzetek, kritikai fajelmélet, woke, transzhumanizmus, gender, stb, egyikére sem a hátulról megtámogatott balliberális oldal a megoldás, főleg azért, mert pont azok állnak mögöttük, akik ezt irányítják. Remélem továbbra is sziget leszünk, ahol mindig lépünk kicsit vagy nagyobbat előre és nálunk a Hungary Helps-ből lesz továbbra is államtitkárság nem pedig az lmbtq+

Hosszan lehetne sorolni miért fogok most életemben már másodjára a fideszre szavazni, de ezzel itt kb. annyira győznénk meg egymást, mintha egy barszással vagy bayernessel vitatkoznánk, hogy miért jobb az és szurkoljak inkább annak.

Inkább meséljetek az orbitális telex csalásról. Van újabb bizonyíték is a Transzparens Újságíró Alapítványtól. Médiaszabaccccság :)
Sajnos sohasem tudnank meggyozni egymast valoban, mert tenyeket nelkulozo tiszta hipoteziseket hoztal fel elso sorban, mint alapot.
Ez a Barca meg Bayern parhuzam meg teljesen nem ide illik, mi erdeked lenne abban, hogy meggyozz vkit hogy ne a Barcanak vagy barki masnak szurkoljon hanem a Realnak.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 1., péntek 15:16

Realista24 írta:
zsuninnyo írta:

Rolam? En irtam ,hogy elittam az SZJA alamizsnat? Vagy en irtam, hogy vettem belole iphone-t? Vagy nekem kell minden segitseg? Pont az ellenkezojet irtam le.
Az a resze igaz, hogy en a tobbsegeben rosszat latom, mert ha 100 intezkedesbol 95 szintiszta lopas, gyilkossag, vagy hulyeseg, akkor sajnos a maradek 5 mar nem erdekel mennyire jo.
De, hogy kepmutato lennek, azt nem hiszem.
Rólad, aki szerint mindenki fogyatékos, aki fideszre szavaz.
Ez igaz, ebben az egy kerdesben sajnos sarkos a velemenyem. Aki tamogatja a rendszert, az bunreszes.
Ettol fuggetlenul joga van hozza, ezt azert hozzatennem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 1., péntek 15:12

zsuninnyo írta:
Realista24 írta:

Na, pont rólad és haverjaidról beszéltem.
Rolam? En irtam ,hogy elittam az SZJA alamizsnat? Vagy en irtam, hogy vettem belole iphone-t? Vagy nekem kell minden segitseg? Pont az ellenkezojet irtam le.
Az a resze igaz, hogy en a tobbsegeben rosszat latom, mert ha 100 intezkedesbol 95 szintiszta lopas, gyilkossag, vagy hulyeseg, akkor sajnos a maradek 5 mar nem erdekel mennyire jo.
Rólad, aki szerint mindenki fogyatékos, aki fideszre szavaz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 1., péntek 15:11

Realista24 írta:
zsuninnyo írta:

A tudatlansag nem mentseg, es nem is feloldozas.
Az embereknek alapszinten tisztaban kell lenniuk a politikval, ha szavazni akarnak. Ugyanez igaz, hogy az alap matekot is ismerned kell, ha vasarolni akarsz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2022. április 1., péntek 15:12-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 1., péntek 15:04

zsuninnyo írta:
Caraway írta: Ez nagyon helytelen gondolkozas. Figyelj, a fideszesek fele nem is tud ezekrol az ugyekrol. Nem erdekli oket a politika (tudom, az hataroz meg mindent korulottunk, de ezt az egyszeru embert akkor sem fogja erdekelni), nem ismeri a politikusokat, nem kivancsiak a dolgokra. Azt latjak, hogy megujult a szinhaz, es ezt a polgi csinalta. Nem fog utanajarni, hogy miert kerult egy felujitas 1 milliardba, egyszeruen csak elvezni fogja a szolgaltatast. Ezeket az embereket sem tudom hibaztatni. Igen, ennyivel “szegenyebbek” tudasilag, de attol meg lehetnek jo emberek.
Az en faterom fideszes, en meg ellenzeki, es kozben kozosen csinaljuk a kis csaladi cegunket. Nincs a kormanybol elonyunk, total piaci alapon mukodunk, a rengeteg iparuzesi adot meg fizetjuk a semmire peldaul, mikrovallalkozaskent pedig a tamogatasokra semmi eselyunk meg. Megis ezzel a kormannyal szimpatizal, mivel gyurcsanyek idejen kb tonkretettek, most meg jobban el mint valaha. Attol fuggetlenul meg okos es jo ember, hogy mas partot priotizal. :)
A tudatlansag nem mentseg, es nem is feloldozas.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 1., péntek 15:03

Fernando írta: Aha..
Hát én meg pont fordítva látom.
A közeljövőd nagy kérdéseire, mint great reset, migráció, energiaválság, élelmiszerválság, járványok, háborús helyzetek, kritikai fajelmélet, woke, transzhumanizmus, gender, stb, egyikére sem a hátulról megtámogatott balliberális oldal a megoldás, főleg azért, mert pont azok állnak mögöttük, akik ezt irányítják. Remélem továbbra is sziget leszünk, ahol mindig lépünk kicsit vagy nagyobbat előre és nálunk a Hungary Helps-ből lesz továbbra is államtitkárság nem pedig az lmbtq+

Hosszan lehetne sorolni miért fogok most életemben már másodjára a fideszre szavazni, de ezzel itt kb. annyira győznénk meg egymást, mintha egy barszással vagy bayernessel vitatkoznánk, hogy miért jobb az és szurkoljak inkább annak.

Inkább meséljetek az orbitális telex csalásról. Van újabb bizonyíték is a Transzparens Újságíró Alapítványtól. Médiaszabaccccság :)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 1., péntek 14:59

Túl sok lett az olyan dolog Magyarországon, amit elfogadtunk, hogy normális.
A nyílt lopás, a nyílt korrupció, hát már nem is titkolják, mégis senkit nem érdekel már. Orbán papa kis birodalma is egy vicc, ami ott megy.... Meg még reggelig lehetne sorolni. Szijjártó meg az egész fideszes pereputty yachtozik másik fele meg kurvázik is ott.

Mészáros témába bele se menjünk, a kis pénztárcába. :lol:

Nyíltan kémkednek már civilek ellen, az se baj.
Nyíltan és egyértelműen hazudnak folyamatosan a pofánkba, ez is már tök természetes.
Nyíltan telibe vannak szarva a tanárok és a gyerekek is ezáltal és a mélyén van az oktatás.

Pénzért áldoztak fel magyar emberek életét, hogy megszedhessék magukat a hülye vakcinákkal, mikor kurvára nem voltak jók a kínai szarok, főleg az időseknek.
Családokat tettek tönkre ezzel az egészségüggyel, ami itt megy, naponta tucat ember hal meg a mai napig, akiknek nem kéne, ha lenne normális ellátás, covid alatt ez meg csak kicsúcsosodott. Nincs egészségügy, ezt is elfogadtuk és normális.

Kurvára el van tévedve a magyar nép hogy is lehetne élni, felháborító mik mennek és már titkolni se kell, mert az ingerküszöb már ott van hogy bármit meg lehet csinálni, senkit nem érdekel már, ami kurva szomorú.

Nekem is jó most személyesen a fidesz, sőt az ismerőseim is jól élnek, rengeteg kiskaput hagynak az embereknek had csinálják a dolgaikat, viszont ezek a dolgok mellett én már nem tudok sajnos elmenni, amiket művelnek, nem nyeli be a gyomrom.

Akik a Fideszre szavaznak és képben vannak, szóval nem a zombiagymosott hadsereg tagjai is tudják, hogy kurva sok a gond, viszont saját maga miatt, mert neki jól megy ő a Fideszre szavaz, ami egy érthető állás pont.

Egyén vs Szociális érzékenység itt a kérdés és nem kell azt se elítélni, aki saját maga jó létét előrébb tartja, mint azt hogy mi megy az ország egészében.
Főleg mondjuk azt akinek már családja van és felelősségel tartozik a számára fontos embereknek, engem se érdekelne mi van Bivalybasznádon, ha a gyerekemet kéne felnevelni és a családom anyagi biztonságát biztosítanom.

Nem egyszerű ez, de el kell ismerni, hogy kurva nagy a szar, olyan dolgokban, amikben nem kéne. Ez tény.

Vissza: