Mindenképpen lesz.Realista24 írta:
Szavazás. Gondolom ezt a kérdést is rosszul tettem fel Halfkey?
A negyedik Orbán kormányt váltja az ötödik Orbán kormány.
Egyébként meg szerintem most reális esély van Orbánék leváltására. Igen.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. április 2., szombat 8:56
Mindenképpen lesz.Realista24 írta:
Szavazás. Gondolom ezt a kérdést is rosszul tettem fel Halfkey?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 2., szombat 8:50
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 2., szombat 8:20
Szerintem megpróbáltuk, én a választások utáni rohamot követően bezárnám a topikot. Persze tudom nem kötelező olvasnom, de kb ez a vezető topik hosszú hetek óta, ez mégis csak egy foci/sport fórum.Közkívánatra. Próbáljuk meg.
Amilyen gyorsan meg tudtuk nyitni, így mehet is a levesbe.
Kulturáltan. Gracias.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 2., szombat 7:19
tudom, hogy osszevagott videok, de az ilyen mindig elszomorit.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. április 2., szombat 6:32
Dupla D írta:Eddig azt mondtad, hogy nem a Fideszre szavaztál eddig.füst írta:
Nem figyelsz? Nem bolond vagyok hanem fogyi.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 2., szombat 4:12
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2022. április 2., szombat 2:57
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 2., szombat 2:01
Intelligenciatol, hovatartozastol, nemtol, vallastol, borszintol, politikatol fuggetlenul egy ember lehet ertekes. Ezek kozul egyik sem dontheti el ki az ertekes es ki nem.node írta: ezen a halmazon kívül is vannak rendkívül értékes emberek.
HozzászólásSzerző: node » 2022. április 2., szombat 0:55
Uh. Milyen szempontból gondolod érdektelennek az USA-t? Poltikai? Hadászati? Gazdasági? Az USA nem kell, hogy érdekeljen minket, vagy az USA-t nem érdekli Magyarország?Raúlito írta: ...Oroszország, ha meg is gyengül időnként, de mindig geopolitikai tényező lesz e térségben, míg az USA érdektelen.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 2., szombat 0:35
Es azota sem, milyen erdekes. A fidesz egyetlen valasztasi igerete volt az elmult 12 evben azon kivul, hogy “folytatjuk”.Raúlito írta: A legfelháborítóbb ugyanakkor a Fidesz gyűlésén megjelenőkkel szembeni brutalitás, ami példátlan karhatalmi túllépés volt és Gyurcsány számára semmilyen jogi következménnyel nem járt…
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 2., szombat 0:32
Lehet nekem van késõ, de ennek ilyen formában semmi értelme. Gondolom a ‘társadalom’ itt nálad a népességet akarja jelenteni, ebben a kontextusban mivel az állam bevételi forrása maga a társadalom, ezért ha a társadalom nem bír el valamit, akkor az állam sem.Ugyanakkor szerintem az állam könnyebben bírja e terheket, mint a társadalom
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2022. április 2., szombat 0:20
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 2., szombat 0:07
Azért itt álljunk meg egy szóra, mert ez nyakatekert gondolat. A ‘politikai logika’ valóban azt kívánja hogy hazudd a kánaánt a választás elõtt, aztán majd betolod az eres faszt és leszarod az ígéreteid. Megyó ebbe bukott bele, egyrészt gazdaságilag süsü volt, másrészt olyan politikus akart lenni aki betartja a választási ígéreteit. Ez nyilván full ostobaság, de nem gondolom hogy rosszabb dolog mint az elõzetes szavazatvásárlás. Gazdaságilag ráadásul ugyanazt a szart hozza mindkettõ.Raúlito írta: Di Cabrio az első bekezdés részben jogos, de a politikai logika szempontjából több értelme van választás előtt osztogatni mint utána, ráadásul a mostani osztogatásnak volt társadalmi szempontból értelme (adókedvezmény és nyugdíj és némi fizetésemelés), míg akkor az 50 százalékos közalkalmazotti béremelést - ahogy írtam - pár év múlva rátolták az önkormányzatokra
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2022. április 1., péntek 23:57
HozzászólásSzerző: DiCabrio » 2022. április 1., péntek 23:22
Kicsit vicces 2022-ben Fidesz szavazóként értelmetlen osztogatásról beszélni. Rekord méretű államadósság mellett hitelt vettek fel, az EU-s pénz és a Norvég Alap anno nem kellett, mert azt nem lehetett volna ellopni.Raúlito írta: Érdekes továbbra is a kormányoldal szavazóinak lenézése a fórum egy része által…
Csak a szellemileg korlátoltak vagy a morális értékek iránt érzéketlenebb emberek szavaznának a Fideszre? Vagy akik nyertesei, haszonélvezői az elmúlt évtizednek? Ezek komoly érvek?
Nem lehet, hogy pont azok szavaznak a mostani kormányra, akik még emlékeznek a korábbi baloldali kormányok ámokfutására? Akik tudják és értik, hogy mekkora problémát okozott Medgyessy Péter értelmetlen osztogatása a 2002-es választások után, ami az önkormányzatok eladósodásához vezetett?
Vagy amikor a határon túli magyar közösségeket szemen köpte a Gyurcsány vezette baloldal és saját nemzettársai ellen kampányolt egy népszavazás keretében???
Az őszödi beszédet követő tüntetések kegyetlen letörése és a Parlament körüli kordonokról már ne is beszéljünk, ami a rendszerváltás utáni legkomolyabb demokratikus válsághoz vezetett, de akkor Brüsszel néma maradt és nem volt itt semmi látnivaló…
2010 előtt is volt korrupció (tagadhatatlan, hogy nem ennyire nyíltan) és hazudozás, csak épp nem tudunk pozitívumokat említeni, ellenben megszorító intézkedéseket és hazánkra nézve hátrányos döntéseket annál inkább (pl. híres cukoriparunk szétverése; IMF hitel felvétele)
A jelenlegi kormány számos intézkedése és számos jelenség engem is zavar, ugyanakkor vannak fontos területek vagy ügyek (ezeket Fernando részletesen felsorolta) van olyan víziójuk és mondanivalójuk, illetve intézkedéseik és cselekvési terveik, melyek a megoldást jelentik az országnak.
Én például örülök, hogy a jelenlegi háború idején Orbán Viktor Teleki Pál 1939-es, semlegességre törekvő, de a menekülteket befogadó irányvonalát követi és felelősen viszonyul a konfliktushoz és nem a meggondolatlan és alkalmatlan MZP veszélyes kapkodását kell szemlélnünk…
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. április 1., péntek 23:21
Romokban a gazdasag, moralisan romokban a lakossag, soha nem volt ekkora ellentet a hazai es a diaszporaban elok kozott.... le kene venni a szemellenzot. A 2002-2010 kozotti idoszak utan megkaptuk ugyanazt 12 evre, csak sokkal durvabban, aljasabban. Szegyellem a magyarsagomat, a nyugati kollegak nem is tudjak ertelmezni azt, ahogy a nagy allamferfi dagadekunk hozzaall a haboruhoz...Raúlito írta: Érdekes továbbra is a kormányoldal szavazóinak lenézése a fórum egy része által…
Csak a szellemileg korlátoltak vagy a morális értékek iránt érzéketlenebb emberek szavaznának a Fideszre? Vagy akik nyertesei, haszonélvezői az elmúlt évtizednek? Ezek komoly érvek?
Nem lehet, hogy pont azok szavaznak a mostani kormányra, akik még emlékeznek a korábbi baloldali kormányok ámokfutására?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 1., péntek 23:20
HozzászólásSzerző: node » 2022. április 1., péntek 22:40
Azt azért tegyük hozzá, hogy a *mindenki* egyértelműen túlzás, de ha a statisztikát nézzük, elég egyértelmű az összefüggés. Kérdés: a következő dimenziók melyikében teljesül az, hogy az intervallum jobb oldali végéhez közeledve egyre nő a Fideszt támogatók aránya? (megoldás: minden közvéleménykutatás és szociológiai elemzés szerint mindháromban):Realista24 írta:Rólad, aki szerint mindenki fogyatékos, aki fideszre szavaz.zsuninnyo írta:
Rolam? En irtam ,hogy elittam az SZJA alamizsnat? Vagy en irtam, hogy vettem belole iphone-t? Vagy nekem kell minden segitseg? Pont az ellenkezojet irtam le.
Az a resze igaz, hogy en a tobbsegeben rosszat latom, mert ha 100 intezkedesbol 95 szintiszta lopas, gyilkossag, vagy hulyeseg, akkor sajnos a maradek 5 mar nem erdekel mennyire jo.
De, hogy kepmutato lennek, azt nem hiszem.
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2022. április 1., péntek 22:36
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. április 1., péntek 21:53
Eddig azt mondtad, hogy nem a Fideszre szavaztál eddig. Most lebuktál, mint a Telex.füst írta:Nem figyelsz? Nem bolond vagyok hanem fogyi.Realista24 írta:
Bolond vagy? Akkor keződik csak igazán az egymás torkának esés.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem