Hát igen, a hatósági áras csirkefarhát a nyugat szülötte, véletlen se a kommunizmusra emlékeztetCaraway írta: Magyarorszag miniszterelnoke szerint pedig kommunistak vagyunk. Milyen szep reggel indito ez.
Remeljuk szep estenk lesz, jo szavazast mindenkinek!
Politika
Re: Politika
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Magyarorszag miniszterelnoke szerint pedig kommunistak vagyunk. Milyen szep reggel indito ez.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Itt szép havas idő van, és egy elég idős bácsi nyitotta a sort a szavazókörben reggel 6-kor ettől függetlenül. Remélem nem puhánykodja el az időjárás miatt senki, a supreme leader ősi és importált tábora biztosan megy húzni az X-et, legyen hó vagy fagy.
"Hovatartozástól" függetlenül irány a szavazófülke pupákok, aztán ott az egész nap egy forró fürdőre, bekuckózásra és meleg teára. Akinek a voksoláson kívül dolgoznia kell ma, kitartást!
"Hovatartozástól" függetlenül irány a szavazófülke pupákok, aztán ott az egész nap egy forró fürdőre, bekuckózásra és meleg teára. Akinek a voksoláson kívül dolgoznia kell ma, kitartást!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ciki lesz majd az eredményváró a Bálnánál.
Hivatalosan a világítás átdolgozása miatt ment most a felújítás hónapokig, valójában viszont a folyamatos földszinti beázast akarták megszüntetni. Csak ez kínos lettt volna, igy kapott a Bálna teteje pluszban egy csecse ledsort.
Sok hónap és sok millió után pénteken ugyanúgy beázott. És 3.napja esik folyamatosan, nem tudom történt-e csoda péntek óta, de valószínűleg kaspókat tolnak ma a több helyen csorgó víz alá.
Ha lenne kedvem, elmennék oda csak ezért hogy nevessek egy jót.
Hivatalosan a világítás átdolgozása miatt ment most a felújítás hónapokig, valójában viszont a folyamatos földszinti beázast akarták megszüntetni. Csak ez kínos lettt volna, igy kapott a Bálna teteje pluszban egy csecse ledsort.
Sok hónap és sok millió után pénteken ugyanúgy beázott. És 3.napja esik folyamatosan, nem tudom történt-e csoda péntek óta, de valószínűleg kaspókat tolnak ma a több helyen csorgó víz alá.
Ha lenne kedvem, elmennék oda csak ezért hogy nevessek egy jót.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én már voksoltam, Pest agglomeráció, havas esőbe mentem.
Szhely 1 fok, felhős.
Reggel 6:30kor még egy nyugger se volt
Reggel 6:30kor még egy nyugger se volt
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, hol milyen ido van, de bekes megyei ismeroseim taknyos, havas, szar idot irtak.
ez biztos ront majd a reszveteli aranyon.
ez biztos ront majd a reszveteli aranyon.
https://444.hu/2022/04/02/a-kozteve-del ... bmvLvxhkV4
no comment. észak korea 1-es csatorna. évi 130 mrd
no comment. észak korea 1-es csatorna. évi 130 mrd
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én partizánkodok majd, Marcival sem értek egyet sok mindenben, de ettől még teljesen más szintet képvisel, mint bármelyik "közszolgálati tv", amit a mi adónkból működtetnek..'shutterisland írta: hol erdemes majd kovetni a valasztasi musort, ki hol nezi ?
tv vagy yt ?
4 eve az m1-nel neztem es 3 eve az onkormanyzatit is, hat azokat az arcokat elukon a musorvezeto fazonnal iden nem tudnam elviselni.
bar ha nyerne az ellenzek, akkor azert visszaneznem oket is.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hol erdemes majd kovetni a valasztasi musort, ki hol nezi ?
tv vagy yt ?
4 eve az m1-nel neztem es 3 eve az onkormanyzatit is, hat azokat az arcokat elukon a musorvezeto fazonnal iden nem tudnam elviselni.
tv vagy yt ?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, akkor ideje visszavenni.
Egyik gyökér sem ér meg annyit, hogy itt ezt a stílust nyomjátok minifernivel az élen.
Kultúraltan vagy politika off lesz, a fórumon, nem csak a topicban.
Egyik gyökér sem ér meg annyit, hogy itt ezt a stílust nyomjátok minifernivel az élen.
Kultúraltan vagy politika off lesz, a fórumon, nem csak a topicban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Megtaláltam
Természetesen a szentháromság harmadik előbb kifelejtett tagja, a vadhajtasok volt a tettes
https://www.vadhajtasok.hu/2022/04/02/m ... eteg-orult
Amit előbb is írtam az a Pesti TVs arc csinált egy a Péterfi Judithoz szóló videót, 2-3 perceset, a Judit meg se szólalt sehol, erre ez a cikk címe:
Mindegy, hát képzelem ahogy a Pesti TVs meg a többi bohóccal partizik a Péterfi Judit szabadidejében és panaszkodik nekik
Fernando, kajak kérdezem, nem veszed észre magadat még az ilyenek után se?
Természetesen a szentháromság harmadik előbb kifelejtett tagja, a vadhajtasok volt a tettes
https://www.vadhajtasok.hu/2022/04/02/m ... eteg-orult
Amit előbb is írtam az a Pesti TVs arc csinált egy a Péterfi Judithoz szóló videót, 2-3 perceset, a Judit meg se szólalt sehol, erre ez a cikk címe:
Márki-Zay sajtófőnöke kitálalt: ez egy elmebeteg őrült
Mindegy, hát képzelem ahogy a Pesti TVs meg a többi bohóccal partizik a Péterfi Judit szabadidejében és panaszkodik nekik
Fernando, kajak kérdezem, nem veszed észre magadat még az ilyenek után se?
Forrást küldj már, kíváncsi vagyok hol olvastad pl Péterfi JuditotFernando írta: Jó a buli:
Péterfi Judit: ez egy elmebeteg őrült.
Jakab is összeveszett Márki-Zayval, állítólag nem megy az eredményváróra se.
Annyit találtam csak, hogy Jeszenszky Zsolt üzenetet küldött a nőnek, ami tehát azt jelenti, hogy a Péterfi Judit mondta?
Parádé, amiket itt előadsz, informálódsz az egyértelműen hazugságokkal telerakott oldalakról és előadod tényekként
Csak szólok, a mandiner meg a pestisracok nem a leghitelesebb források már egy ideje
hÁtDeApesTiSrácokazmáStmonDottEz nem szubjektiv dolog, hanem objektiv
Bajnai volt a miniszter, es mar akkor kidolgozott egy helyreigazito programot, amit Gyurcsany nem akart vegrehajtani, tobbek kozott a 13. havi nyugdij elvetele miatt, illetve mivel az SZDSZ kihatralt a koaliciobol, nem volt politikai tokeje sem veghez vinni Bajnai javaslatat. Ennek hatasara o benyujtotta a lemondasat Gyurcsanynak, aki ezt nem fogadta el, majd Gyurcsany mondott le, jott a casting, es Bajnai azzal a feltetellel vallalta el, hogy szakertoi, valsagkezelo kormanyt hoz letre, es a programban szabad kezet kap, mindenfele hatteralkuk nelkul. Ezt megtette, elfogadtak a koltsegvetest, es kb. het honap alatt a helyes palyara allitotta az orszagot. Amikor lemondott, akkor mar novekedtek a gazdasagi mutatok, igaz hogy csak kis mertekben, de a trend megvolt. Az utolso parlamenti beszedeben ugy koszont le, hogy demokrata es hazafi Orban es Mesterhazy is, es a legfontosabb, hogy tovabb vigyek a tudatos gazdasagpolitikat. Amit mindig kiemelt Bajnai, hogy folytathato munkat hagyott maga mogott, es 2010-ben azt mondta, hogy ha folytatjak amit elkezdett, akkor 2014-ben bevezetheto lesz az euro. Erre jott a fidesz jobboldali fantasztikus unortodox gazdasagi politikaja, egy mozdulattal kicsinaltak a magannyugdij rendszert, az abbol befolyo osszegbol pedig kiepitettek a birodalmukat.Fernando írta:Bajnai konkrétan a Gyurcsány kormány gazdasági minisztere volt mielőtt miniszterelnök lett, ennyire nem volt köze hozzá... és nem okozott károkat. Attól, hogy addig háttérben volt az egyik legfontosabb döntéshozó pozíció volt az övé az államcsődig jutásban. Megszépülnek az emlékek.Raúlito írta: Akkor bal- és jobboldal helyett nevesítsük a főszereplőket, történelmi tanulmányok és a közelmúlt ismerete alapján könnyen mérleget lehet vonni: Károlyi Mihály, Kun Béla, Rákosi Mátyás, Kádár János, Horn Gyula, Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc politikai teljesítményei mind a negatív tartomány felé tendálnak, valóban RealAsensio Bajnai Gordon az egyetlen aki nem okozott károkat, de szerencsére rövid ideig töltötte be ő is hivatalát.
Orbanek 1998 es 2001 kozott voltak felelosek utoljara. 2001-ben megduplaztak a minimalbert, kiuritettek a kasszat, adakoztak, hogy hatalmon tudjanak maradni. Az MSZP erre eloszor nem reagalt sehogy, aminek koszonhetoen nagyon elhuzott a Fidesz, majd kidolgoztak a 100 napos programot, plusz jott a gyuloletkampany is, ami a szakadek szelere szakitotta az orszagot.
Bajnai munkajat elismerte Biden, Obama, Merkel, minden nyugati lap, sot, meg a Fidesz is. Az, hogy itt paran a forumon nem kepesek megtenni, es elismerni, csak megmutatja azt, hogy mekkora szemellenzoje is van egyeseknek. Ez nem szubjektiv dolog, hanem objektiv.
Amúgy nem a választás után kell zárni a topikot - mert egyébként szerintem nem csak ebben a pár hétben, hanem mindig kell beszélni a politikáról - hanem ma kellett volna amolyan kampánycsend gyanánt. Már csak a trash talk megy.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ott voltal, hogy ennyire biztos vagy ezekben? Nem kell aggodnod, Putyintól eltanultak, hogyan kell maguknál tartani a hatalmat.Fernando írta: Jó a buli:
Jakab is összeveszett Mári-Zayval, állítólag nem megy az eredményváróra se.
Orosz Anna a dugó miatt lekési saját kampányzáróját...
Ezt meg csak úgy itt hagyom, lehet jönni védeni:
https://kontra.hu/teljesen-megdolt-az-e ... elex-cikke
Mindezek ellenére én balos győzelemre számítok, mert már írtam párszor: több térségbeli országban is beavatkoztak külföldről, kicsi az esélye, hogy pont ott nem, ahol a legjobban fekszenek nekik keresztbe. Baromira örülnék, ha nem így lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Butragueno, Redondo, Raul, R.Carlos, Di Maria, Guti
Jó a buli:
Mindezek ellenére én balos győzelemre számítok, mert már írtam párszor: több térségbeli országban is beavatkoztak külföldről, kicsi az esélye, hogy pont ott nem, ahol a legjobban fekszenek nekik keresztbe. Baromira örülnék, ha nem így lenne.
Na és akkor ki érzi magát felsőbbrendűnek?Raúlito írta: Én a kormány maradására böktem és nagyon bízom benne hogy így lesz, hogy itt a fórumon ne kelljen majd az MZP rajongóktól évekig a panaszáradatot hallgatni, hogy milyen rossz döntést hoztak április 3-án
Minden jelenlegi probléma és negatív tendencia ellenére történelmi tény, hogy Magyarország 1918 óta baloldali vezetés alatt mind gazdasági és politikai értelemben mindig válságos helyzetbe került vagy stagnált, míg a jóval kevesebb időt kapó jobboldali kormányok képesek voltak az ország felzárkóztatására - a 20-as években Bethlen István kormányzása alatt sikerült 1927-re az első világháború előtti utolsó békeév gazdasági teljesítményét meghaladni! Egy jóval kisebb területű és kevesebb forrással rendelkező ország jelentős teljesítménye volt ez.
1998 és 2002 között illetve 2010 után az Orbán-kormány is képes volt fejlődő pályára állítani hazánkat. Úgy nagy teljesítmény ez, hogy az elmúlt 12 évben egyik krízis követte a másikat: gazdasági világválság; bevándorlás; pandémia…
A mostani háború utáni konszolidáció is tőlük várható, a baloldal pártjaiban nem láthatóak erre a feladatra a megfelelő emberek: vagy alkalmatlanok vagy a 2010 előtti, leszerepelt garnitúrához tartoznak…
Ellenzék egyből lenézve, fogalmad sincs, hogy ha kormányra kerülne az ellenzék, akkor mit hogyan kezelnének. Mert amúgy a fideszben egyébként mindenki kurva okos és hozzáértő, igaz? Csak ők tudják ezt az országot vezetni, mindegyik kompetens személy a saját területén.
Na te tipikus az a fidesz szavazó vagy, akitől hánynom kell. Ez a maszlag amit előadsz itt oldalak óta, próbálsz nagy megfejtéseket leírni, mint aki pontosan tud mindenről mindent. Ellened fölösleges érvelni is, mert azt is megmagyarázod.
Azon a fórumon, ahol ha vezet egy nullára az ellenfél már buktuk a szezont?Realista24 írta: A szavazók kétharmada itt is úgy véli, hogy nem lesz váltás.
Érdekes.
Nem meglepő.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én egyéni ellenzék, listán kutyus leszek. De úgy gondolom marad a fidesz.Realista24 írta: A szavazók kétharmada itt is úgy véli, hogy nem lesz váltás.
Érdekes.