Index cikk, kezeljetek fenntartasokkal.Professore írta:Lehet ez részben válasz a kérdésedreYazid írta: aki otthon van ebben a politikában, mi lesz ha az ellenzék nyer?
radikális dolgokra vagyok kíváncsi. gazdaságilag főleg. pár dbot.
Politika
Re: Politika
Menjen mindenki szavazni, saját tollal. Nem is kérdés,maradjon a kormány, tovább kell menni az elkezdett úton. Hajrá Magyarország, Hajrá Fidesz
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet ez részben válasz a kérdésedreYazid írta: aki otthon van ebben a politikában, mi lesz ha az ellenzék nyer?
Semmi olyan negativ dolog ami nem tortenne meg ha a fidesz nyerne. Ettol nem kell felni.Yazid írta: aki otthon van ebben a politikában, mi lesz ha az ellenzék nyer?
Talan ertelmes dolgokra koltik majd a penzt, nem mondjuk Hatvanpusztara meg Lölő zsebenek kitomesere.
Menjetek szavazni!
Nem szamit, hogy fidesz, ellenzek, vagy mas, menjetek el szavazni! Egy szavazat nem tunhet soknak a big picture tekinteteben, de tul sokan eltek ugy, es tul sokan haltak meg azert, hogy legalabb ennyi beleszolast biztositsanak a jovo generaciojanak.
aki otthon van ebben a politikában, mi lesz ha az ellenzék nyer?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Voltunk "mi" már minden, még hazaárulók is. Amúgy, mennyire nevetséges már, hogy a Fidesz szavazók is komcsiznak, miközben a Fidesz húz Putyin felé. "Mi" meg nyugat felé, ezért voltunk már mocskos libsik is. Össze vagyok zavarodvaCaraway írta: Magyarorszag miniszterelnoke szerint pedig kommunistak vagyunk.
Megyek én is teszek egy Xet az ellenzékre. Plusz a feleségem is "megtérítettem", pedig szülei Dunába dobnák MZP, kőkemény Fideszesek. Úgyhogy én mindent megtettem amit tudtam, én innestől mosom kezeim és reménykedek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na gyerunk, nyergeljen mindenki, irany szavazni!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
eddig 1.8% a reszveteli arany a 4 evvel ezelotti 2.2%-hoz kepest, mar alig varom, hogy kijelentse valaki a fidesztol, hogy nincsen kormanyvalto hangulat.
Hát igen, a hatósági áras csirkefarhát a nyugat szülötte, véletlen se a kommunizmusra emlékeztetCaraway írta: Magyarorszag miniszterelnoke szerint pedig kommunistak vagyunk. Milyen szep reggel indito ez.
Remeljuk szep estenk lesz, jo szavazast mindenkinek!
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Magyarorszag miniszterelnoke szerint pedig kommunistak vagyunk. Milyen szep reggel indito ez.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Itt szép havas idő van, és egy elég idős bácsi nyitotta a sort a szavazókörben reggel 6-kor ettől függetlenül. Remélem nem puhánykodja el az időjárás miatt senki, a supreme leader ősi és importált tábora biztosan megy húzni az X-et, legyen hó vagy fagy.
"Hovatartozástól" függetlenül irány a szavazófülke pupákok, aztán ott az egész nap egy forró fürdőre, bekuckózásra és meleg teára. Akinek a voksoláson kívül dolgoznia kell ma, kitartást!
"Hovatartozástól" függetlenül irány a szavazófülke pupákok, aztán ott az egész nap egy forró fürdőre, bekuckózásra és meleg teára. Akinek a voksoláson kívül dolgoznia kell ma, kitartást!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ciki lesz majd az eredményváró a Bálnánál.
Hivatalosan a világítás átdolgozása miatt ment most a felújítás hónapokig, valójában viszont a folyamatos földszinti beázast akarták megszüntetni. Csak ez kínos lettt volna, igy kapott a Bálna teteje pluszban egy csecse ledsort.
Sok hónap és sok millió után pénteken ugyanúgy beázott. És 3.napja esik folyamatosan, nem tudom történt-e csoda péntek óta, de valószínűleg kaspókat tolnak ma a több helyen csorgó víz alá.
Ha lenne kedvem, elmennék oda csak ezért hogy nevessek egy jót.
Hivatalosan a világítás átdolgozása miatt ment most a felújítás hónapokig, valójában viszont a folyamatos földszinti beázast akarták megszüntetni. Csak ez kínos lettt volna, igy kapott a Bálna teteje pluszban egy csecse ledsort.
Sok hónap és sok millió után pénteken ugyanúgy beázott. És 3.napja esik folyamatosan, nem tudom történt-e csoda péntek óta, de valószínűleg kaspókat tolnak ma a több helyen csorgó víz alá.
Ha lenne kedvem, elmennék oda csak ezért hogy nevessek egy jót.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én már voksoltam, Pest agglomeráció, havas esőbe mentem.
Szhely 1 fok, felhős.
Reggel 6:30kor még egy nyugger se volt
Reggel 6:30kor még egy nyugger se volt
- 'shutterisland
nem tudom, hol milyen ido van, de bekes megyei ismeroseim taknyos, havas, szar idot irtak.
ez biztos ront majd a reszveteli aranyon.
ez biztos ront majd a reszveteli aranyon.
https://444.hu/2022/04/02/a-kozteve-del ... bmvLvxhkV4
no comment. észak korea 1-es csatorna. évi 130 mrd
no comment. észak korea 1-es csatorna. évi 130 mrd
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én partizánkodok majd, Marcival sem értek egyet sok mindenben, de ettől még teljesen más szintet képvisel, mint bármelyik "közszolgálati tv", amit a mi adónkból működtetnek..'shutterisland írta: hol erdemes majd kovetni a valasztasi musort, ki hol nezi ?
tv vagy yt ?
4 eve az m1-nel neztem es 3 eve az onkormanyzatit is, hat azokat az arcokat elukon a musorvezeto fazonnal iden nem tudnam elviselni.
bar ha nyerne az ellenzek, akkor azert visszaneznem oket is.
- 'shutterisland
hol erdemes majd kovetni a valasztasi musort, ki hol nezi ?
tv vagy yt ?
4 eve az m1-nel neztem es 3 eve az onkormanyzatit is, hat azokat az arcokat elukon a musorvezeto fazonnal iden nem tudnam elviselni.
tv vagy yt ?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, akkor ideje visszavenni.
Egyik gyökér sem ér meg annyit, hogy itt ezt a stílust nyomjátok minifernivel az élen.
Kultúraltan vagy politika off lesz, a fórumon, nem csak a topicban.
Egyik gyökér sem ér meg annyit, hogy itt ezt a stílust nyomjátok minifernivel az élen.
Kultúraltan vagy politika off lesz, a fórumon, nem csak a topicban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema