XI. kerület dettó, korábban egyből betudtam menni mindig. Mindenki menjen és adja le azt az egy szavazott amire van lehetősége, arra akit a legérdemesebbnek lát rá. Ha nincs senki akkor meg szavazzon érvénytelenül, az is egy visszajelzés.RealAsensio írta: Amiota szavazhatok, soha ilyen nem volt, ha delben jottem, ha reggel, ha delutan… 15 perce allok sorban, es meg mindig vannak elottem. Csak erdekessegkepp mondom, nem latok bele semmit.
Politika
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Politika
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amiota szavazhatok, soha ilyen nem volt, ha delben jottem, ha reggel, ha delutan… 15 perce allok sorban, es meg mindig vannak elottem. Csak erdekessegkepp mondom, nem latok bele semmit.
Hallom beszelgetni az embereket, az egyik apuka a kisfianak azt mondta jol hallhatoan, hogy a kutyakra szavazott. Mogottem egy idosebb hazaspar arrol beszelget, hogy milyen szep lett az ovoda, ez is a kormanynak koszonheto, ezert feltetelezem, fidesz partiak. A parom mar szavazott, lassan en is sorra kerulok.
Hallom beszelgetni az embereket, az egyik apuka a kisfianak azt mondta jol hallhatoan, hogy a kutyakra szavazott. Mogottem egy idosebb hazaspar arrol beszelget, hogy milyen szep lett az ovoda, ez is a kormanynak koszonheto, ezert feltetelezem, fidesz partiak. A parom mar szavazott, lassan en is sorra kerulok.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
eddig nagyjából az időjárás miatt a várható részvételi adatok érkeztek... nap végére majd a 2018-as részvételi adatokhoz képest már magasabb lesz, én 75%os saccolok'shutterisland írta: mondjuk ilyen idoben csalokak lesznek a napkozben kijovo reszveteli adatok.
ha rossz ido van es esik akkor rohadt sokan mennek majd el kesobb olyanok, akik raernek akkor is, bizva abban, hogy kevesbe lesz szar ido.
korábban voltak 80%os előrejelzések, ez a rossz idő miatt biztos nem lesz meg, a 75% viszont összejöhet, az is rekord lenne hozzáteszem az elmúlt éveket nézve...
a 13 órási jelentésnél már a 2018-as részvételi adatokkal kb. egálban kéne lennie az ideinek
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ja... Mert ha a telextol hozok egy 4x4=5 cuccot akkor az rendben lenne. Az ING szakértőjét idézik. De biztos lemaradtam arról hogy az ING-t is megvette Lölő. Amúgy meg semmi meglepőt nem mondanak. Felnőtt ember kérdezett én próbáltam segíteni aztán elönti ő maga hogy ez hasznos-e vagy sem. Na mind1.kodo írta:Index cikk, kezeljetek fenntartasokkal.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk ilyen idoben csalokak lesznek a napkozben kijovo reszveteli adatok.
ha rossz ido van es esik akkor rohadt sokan mennek majd el kesobb olyanok, akik raernek akkor is, bizva abban, hogy kevesbe lesz szar ido.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nehogy úgy járjon az ellenzék mint 18-ban'shutterisland írta: eddig 1.8% a reszveteli arany a 4 evvel ezelotti 2.2%-hoz kepest, mar alig varom, hogy kijelentse valaki a fidesztol, hogy nincsen kormanyvalto hangulat.
Egész nap szajkózták, hogy a magas részvétel nekik kedvez és fel kell készülni az uj kormány felállítására, aztán megjöttek az eredmények és Kéri "nem értem" Laci bácsi
- 'shutterisland
meg azzal is trukkoznek ?Menjen mindenki szavazni, saját tollal.
na nem mintha nem neznek ki beloluk mindent a halottM szavazasra valo feltamasztasa vagy ukranok buszoztatasan kivul.
Oruljunk, hogy ilyen enyhen en kedvesen fogalmazott (amellett, hogy termeszetesen magyarok mar reg nem vagyunk).Caraway írta: Magyarorszag miniszterelnoke szerint pedig kommunistak vagyunk. Milyen szep reggel indito ez.
Remeljuk szep estenk lesz, jo szavazast mindenkinek!
Index cikk, kezeljetek fenntartasokkal.Professore írta:Lehet ez részben válasz a kérdésedreYazid írta: aki otthon van ebben a politikában, mi lesz ha az ellenzék nyer?
radikális dolgokra vagyok kíváncsi. gazdaságilag főleg. pár dbot.
Menjen mindenki szavazni, saját tollal. Nem is kérdés,maradjon a kormány, tovább kell menni az elkezdett úton. Hajrá Magyarország, Hajrá Fidesz
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Lehet ez részben válasz a kérdésedreYazid írta: aki otthon van ebben a politikában, mi lesz ha az ellenzék nyer?
Semmi olyan negativ dolog ami nem tortenne meg ha a fidesz nyerne. Ettol nem kell felni.Yazid írta: aki otthon van ebben a politikában, mi lesz ha az ellenzék nyer?
Talan ertelmes dolgokra koltik majd a penzt, nem mondjuk Hatvanpusztara meg Lölő zsebenek kitomesere.
Menjetek szavazni!
Nem szamit, hogy fidesz, ellenzek, vagy mas, menjetek el szavazni! Egy szavazat nem tunhet soknak a big picture tekinteteben, de tul sokan eltek ugy, es tul sokan haltak meg azert, hogy legalabb ennyi beleszolast biztositsanak a jovo generaciojanak.
aki otthon van ebben a politikában, mi lesz ha az ellenzék nyer?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Voltunk "mi" már minden, még hazaárulók is. Amúgy, mennyire nevetséges már, hogy a Fidesz szavazók is komcsiznak, miközben a Fidesz húz Putyin felé. "Mi" meg nyugat felé, ezért voltunk már mocskos libsik is. Össze vagyok zavarodvaCaraway írta: Magyarorszag miniszterelnoke szerint pedig kommunistak vagyunk.
Megyek én is teszek egy Xet az ellenzékre. Plusz a feleségem is "megtérítettem", pedig szülei Dunába dobnák MZP, kőkemény Fideszesek. Úgyhogy én mindent megtettem amit tudtam, én innestől mosom kezeim és reménykedek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na gyerunk, nyergeljen mindenki, irany szavazni!
- 'shutterisland
eddig 1.8% a reszveteli arany a 4 evvel ezelotti 2.2%-hoz kepest, mar alig varom, hogy kijelentse valaki a fidesztol, hogy nincsen kormanyvalto hangulat.
Hát igen, a hatósági áras csirkefarhát a nyugat szülötte, véletlen se a kommunizmusra emlékeztetCaraway írta: Magyarorszag miniszterelnoke szerint pedig kommunistak vagyunk. Milyen szep reggel indito ez.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Magyarorszag miniszterelnoke szerint pedig kommunistak vagyunk. Milyen szep reggel indito ez.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Itt szép havas idő van, és egy elég idős bácsi nyitotta a sort a szavazókörben reggel 6-kor ettől függetlenül. Remélem nem puhánykodja el az időjárás miatt senki, a supreme leader ősi és importált tábora biztosan megy húzni az X-et, legyen hó vagy fagy.
"Hovatartozástól" függetlenül irány a szavazófülke pupákok, aztán ott az egész nap egy forró fürdőre, bekuckózásra és meleg teára. Akinek a voksoláson kívül dolgoznia kell ma, kitartást!
"Hovatartozástól" függetlenül irány a szavazófülke pupákok, aztán ott az egész nap egy forró fürdőre, bekuckózásra és meleg teára. Akinek a voksoláson kívül dolgoznia kell ma, kitartást!