Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Re: Politika
Van még lejjebb ? A MÁV járatán BP - Zalaegerszeg dől a fideszes propaganda a hangosbemondóból
Nyilván baromira nem reprezentatív a fórum, de az itteni nézõpont alapján azért van kutya esély.
Btw, nemváltós kérdéseknél ti is tettetek egy harmadik Xet Realistára?
Btw, nemváltós kérdéseknél ti is tettetek egy harmadik Xet Realistára?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Halfkey 2022. április 3., vasárnap 13:56-kor.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
3.1 miller (40%) szavazat 1 oraig.
most mar nagyon kozel a 2018-as reszvetelhez.
most mar nagyon kozel a 2018-as reszvetelhez.
2/3 sztem is kizárható, ha valahogy mégis "összejönne" az egyértelműen csalás lenne. Viszont még így is fideszes többséget érzek, de ha már nem lesz 2/3 már az is valami.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak az MKKP! Részemről ennyi volt a politika topic, inkább maradok a csapatnál, ehhez úgy se sokat értek, csak ezt jöttem elhinteni ide.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Exit Pollt rendelt valaki?
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
10%nal jon az elso reszeredmeny, szoval sztem este 9 korul.'shutterisland írta: a 11 oras reszveteli arany is eleg karcsu, habar a 14-esnel jobb.
reszeredmenyek mar 5 korul jonnek ?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
7-kor van az urnazárás, addig semmi.'shutterisland írta: a 11 oras reszveteli arany is eleg karcsu, habar a 14-esnel jobb.
- 'shutterisland
a 11 oras reszveteli arany is eleg karcsu, habar a 14-esnel jobb.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Stuttgartban a várakozásnak megfelelően brutál sor.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
a 2/3 tuti nem lesz meg, a kutyáknak sajnos nem sok jót jósolok...sztem Gattyánék is előzni fogják őket, nem rossz kampányt toltak az utolsó napokban'shutterisland írta:a 9 orasinal 3% volt a minusz a 18-ashoz.a 13 órási jelentésnél már a 2018-as részvételi adatokkal kb. egálban kéne lennie az ideinek
titkon remenykedek egy 2/3 elkerulesben es a kutyak jo szerepleseben.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- 'shutterisland
a 9 orasinal 3% volt a minusz a 18-ashoz.a 13 órási jelentésnél már a 2018-as részvételi adatokkal kb. egálban kéne lennie az ideinek
titkon remenykedek egy 2/3 elkerulesben es a kutyak jo szerepleseben.
Ez ne mostani szavazas specifikus, regi csalas, az ottani tollal ervenyteleniteni a szavazatokat. (nem lattam soha, nem hallottam rola soha, hogy tenyleg ilyen tortent) Elmeletileg lehetseges.'shutterisland írta:meg azzal is trukkoznek ?Menjen mindenki szavazni, saját tollal.
na nem mintha nem neznek ki beloluk mindent a halottM szavazasra valo feltamasztasa vagy ukranok buszoztatasan kivul.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
XI. kerület dettó, korábban egyből betudtam menni mindig. Mindenki menjen és adja le azt az egy szavazott amire van lehetősége, arra akit a legérdemesebbnek lát rá. Ha nincs senki akkor meg szavazzon érvénytelenül, az is egy visszajelzés.RealAsensio írta: Amiota szavazhatok, soha ilyen nem volt, ha delben jottem, ha reggel, ha delutan… 15 perce allok sorban, es meg mindig vannak elottem. Csak erdekessegkepp mondom, nem latok bele semmit.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Amiota szavazhatok, soha ilyen nem volt, ha delben jottem, ha reggel, ha delutan… 15 perce allok sorban, es meg mindig vannak elottem. Csak erdekessegkepp mondom, nem latok bele semmit.
Hallom beszelgetni az embereket, az egyik apuka a kisfianak azt mondta jol hallhatoan, hogy a kutyakra szavazott. Mogottem egy idosebb hazaspar arrol beszelget, hogy milyen szep lett az ovoda, ez is a kormanynak koszonheto, ezert feltetelezem, fidesz partiak. A parom mar szavazott, lassan en is sorra kerulok.
Hallom beszelgetni az embereket, az egyik apuka a kisfianak azt mondta jol hallhatoan, hogy a kutyakra szavazott. Mogottem egy idosebb hazaspar arrol beszelget, hogy milyen szep lett az ovoda, ez is a kormanynak koszonheto, ezert feltetelezem, fidesz partiak. A parom mar szavazott, lassan en is sorra kerulok.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
eddig nagyjából az időjárás miatt a várható részvételi adatok érkeztek... nap végére majd a 2018-as részvételi adatokhoz képest már magasabb lesz, én 75%os saccolok'shutterisland írta: mondjuk ilyen idoben csalokak lesznek a napkozben kijovo reszveteli adatok.
ha rossz ido van es esik akkor rohadt sokan mennek majd el kesobb olyanok, akik raernek akkor is, bizva abban, hogy kevesbe lesz szar ido.
korábban voltak 80%os előrejelzések, ez a rossz idő miatt biztos nem lesz meg, a 75% viszont összejöhet, az is rekord lenne hozzáteszem az elmúlt éveket nézve...
a 13 órási jelentésnél már a 2018-as részvételi adatokkal kb. egálban kéne lennie az ideinek
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ja... Mert ha a telextol hozok egy 4x4=5 cuccot akkor az rendben lenne. Az ING szakértőjét idézik. De biztos lemaradtam arról hogy az ING-t is megvette Lölő. Amúgy meg semmi meglepőt nem mondanak. Felnőtt ember kérdezett én próbáltam segíteni aztán elönti ő maga hogy ez hasznos-e vagy sem. Na mind1.kodo írta:Index cikk, kezeljetek fenntartasokkal.
- 'shutterisland
mondjuk ilyen idoben csalokak lesznek a napkozben kijovo reszveteli adatok.
ha rossz ido van es esik akkor rohadt sokan mennek majd el kesobb olyanok, akik raernek akkor is, bizva abban, hogy kevesbe lesz szar ido.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nehogy úgy járjon az ellenzék mint 18-ban'shutterisland írta: eddig 1.8% a reszveteli arany a 4 evvel ezelotti 2.2%-hoz kepest, mar alig varom, hogy kijelentse valaki a fidesztol, hogy nincsen kormanyvalto hangulat.
Egész nap szajkózták, hogy a magas részvétel nekik kedvez és fel kell készülni az uj kormány felállítására, aztán megjöttek az eredmények és Kéri "nem értem" Laci bácsi
- 'shutterisland
meg azzal is trukkoznek ?Menjen mindenki szavazni, saját tollal.
na nem mintha nem neznek ki beloluk mindent a halottM szavazasra valo feltamasztasa vagy ukranok buszoztatasan kivul.