Politika
Re: Politika
Nézem a partizános mūsort, sajnos aki most beszél full lámpalázas, nyelvbotlásos Remélem belejön.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az a bajom ezekkel a rajzokkal, hogy csak az nem látja akinek kéne. Inkább csak jómagamat minősíteném vele.
8x az ment.
Váltáska nem lesz.
8x az ment.
Váltáska nem lesz.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
jaja ehhez hasonlómaestrito46 írta: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 984&type=3
-
ez lenne?soadroli írta: népszavázós papíron elővettem remek rajztehetségem, és odarajzoltam szájer józsit ahogy csúszik az ereszen, és persze 8 x-et. tudom nem valami eredeti, de na
a másik 2 x is jó helyre ment
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 984&type=3
Akarod mondani ukrajnai és romániai magyarok!Bencze írta: Sajnos nem tudtam modositani:
Honapokkal ezelott regisztralnom kellett volna kulfoldi lakoskent es vagy 4 oranyira levo Miami konzulatosuon (dr Schmitt Palne konzul asszony haha) vagy a 2.5 ora repulo utra levo Chicagoi nagykovetsegen kellett volna szavaznom. Washingtonban nem adhattam volna le a voksomat mivel mas terulethez tartozom. Erdekes, ukranoknak es a romanoknak egyszerubb a fideszre szavazni, mint innen leadni egy voksot.
Szivesen
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
igen, partizán.Bencze írta: Kulfoldrol is elerheto nem narancsos elo kozvetites valahol? Akar video, akar podcast. Sosem hallottam a partizanrol, elo videoja kezdodik 5tol?
érdemes követni őket amúgy, mert a tartalmak változatosak és igényesek. kvázi elvégzik az m1 munkáját a közszolgálat tekintetében
92:48
Igen, youtube.Bencze írta: Kulfoldrol is elerheto nem narancsos elo kozvetites valahol? Akar video, akar podcast. Sosem hallottam a partizanrol, elo videoja kezdodik 5tol?
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Sajnos nem tudtam modositani:
Honapokkal ezelott regisztralnom kellett volna kulfoldi lakoskent es vagy 4 oranyira levo Miami konzulatosuon (dr Schmitt Palne konzul asszony haha) vagy a 2.5 ora repulo utra levo Chicagoi nagykovetsegen kellett volna szavaznom. Washingtonban nem adhattam volna le a voksomat mivel mas terulethez tartozom. Erdekes, ukranoknak es a romanoknak egyszerubb a fideszre szavazni, mint innen leadni egy voksot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2022. április 3., vasárnap 16:42-kor.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Kulfoldrol is elerheto nem narancsos elo kozvetites valahol? Akar video, akar podcast. Sosem hallottam a partizanrol, elo videoja kezdodik 5tol?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nah ugy nez ki meglesz a 70% koruli arany.
legalabb reprezentativ.
legalabb reprezentativ.
17.00 partizan.Halfkey írta: Na, lassan bekapcsolnék valamit, hol megy fasza választási mūsor?
Na, lassan bekapcsolnék valamit, hol megy fasza választási mūsor?
ezt nem lehet elégszer postolni?Kerlon írta: https://vm.tiktok.com/ZMLx5Pe6Y/
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Az NVB nem vizsgálta a vajdasági levélszavazatokkal kapcsolatos panaszokat
mert érvelésük szerint csak Magyarország területén tud érvényt szerezni a választási szabályoknak.
hát ez ennyi.
mert érvelésük szerint csak Magyarország területén tud érvényt szerezni a választási szabályoknak.
hát ez ennyi.
valamelyik univerzumban:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fun fact. Stuttgartban a konzulatus mellet közvetlenül egy LMBTQ kávézó van: Queer Kaffehaus
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
népszavázós papíron elővettem remek rajztehetségem, és odarajzoltam szájer józsit ahogy csúszik az ereszen, és persze 8 x-et. tudom nem valami eredeti, de na
Hát tudod milyen elvetemült háborús ez a kommunista-libsi baloldal
Sárdobálás végső stádiumában vagyunk, kíváncsi leszek milyen nyilatkozatok lesznek utána? A vesztes nyilván habzó száj, de tud e majd méltósággal nyerni valaki?
Sárdobálás végső stádiumában vagyunk, kíváncsi leszek milyen nyilatkozatok lesznek utána? A vesztes nyilván habzó száj, de tud e majd méltósággal nyerni valaki?
Nalunk a megalloban a 90 eves neni a kulcsaval kaparta le orban arcalrol az mzp matricat, kozben majdnem feborulva, mondvan hogy o mar megjarta a haborut, menjen vissza aki akar.
Anyam.
Anyam.