Politika
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Politika
Haldoklik a Messenger. Véletlen lenne???
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
En csak Magyar allampolgar vagyok, meg kettos sem egyelore, de szamomra is ertelmezhetetlen, hogy en milyen jogon szavazhatok arrol, hogy mi tortenik magyarorszagon. 12 ev alatt talan ha 3 honapot toltottem otthon.Kercsó írta:erdélyi magyarként felháborítónak tartom, hogy szavazati joggal jár a kettős állampolgárság, még akkor is, ha összesen 1 mandátum sorsáról dönt a külhoni magyarok voksa.Bencze írta: Erdekes, ukranoknak es a romanoknak egyszerubb a fideszre szavazni, mint innen leadni egy voksot.
viszont bekaphatod, hogy le románoztál, le ukránoztál kb. 2 millió magyart.
zárjuk be ezt a topicot végre...
Az en gyerekeim sem lesznek magyarok, ha nem ott szuletnek… foleg ha mar nemzedekek ota nem Magyar fold amikrol beszelunk…
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
whatasuprise : kulfoldi exit poll 78-11 aranyt mert az ottani szavazok koreben.
Mintha ugye mindenkirol tudjak, kire szavaz. Vagy ha az ellenzek kormanyra jut, masnap kirugnak mindenkit. Agyrem.zsuninnyo írta:Es o meg is csinalja? az igenNorbi90 írta: barátommal beszelgettem nemrég, barátnoje trafikban dolgozik, szóltak neki, hogy jó helyre tegye az x et mert hétfőtől nemlesz munkája. apu ökölbe szorult keze vagyok
Es o meg is csinalja? az igenNorbi90 írta: barátommal beszelgettem nemrég, barátnoje trafikban dolgozik, szóltak neki, hogy jó helyre tegye az x et mert hétfőtől nemlesz munkája. apu ökölbe szorult keze vagyok
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Inkább rakták volna oda a Jakab kollegát.ziro4vr írta: Hú ez a partizános hölgy nem tudja melyik rendezvényen van.
ZIDANE
Van, ahol a munkáltató elvárta a beixelt szavazólappal a fotót, mert hétfőtől hasonló kondíciók várhatóak, mint a trafikbanNorbi90 írta: barátommal beszelgettem nemrég, barátnoje trafikban dolgozik, szóltak neki, hogy jó helyre tegye az x et mert hétfőtől nemlesz munkája. apu ökölbe szorult keze vagyok
- 'shutterisland
az ilyenek le is fotoztatjak veluk.
erre javasolta asszem hadhazy, hogy foto utan kerjenek uj szavazolapot (ez lehetseges, ha azt mondod, elrontottad) vagy legrosszabb esetben huzzon meg egy x-et be hogy ervenytelen legyen.
szomoru.
erre javasolta asszem hadhazy, hogy foto utan kerjenek uj szavazolapot (ez lehetseges, ha azt mondod, elrontottad) vagy legrosszabb esetben huzzon meg egy x-et be hogy ervenytelen legyen.
szomoru.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
barátommal beszelgettem nemrég, barátnoje trafikban dolgozik, szóltak neki, hogy jó helyre tegye az x et mert hétfőtől nemlesz munkája. apu ökölbe szorult keze vagyok
- 'shutterisland
lazar vs marki zay-ra azert kivancsi leszek.
Róla beszéltem, sajnos végig kritikán aluli. Amint lesz rtl klub én átkapcsolok - sekélyes, de az is számit nekem hogyan mondják, nem csak az hogy mit.ziro4vr írta: Hú ez a partizános hölgy nem tudja melyik rendezvényen van.
Én se látok semmi esélyt sajna, egyszerűen akkora tömegek azok, akik tájékozatlanok és a közmédián élnek, hogy fel se fogható a számuk, olyan szinten ki van mosva az emberek agya, de főleg az idősebbekké, akik jóval könnyebben megvezethetőek, hogy arra szavak nincsenek, illetve akik kis falvakban tengődnek és azt se tudja a nagyja mi van az országban.
Persze, azt is megértem aki tisztán látja a dolgokat és úgy szavaz a Fideszre, mert neki így jobb, de ők bőven a kisebbség a szavazóik közül, ehelyett Piripócson meg Bivalybasznádon buszoztatják az embereket, akik azt se tudják mi van és ők döntenek az ország jövőjéről, akik 5 fideszes politikust nem tudnának felsorolni vagy hogy milyen pártok indulnak
Botrányos az ország helyzete és azzal hogy a Fidesz ide süllyesztette a színvonalat nyerik meg a választást
Szomorú ami megy az országban.
Persze, azt is megértem aki tisztán látja a dolgokat és úgy szavaz a Fideszre, mert neki így jobb, de ők bőven a kisebbség a szavazóik közül, ehelyett Piripócson meg Bivalybasznádon buszoztatják az embereket, akik azt se tudják mi van és ők döntenek az ország jövőjéről, akik 5 fideszes politikust nem tudnának felsorolni vagy hogy milyen pártok indulnak
Botrányos az ország helyzete és azzal hogy a Fidesz ide süllyesztette a színvonalat nyerik meg a választást
Szomorú ami megy az országban.
Ha jól rémlik, a számítás "módját" sikeresen úgy változtatta meg a drága Vezír, hogy nagyon nehéz legyen nem őket kihozni "jól a buliból". Az ellenzék meg csak kapaszkodhat.csababarca írta:valószínű forgatókönyv, legtöbb helyen így hozták ki.tcskhun írta: Medián szerint 121 Fidesz 77 ellenzéki és 1 német lesz a vége.
valahol csalódás, kicsit szorosabbra számítottam előzetesen, de legalább kétharmad nem lesz.
De sebaj, a "szavazóbázis" szerint "a Bájdeny is 80 feletti, hát a Vezírnek is van még akkó jó húsz éve".
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak hogy ez nem exit poll hanem a választások előtti utolsó felmérés. Ettől még nagyon más lehet a végeredmeny.tcskhun írta: Medián szerint 121 Fidesz 77 ellenzéki és 1 német lesz a vége.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
valószínű forgatókönyv, legtöbb helyen így hozták ki.tcskhun írta: Medián szerint 121 Fidesz 77 ellenzéki és 1 német lesz a vége.
valahol csalódás, kicsit szorosabbra számítottam előzetesen, de legalább kétharmad nem lesz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Medián szerint 121 Fidesz 77 ellenzéki és 1 német lesz a vége.
- 'shutterisland
nincsenek mar sorok sehol, par percen belul zarjak a szavazast.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
engedjuk mar el ezt, minden szarnak ez az alapja.viszont bekaphatod, hogy le románoztál, le ukránoztál kb. 2 millió magyart.
Mindenkinek van mit ennie, van hol laknia es elnie, szabad valasztasi joga es lehetosege, aki tanulni, dolgozni, tenni akar erte, nem 1670ben vagyunk.
Ki kene mar halnia a faszba ennek a gondolkodasmodnak, valszeg csak az ilyen felfogasu emberekkel egyutt.
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
erdélyi magyarként felháborítónak tartom, hogy szavazati joggal jár a kettős állampolgárság, még akkor is, ha összesen 1 mandátum sorsáról dönt a külhoni magyarok voksa.Bencze írta: Erdekes, ukranoknak es a romanoknak egyszerubb a fideszre szavazni, mint innen leadni egy voksot.
viszont bekaphatod, hogy le románoztál, le ukránoztál kb. 2 millió magyart.
zárjuk be ezt a topicot végre...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor