Mondjuk sokan ezért szavaztak a Mi hazánkra.Sierra írta:De amúgy tényleg.cart írta: Engem mar csak az erdekel, hogy hany bukott valsztas kell meg hogy az ellenzek rajojjon ha osszeallnak Gyurcsannyal az fix vereseget jelent
Beszántanám az összes ellenzéki politkust. Semmi hitelük nincs.
Teljes reset kéne ott, de hát nincs utánpótlás se. Anno Momentumban bíztam, de hagyjuk inkább. Szép világ lesz, itt marad a Fidesz hatalom Orbi haláláig, ez innentől fixnek vehető. Plusz számolhatunk azzal, hogy egyre távolabb kerülünk a nyugattól és Oroszország meg közben szépen bekebelez minket. Jó kis jövőkép.
Politika
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Politika
Nem örülök hogy bejutnak. Nem jó nekem mert nem örülök neki ezt írtam.Tjacks írta:Jah azt nem írtad csak azt hogy az "minden csak nem jó" ha bejutnak. Ergo aki rájuk szavaz az számodra nem elfogadható. Rosszul értelmezem?kodo írta:
Senki sem mondta hogy nem. Az érdekel milyen megfontolásból.
Ez nem jelenti azt hogy én minősítem más választását. Egyszerűen nem értem.
De amúgy tényleg.cart írta: Engem mar csak az erdekel, hogy hany bukott valsztas kell meg hogy az ellenzek rajojjon ha osszeallnak Gyurcsannyal az fix vereseget jelent
Beszántanám az összes ellenzéki politkust. Semmi hitelük nincs.
Teljes reset kéne ott, de hát nincs utánpótlás se. Anno Momentumban bíztam, de hagyjuk inkább. Szép világ lesz, itt marad a Fidesz hatalom Orbi haláláig, ez innentől fixnek vehető. Plusz számolhatunk azzal, hogy egyre távolabb kerülünk a nyugattól és Oroszország meg közben szépen bekebelez minket. Jó kis jövőkép.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyébként ha szűken nem lesz még a kétharmad akkor mi lesz? Szerintem mindannyian sejtjük hogy az össz ellenzék soraiban is lehet majd szavazatot vásárolni. Elég hamar kiderülne kinek mi az ára'shutterisland írta: remy ird mar be, hogy ketharmad.
pls.
Engem mar csak az erdekel, hogy hany bukott valsztas kell meg hogy az ellenzek rajojjon ha osszeallnak Gyurcsannyal az fix vereseget jelent
Mondjuk gondolom sok ember inkabb valasztja a 2. helyet es a biztos kepeviseloi fizetest.
Mondjuk gondolom sok ember inkabb valasztja a 2. helyet es a biztos kepeviseloi fizetest.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Jah azt nem írtad csak azt hogy az "minden csak nem jó" ha bejutnak. Ergo aki rájuk szavaz az számodra nem elfogadható. Rosszul értelmezem?kodo írta:Senki sem mondta hogy nem. Az érdekel milyen megfontolásból.Tjacks írta:
Miért ne szavazhatna? ( kutyusra voksoltam listán)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
ziro4vr írta:Itt nem a pártra szavaznak hanem az OV brandre, ijesztő hogy az árfolyama ilyen magas.Csabi írta: kívülről egyébként ez nagyon durva hogy egy olyan párt hoz ilyen eredményt, aminek nincs programja (azon kívül, hogy szavazz ránk és jó lesz). ilyen szerintem europaban nagyon kevés helyen van hogy egy pártnak még csak ígérnie se kell semmit, úgyis térdel előtte az ország.
Párom ma kérdezte, hogy miképp áll a szavazás. Mondom nálunk úgy megy ez, mint náluk ( Oroszország) és a beloruszoknál. Kikerekedett a szeme és csak annyit tudott még a nagy meglepetéstől sokkolva kérdezni, hogy itt nem ellenőrzik a szavazatok valóságosságát ?
Erre már csak egy röhögéssel tudtam válaszolni ..
Na asszem nekem ez volt az utolso szavazasom egy ideig. Teljesen felesleges. Topikot is offolom.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sima 2/3. Nem kérdés.'shutterisland írta: remy ird mar be, hogy ketharmad.
pls.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
jézus gyere leMarky írta: Az MH a Fidesz hardcore mozgalma, akik nyugodtan zsidozhatnak, ciganyozhatnak, usazhatnak.
wlore nem hatra ciganyorszag grofoval es gyozikevel errr van igeny
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
remy ird mar be, hogy ketharmad.
pls.
pls.
Senki sem mondta hogy nem. Az érdekel milyen megfontolásból.Tjacks írta:Miért ne szavazhatna? ( kutyusra voksoltam listán)kodo írta:
Ez minden csak nem jo.
Az őszintén erdekel valaki miert szavaz rajuk.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Jó rendben, nekem mindegy, csak számolgatok.Marky írta:Az MH a Fidesz hardcore mozgalma, akik nyugodtan zsidozhatnak, ciganyozhatnak, usazhatnak.füst írta: Úgy látom szépen kúszik fel az ellenzék, a végére szerintem pont nem lesz meg a 2/3.
Ámde... a mi hazánk is olvad, ha bekúszik 5% alá és bukja a mandátumait, akkor lehet hogy mégis hozzájut a fidesz a 2/3.-hoz.
Kezdem azt hinni, hogy az összefogásnak el kell kezdenie azért drukkolni, hogy mégiscsak jusson be az mh.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az MH a Fidesz hardcore mozgalma, akik nyugodtan zsidozhatnak, ciganyozhatnak, usazhatnak.füst írta: Úgy látom szépen kúszik fel az ellenzék, a végére szerintem pont nem lesz meg a 2/3.
Ámde... a mi hazánk is olvad, ha bekúszik 5% alá és bukja a mandátumait, akkor lehet hogy mégis hozzájut a fidesz a 2/3.-hoz.
Kezdem azt hinni, hogy az összefogásnak el kell kezdenie azért drukkolni, hogy mégiscsak jusson be az mh.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ahhoz meg kellene halnia, de még akkor is riogatnának vele.ziro4vr írta:
De ez lehetne az a pont, ahol a Gyurcsány család elsődlegesen kilép, meg még pár bukott diákjuk, dehát nyilván kényelmesebb ott maradni.
nem tud úgy kilépni a politikából, hogy a fidesz ne tudja használni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Úgy látom szépen kúszik fel az ellenzék, a végére szerintem pont nem lesz meg a 2/3.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez is jelentektelen kerdesse valik a mi hazank bejutasaval es mandatumaival.Sztem kétharmad nem lesz, a végére kiegyenlítettebb lesz némileg.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Itt nem a pártra szavaznak hanem az OV brandre, ijesztő hogy az árfolyama ilyen magas.Csabi írta: kívülről egyébként ez nagyon durva hogy egy olyan párt hoz ilyen eredményt, aminek nincs programja (azon kívül, hogy szavazz ránk és jó lesz). ilyen szerintem europaban nagyon kevés helyen van hogy egy pártnak még csak ígérnie se kell semmit, úgyis térdel előtte az ország.
Nem illik.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Sztem kétharmad nem lesz, a végére kiegyenlítettebb lesz némileg.
De ez lehetne az a pont, ahol a Gyurcsány család elsődlegesen kilép, meg még pár bukott diákjuk, dehát nyilván kényelmesebb ott maradni.
Nem illik.