Most akartam kuldeni. Egybol mzpt hibaztatja jakab, hogy megbuktak. Jezus istenem, mekkora egy rohadt fereg ez az ember is.ferni írta: https://youtu.be/JbQVqVIfiRM
Jakab Péter friss videója, kijelentette, hogy az Összefogás és MZP külön utakon folytatják.
Politika
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Politika
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sierra, sajnos olyan elfogult vagy, hogy már olyan bődületes butaságokat mondasz (a Szovjetunió teljesen más társadalmi berendezkedés alapján működött, Lenin nem demokratikus úton szerezte meg a hatalmat és utódai a kommunista párt élén pedig csak totalitárius eszközökkel tudták irányítani a rendszert...), amivel diszkvalifikálod magadat az érveken alapuló vitábólSierra írta:Kezelni kell a problémákat. Ohh te kis naiv, mi a búbánatról beszélsz? pozitív irányba semmi nem fog itt változni. Csak csúszunk majd lejjebb, és lejjebb, és egyre távolabb kerülünk nyugat-Európától, és egyre közelebb a Szovjetunióhoz. Szép kis jövőkép. Köszi gyurcsány, a kurva anyádat.Raúlito írta: Én 110-115 mandátumra számítottam, mert vannak olyan területek, (egészségügy, oktatás) ahol komoly problémák vannak, kezelni kell a kormány hibájából is elszabadult inflációt és a túl magas államadósságot és ott van a közmédia helyzete is, ami valóban bicskanyitogató még
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
https://youtu.be/JbQVqVIfiRM
Jakab Péter friss videója, kijelentette, hogy az Összefogás és MZP külön utakon folytatják.
Nekem harom jo baratom utazik el jovo heten. En is csak a gyerek miatt nem merek mozdulni sem konkretan (plusz nincs ismerosi halo), nagyon szomoru. En nem vagyok az a turboellenzeki, sot, de egyszeruen undorito ami itthon megy, es ezen az se valtoztat ha adovisszateritest kapok.Halfkey írta:Sztem ez korrekt gazdasági miniösszefoglaló lett, azt sajnálom nagyon hogy a Fidesz szavazók komoly része ezeket a negatívumokat nem is látja. Az utána lévő részből sokat tanulhatna az "ellenzék", ha lenne olyan, de ismét bebizonyosodott hogy nincs - kicsi ellenzéki csoportok vannak, nincs közös értékrendszer.mert vannak olyan területek, (egészségügy, oktatás) ahol komoly problémák vannak, kezelni kell a kormány hibájából is elszabadult inflációt és a túl magas államadósságot és ott van a közmédia helyzete is, ami valóban bicskanyitogató még kormánypárti szavazóként is... A közbeszerzések esetében tapasztalható anomáliákról már nem is írok.
De legjobban engem egyébként a régi-új kormányban nem is ez zavar, hanem a gyűlölet: migránsok, melegek, Brüsszel, mindenki ellen. Nekem főleg ezért szomorú a mai nap, több barátom ismételten megerősödött abban a hitben hogy nincs miért hazajönnie, és többen fognak még kimenni.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy bp tenyleg nagyon durva. Ahogy latom nincsenek a pestiek megelegedve karigeri munkajaval akkor, most meg is mutattak.
Az pedig kulon zsenialis, hogy jakabnak sikerult egy 1 millios tamogatottsaggal rendelkezo jobbikbol csinalni egy semmit nem ero partot.
Egyedul mzpt sajnalom igazan. Voltak baromsagai, de o tenyleg beleadott mindent. Ennyi idosen napi 6 helyszin, tv interjuk, youtube interjuk es stb, kegyetlen lehetett. Es ezzel meg is asta a sirjat, lehet a kevesebb neha tobb elven sikeresebb lehetett volna. Valoszinuleg o is banja mar, hogy belepett ebbe az osszefogasba, ha kulon alapit egy partot, akkor siman elerhette volna azt most(vagy a kovetkezo valasztason), mint toroczkai a mihazankkal.
Utalom, hogy tovabbra is 0-24be a gyulolet fog szolni mindenhonnan. Elegem van.
Az pedig kulon zsenialis, hogy jakabnak sikerult egy 1 millios tamogatottsaggal rendelkezo jobbikbol csinalni egy semmit nem ero partot.
Egyedul mzpt sajnalom igazan. Voltak baromsagai, de o tenyleg beleadott mindent. Ennyi idosen napi 6 helyszin, tv interjuk, youtube interjuk es stb, kegyetlen lehetett. Es ezzel meg is asta a sirjat, lehet a kevesebb neha tobb elven sikeresebb lehetett volna. Valoszinuleg o is banja mar, hogy belepett ebbe az osszefogasba, ha kulon alapit egy partot, akkor siman elerhette volna azt most(vagy a kovetkezo valasztason), mint toroczkai a mihazankkal.
Utalom, hogy tovabbra is 0-24be a gyulolet fog szolni mindenhonnan. Elegem van.
Sztem ez korrekt gazdasági miniösszefoglaló lett, azt sajnálom nagyon hogy a Fidesz szavazók komoly része ezeket a negatívumokat nem is látja. Az utána lévő részből sokat tanulhatna az "ellenzék", ha lenne olyan, de ismét bebizonyosodott hogy nincs - kicsi ellenzéki csoportok vannak, nincs közös értékrendszer.mert vannak olyan területek, (egészségügy, oktatás) ahol komoly problémák vannak, kezelni kell a kormány hibájából is elszabadult inflációt és a túl magas államadósságot és ott van a közmédia helyzete is, ami valóban bicskanyitogató még kormánypárti szavazóként is... A közbeszerzések esetében tapasztalható anomáliákról már nem is írok.
De legjobban engem egyébként a régi-új kormányban nem is ez zavar, hanem a gyűlölet: migránsok, melegek, Brüsszel, mindenki ellen. Nekem főleg ezért szomorú a mai nap, több barátom ismételten megerősödött abban a hitben hogy nincs miért hazajönnie, és többen fognak még kimenni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
te öreg azokra a külföldiekre is gondolsz ilyenkor akik kint élnek es mégis szavazhatnak? pld:németobol,angliábol,ausztriábol....stbgutihaz14 írta:igen, meggyozodesem. vagy szimplan csak barkire a fideszen kivul.Shektor írta: Egyébként, tényleg úgy gondolod, hogy annak van több esze, aki erre a pocsék ellenzékre szavazott volna?
es ha normalis valasztasi rendszerunk lenne nem ez a hanyas akkor a kolfoldon elok nem szolhatnanak bele mi tortenik itt. nem ok fizetik meg az arat annak ha a diktator 400 ftra gyengiti a forintot. nem ide adoznak. mas fa...val verik a csalant csupan ennyi a tortenet.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Neki legalább volt gerince végigcsinálni úgy is, hogy jól láthatóan az elejétől fogva érdemben kihátráltak mögüle. Nem bocsátották meg a külsős győzelmét.ateeemadrid írta: MZPt sajnálom egyedül egyébként ebből a fertőből, neki sok sikert a továbbiakban.
Ha ott kezdődik az értelem ami nálad van akkor inkább nem kérek belőle. Pont olyan vagy mint a hazaáruló politikusaid.gutihaz14 írta:igen, meggyozodesem. vagy szimplan csak barkire a fideszen kivul.Shektor írta: Egyébként, tényleg úgy gondolod, hogy annak van több esze, aki erre a pocsék ellenzékre szavazott volna?
es ha normalis valasztasi rendszerunk lenne nem ez a hanyas akkor a kolfoldon elok nem szolhatnanak bele mi tortenik itt. nem ok fizetik meg az arat annak ha a diktator 400 ftra gyengiti a forintot. nem ide adoznak. mas fa...val verik a csalant csupan ennyi a tortenet.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
És meg te mondod értelmesebbnek magad.gutihaz14 írta:
igen, meggyozodesem. vagy szimplan csak barkire a fideszen kivul.
Lassan elég lesz a gyalázásunkból, a hatumák nélkül is épp úgy elverte a fidesz a naaagy összefogást mint a jég a határt.
BP a legjobb példa, épphogycsak húzta be az ellenzék.
Kezelni kell a problémákat. Ohh te kis naiv, mi a búbánatról beszélsz? pozitív irányba semmi nem fog itt változni. Csak csúszunk majd lejjebb, és lejjebb, és egyre távolabb kerülünk nyugat-Európától, és egyre közelebb a Szovjetunióhoz. Szép kis jövőkép. Köszi gyurcsány, a kurva anyádat.Raúlito írta: Én 110-115 mandátumra számítottam, mert vannak olyan területek, (egészségügy, oktatás) ahol komoly problémák vannak, kezelni kell a kormány hibájából is elszabadult inflációt és a túl magas államadósságot és ott van a közmédia helyzete is, ami valóban bicskanyitogató még
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Váratlanul nagy győzelem, nem reméltem ilyen szép sikert Én 110-115 mandátumra számítottam, mert vannak olyan területek, (egészségügy, oktatás) ahol komoly problémák vannak, kezelni kell a kormány hibájából is elszabadult inflációt és a túl magas államadósságot és ott van a közmédia helyzete is, ami valóban bicskanyitogató még kormánypárti szavazóként is... A közbeszerzések esetében tapasztalható anomáliákról már nem is írok.
Ugyanakkor döntőnek bizonyult - amiről többen is írtunk - hogy MZP alkalmatlanságát felismerte a magyar társadalom és a bizonytalanokat nem tudta kellő mértékben mozgósítani provokatív és sokszor megosztó nyilatkozataival.
További probléma, hogy még 2022-ben sem érti meg az ellenzék, hogy Gyurcsány Ferenccel a soraikban nem tudnak életképes alternatívát nyújtani. A DK egy új MSZP, amiből csak a pestiek kérnek (nem tudom az okát, hogy miért...), egy Jobbik, amely felszámolta az identitását, van egy neoliberális Momentum, amely egy gyenge kiadású SZDSZ, egy a legtehetségesebb politikusát (Schiffer Andrást) régen elvesztő LMP, egy kispárttá süllyedő MSZP... Bukott és alkalmatlan politikusokkal, egy őszíntétlen, csak Orbán Viktor megbuktatására összeálló szövetség nem elégséges válasz a valóban meglévő problémákra, ugyanakkor félő volt, hogy a kardinális nemzetstratégiai kérdésekben (határon túli magyar közösségek védelme, külpolitika, munkahelyteremtés, családtámogatás) visszalépés lenne egy baloldali siker.
Ugyanakkor döntőnek bizonyult - amiről többen is írtunk - hogy MZP alkalmatlanságát felismerte a magyar társadalom és a bizonytalanokat nem tudta kellő mértékben mozgósítani provokatív és sokszor megosztó nyilatkozataival.
További probléma, hogy még 2022-ben sem érti meg az ellenzék, hogy Gyurcsány Ferenccel a soraikban nem tudnak életképes alternatívát nyújtani. A DK egy új MSZP, amiből csak a pestiek kérnek (nem tudom az okát, hogy miért...), egy Jobbik, amely felszámolta az identitását, van egy neoliberális Momentum, amely egy gyenge kiadású SZDSZ, egy a legtehetségesebb politikusát (Schiffer Andrást) régen elvesztő LMP, egy kispárttá süllyedő MSZP... Bukott és alkalmatlan politikusokkal, egy őszíntétlen, csak Orbán Viktor megbuktatására összeálló szövetség nem elégséges válasz a valóban meglévő problémákra, ugyanakkor félő volt, hogy a kardinális nemzetstratégiai kérdésekben (határon túli magyar közösségek védelme, külpolitika, munkahelyteremtés, családtámogatás) visszalépés lenne egy baloldali siker.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
Én 52:39 %-ra számítottam, ilyen megalázó vereségre nem. Márki ámokfutása meghozta a "gyümölcsét", nem véletlenül álltak ki mögüle már Gyurcsányék is.
igen, meggyozodesem. vagy szimplan csak barkire a fideszen kivul.Shektor írta: Egyébként, tényleg úgy gondolod, hogy annak van több esze, aki erre a pocsék ellenzékre szavazott volna?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gutihaz14 2022. április 3., vasárnap 23:44-kor.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Nost ti, akik erre szavaztatok, sok sikert a tovabbi 4 evhez. Ha ti akarjatok, legyen. En amig itt vagyok, birni fogom, mert engem nem erint. Titeket valoszinuleg fog.
Nyilvanvaloan, ha a tobbseg ezt akarja, akkor azt el kell fogadni, en elfogadom. Csalodott vagyok, mert egy orszag elveszett, ami a hazam volt meg regebben. Aki a gyulolet nyelvet valasztja, beszeli, es azt elteti annak sok jo nem terem. Viszlat
Nyilvanvaloan, ha a tobbseg ezt akarja, akkor azt el kell fogadni, en elfogadom. Csalodott vagyok, mert egy orszag elveszett, ami a hazam volt meg regebben. Aki a gyulolet nyelvet valasztja, beszeli, es azt elteti annak sok jo nem terem. Viszlat
szerintem a jobbikosok nagyresze nem fogadta be ezt az osszefogast. ugye 6 szazalek fixen megmutatkozik a migatyankban es ki tudja mennyien voksoltak az exjobbikbol a diktatorra.
valamelyik univerzumban:
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
cart írta: Az ellenzéknek tökéletes az eredmény, Kunhalmi, Jakab Peti, Gyurcsány család ugyan úgy ott vannak a parlamentben mint eddig. Egyedül MZP bukott nagyot. Gyurcsánynak extran megérte, a potenciális kihívója az ellenzéki oldalon valószínűleg végleg kiírta magát.
En inkabb arra lennek kivancsi hogy aki az ellenzekre szavazott, o szerinte van -e ertelme ezeknek a politukusoknak ujabb 4 evet ugy ulniuk a parlamentben hogy a fizetesuket felveszik de igazabol erdemi munkat nem fognak tudni csinalni ?
- ateeemadrid
Sanszos, Vonat is kicsinaltak, mer buzi volt ugye meg muszlim terrorista is, aztan jonnek azzal, hogy bukott politikusok. Kar ertuk.Halfkey írta:Politikában neki vége, polgisága után sztem visszavonul.ateeemadrid írta: MZPt sajnálom egyedül egyébként ebből a fertőből, neki sok sikert a továbbiakban.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
de figyelj mar. ahol ertelmesebbek laknak mint bp ott siman hozva van. hogy lehet megfogni barhogy is a videket? ha erre tudod a valaszt akkor kampanymenedzernek kell menned. a fekete feher tenyek bemutatasa nem vezetett eredmenyre.
[/quote]
ez a gond veled meg a többi pestivel,hogy lenézi a vidéket,és butázol másokat???? nézz magadba.....
[/quote]
ez a gond veled meg a többi pestivel,hogy lenézi a vidéket,és butázol másokat???? nézz magadba.....
Politikában neki vége, polgisága után sztem visszavonul.ateeemadrid írta: MZPt sajnálom egyedül egyébként ebből a fertőből, neki sok sikert a továbbiakban.