Nem értem, hogy miért gondolta bárki, hogy a jobbik 1 millió szavazója majd a Gyurcsány-féle listára fog szavazni. A jobbik eleve Gyurcsányék ellen jött létre, a szavazóik többsége jobboldali, szélsőjobboldali világnézetű. Amikor a jobbik átment a baloldalra, akkor elveszítette a szavazóinak durván kétharmadát, vagy többet, azok mind átmentek a fideszhez, vagy Mi Hazánkhoz. Ennyi a történet. Azt azért nem fogod megetetni az emberekkel, hogy szavazzanak arra a politikai hullára (Gyurcsányra), aki ellen létrejöttünk, ennyire nem lehet hülyének nézni az embereket.Caraway írta: Kegyetlenul csalodott vagyok. Az elmult honapokba tul sok idot es energiat fecsereltem a politikaba, fokent mert biztam benne, hogy mzp szemelyevel levalthato orban, hat oriasit koppantam. Felesleges erre egy percet is aldozni, ez az orszag orokke elveszett, itt fidesz uralom lesz amig orban el.
2/3 lesz valoszinuleg baszdmeg, ugy, hogy 4 eve osszesen tobb szavazatot kaptak kulon kulon az ellenzeki partok, mint a fidesz. Erre most osszefognak, es eltuntek a szavazoik, ujra 2/3. Teljesen abszurd.
Ez a választás már akkor eldőlt, amikor a DK-t bevették a buliba. Igaz nélküle sem lett volna esélyük, mert a momentum, az lmp, az mszp önmagában is életképtelen pártok, szinte nulla vagy pár százalékos társadalmi támogatottsággal.